Varmuuskopioi WordPress-sivustosi varmuuskopiolla

Varmuuskopioi WordPress-sivustosi varmuuskopiolla

Olemme jo joulukuun toisella viikolla – vau tämä kuukausi lentää! Mutta älä anna lomavierailun häiritä sinua WordPressin ylläpidon ja tietoturvan parhaista käytännöistä. Varmista, että verkkosivustosi varmuuskopiointi on valmis BackupBuddy-ohjelmalla – helpoin tapa varmuuskopioida WordPress-sivustosi! Ja nyt voit saada varmuuskopiot valmiiksi lomakaudeksi, koska iThemes tarjoaa yksinoikeudella tarjouksen WPExplorer-käyttäjille sekä sivustonlaajuisen alennuksen, jonka sinun ei todellakaan pitäisi unohtaa.!


WordPress-sivuston varmuuskopioiden merkitys

Jos sinulla on enemmän kuin pari viestiä, mukautettu teema tai jos olet viettänyt paljon aikaa tai vaivaa saadaksesi WordPress-verkkosivustosi haluamallasi tavalla, sinua hämmennetään, jos jotain tapahtui oikein? Joo, ajattelimme niin. Siksi sinun on pidettävä verkkosivustosi varmuuskopioita.

Tietokanta vs. täydet varmuuskopiot

Monet hyvät hosting-yritykset tarjoavat päivittäisiä varmuuskopioita ominaisuutena hosting-paketeistaan. Tämä on hieno ominaisuus, paitsi että ne ottavat vain tietokannan varmuuskopioita, mikä tarkoittaa, että kaikki muu WordPress-asennuksessa (kuvat, teemat, laajennukset ja asetukset) menetetään, jos jotain tapahtuisi verkkosivustollesi. Meillä on yli 8000 artikkelia mediakirjastoissamme täällä WPExplorerissa. Emme voi millään tavoin pystyä lisäämään niitä kaikkia manuaalisesti, joten ylläpidämme päivittäin verkkosivuston varmuuskopiota.

BackupBuddy WordPress -laajennus

Helpoin tapa varmuuskopioida verkkosivustosi? Käytä tunnettu ja luotettava laajennus, kuten BackupBuddy. BackupBuddy sisältää vaihtoehdot suorittamiseen täydelliset verkkosivustojen varmuuskopiot ylimääräistä turvallisuutta varten tietokannan varmuuskopiot jotka sinun kannattaa ottaa säännöllisin väliajoin työskennellessään verkkosivustollasi (varmuuskopioimme usein tietokantamme ennen teemojen tai laajennusten päivittämistä vain ollaksemme turvallisella puolella).

Manuaalinen vs automaattinen varmuuskopiointi

Kun teet täyden varmuuskopion WordPress-sivustostasi, voit tehdä varmuuskopion itse tai käyttää laajennusta. Manuaalisen varmuuskopion saamiseksi sinun on kirjauduttava sivustoosi FTP: n kautta ja ladattava kopioita kaikesta wp-admin-, wp-sisältyy ja wp-content -kansioistasi sekä käytettävä toista työkalua kopion tekemiseen tietokannasta (cpanel, phpmyadmin jne.). Jos et tunne WordPressin ja palvelimien sisäistä toimintaa, tämä voi olla pelottava tehtävä. Lisäksi sinun on muistettava toistaa tämä prosessi säännöllisesti pitääksesi varmuuskopiot asiaankuuluvina.

BackupBuddy ajoitetut varmuuskopiot

Älä koskaan missaa varmuuskopioita varmuuskopioinnin yhteydessä

Tai voit tehdä elämästäsi paljon helpompaa ja määrittää automaattiset varmuuskopiot BackupBuddy-ohjelmalla. BackupBuddy -palvelussa on sisäänrakennetut asetukset omien mukautusten määrittämiseksi varmuuskopiointiaikataulut (päivittäin, viikoittain tai kuukausittain), joten voit keskittyä kaikkiin muihin verkkosivuston ylläpitämiseen liittyviin tehtäviin. Vielä parempi on mahdollisuus tallentaa varmuuskopiot BackupBuddy Stash (saat 1 Gt tallennustilaa ilmaiseksi BuddyPress-ostollasi), Amazon S3, Dropbox tai voit vastaanottaa varmuuskopiot sähköpostitse. Tämä on hieno varotoimenpide, koska et koskaan halua pitää varmuuskopioita samassa paikassa kuin asut sivustolla!

Manuaalinen vs opastettu sivuston palauttaminen

Jos jotain tapahtuu verkkosivustollesi käyttämällä varmuuskopiotiedostoja, se muistuttaa niiden ottamista – voit yrittää palauttaa sivustosi manuaalisesti tai käyttämällä apuohjelmaa. Jos päätät tehdä sen itse, sinun on ladattava tietokanta (joka voi joissain tapauksissa edellyttää myös uuden luomista) ja lisättävä kaikki todelliset sivustotiedostot uudelleen FTP: n avulla. Jos et halua WordPress-kehityksestä tai kehittäjätyökalujen, kuten Transmit tai cPanel, käyttämisestä, tämä voi olla pelottava prosessi.

ImportBuddy BackupBuddy -sovellukselle

Seuraa yhdessä ImportBuddy -sovelluksen kanssa, jotta BackupBuddy palauttaa sivustosi

Helpoin tapa on palauttaa sivustosi on käyttämällä varmuuskopiolaajennusta. Jos et ole kuvitellut sitä jo nyt, iThemes BackupBuddy on syystä meidän suosikki WordPress-varmuuskopiolaajennus. Se tekee varmuuskopioiden ottamisen, hallinnan ja toteuttamisen helppo. Jos haluat käyttää varmuuskopiota, sinun on kirjauduttava sisään WordPress-sivustoosi, napsauttamalla kojetaulun BackupBuddy-valikkokohtaa ja napsauttamalla sitten Palauta / siirrä-vaihtoehto. Valitse sitten varmuuskopio, jota haluat käyttää, ja valitse vaihtoehto siirtyä etäpalvelimelle, joka tuo varmuuskopion ja BackupBuddy’s ImportBuddy-komentosarjan. Valitse sitten varmuuskopion kohde ja aloita varmuuskopiointi. ImportBuddy opastaa sitten sivustosi palauttamisprosessin läpi – siinä se on!

Muut syyt, miksi BackupBuddy on parempi varmuuskopioissa kuin sinä

BackupBuddy -sovelluksella voit tehdä muutakin kuin vain varmuuskopioida verkkosivustosi. Tavalliselle WordPress-käyttäjälle tai harrastelijalle BackupBuddy tekee WordPress-varmuuskopioiden ja tietoturvan hallinnan hiukan helpompaa.

Sivustojen täydellisten palautusten lisäksi voit myös palauta yksittäiset tiedostot. Tämä on hienoa, jos päätit yrittää muuttaa tyylitaulukkoasi tai jos olet vahingossa vaihtanut teeman jotain kauheaa. BackupBuddy Palauta / Siirrä -vaihtoehdoilla voit valita korvattavat tiedostot, joten sinun ei tarvitse muuttaa kaikkea, jos et halua.

Voit käyttää myös BackupBuddy-sovellusta sivuston muutokset – valtava voimavara, jos olet kehittäjä. Voit käyttää Palauta / Siirrä -vaihtoehtoa siirtääksesi verkkosivustosi uuteen verkkotunnukseen tai isäntään (ei vain palautuksiin). Lisäksi BackupBuddy -palvelun avulla voit siirtää kaikkea – teemoja, laajennuksia ja jopa widgettejä, mikä tekee siirtoprosessista saumattoman. Ja siihen on jopa lisäominaisuuksia URL-osoitteen korvaaminen (jos siirryt uudelle verkkotunnukselle) ja push / pull-käyttöönotto jos siirrät sivuston lavastesivustoltasi.

Ja voit käyttää BackupBuddy -sovellusta sivuston kloonaus. Tämä on suuri etu, jos haluat kopioida sivustosi paikalliselle tai vaiheittaiselle alueelle testausta varten. Tai jos olet perustamassa vastaavien sivustojen verkostoa, voit käyttää BackupBuddy-sovellusta tuodaksesi sivustosi useisiin verkkotunnuksiin (loistava tytäryhtiömarkkinoijille, joilla on paljon samanlaisia ​​aloitussivuja).

BackupBuddyllä on myös paljon upeita ominaisuuksia varmuuskopioinnin helpoksi hallintaan (huomioi helppo trendi tällä liitännällä?). IThemes-synkronoinnin integroinnissa on vaihtoehtoja (joita voit käyttää romote-varmuuskopiointiin, tiedostojen muokkauksien seuraamiseen, aktiivisiin varmuuskopiointiaikatauluihin, BackupBuddy Stash -sovelluksen hallintaan ja muuhun), varmuuskopioinnin loppuunsaattamiseen sähköposti-ilmoitukset, Automaattinen tietokannan skannaus ja korjaus pitääksesi sivustosi ongelma ilmaisena, palvelimen työkalut sellaisten hosting-ongelmien vianmääritykseen, jotka voivat estää varmuuskopioita, ilmaiseksi haittaohjelmien skannaukset ja enemmän. Ja nämä ovat vain muutamia monista syistä rakastaa BackupBuddya (ja voit oppia lisää ominaisuuksista ja kehittäjä etuisuuksia heidän sivustollaan).

BackupBuddy, 5 tähden varmuuskopiolaajennus

Rakastamme BackupBuddya, ja annamme heille 5 tähteä hienoista ominaisuuksista ja helppokäyttöisistä vaihtoehdoista. Kuka tahansa voi ottaa varmuuskopioita ja suojata verkkosivustonsa BackupBuddy-ohjelmalla. Joten jos haluat kokeilla heitä, napsauta alla olevaa painiketta tallentaaksesi iThemesin BackupBuddy-tiedostoon. Ja jos kirjaudut, iThemesillä on kanta-asiakasohjelma, joten voit säästää 25% tulevissa ostoksissa ja uusimissa (yay)!

Lisätietoja varmuuskopioinnista

Ja kun olet saanut BackupBuddy-asennuksen, vie jonkin aikaa innostuaksesi huomisen lomakaupasta! Olemme saaneet CSS Hero -yritykseltämme jotain uskomattoman mahtavaa, jota et halua missata!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map