Varmuuskopio, palauta ja siirrä WordPress-sivustot WPvivid-ohjelmalla

Varmuuskopio, palauta ja siirrä WordPress-sivustot WPvivid-ohjelmalla

Jos olet joskus rikkonut WordPress-sivustosi (ja kuka ei tee sitä ainakin kerran?), Tiedät varmasti vakaan varmuuskopiointisuunnitelman arvon. Vakaa varmuuskopiointistrategia on välttämätön varotoimenpide kaikissa hyvissä WordPress-tietoturvastrategioissa. Varsinkin kun ajatellaan, että WordPressiin on yli 90 000 hakkerihyökkäystä minuutissa.


Palauta-painikkeen oikea-aikainen napsauttaminen voi säästää kohtuutonta stressiä ja brändin maineen ja tulojen menetystä, jotka kaikki ovat olennainen osa offline-tilassa olevaa tai käyttökelvottomia verkkosivustoja. Mutta ehkä siksi et ole täällä; ehkä etsit vain WordPress-siirtolaajennusta sivustosi siirtämiseen.

Jos etsit valtavaa varmuuskopiota tai siirtolaajennusta, osoitamme mielellämme sinua WPvivid, tämän katsauksen aihe. Muutamassa rivissä korostamme, miksi WPvivid on mahtava WordPress-varmuuskopio- ja siirtolaajennus. Asennamme myös laajennuksen tarjotaksemme sinulle selkeämmän kuvan odotettavissa olevasta.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, aloittakaamme katsomme WPvivid-sovellusta ja ominaisuuksia, jotka tekevät liitännästä erotettavan joukosta. Sen jälkeen testaamme pluginia, jotta voit osua maahan käynnissä. Nauti ja kuullaan ajatuksesi kommentin lopussa.

Mikä on WPvivid?

WPvivid

WPvivid on ilmainen ja monipuolinen varmuuskopiointi- ja siirtolaajennus WordPressille ilman lyödä penskaan ympäri. Merkittäviä WPvivid-kilpailijoita ovat muun muassa laajennukset / ratkaisut, kuten kopiokone, BackupBuddy, VaultPress ja blogVault..

Laajennuksen on kehittänyt ja ylläpitänyt WPvivid, yritys, joka on erikoistunut loistavien WordPress-laajennusten luomiseen. Kirjoittamishetkellä laajennuksella on vain ilmainen versio, joka on saatavilla WordPress.org-sivustossa. WPvivid auttaa sinua varmuuskopioimaan sivustosi, palauttamaan tarvittaessa varmuuskopion ja siirtämään sivustosi tiedostot eri ympäristöihin ja eri ympäristöistä..

Plugin on helppo asentaa ja käyttää, joten asennuksen pitäisi olla käynnissä alle 10 minuutissa. Katsotaanpa nyt ominaisuuksia, jotka tekevät WPvividista erinomaisen varmuuskopio- ja siirtoyhteyden kaikille WordPress-käyttäjille.

WPvivid-ominaisuudet

wpvivid-varmuuskopiolaajennusominaisuudet

Et ehdottomasti halua, että suosikki varmuuskopioratkaisusi epäonnistuu, etenkin kun todella tarvitset sitä. Sinä sinä ansaitset täysin varustellun ja all-in-one WordPress-laajennuksen, kuten WPvividin.

Plugin sisältää ominaisuuksia, kuten:

Helppo sivuston siirtäminen

Laajennuksen avulla voit siirtää WordPress-sivustosi yhdellä napsautuksella. Se tukee monentyyppisiä siirtymiä, mukaan lukien dev-ympäristö uudelle palvelimelle, dev-ympäristö uudelle verkkotunnukselle tai live-palvelin toiseen.

Lisäksi voit siirtää sivustosi alihakemistoon, a.com-sivustosta b.com, a.com-osoitteesta a.com/hakemistoon ja a.com-tiedostosta b.com/hakemistoon. Laajennuksen avulla voit siirtää vain koko sivuston, tiedostot tai tietokannan. Koko siirtymisprosessi on yhtä helppoa kuin A, B, C.

Helppo varmuuskopiointi ja palautus yhdellä napsautuksella

Varmuuskopioiden luominen WPvivid-ohjelmalla on pala kakkua. Voit luoda manuaalisesti ladattavia varmuuskopioita. Lisäksi voit ladata varmuuskopiot etävarastointisivustoille, kuten Dropbox, Microsoft OneDrive, SFTP, FTP ja Google Drive. Jos sinulla ei ole aikaa luoda varmuuskopioita manuaalisesti, voit määrittää helposti automaattiset varmuuskopiot, jotka toimivat säännöllisesti.

Tarvittaessa voit helposti palauttaa WordPress-sivustosi varmuuskopiosta yhdellä napsautuksella. Muita ominaisuuksia ovat kyky mukauttaa varmuuskopiosisältöä, kyky suodattaa suuria tiedostoja, lokitiedostoja, tukea suurille tietokantatiedostoille, reagoiva suunnittelu, varmuuskopiointi ja varmuuskopion lukitus, jotta varmuuskopiot olisivat turvassa automaattisilta poistoilta muun muassa.

Kuinka asentaa WPvivid

Nyt kun tiedät odotettavissa olevat ominaisuudet, asenna ilmainen laajennus ja tarkista, mitä sillä on tarjota.

Kirjaudu WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi. Kirjoita seuraavassa näytössä avainsanan hakukenttään ”WPvivid” ja napsauta -painiketta, kun olet löytänyt laajennuksen Asenna nyt -painiketta, kuten korostamme alla.

wpvivid-varmuuskopiolaajennuksen asentaminen WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin

Sen jälkeen osui Aktivoida painiketta saadaksesi pallon liikkumaan. Katso alla oleva kuva, jos olet täydellinen aloittelija etkä tiedä miten plugin aktivoida.

aktivoimalla wpvivid-varmuuskopiolaajennus

Kun olet aktivoinut laajennuksen, sinut ohjataan seuraavassa kuvakaappauksessa näkyvään WPvividin järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin..

WPvivid Admin-hallintapaneeli

wpvivid järjestelmän hallintapaneeli

Yllä olevalla näytöllä voit luoda helposti manuaalisia varmuuskopioita valitsemalla varmuuskopiovaihtoehdot ja napsauttamalla Varmuuskopioi nyt painiketta. Varmuuskopiot tallennetaan wp-content / wpvividbackups kansio oletuksena. Voit myös tarkastella varmuuskopiointiaikataulua, jos aktivoit automaattiset varmuuskopiot. Lisäksi voit lähettää varmuuskopioita, jotka olet luonut WPvivid Backup -laajennuksella.

Lisäksi voit tarkastella ohjeita, jotka auttavat sinua luomaan manuaalisia varmuuskopioita sekä palauttamaan ja siirtämään sivustosi. Nyt meidän sukeltaa muihin asetusvälilehteen.

WPvivid-varmuuskopioiden ajoittaminen

Yksi WPvividin tehokkaimmista ominaisuuksista on automatisoidut varmuuskopiot, jotka säästävät paljon aikaa. Luo varmuuskopioaikataulu napsauttamalla Ajoittaa välilehti, kuten yksityiskohtaisemmin alla olevassa kuvassa.

wpvivid varmuuskopiointiaikataulu

Yllä olevassa näytössä voit ottaa varmuuskopiointiaikataulun käyttöön yhdellä napsautuksella napsauttamalla Ota varmuuskopiointiaikataulu käyttöön valintaruutu. Tämän lisäksi voit valita varmuuskopion aikataulun eli 12 tuntia, päivittäin, viikoittain jne. Lisäksi voit valita, mitä haluat varmuuskopioida automaattisesti, ts. Koko verkkosivuston (tietokanta + tiedostot), tiedostot tai vain tietokannan . Alempana voit valita joko tallentaa automaattiset varmuuskopiot palvelimellesi tai lähettää tiedostot etävarastointisivustoille.

WPvivid-automaattinen siirto

Automaattinen siirtotoiminto auttaa sinua siirtämään WordPress-sivustosi uuteen verkkotunnukseen. Se on täydellinen työkalu siirtää WordPress-sivustosi dev-ympäristöstä live-palvelimelle tai vanhasta palvelimesta uuteen. Päästäksesi tähän ominaisuuteen napsauta Automaattista siirtoa välilehti alla esitetyllä tavalla.

wpvivid automaattinen siirto -ominaisuus

merkintä: Voit siirtää WordPress-sivustosi siirtämällä ensin WPvivid-varmuuskopiolaajennuksen molemmille verkkotunnuksille (sivustoille). Sen jälkeen käy määränpää ja luoda siirtoavain napsauttamalla Tuottaa -painiketta avain välilehti alla.

tuottaa wpvivid-varmuuskopiolaajennussiirtoavaimen

Käytät avainta Automaattista siirtoa alkuperäsivuston välilehti. Menettely on melko yksinkertainen. Emme odota sinun joutuvan ongelmiin. Lisäksi on olemassa selkeät ohjeet, jotka osoittavat sinulle tarkalleen mitä tehdä, joten älä pelkää.

WPvivid Remote Storage

Jos Web-palvelimellasi on tilaa rajoitetusti ja / tai haluat tallentaa varmuuskopiot etävarastointisivustoille, rakastat ehdottomasti WPvividin etätallennusominaisuutta. Hyödyntääksesi ominaisuutta napsauta Etävarastointi välilehti, kuten korostamme alla.

wpvivid etävarastointi -välilehti

Kirjoittamishetkellä WPvivid-varmuuskopiolaajennus tukee FTP: tä, SFTP: tä, Google Drivea, Dropboxia, Microsoft OneDrive, Amazon S3 ja DigitalOcean Spaces. Kunkin etävarastoinnin integrointi on kohta ja napsauttaminen. Voit jopa asettaa minkä tahansa yllä olevista vaihtoehdoista oletusetä etävarastoksi.

WPvivid-asetukset

Seuraavaksi meillä on WPvivid-asetusvälilehti, joka näkyy alla olevassa kuvassa.

wpvivid-asetukset

Yllä olevassa välilehdessä on paljon vaihtoehtoja varmuuskopioiden hallintaan. Se sisältää esimerkiksi seuraavat asetukset:

 • Varmuuskopiointi jaosta koon mukaan, mikä on hyödyllistä, jos isäntäsi rajoittaa suuria zip-tiedostoja
 • Mahdollisuus sulkea pois tiedostoja, jotka ovat suurempia kuin määrittämäsi raja
 • Mahdollisuus asettaa PHP-komentosarjan suorituksen aikakatkaisu varmuuskopion aikakatkaisuvirheiden välttämiseksi
 • Varmuuskopiokansion, joka on wpvividbackups oletuksena
 • Varmuuskopiointi
 • Vanhentuneiden varmuuskopioiden poistaminen
 • Raportit sähköpostitse
 • Vie / tuo WPvivid-kokoonpanoasetukset, joten voit asentaa laajennuksen toiselle verkkosivustolle nopeasti
 • Ominaisuus roskapostin, kuten varmuuskopiovälimuistin, lokien ja väliaikaisten tiedostojen, puhdistamiseen

WPvivid-verkkosivustotiedot

Jos kohtaat virheitä varmuuskopioidessasi, palauttaessasi tai siirtäessäsi sivustoasi, WPvividissä olevat kaverit tarvitsevat verkkosivustosi tietoja, jotta he voivat helposti selvittää mitä tapahtui. Voit koota nämä tiedot tai lähettää ne heille suoraan WPvivid-verkkosivustotiedot välilehti alla.

wpvivid-verkkosivutiedot virheenkorjausta varten

Yllä olevalla välilehdellä ei ole paljon tehtävää asetusten suhteen. Sivulla on yksinkertaisesti vianetsintätietoja, jotka ovat hyödyllisiä virheiden vianetsinnässä.

WPvivid-lokit

wpvivid lokit

Ja lopuksi meillä on WPvivid-lokit välilehti yllä. Välilehti näyttää kaikki lokitiedostot, jotka ovat hyödyllisiä virheiden vianetsinnässä.

WPvivid-tuki

Koska plugin on tällä hetkellä ilmainen, tarjoaako WPvivid tukea? Ehdottomasti kyllä! Voit saada tukea plugin-tukifoorumi osoitteessa WordPress.org, Viserrys tai kautta sähköposti. Lisäksi, jos tarvitset lisätietoja, voit käydä aloitussivu. Saat kaikki tulevat päivitykset ilmaiseksi, ja töissä on premium-versio.

WPvivid-käyttäjät sanovat …

WPvivid-WordPress Site -kopio on erinomainen ilmainen varmuuskopiolaajennus. Sitä on helppo käyttää ja konfiguroida. On myös erinomaista, että pystymme valitsemaan niin monta pilvisäilöä kuin esimerkiksi Google Drive, Dropbox, Amazon S3 ja monet muut. Asenna WPvivid-varmuuskopio WordPress -sivusto, määritä määritykset ja verkkosivustosi varmuuskopioidaan turvallisesti automaattisesti. Yksi iso plussa on, että on Palauta-toiminto (yhdellä napsautuksella), jos jotain menee pieleen verkkosivustosi kanssa. Suosittelen henkilökohtaisesti tätä varmuuskopiolaajennusta verkkosivustosi turvallisuuden varmistamiseksi. – Peter Nilsson

…ja…

Tämä on selvästi paras, tehokkain, mutta ohuin varmuuskopioratkaisu siellä! Toimii kuin viehätys MainWP: n kanssa ja on ilmainen. Voit lähettää asetukset joukkona ja jopa muodostaa yhteyden Onedriveen MainWP: n kautta. Hämmästyttävä. – Phalancs

… Ja 5 tähden arvosteluja tulee jatkuvasti ��

johtopäätös

WPvivid Backup -laajennus on epäilemättä yksi parhaista WordPress-varmuuskopiolaajennuksista. Siinä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset varmuuskopiointiin, palauttamiseen ja siirtämiseen WordPress-sivustoissa kuten ammattilainen. Lisäksi sen mukana on mukava käyttöliittymä, joka tekee pluginin käytöstä helppoa. Voi, ja voit napata sen ilmaiseksi WordPress.org-sivustosta.

Hanki WPVivid

Oletko käyttänyt WPvivivia aiemmin? Jos on, mitkä ovat mielipiteesi? Jos ei, mikä on suosikki varmuuskopiolaajennus ja uskotko, että se voi kilpailla WPvividin kanssa?

Kerro meille ajatuksesi ja kommenttisi alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map