VikAppointments: Kirja- ja aikatauluvaraukset kuten pomo

VikAppointments: Kirja- ja aikatauluvaraukset kuten pomo

Jos ylläpidät palvelupohjaista yritystä, tapaamisten ajoittaminen ja hallinta manuaalisesti on haastavaa ja aikaa vievää. Lisäksi tapaamisten manuaalinen varaaminen tarkoittaa, että olet alttiina inhimillisille virheille, jotka voivat maksaa yrityksellesi.


Mitä tehdä? Voit virtaviivaistaa prosessia laajennuksella, kuten VikAppointments. VikAppointments on täydellinen ratkaisu kaikille palveluyrityksille, jotka varaavat tapaamiset. Pakattu ääriin kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset varausten hallintaan kuten ammattilainen; plugin on yksi parhaista tapaamislaajennuksista WordPressille.

Ja tämänpäiväisessä viestissä kerromme ominaisuuksista, jotka tekevät VikAppointmentsista fantastisen WordPress-varauslaajennuksen. Kaupan makeuttamiseksi asennamme PRO versio ja koeajo plugin. Tällä tavalla tiedät tarkalleen mitä odottaa ja voit iskeä juoksemassa.

Miltä se kuulostaa? Jos se kuulostaa erinomaiselta, kierrä hihat ylös ja päästämme töihin.

Mikä on VikAppointments?

vikappointments palvelut varauskalenteri wordpress plugin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

VikAppointments on tehokas tapaamisten hallintajärjestelmä, joka alun perin luotiin Joomlalle. Mutta emme ole kiinnostuneita Joomlasta. Käsittelemme WordPress-versiota, joka muuten on yksi edistyneimmistä tapaamislaajennuksista WordPressille.

Muutamassa napsautuksessa plugin auttaa sinua varaamaan tapaamiset ja hallitsemaan niitä nopeasti WordPress-sivustossasi. Lisäksi plugin tarjoaa räätälöityjä vaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti useille yrityksille, kuten lääkärille, lakimiehille, lääkärikeskuksille, kylpylöille ja salonkeille..

Mutta jopa miljoonalla ja yhdellä ominaisuudella VikAppointments on uskomattoman helppo määrittää ja käyttää. Päivän lopussa laajennus auttaa sinua säästämään paljon aikaa, jonka voit ohjata liiketoiminnan kasvattamiseen. Sen sijaan, että tuhlata ajanvarauksia tapaamisiin manuaalisesti, voit keskittyä kokonaan asiakkaisiisi.

Suojaamatta, peitäkäämme useita ominaisuuksia, joiden ansiosta VikAppointments on yksi parhaista WordPress-laajennuksista verkkosivustosi tapaamisten hallintaan..

VikAppointments -ominaisuudet

VikAppointments-laajennus ei petä ominaisuuksien suhteen, mitä tulee vaikuttavaan luetteloon, joka pakottaa vaikuttamaan sekä aloittelijoihin että kehittäjiin. Seuraavassa osassa korostetaan joitain VikAppointments-palvelun ominaisuuksia. Älä hikoile sitä; näemme suurimman osan ominaisuuksista toiminnassa, kun testaamme lisäosaa.

VikAppointments-laajennus voi poiketa seuraavista ominaisuuksista:

 • Kyky luoda useita palveluita, joiden kesto ja hinta vaihtelevat
 • Keskeinen kojelauta työntekijöiden hallitsemiseksi
 • Saumaton etukäteisvarausten varaus
 • Kuukauden tai viikon kalenterit, jotka osoittavat saatavuuden jokaiselle työntekijälle tai palvelulle
 • Kupongijärjestelmä tarjoaa alennuksia varauksiin
 • Kyky luoda manuaalisia varauksia WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin
 • Haku-widget, joka auttaa mahdollisuutta löytää ja varata tapaamisia helposti
 • Pidennetyt työpäivät mukautetuilla vuoroilla
 • Edessä oleva kojelauta työntekijöille
 • Työntekijöiden sijainnit Google Mapsin kautta
 • Mahdollisuus lisätä ostoksia palvelupaketeille
 • Cart-järjestelmä ajoittaa useita tapaamisia kerralla
 • Muokatut maksuväylät
 • Sähköposti-, SMS- ja ICS-ilmoitukset
 • Useita widgettejä parantaaksesi varausjärjestelmän ulkonäköä
 • Integroitu asiakashallintajärjestelmä
 • Ja paljon enemmän

Lyhyesti sanottuna VikAppointments-laajennus tarjoaa sinulle tarpeeksi ominaisuuksia tapaamisten tehokkaaseen hallintaan. Asenna ja testaa VikAppointments, koska meillä on ohjeet meitä ohjaavista ominaisuuksista.

Kuinka asentaa VikAppointments

VikAppointments-laajennuksen asentaminen on erittäin helppoa, koska se on ladattavissa ilmaiseksi WordPress.org-sivustosta. Jotta voit nauttia premium-ominaisuuksista, sinun on kuitenkin ostaa PRO lisenssi noin 108 dollaria taalaa VikAppointmentsin virallisella verkkosivustolla. Lisenssi on voimassa vuoden, ja vaikka uusiminen ei ole pakollista, päivitysten vastaanottamiseen tarvitaan aktiivinen lisenssi.

Asennamme ja määritämme nyt VikAppointments aloittamaan tapaamisten ajoittaminen ja hallinta testisivustollamme.

Siirry WordPress-hallintavalikossa kohtaan liitännäiset ja napsauta Lisää uusi kuten korostamme alla olevassa kuvassa.

kuinka asentaa uusi WordPress-laajennus

Näin tekeminen johtaa Lisää laajennuksia -näyttö, johon voit joko asentaa laajennuksen tietokoneeltasi tai virallisesta WordPress-arkistosta. Kirjoita avainsanan hakukenttään ”VikAppointments” ja löydy laajennus napsauttamalla Asenna nyt -painiketta seuraavassa kuvassa yksityiskohtaisesti.

vikappointments-laajennuksen asentaminen

Napsauta sen jälkeen Aktivoida -painike alla olevan kuvan mukaisesti saadaksesi pallon liikkumaan.

vikappointments WordPress -laajennuksen aktivoiminen

Nyt olemme menossa jonnekin. Sinun tarvitsee nyt määrittää laajennus, joka on helppoa, joten lähdetään töihin.

Kuinka konfiguroida VikAppointments

Kun olet aktivoinut laajennuksen, se lisää kauniin VikAppointments kohta WordPress-järjestelmänvalikkoon. Asenna varausjärjestelmä napsauttamalla VikAppointments valikkokohta, kuten alla.

vikappointments WordPress -laajennuksen asettaminen

Valikkokohta vie sinut alla olevaan houkuttelevaan VikAppointments-kojelautaan.

vikappointments-kojelauta

PRO-lisenssin aktivointi

Käytämme opetusohjelmaan PRO-versiota, joten minun on ensin aktivoitava lisenssi. Napsauta -painiketta Päivittää Pro: hon, kuten alla osoitamme.

päivitys vikappointments pro -versioon

Vieritä seuraavalla sivulla sivun alaosaan, liitä lisenssiavain ja napsauta Vahvista ja asenna, kuten alla. Jos sinulla ei ole lisenssiavainta, napsauta Hanki lisenssiavaimesi nappi.

pro lisenssiavaimen lisääminen näkemyksiin

Laajennus käynnistyy ja päivittää automaattisesti pro-versioon. Napsauta seuraavaksi Päivitys valmis, jatka napsauttamalla tätä -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

Nyt pro-versio on lukittu ja valmis. Alla, alla, miten VikAppointments-järjestelmänvalvojan kojetaulu näyttää päivittämisen jälkeen pro-versioon.

vikappointments admin kojelauta

Ei paljon nähtävää täältä, niin mitä nyt? Se on joka tapauksessa hyvin, koska emme vielä varaa tapaamisia. Lisäämme joitain työntekijöitä, palveluita ja simuloimme live-varaussivua.

Ryhmien luominen VikAppointmentsissa

ryhmät VikAppointments -kohdissa ovat samanlaisia ​​kuin blogiviestien kategoriat. Ryhmät auttavat sinua luokittelemaan työntekijät ja palvelut ja antavat sinun pitää asiat organisoituneina, varsinkin jos sinulla on paljon työntekijöitä tai palveluita. Samanaikaisesti ei ole pakollista lisätä ryhmiä VikAppointments-ryhmään.

Sitä paitsi, lisätään yksi ryhmä viidelle palveluumme, jotka ovat esimerkkitarkoituksiin lakikonsultointi, yrityskonsultointi, elämänvalmennus, hammasterveys ja kylpylä. Me kutsumme ryhmää “Maksulliset palvelut.”

Klikkaus johto ja sitten ryhmät, kuten yksityiskohtaisemmin alla.

uuden palveluryhmän lisääminen vikappointments-laajennukseen

Napsauta seuraavaksi Uusi -painiketta, kuten näytämme alla olevassa kuvassa.

uusien palveluryhmien lisääminen

syrjään: Huomaa myös Näytä työntekijäryhmät -painiketta näytön oikealla puolella. Napsauttamalla painiketta voit luoda, muokata ja tarkastella työntekijäryhmiä.

Takaisin palveluryhmän luomiseen.

Napsauttamalla Uusi -painike johtaa sinut seuraavaan näyttöön.

Sinun tarvitsee vain lisätä palveluryhmän nimi ja kuvaus yllä olevalla sivulla. Napsauta seuraavaksi Tallenna ja sulje, kuten alla.

Palveluryhmän ollessa olemassa, voimme nyt luokitella viisi palveluamme alla Maksulliset palvelut. Nyt lisätään joitain työntekijöitä ja sitten todelliset palvelut.

Työntekijöiden lisääminen VikAppointments -palvelussa

Lisäämme ensin työntekijöitä, jotta voimme osoittaa palveluja heille myöhemmin. Lisäksi sinun on lisättävä vähintään yksi työntekijä vastaanottamaan online-varauksia.

Muista, että voit edustaa työntekijää henkilönä, huoneena, esineenä tai muuna. Useimmissa tapauksissa työntekijä on kuitenkin henkilö, esim. hammaslääkäri, hieroja, lakimies, valmentaja jne.

Napsauta takaisin VikAppointments-hallintapaneelissa johto ja sitten Työntekijät kuten korostamme alla.

uusien työntekijöiden lisääminen vika nimityksiin

Napsauta seuraavaksi Uusi -painiketta, kuten korostamme alla olevassa kuvakaappauksessa.

uuden työntekijän lisääminen valintamahdollisuuksiin

Lisää sen jälkeen työntekijän tiedot. Napsauta seuraavaksi Tallenna ja sulje nappi.

Lisää lisää työntekijöitä toista, kunnes olet kirjoittanut kaikki työntekijät järjestelmään. Voit jopa kloonata työntekijät helposti, joten yay!

Käytän vain kahta työntekijää kuvaustarkoituksiin, mutta voit lisätä niin monta kuin haluat. Muista asettaa jokaisen työntekijän vuorot Työskentely päivää -välilehti, joka löytyy yllä olevasta näytöstä.

Lisäämällä nyt palveluita nopeasti.

Palvelujen lisääminen VikAppointments -palvelussa

Valitse VikAppointments-hallintapaneelissa johto ja napsauta Palvelut, kuten alla olevassa kuvassa.

palvelujen lisääminen valintapaikoissa

Sitten paina Uusi -painiketta, kuten korostamme alla.

lisäämällä uusia palveluja

Sen pitäisi johtaa sinut suoraan Uusi palvelu näyttö, missä voimme katsoa sinua Nae Nae voit lisätä kaikenlaisia ​​yksityiskohtia. Katso lisätietoja alla olevasta kuvasta.

Tässä joitain huomautuksia yllä olevasta kuvasta (numeroitu luettelomme vastaa edellä merkittyjä kohteita).

 1. palvelu – Lisää tarvittavat palvelutiedot tähän. Tiedät, palvelun nimi, hinnoittelu, kapasiteetti ja niin edelleen. Btw, kirjoita hakukoneystävällinen (SEF) -etäke Alias ala
 2. Kuvaus – Lisää tähän palvelukuvauksesi
 3. toimeksiannot – Tällä välilehdellä voit määrittää palveluita eri työntekijöille
 4. metadata – Välilehti on erityisen tärkeä hakukoneoptimoinnille. Voit lisätä sivusi otsikon, metakuvaukset ja meta-avainsanat.

Kun olet lisännyt palvelut, älä unohda napsauttaa Tallenna ja sulje painiketta. Voit napsauttaa Tallenna, tallenna ja uusi, tai Peruuttaa riippuen missä olet työnkulussa.

Muuten, järjestelmässämme on nyt viisi palvelua, jotka näyttävät tältä:

vikappointments -palvelun järjestelmänvalvojan sivu

Ei paha, eikö niin? Huomaa, että olen jo osoittanut palvelut useille työntekijöille, mutta et näe sitä yllä olevasta kuvasta. Jos sinulla on kysyttävää tekemästäni, voin vastata kaikkiin kysymyksiin seuraavan 24 tunnin aikana, joten älä pidä viivyttää.

Nyt kun ryhmät, työntekijät ja palvelut ovat paikallaan, näytämme lomakkeen käyttöliittymässä, jotta mahdolliset asiakkaat voivat varata tapaamiset heti.

VikAppointments in the Front-End

Koska meillä on ryhmiä, työntekijöitä ja palveluita meille, voimmeko alkaa varata tapaamisia? Kyllä me voimme!

Ainoa mitä meidän on tehtävä, on luoda ja lisätä varauksen lyhyt koodi yksinkertaiselle sivulle. Mutta kuinka teemme sen?

Käynnistä VikAppointments-kojetaulu ja napsauta lyhytkoodit -painiketta, kuten korostamme alla.

vikappointments shortcodes -painike

Seuraavaksi paina Uusi -painike seuraavan kuvan osoittamalla tavalla.

uuden lyhytkoodin lisääminen näyttelyihin

Luodaan lyhyt koodi yrityskonsultointipalvelumme varten. Sen jälkeen näytämme palvelun yksityiskohdat, jotta mahdolliset asiakkaat voivat alkaa varata.

Lisää (1) lyhytkoodinimesi, (2) valitse Palvelun yksityiskohdat ja (3) valitse palvelusi (meidän yrityskonsultointi on) alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

luo uusi lyhytkoodi

Älä unohda napsauttaa Tallenna ja sulje nappi.

Muut VikAppointments-lyhytkoodityypit

VikAppointments toimittaa erityyppisiä lyhytkoodityyppejä, mukaan lukien:

 • Näytä kaikki tilaukset – Lisää lyhytkoodi sivulle, jotta kirjautuneet käyttäjät voivat nähdä kaikki tilauksensa
 • Vahvistus – Lyhytkoodi näyttää kassalomakkeen, jos korissa on esine
 • Työntekijöiden alue – Täällä työntekijät näkevät käyttöliittymänsä ohjauspaneelin. Hän voi hallita profiileja, työpäiviä, osoitettuja palveluita ja sijainteja
 • Työntekijän tiedot – Lyhyen koodin avulla voit näyttää valitun työntekijän tiedot
 • Työntekijäluettelo – Voit näyttää luettelon työntekijöistä, jotka asiakkaat voivat varata
 • Tilausnäkymä – Lyhytkoodi näyttää yhteenvedon kaikista valituista tilauksista
 • paketit – Näyttää kaikki ostettavat paketit ryhmiteltynä kategorioittain
 • Palvelun yksityiskohdat – Lyhytkoodi näyttää minkä tahansa valitun palvelusivun yksityiskohdat (VIHJE: se on lyhytkoodi, jota käytämme yrityskonsultointipalvelumme näyttämiseen)
 • Palveluluettelo – Kehittäjien mukaan kriittisin lyhytkoodi. Lyhytkoodi näyttää luettelon kaikista palveluista, jotka asiakkaat voivat varata

Kuinka lisätä VikAppointments-lyhytkoodi WordPress-sivulle

Luomiesi lyhytkoodien lisääminen WordPress-verkkosivustoosi on yhtä helppoa kuin A, B, C. Siirry ensin Sivut> Lisää uusi kuten alla olevassa ruudukossa näkyy.

lisäämällä uuden sivun WordPressiin

Anna sivulle nimi, napsauta plus (+) -kuvaketta ja valitse VikAppointments Shortcode estää, kuten alla on esitetty.

uuden palvelusivun luominen lyhytkoodien avulla

Valitse seuraavaksi aikaisemmin luomasi lyhytkoodi alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

Valitse vikappointments-lyhytkoodi gutenbergissä

Jos käytät klassista editoria, voit lisätä lyhytkoodin napsauttamalla VikAppointments-lyhytkoodiluettelo -painike, kuten alla olevassa kuvassa.

lisäämällä klassisen toimittajan nimityksiä

Napsauta sen jälkeen Julkaista painiketta. Tässä on mitä sain:

Ei paha, eikö niin? Sivulla on toimiva toiminto Varaa nyt painiketta. Nyt kaikki asiakkaan on tehtävä valita päivämäärä ja kellonaika ja painaa Varaa nyt nappi.

Kun asiakas osuu Varaa nyt, laajennus johtaa heidät seuraavalle sivulle tarkastelemaan ja vahvistamaan varauksen.

vika nimitysten tiivistelmäsivu

Aika suloinen, etkö ole samaa mieltä? Ah, unohdin poistaa sähköpostiosoitteeni; plugin täyttää lomakkeen automaattisesti, jos olet varannut tapaamiset aiemmin.

Nyt kun meillä on perusasiat poissa tieltä, tutkitaan VikAppointments-kojetaulua muita vaihtoehtoja varten.

Muut VikAppoinments-ominaisuudet

VikAppointments-ohje

Jos olet jumissa jostakin syystä, voit saada apua suoraan VikAppointments-kojelaudasta. Klikkaa auta -painike, kuten alla olevassa kuvassa.

vikappointments auttaa

Nimitykset-välilehti

tapaamiset-välilehti

 nimitykset Yllä olevassa kuvassa näkyvä välilehti tarjoaa pari vaihtoehtoa, kuten yksityiskohtaisemmin alla olevassa luettelossa.

 • Varaukset – Täällä voit tarkastella kaikkia varauksia
 • Asiakkaat – Tällä sivulla on luettelo asiakkaista
 • kuponkeja – Sillä kuka ei rakasta ajoitettua alennusta?
 • Kalenteri, , joka näyttää koko kalenterivuoden ja varaukset yhteensä

Portaali-välilehti

Sitten sinulla on Portaali välilehti, kuten alla olevassa kuvassa.

portaalivälilehti vikappointments -palvelussa

 Portaali -välilehdessä on useita vaihtoehtoja, kuten:

 • Maat – Missä voit lisätä, muokata ja poistaa maita
 • Arvostelut – Sivulla voit lisätä arvosteluja palveluihisi
 • Tilaukset– Täällä voit luoda toistuvia tilauksia
 • Tilaajat. tilaukset – Tarkastele kaikkia asiakkaiden ostamia tilauksia

Globaali välilehti

vikappointments globaali välilehti

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, maailmanlaajuinen -välilehdessä voit hallita pari vaihtoehtoa, nimittäin:

 • Muokatut kentät – Voit lisätä mukautettuja kenttiä tilauksiin, jotta voit kerätä kaikki tarvitsemasi tiedot asiakkaidesi kanssa
 • maksut – Mahdollistaa maksuväylien aktivoimisen
 • laskut – Voit tarkastella kaikkia laskujasi täällä
 • Media Manager – Tämän vaihtoehdon avulla voit hallita kaikkia VikAppointments-laajennuksen kautta lähettämiäsi mediatiedostoja

Kokoonpano-välilehti

 kokoonpano -välilehti auttaa sinua hallitsemaan muutamaa vaihtoehtoa. Välilehden alla sinulla on:

 • Työntekijät – Hallinnoi työntekijän vaihtoehtoja ja käyttöoikeuksia
 • Päättymispäivät – Aseta päivät, jolloin yrityksesi pysyy suljettuna. Voi sisältää viikonloput ja lomat
 • SMS-sovellusliittymät – Määritä SMS-sovellusliittymäasetukset, jotta voit lähettää tekstiviestejä asiakkaillesi. Voit jopa lähettää automaattisia viestejä
 • CRON-työpaikat – Asetukset VikAppointments CRON -työille

VikAppointments -widgetit

VikAppointments-laajennuksessa on muutama widget, jotka tekevät työstäsi vielä helpompaa. Voit tarkastella ja käyttää widgettejä siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Widgetit, kuten korostamme alla olevassa kuvassa.

vikappointments-widgetit

Ja siellä sinulla on se; VikAppointments täydessä kunniassaan.


Sinun ja minun välilläsi VikAppointments on kaunis tapaamisaikataulu WordPressille. Kun olet asentanut laajennuksen, se ottaa varaukset verkkosivustollesi ja säästää paljon aikaa ja rahaa.

Plugin on helppo käyttää; Tarkistin dokumentoinnin kerran tai kahdesti vahvistaakseni pari asiaa, mutta siinä se oli. Ei ajoin taipuin VikAppointmentsia tekemään tarjouksiani.

Kun olet kokeillut laajennusta, olen varma, että et etsi uutta varauslaajennusta yrityksellesi. Se on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset tapaamisten ajoittamiseen ja hallintaan verkkosivustollasi.

Onko sinulla huolenaiheita, kysymyksiä tai ehdotuksia? Ole hyvä ja jaa kommentit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map