Vauhtipyöräkatsaus: WordPressin hallinnoitu hosting

Takaisin toiseen WordPress-hosting-arvosteluun, tällä kertaa se on Vauhtipyörä. Tässä artikkelissa aion tutkia tämän erittäin kunnollisen WordPress-palvelun ylä- ja alamäkiä, jolla on runsaasti vaihtoehtoja. Skaalautuvat suunnitelmat, ilmaiset siirrot, lavasivustot, öiset varmuuskopiot, ilmainen SSL ovat vain joitain ominaisuuksia, jotka löydät Flywheelistä. Jatka lukemista nähdäksesi arvostelu palvelustamme tai napsauttamalla linkkiä vieraillaksesi heidän verkkosivustollaan saadaksesi lisätietoja.


Lisätietoja vauhtipyörästä

Uuden verkkosivun luominen vauhtipyörällä

Vauhtipyörällä on erityinen tapa aloittaa kokemuksesi palvelusta. He eivät anna sinun valita suunnitelmaa heti, joten olen päättänyt näyttää prosessin aivan kuten olen kokenut sen. Maksu ei tule vauhtipyörälle ensin, koska niiden avulla voit määrittää esittely ensin.

Täytä vain kaikki tiedot ja olet valmis luomaan ensimmäisen sivustosi. Siihen saakka ei ole esitetty mitään suunnitelmia. Tämä on erittäin ainutlaatuinen tapa päästä alkuun. Vauhtipyörä on helpottanut ihmisiä, jotka haluavat demonstroida palvelun (tai käyttävät sitä demo-verkkosivuston rakentamisessa asiakkaalle), mutta siitä voi tulla hankalaa niille, jotka pitävät maksua ja asetusten tekemistä kahdesta täysin erillisestä asiasta..

Vauhtipyörän avulla voit maksaa kahdella tavalla: joko maksaa itsellesi tai anna asiakkaidesi suorittaa maksuja heti, kun hän on ottanut sivuston haltuun (huomautus: voit lisätä sivuston myös jo olemassa oleviin joukkosuunnitelmiin).

Kun olet päättänyt maksaa, voit valita vapaasti suunnitelman ja sen jälkeen… sen luomisaika. Pidän siitä, että Vauhtipyörä on tehnyt siitä helpon ihmisille, jotka haluavat aloittaa palvelun esittelyn, ja asennuksella on paljon järkeä freelancereille. Mutta se, että kaikki käyttäjät eivät laskeudu hinnasivulle, ennen kuin suunnitelmatietojen saaminen on kirjautumisprosessin aikana olisi mukavaa.

Vauhtipyörän hosting -suunnitelmat

Tässä ovat vauhtipyörän nykyiset suunnitelmat. Ne tarjoavat täysin hallinnoituja WordPress-hosting-suunnitelmia, jotka perustuvat Google Cloud -ympäristöön. Joten palvelimen asetukset on määritetty ja WordPress on jo asennettu, kun kirjaudut sisään.

Vauhtipyörän isännöinti hinnoittelu

Tätä arviota varten olen valinnut Aloitussuunnitelma. Vauhtipyörällä on riittävästi resursseja, se on hiukan kalliimpi kuin kilpailu, mutta siinä on SSL ja CDN-vaihtoehto on riittävän edullinen. Ainoa todellinen haitta heidän suunnitelmistaan ​​on rajoitettu säilytystila, joka useimmille blogeille ei ole ongelma, mutta voi tulla ongelma keskisuurille tai suurille sivustoille (erityisesti resurssien raskaan tai suuren liikenteen sivustoille)..

Siirrä WordPress-sivustosi vauhtipyörälle

Ihanteellinen tapa aloittaa työskentely sivustolla on tuoda nykyinen vertailusivusto joten olen testannut siirtomekanismin, kuten aina.

On olemassa useita tapoja, joilla voit tuoda nykyisen sivustosi: tavalliseen tapaan (tässä on hyvä aloitusopas siirtymiseen WordPressiin) tarjoamalla käyttöoikeustiedot nykyiselle WP-sivustollesi ja FTP-pääsyyn suoraan WordPress.com-sivuston kautta (mikä on hyvä lisäys) tai ZIP-lähetyksen kautta – mikä on aivan täydellinen menetelmä minulle. Vauhtipyörä on riittävän varma, että haluat siirtyä WP Moottorista vauhtipyörään. He sisällyttivät jopa vaihtoehdon myös sinne!

Kun olet harkinnut haluamaasi siirtomenetelmää, Vauhtipyörä antaa sinun valita siirtotyypin, joko Tavallinen siirto joka voi kestää jopa 3 arkipäivää ja se on ilmainen tai Nopeutettu muutto sen sanotaan tapahtuvan vähemmän kuin 8 tuntia.

Vaikka olen kopioinut tiedoston oikein, kyseinen menetelmä on ei toiminut minulle ja takertuin 99%: iin, joten otin yhteyttä tekninen tuki avuksi. He vastasivat nopeasti ja pyysivät minua lähettämään heille zip-tiedoston, minkä tein. Siirto suoritettiin alle 10 minuutissa ilman mitään lisäkustannuksia, joten ellei sivustosi ole todella valtava, nopeutetusta siirrosta ei oikeastaan ​​tarvitse maksaa, koska säännöllinen palvelu toimii hienosti.

Vauhtipyöräpaneelin vaihtoehdot

Kun sivusto on asennettu, verkkotunnuksen määritteleminen on helpointa tehdä. Vauhtipyörä antaa sinulle pääsyn kaikkiin DNS-asetuksiin ja heihin kannustaa voit muokata niitä tarpeen mukaan.

Tämä saattaa olla hämmentävä uusille käyttäjille, mutta ihmiset, jotka tietävät mihin verkkotunnuksensa osoittavat Vauhtipyörä, eivät pääse tiellesi. Niiden avulla voit määritellä verkkotunnuksesi helposti ja antaa sinulle koordinaatit heidän CNAME-määrittelemille nimille ja vastaaville IP-osoitteille. Ne tarjoavat jopa helpon työkalun, jonka avulla voit tarkistaa, onko DNS-merkinnät ladattu oikein.

Vauhtipyörä on vähiten häiritsevä ja helppokäyttöinen palvelu verkkotunnuksille ja DNS: lle. Se on kuin he kertovat sinulle: “Tiedämme, että haluat asettaa verkkotunnuksesi, joten tässä on tiedot, osoita verkkotunnuksesi ja tarkista, toimiiko se … emme pääse tielle” ja se on vain täydellistä.

Kun verkkotunnus on määritetty oikein, pääpaneeli antaa sinun hallita WP-sivustosi välimuistia, ottaa käyttöön virheenkorjaustilan ja jopa poistaa välimuistin nähdä muutokset heti. Vauhtipyörä näyttää olevan välimuisti WordPress omalla mukautetulla verkkopalvelinarkkitehtuurillaan.

Ylimääräiset vauhtipyörän palvelut

Tavallisten asioiden lisäksi Flywheel tarjoaa tukea varmuuskopioille. Vaikka on edelleen hyvä idea varmuuskopioida WordPress säännöllisesti itse, tämä on hieno varmuuskopio varmuuskopioillesi.

Ja jos se ei riitä, vauhtipyörä antaa sinun sallia monisivustopalvelun 10 dollaria kuukaudessa ylimääräistä ja CDN-palvelun 10 dollarilla lisää.

Sertifikaatit ovat ilmaiseksi niin kauan kuin käytät Let’s Encrypt -sovellusta mutta oman sertifikaatin asentaminen vauhtipyörän kautta maksaa sinulle 10 dollaria kuukaudessa, mikä ei ole hyväUseimmille käyttäjille, jotka maksavat ylimääräisen 10 dollaria kuukaudessa mukautetusta sertifikaatista, ei todennäköisesti ole sen arvoista. Oman sertifikaatin saaminen ei eroa paljon kuin käyttämällä sisäänrakennettua Let’s Encrypt -sovellusta, joten suosittelemme ilmaista vaihtoehtoa useimmille.

Jos tarvitset rakentaa oman myymälän mukautetulla sertifikaatillasi, olet todennäköisesti parempi toisella palvelulla, joka ei veloita kuukausimaksua.

Paikallinen vauhtipyörä

Paikallinen vauhtipyörä

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on Local by Flywheel. Paikallisen avulla voit suunnitella, rakentaa ja testata verkkosivustosi paikallisesti (tietokoneellasi) ja siirtää sitten mallisi nopeasti ja helposti omalle sivustollesi, joka isännöi Vauhtipyörällä. Mikä parasta – tämä on ilmainen ominaisuus, joka toimii hienosti kaikkien vauhtipyöräsuunnitelmien kanssa.

24/7 asiakastuki

Onko sinulla kysymys kello 1am? Ei ongelmaa. Vauhtipyörä uudisti äskettäin tukijärjestelmäänsä voidakseen tarjota asiakkailleen apua 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa (kyllä, jopa vapaapäiviä). Mikä parasta, se on todellista ihmisen tukea, ei vain chatbotia.

Bonuslisäosat

Vauhtipyörän isäntälisäosat

Lisäksi kaiken lisäksi on vielä muutama lisäosa, jotka saatat olla kiinnostunut tietämään, että Flywheel tarjoaa.

Performance Insights: Nopeuta sivustoasi Vauhtipyörän avulla. Kuukausittaiset nopeusyhteenvedot ja neljännesvuosittaiset tarkastukset pitävät sinut kurssilla.

Plugins-päivitykset: Jos unohdat pitää asiat ajan tasalla, isännöinti muistetaan puolestasi. Säännölliset, kuukausittain tehtävät laajennukset voivat auttaa pitämään sivustosi turvallisena (vaikka suosittelemmekin aina päivitysten testaamista paikallisella tai vaiheittaisella sivustolla).

Turvallisuustiedot: Aivan kuten nopeutesi, voit myös pitää sivustosi turvallisena seuraamalla Flywheelin kuukausittaisia ​​ja neljännesvuosittaisia ​​raporttejasi.

Valkoinen merkintä: Jos olet suunnittelija, Flywheel tekee jälleenmyynnistä helpon. Valkoisella merkityllä alustalla on helppo lisätä tuotemerkkisi ja myydä se asiakkaillesi.

Vauhtipyörän isäntäsuoritus

Joten miten Vauhtipyörä vertaa muihin? Toteutetaan palvelu koetukselle.

Verkkosivuston suorituskyky on erittäin hyvä, vastausaika on alle 1,5 sekuntia ja vakaa Pisteet Pingdomista.

Tarkkailemalla otsikon vastausta tarkasti voit nähdä, että Vauhtipyörä käyttää mukautettua verkkopalvelinmääritystä, joka näyttää olevan varsin optimoitu tehtävää varten.

Australialaisen palvelimen testi antaa myös erinomaisen tuloksen toisella . Hyvää työtä!

GTMetrix näyttää myös loistavan tuloksen ja verkkosivusto ladattu 1.6: een verrattuna, mikä vahvistaa, että vauhtipyörällä on mukava verkkopalvelin ja välimuisti paikallaan, tekemällä tästä hienon palvelun jokaiselle WP-addiktiolle, joka tarvitsee erittäin hyvää suorituskykyä.

Mitä pidin

Vauhtipyörällä on mukava intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä vakiovaihtoehtojen kanssa, mutta paljon lisäominaisuuksia. Rakastin “emme pääse tiellesi” -asennetta verkkotunnusten ja DNS-asetusten suhteen, koska tämä on ihanteellinen nopeaan asennukseen, erityisesti ammattilaisille.

Pidin myös tavasta, jolla he reagoivat lippuihin. Tukihenkilöstö auttaa mielellään ja nopeasti korjauksia. Ja pidän varmasti esityksestä.

Mitä en pitänyt

Hyvä palvelu erittäin rajoitetulla säilytystilalla ei ole mukavaa ja joutuisi maksamaan tonnia rahaa Vielä kalliimman palvelun käyttäminen vain enemmän tilaa ei ole hauskaa. Haluaisin olla enemmän säilytystilaa vaihtoehtoja sekoitukseen. On tonnia blogeja ja lehtiä, jotka eivät saa niin paljon käyntejä, mutta kuluttavat paljon säilytystilaa ja Vauhtipyörä on erittäin kallis palvelu tällaiselle toiminnalle.

Uskon, että rekisteröintiprosessi voi olla parempi, koska suunnitelmat ovat näkyvissä vasta, kun olet määrittänyt verkkosivustosi ja valinnut maksutavan. Tätä on parannettava. Joko tarjoa ilmainen esittely (14 päivän rajoitus näkyvissä) tai pyydä käyttäjää kirjautumaan ja lisäämään maksutiedot ensin (sitten asennus jälkeen) – näiden sekoittaminen on hämmentävää.

Myös Vauhtipyörä ei tällä hetkellä tarjoa mitään sähköpostivaihtoehtoja, jotka voivat olla ongelma. Vaikka voimme erittäin suositella G-sarja jos haluat hallita sähköposteja itse.

Käärimistä

Vauhtipyörä on vankka isännöintivaihtoehto. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä yhdistettynä lisälaitteisiin, kuten varmuuskopiot, lavastus, kyky lisätä ilmaisia ​​SSL-varmenteita, usean sivuston yhteensopivuus ja valinnainen CDN tekevät melko paljon. Myös Vauhtipyörä tarjoaa yhden harvoin häiritsevistä menetelmistä verkkotunnusten ja DNS: n perustamiseen (eli emme astu teidän asenteessasi) ja se on mukava ele.

Lisäksi, jos olet freelance-verkkosivustojen suunnittelija, on joitain lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus valita asiakaslaskutus ja Paikallinen (joiden avulla voit yhdistää paikallisen kehityssivustosi eläviin asiakassivustoihin).

Pöydän toisella puolella säilytystila on hyvin rajallinen ja Vauhtipyörä on hieman kallis. Mutta jos et tarvitse tonnia tilaa, se on hyvä palvelu, jolla on erinomainen suorituskyky ja tekninen tuki. Lisätietoja on heidän verkkosivustollaan.

Hanki vauhtipyörä

Kaiken kaikkiaan ajattelemme, että Vauhtipyörä on melko hyvin hallittu WordPress-isännöintipalvelu, mutta mitä luulet? Oletko kokeillut vauhtipyörää? Vai onko sinulla muita kysymyksiä heidän isännöinnistään? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map