UpdraftPlus Review – paras ilmainen WordPress-varmuuskopiolaajennus?

UpdraftPlus Review - paras ilmainen WordPress-varmuuskopiolaajennus?

UpdraftPlus on markkinoiden suosituimpia ilmaisia ​​WordPress-varmuuskopiolaajennuksia nykyään, ja sillä on yli miljoona aktiivista asennusta. Tässä artikkelissa tarkastellaan UpdraftPlus-laajennusta.


Aiomme oppia käyttämään UpdraftPlusia seuraaviin tarkoituksiin:

 • Suorita WordPress-varmuuskopio etäpilvipaikkaan ja
 • Palauta varmuuskopio puhtaassa WordPress-asennuksessa

Mikä tekee UpdraftPlusista erityisen?

Tässä on asia – kun kyse on WordPress-varmuuskopion ottamisesta, yksi niistä asioista, joista yleensä unohdetaan, on entisöinti käsitellä asiaa. WordPress-sivustosi asentaminen, määrittäminen ja varmuuskopiointi on melko helppoa – käyttämällä mitä tahansa varmuuskopiolaajennusta. Kuinka monta kertaa olemme yrittäneet palauttaa varmuuskopiota?

Tarkemman tutkimuksen yhteydessä havaitsemme, että melkein kaikki freemium-varmuuskopiolaajennukset lukitsevat varmuuskopioiden palautusominaisuuden maksetun suunnitelman takana. Älä ymmärrä minua väärin – tuen täysin heidän päätöstään. Loppujen lopuksi laajennuksen on tuotettava tuloja, jotta voidaan tukea sen jatkuvaa kehitystä!

UpdraftPlus-ohjelmassa tämä peli on kuitenkin muuttunut. UpdraftPlus on tämän viestin kirjoittamishetkellä markkinoiden ainoa Freemium WordPress -varmuuskopiolaajennus, joka sallii varmuuskopion ja restaurointi ilmaisessa suunnitelmassa yhdessä pari muuta hienoa ominaisuutta.

Kaivataan sisään!

Kuinka määrittää WordPress-varmuuskopio UpdraftPlus -sovelluksen avulla

WordPress-varmuuskopion määrittäminen UpdraftPlus-sovelluksella on melko yksinkertainen prosessi. Yritäessämme tehdä asioista hieman käytännöllisempiä, emme kuitenkaan ota varmuuskopiota uudesta / vanilja WordPress -sivustosta.

Sen sijaan aiomme asentaa monikäyttöisen teeman ja tuoda sen demon sisällön. Näin luomme joukon uusia viestejä, sivuja, kommentteja, kuvia ja lisälaajennuksia, jotka ovat osa varmuuskopiota. Tämä tuo sen lähemmäksi WordPress-varmuuskopion reaaliaikaista tilannetta.

Asennamme opetusohjelmaamme Total WordPress -teeman ja tuomme Mason-blogin ulkoasun esittely.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä aiomme tehdä:

 1. Luo esittelysivusto: Luomme uuden WordPress-asennuksen testisivustollemme ja tuomme Total Multipurpose WordPress -teeman demon sisällön.
 2. Varmuuskopio esittelysivustolle: Asennamme UpdraftPlus-varmuuskopiolaajennuksen WordPress-arkistosta ja määritämme sen ottamaan WordPress-varmuuskopion pilvitallennusratkaisussa, kuten Dropbox.
 3. Palauta esittelysivusto: Alustamme WordPress-sivuston ja palautamme WordPress-sivuston UpdraftPlus-varmuuskopiosta.
 4. Tarkastelemme myös laajennuksen premium-versiota ja joitain lisäosia.
 5. Bonus: Opimme myös UpdraftCentralista – pilvipohjaisen WordPress-hallintakeskuksen Updraft-tiimiltä.

1. Luo WordPress-esittelysivusto

Tuo teema-esittely WP-teema yhteensä

Kuvakaappaus WordPress-esittelysivustosta, jota aiomme varmuuskopioida ja palauttaa

Tämä osa on suhteellisen yksinkertainen. Aloitamme demons WordPress-sivustolla ja asennamme Total-teeman. Seuraavaksi tuomme Mason-blogin ulkoasun demon. Teemademon tuonti riippuu teeman kehittäjästä.

 1. Yleiskäyttöön voimme käyttää WordPress-maahantuojaa, joka on saatavana osoitteessa WordPress-hallintapaneeli → Työkalut → Tuo.
 2. Valitse XML-tiedosto ja aloita tuonti.
 3. Varmista tuodut tiedot manuaalisesti.

Huomaa, että XML-tiedosto on tosiasiallisesti WordPress Exporter -sovelluksen alkuperäisen sisällön isäntäsivusto.

Tuo teema-esittely WP-teema yhteensä

Demoasettelun tuominen Total 4.0 WordPress -teemaan

Kokonaissumman suhteen prosessi on paljon yksinkertaisempi.

 • Siirry vain WordPress-hallintapaneeli → Teemapaneeli → Demo Tuoja valitaksesi ja tuoda valitsemasi esitysaseman.
 • Kun tuonti on valmis, sinun pitäisi saada samanlainen viesti kuin yllä.

Olemme nyt valmiita ottamaan WordPress-varmuuskopion.

2. Varmuuskopioi WordPress UpdraftPlus-laajennuksella

Asenna UpdraftPlus WordPress -laajennus

UpdraftPlus -sovelluksen asentaminen WordPressiin

2.1 UpdraftPlus-laajennuksen asentaminen

Kuten kaikki muutkin WordPress-laajennukset, siirry WordPress-hallintapaneeli → Laajennukset → Lisää uusi ja etsi UpdraftPlus. Asenna ja aktivoi laajennus. Seuraavissa muutamissa kuvakaappauksissa opastamme sinut alkuasennusprosessin läpi.

UpdraftPlus-esittely 1

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennuksen aktivointi

Vaihe 1 – Kun liitännäinen on aktivoitu, meidät otetaan läpi ajoneuvoon tulevan virtauksen (tunnetaan myös nimellä tuotekiertue). valita “Paina tätä aloittaaksesi” aloittaa prosessi.

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus – ensimmäiset vaiheet

Vaihe 2 – Tässä voit ottaa ensimmäisen varmuuskopion. Vastusta sisäistä haluasi “Varmuuskopioi nyt”-Painiketta ja valitse Seuraava-painike loppupaikan loppuunsaattamiseksi.

2.2 Varmuuskopiointiaikataulun määrittäminen

Varmuuskopiointiaikataulun määrittäminen UpdraftPlus-ohjelmalla

Varmuuskopiointiohjelma riippuu verkkosivustosi luoman sisällön määrästä.

 • Jos esimerkiksi julkaiset 2–3 blogia viikossa, WordPressin päivittäinen varmuuskopiointi riittää. Jos sinulla on kuitenkin useita toimittajia, jotka julkaisevat 1-2 blogin viestiä päivässä, tuntivarmuuskopiointi on parempi vaihtoehto.
 • Toisaalta, jos et aktiivisesti blogii sivustossasi ja käytä sitä portfoliona, riittää viikoittainen varmuuskopiointi.

Tärkeintä on yksinkertainen – WordPress-varmuuskopioiden ottaminen on CPU-intensiivinen prosessi. Liian monien varmuuskopioiden ottaminen päivän aikana – etenkin jaetussa isännöintipalvelimessa – saattaa aiheuttaa tarpeettoman kuormituksen palvelimelle, jolloin se hidastuu tai ei ole käyttökelpoinen muille. Reunatapauksissa tämä saattaa johtaa jopa jaetun hosting-tilisi jäädyttämiseen.

2.3 Varmuuskopioiden säilyttämisaikataulujen määrittäminen

Kuten näet edellisen osan kuvakaappauksessa, olen määrittänyt viikoittaisen varmuuskopion sekä WordPress-tiedostoista että tietokannasta. Olen myös asettanut varmuuskopioinnin arvoon 5, mikä tarkoittaa, että minulla on 1,25 kuukauden arvoinen varmuuskopio milloin tahansa. WordPress-varmuuskopiossa käytettävissä olevan tallennustilan mukaan, voit säilyttää yli viisi ajoitettua varmuuskopiota.

2.4 Etäistallennuspaikan määrittäminen

Tämä on toinen tärkeä ala, jota haluan käsitellä. Varmuuskopion sijaintisi ei saisi sijaita samassa palvelimessa, jossa sivustosi isännöidään. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa typerältä itseltään, mutta olen nähnyt, että monet ihmiset tekevät tämän virheen – etenkin WordPressin uudet käyttäjät.

Koska tämä opetusohjelma on keskittynyt WordPress-varmuuskopion saamiseen käyttämällä vain vapaasti käytettävissä olevia vaihtoehtoja, meillä on valinnat etävarmuuskopio sijaintiin Google Drive, Microsoft OneDrive ja Dropbox..
Olen valinnut Dropboxin tähän opetusohjelmaan, koska minulla on Dropbox-tili ja varmuuskopioin sitä muihin WordPress-sivustoihini. Voit vapaasti valita minkä tahansa niistä etävarmuuskopiopaikaksi.

Näin voimme määrittää ja linkittää Dropboxin UpdraftPlus -sovellukseen:

UpdraftPlus Demo 4 - Dropboxin yhdistäminen

Dropbox-kirjautumissivu

Vaihe 1: Varmista ensin, että olet kirjautunut sisään Dropboxiin samassa selaimessa. Tarvitsemme tätä Dropboxin ja UpdraftPlus-yhteyden luomiseksi.

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox 0.1: n kytkeminen

Varmuuskopiointipaikat UpdraftPlusista

Vaihe 2: Valitse UpdraftPlus-sovelluksessa Dropbox etäsäilytyspaikaksi

UpdraftPlus Demo 4 - Yhdistä Dropbox 0.2

Yhdistetään Dropbox UpdraftPlus -sovellukseen

Vaihe 3: Vieritä alas ja napsauta Tallenna muutokset.

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox 0.3: n kytkeminen

UpdraftPlus -todennus Dropbox-tilin käyttämiseksi

Vaihe 4: Kun tämä on tehty, laajennus näyttää valintaikkunan, joka sisältää linkin Dropboxin todentamiseksi UpdraftPlus-ohjelmalla.

UpdraftPlus Demo 4 - Yhdistä Dropbox 0.4

Dropbox & UpdraftPlus -todennus: viimeinen vaihe

Vaihe 5: Koska olet kirjautunut Dropboxiin, sinua pyydetään myöntämään lupa. Napsauta ”Salli”. Tämän avulla UpdraftPlus voi tallentaa (tai poistaa) tiedostoja etäyhteyden kautta Dropbox-kansioon.

Älä huoli, UpdraftPlus ei pääse kaikkiin Dropbox-tiedostoihisi ja -kansioihisi. Sillä on pääsy vain Dropbox → Sovellukset → UpdraftPlus.Com kansio. Se voi lukea, kirjoittaa ja poistaa vain tämän kansion varmuuskopioita (ts. Tiedostoja).

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox 0.5: n kytkeminen

Dropbox- ja UpdraftPlus-todennus onnistui

Vaihe 6: Seuraavaksi sinulle näytetään näyttö todentamisen viimeisistä vaiheista. Napsauta ”Complete Setup” -painiketta viimeistele tapahtuma ja palaa WordPress-hallintapaneeliin.

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox 5: n kytkeminen

Vaihe 7: Kun napsautat tätä linkkiä, sinulle näytetään samanlainen menestysviesti kuin yllä.

2.5 WordPress-varmuuskopion ottaminen UpdraftPlus-ohjelmalla

Nyt kun Dropbox on linkitetty, on aika ottaa ensimmäinen WordPress-varmuuskopio UpdraftPlus-laajennuksen avulla.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Aloita varmuuskopiointi

WordPress-varmuuskopion ottaminen Dropboxiin UpdraftPlus-sovelluksella

Vaihe 1: Napsauta isoa sinistä “Varmuuskopioi nyt” -painiketta aloittaaksesi varmuuskopioinnin. UpdraftPlus näyttää edistymisen ilmaisimen yhdessä sanalokien kanssa. (Anteeksi, en voinut saada kuvakaappausta tällä hetkellä).

UpdraftPlus Demo 5 - 2 varmuuskopiointi on valmis

Tarkastella nykyisiä WordPress-varmuuskopioita UpdraftPlus-ohjelmassa

Vaihe 2: Kun varmuuskopiointi on valmis, näet merkinnän ”Nykyiset varmuuskopiot” -kohdassa. Voit lisäksi palauttaa, poistaa tai ladata yksittäisiä tiedostoja jokaisesta varmuuskopiosta.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VIew tai Lataa loki virheenkorjausta varten

WordPress-varmuuskopiointiloki UpdraftPlus-ohjelmassa

merkintä: Jos varmuuskopiointi epäonnistuu, sinun on selvitettävä, missä asiat menivät pieleen. Varmuusloki on paras paikka etsiä näitä tietoja. Valitse Näytä loki -painike saadaksesi pääsyn lokiin, ladataksesi lokitiedoston kopion ja aloittaaksesi virheenkorjauksen.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Varmuuskopioi täydellinen todistus Dropboxista

WordPress-varmuuskopio, joka on tallennettu Dropbox> UpdraftPlus.Com-kansioon

Vaihe 3: Jos Dropbox on asennettuna tietokoneellesi, sinun pitäisi nähdä UpdraftPlus.Com-niminen kansio, joka on luotu Dropbox → Sovellukset -kohdassa. Tämä sisältää kaikki varmuuskopiot.

3. Kuinka palauttaa WordPress-varmuuskopio UpdraftPlus-sovelluksella

Siinä kaikki ero tehdään. UpdraftPlus on markkinoiden ainoa Freemium WordPress -varmuuskopiolaajennus, jonka avulla voit palauttaa WordPress-varmuuskopion laajennuksen ilmaisella versiolla. Mennään säröilyyn!

3.1 WordPress-sivustosi nollaaminen

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Uuden testisivun luominen

WordPress-hallintapaneeli puhtaan palautuksen (tai puhtaan asennuksen) jälkeen

Varmistaaksesi, että tämä on sujuva palautusprosessi, aiomme alustaa (tai nollata) WordPress-sivustomme Advanced WordPress Reset kytkeä. Kuvittele, kun alustat puhelimen ja palautat sen tehdasasetukseen. Kyseessä on melkein sama tapaus.

WordPressin nollaaminen tyhjentää kaikki aiheet, laajennukset, viestit, sivut, kommentit, mukautetut viestit ja asetukset – käytännössä kaiken. Jäljellä on upouusi WordPress-sivustosi, jolla on olemassa olevat käyttäjätunnukset, salasanat ja sähköpostitiedot.

3.2 Asenna ja määritä UpdraftPlus-laajennus

Kun olet palauttanut WordPress-sivustosi, seuraavaksi on asennettava UpdraftPlus-laajennus ja määritettävä se samalla tavalla kuin osassa 2. Sinun on kytkettävä UpdraftPlus samaan Dropbox-tiliin toistamalla vaiheet 2.1–2.4 osassa 2..

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Yhdistä Dropbox uudelleen

Dropbox- ja UpdraftPlus-todennus onnistui muotoillussa WordPress-sivustossa

Sinun pitäisi saapua tähän ruutuun juuri ennen prosessin päättymistä. Napsauta ”Complete Setup” palataksesi WordPress-hallintapaneeliin.

3.3 WordPress-varmuuskopion palauttaminen UpdraftPlus-ohjelmalla

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Skannaa Dropbox varmuuskopiointia varten

Skannataan olemassa olevia WordPress-varmuuskopioita Dropboxista UpdraftPlus -sovelluksen avulla

Kun olet määrittänyt UpdraftPlus-laajennuksen Dropbox-tililläsi, sinun pitäisi nähdä lokitiedot, jotka ovat samanlaisia ​​kuin yllä olevassa kuvakaappauksessa. (Katso kohta # 1 kuvakaappauksessa)

Seuraavaksi sinun on kerrottava UpdraftPlus-laajennuksesta Etsi uudelleen etävarasto (ts. Dropbox-kansio), joka etsii palautettavia arkistoja. Klikkaa “Skannaa etäkauppa”Kuten kohdassa 2 esitetään.

UpdraftPlus etsii Dropboxia kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiot ja ota ne mukaan Olemassa olevat varmuuskopiot, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 varmuuskopioinnin palautusvaihtoehtoa

Tarkastele olemassa olevia WordPress-varmuuskopioita UpdraftPlus-sovelluksella

Valitse varmuuskopio, jonka haluat palauttaa, ja napsauta ”Palauta” aloittaaksesi palautusprosessin.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Sivuston varmuuskopion palauttaminen

WordPress-varmuuskopion palauttaminen UpdraftPlus-sovelluksessa

Kun valitset Palauta, yllä olevan kaltainen valintaikkuna avautuu. Valitse palautettavat kohteet, kuten teemat, laajennukset, lataukset (eli mediakirjasto) ja tietokanta.

Koska olemme ottaneet täyden varmuuskopion ja palauttaneet WordPress-sivuston kokonaan opetusohjelmassamme, olemme päättäneet palauttaa kaiken varmuuskopiostamme.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 Sivuston prosessoinnin palauttaminen

WordPress-varmuuskopioinnin palautusprosessi UpdraftPlus-ohjelmassa

UpdraftPlus -sovelluksen palautusprosessi voi viedä jonkin aikaa kaikkien tiedostojen skannaamiseen. Kun olet valmis, joudut jälleen napsauttamaan Palauta-painiketta ja odottamaan hetken. Varmuuskopion koosta ja monimutkaisuudesta riippuen se voi viedä 2-10 minuuttia. Demosisällön palauttaminen kesti noin 2 minuuttia. Muista, että tämä oli jaettu palvelin.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 Palauta menestys

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopio palauttaa onnistuneen viestin ja lokin

Jos tarkastelemme yllä olevan kuvakaapin kohtaa 1, huomaat, että laajennus skannaa jokaisen arkiston ja viittaa sen kokoon kelvollisuuden kannalta. Se tekee tämän kaikille varmuuskopiointiprosessissa valitsemillemme komponenteille, mukaan lukien teemat, laajennukset, tietokanta, lataukset ja muut kansiot.

Kun palautusprosessi on valmis, UpdraftPlus näyttää yksityiskohtaisen lokikokonaisuuden, joka sisältää palautetut kohteet, sekä varoitukset, virheet tai epätäydelliset prosessit, jos sellaisia ​​on.

UpdraftPlus Demo 7 - 5 Restore Restore -puhdistus

Restauroinnin jälkeinen puhdistuskehotus UpdraftPlus -sovelluksesta

Edellisen osan kuvakaappauksesta olin valinnut ”Palaa UpdraftPlus-määrityksiin”Vaihtoehto. Valintaikkuna kertoi minulle, että oli olemassa joitain vanhoja hakemistoja, jotka laajennus oli siirtänyt kansioon nimeltä “~ old”.

Seuraavaksi teemme sivuston terveystesti tarkistamalla kaikki palautetun esittelysivuston viestit, sivut, kommentit ja pysyvät linkit. Meidän tapauksessamme kaikki toimi täydellisesti. Poistamme sitten vanhat hakemistot.

UpdraftPlus Demo 7 - 6 Restore Restore Cleanup -tilan tila

Vanhojen hakemistojen poistaminen WordPress-varmuuskopion palauttamisen jälkeen UpdraftPlus-sovelluksessa

Tämä on tilaviesti, joka vahvistaa, että vanhat hakemistot poistettiin onnistuneesti.

Ja siellä se on – täydellinen opetusohjelma WordPress-sivuston varmuuskopioinnista etäältä, sen nollaamisesta ja varmuuskopion palauttamisesta sivuston palauttamiseksi toimintatilaan.

Kudos UpdraftPlus -tiimille tämän uskomattoman laajennuksen luomiseksi!

4. UpdraftPlus Free vs. Premium

UpdraftPlus-varmuuskopiolaajennuksella on myös premium-versio, joka sisältää paljon edistyneitä ominaisuuksia, kuten:

 • kloonaus: UpdraftPlus’ kloonausominaisuus avulla voit luoda väliaikaisen peilikuvan sivustostasi UpdraftPlus-palvelimissa muutamassa sekunnissa. Tämä on hyödyllinen pikatesteissä, demoissa ja virheenkorjauksessa.
 • Migration: muutto ominaisuus (tunnetaan nimellä UpdraftMigrator) avulla voit siirtää WordPress-sivustosi nopeasti ja tehokkaasti uuteen isäntään tai verkkotunnukseen. Se on lähinnä edistynyt palauttamistekniikka, jossa sivuston URL-osoitteet vaihdetaan uuteen isäntänimeen. Hyödyllinen testauspaikkojen siirtämisessä vaiheista tuotantoympäristöihin
 • Mahdollisuus varmuuskopioida sivustosi automaattisesti ennen minkä tahansa teema-, laajennuksen tai WordPress-peruspäivityksen alkamista.
 • Maahantuojan lisäosa: Kyky palauttaa muiden suosittujen WordPress-varmuuskopiolaajennusten varmuuskopioista.
 • Muiden kuin WordPress-tiedostojen ja tietokantojen varmuuskopiointi, tietokantojen salaus.
 • Tukea: lle WP-CLI ja WordPress Multisite.
 • Salasanasuojattu laajennusalue estää kaikkia käyttäjiä pääsemästä koko sivuston varmuuskopioihin.

Tämän opetusohjelman tarkoituksena oli näyttää, kuinka koko WordPress-varmuuskopio ja palautus määritetään ja otetaan käyttöön käyttämällä vain ilmaista laajennuksen versiota. Tämän laajennuksen tarjoamat premium-ominaisuudet ovat kuitenkin hienoja, mikä tekee siitä arvokkaan vaihtoehdon premium-WordPress-varmuuskopiolaajennuksille, kuten VaultPress, BackupBuddy ja BackWPUp.

Katsotaanpa seuraavassa osassa joitain UpdraftPlus-tarjoamia lisäosia.

Merkittäviä UpdraftPlus-lisäosia

UpdraftPlus on tehnyt aloitteen useiden edullisten lisäosien luomiseksi, jotka avaavat laajennuksen lisäominaisuudet käyttökohtaisesti -perusteisesti. Esimerkiksi siellä on lisäosa, jonka avulla varmuuskopiot voidaan ladata Google Cloudiin tai AWS: ään. Voit selata heidän lisäosansa selataksesi koko luetteloa käytettävissä olevista lisäosista. Muista, että premium-version mukana toimitetaan kaikki UpdraftPlusin tarjoamat lisäosat.

Seuraavassa on muutama lisäosa, joka mielestämme on huomionarvoista:

Dropbox-alakansiot (10 dollaria)

UpdraftPlus-lisäosan 1 Dropbox-alikansiot

UpdraftPlusin Dropbox-alikansiolisäosa

Kuvittele, että sinulla on kaksi tai useampia sivustoja, jotka on varmuuskopioitu UpdraftPlus-ohjelmalla. Laajennuksen ilmainen versio tallentaa kaikkien sivustojen kaikki varmuuskopiot yhdessä paikassa – ts. UpdraftPlus.Com-kansion Dropboxissa. On entistä vaikeampaa havaita, mikä varmuuskopio mihin sivustoon kuuluu, ja se voidaan paljastaa vain tutkimalla varmuuskopiolokit.

Dropbox-alikansiot lisäosa ratkaisee ongelman luomalla erillisen kansion jokaiselle varmuuskopiolle.

Maahantuoja (25 dollaria)

UpdraftPlus-lisäosan 2 maahantuoja

Maahantuojan lisäosa UpdraftPlusista

maahantuoja lisäosa on toinen hieno laajennus, jonka avulla voit palauttaa muiden WordPress-varmuuskopiolaajennusten tekemiä varmuuskopioita seuraavasta luettelosta:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Yksinkertaiset varmuuskopiot
 • WordPress-varmuuskopiointi Dropboxiin
 • InfiniteWP
 • WPAdmin Dropbox-varmuuskopio
 • Yleiset .sql-tietokannan varmuuskopiot (joko gzip- ja bzip2-pakkauksilla tai ilman)

Jos kuitenkin tuodaan varmuuskopioita verkkosivustolta, jolla on eri URL-osoite, tarvitset myös Migrator-lisäosa alkaen 30 dollarista USD.

UpdraftPlus Premium-hinnoittelu

UpdraftPlus noudattaa kilpailukykyistä hinnoittelustrategiaa alkaen 70 dollarista USD kahdelle sivustolle, johon sisältyy yhden vuoden tuki ja päivitykset.

Kaikki lisäosat sisältyvät laajennuksen premium-versioon. Mukana on myös ilmainen UpdraftVault-niminen varmuuskopiopaikka, jossa on 1 Gt tilaa, voimassa yhden vuoden.

Seuraava taulukko pyöristää UpdraftPlus -yrityksen tarjoamaa hinnoittelua syyskuun 2018 mukaisesti.

LisenssityyppiAktiiviset sivustotHinta (USD) *
henkilökohtainen2$ 70
liiketoiminta10$ 95
Virasto35$ 145
yritysRajoittamaton$ 195

Updraft Premium -suunnitelmat 20. syyskuuta 2018 alkaen

Huomaa: Suunnitelmat, jotka sisältävät yhden vuoden tuen ja päivitykset, pääsyn kaikkiin nykyisiin ja tuleviin lisäosiin (julkaistaan ​​yhden vuoden kuluessa ostosta) ja ilmainen pääsy UpdraftVault 1 Gt: n varmuuskopiotalle (yhden vuoden ajan ostopäivästä).

Bonus: UpdraftCentral WordPress Remote Management

Luoessani tätä opetusohjelmaa, törmäsin UpdraftCentral Cloudiin UpdraftPlus-laajennuksen asetussivulta..

UpdraftCentral Cloud on pilvipalveluiden ylläpitämä WordPress-hallintaratkaisu, johon voit yhdistää ja hallita jopa viittä WordPress-sivustoa ilmaiseksi. UpdraftCentral Cloud tarjoaa kaiken etävarmuuskopioiden ottamisesta, teeman, laajennus- ja ydinpäivitysten hallinnasta, käyttäjän hallinnasta ja muusta..

UpdraftCentral Cloud -pelin peittäminen takaa erillisen viestin, joten rajoitamme itsemme yhdistämään WordPress-sivustoja ja ottamaan varmuuskopioita UpdraftCentral Cloud -kauko-ohjauskeskuksen kautta.

Tässä bonusosassa teemme seuraavat:

 • Yhdistä WordPress-sivustomme UpdraftCentral Cloudiin.
 • Yhdistä toinen WordPress-sivusto UpdraftCentral Cloudiin.
 • Ota varmuuskopio yhdestä WordPress-sivustosta UpdraftCentral Cloud -kaukosäädinkeskuksesta.

UpdraftCentral Cloud

WordPress-sivustosi yhdistäminen UpdraftCentral Cloudiin

Vaihe 1: Aloita UpdraftCentral Cloudilla, siirry kohtaan WordPress-hallintapaneeli → Asetukset → UpdraftPlus-asetukset → Asetukset-välilehti. Vieritä sivun alaosaan saadaksesi tämä vaihtoehto. Valitse ”Yhdistä tämä sivusto UpdraftCentral Cloudiin”.

UpdraftCentral Cloud - 1 rekisteröinti

UpdraftCentral Cloud -rekisteröinti

Vaihe 2: Kun tämä vaihtoehto on valittu, vastaava valintaikkuna tulee näkyviin. Erillistä rekisteröintiprosessia ei ole. Kirjoita sähköposti- ja salasanayhdistelmä – jos sähköposti on rekisteröity järjestelmään, voit kirjautua sisään, muuten sinulle luodaan uusi tili.

Neuvontaa - tämä voi olla hankala tilanne, koska salasanaa ei ole mahdollista palauttaa. Jos olet kuin minä ja sekoitamme 2-3 sähköpostiosoitteen välillä, se voi olla ongelma. Sinun on muistettava täällä käyttämäsi sähköpostiosoite - muuten menetät pääsyn UpdraftCentral Cloud -kaukosäädinkeskukseen..

PS: Olen melkein menettänyt pääsyn samaan, kun tein tätä opetusohjelmaa. Yllä oleva kuvakaappaus oli onnellisen arvauksen tulos!

UpdraftCentral Cloud - 2 sivuston esikatselu

UpdraftCentral Cloud Dashboard

Vaihe 3: Voit nyt nähdä kytketyt WordPress-sivustot UpdraftCentral Cloud -hallintapaneelissa. Tässä opetusohjelmassa käytetyn demon WordPress-sivuston lisäksi olen lisännyt myös henkilökohtaisen blogin. Sanomattakin on selvää, että se toimi kuin viehätys.

Varmuuskopion ottaminen UpdraftCentral Cloud -hallintapaneelin kautta

Vaihe 4: Voit myös käynnistää manuaaliset varmuuskopiot WordPress-sivustollesi UpdraftCentral Cloud -hallintapaneelista. Voit myös määrittää WordPress-varmuuskopiointiasetukset ennen varmuuskopioinnin aloittamista.

UpdraftCentral Cloud - 4 Näytä sivuston varmuuskopiot

Sivuston varmuuskopionäkymä UpdraftCentral Cloud -hallintapaneelissa

Lopuksi näet kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiot jokaisesta WordPress-verkkosivustosta, joka on kytketty UpdraftCentral Cloud -hallintapaneeliin..

UpdraftCentral WordPress -laajennus

UpdraftCentral WordPress -laajennus

On syytä mainita, että UpdraftCentral-palvelin on saatavana myös itsenäinen laajennus jotka voidaan asentaa ja isännöidä mihin tahansa WordPress-sivustoon. Valitettavasti se ei kuulu tämän oppaan piiriin. Se on kuitenkin Updraft-tiimin hieno aloite ja loistava kokeilu kaikille WordPress-harrastajille!

johtopäätös

Varmuuskopion ottaminen WordPress-sivustostasi on yksi tärkeimmistä asioista, jotka jokaisen sivuston omistajan on tehtävä. Tämä on kuitenkin yksi huomiotta jätetyistä asioista ihmisille, jotka ovat uusia WordPress-ohjelmissa. Aivan kuten sinun pitäisi aloittaa sähköpostiluettelosi laatiminen päivästä 1, sinun on määritettävä automaattinen varmuuskopio WordPress-sivustostasi.

UpdraftPlus on yksi markkinoiden suosituimmista ilmaisista WordPress-varmuuskopiolaajennuksista nykyään, ja sillä on yli miljoona aktiivista asennusta. Koska suositus kasvaa ja suosio kasvaa Updraft-laajennusperhe, tiimi on panostanut WordPress-sivuston hallinnan yksinkertaistamiseen keskitetyllä pilvipalvelun avulla.

Updraftin tuotevalikoimaan kuuluvat WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä UpdraftCentral Premium. Kaikille WordPress-harrastajille – haluaisin seurata tätä yritystä, jos olisin sinä! ��

Kuinka pidit arvostelusta ja opetusohjelmasta? Kaipasin jotain ulos? Haluatko, että kerroin ominaisuuden tai toiminnon yksityiskohtaisemmin? Odotamme mielesi alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map