Uncanny Automator WordPress -laajennuskatsaus: automatisoi työnkulut kuten ammattilainen

Uncanny Automator WordPress -laajennuskatsaus: automatisoi työnkulut kuten ammattilainen

Kuinka paljon aikaa vietät verkkosivuston järjestelmänvalvojan tehtäviin? Lyön vetoa paljon. Tai enemmän tunteja, kuin haluat myöntää. Sinulla on kuitenkin onnea, koska Uncanny Automator WordPress -laajennuksen avulla me näytämme tarkalleen kuinka automatisoida tehtävät, säästää aikaa ja lisätä tehokkuutta.


Laajennus mahdollistaa prosessien automatisoinnin laajennusten välillä. Voit esimerkiksi asettaa laajennuksen lisäämään käyttäjiä tiettyyn BuddyPress-ryhmään (tai LearnPress-kurssille) sen jälkeen, kun he ovat ostaneet tuotteen WooCommerce-palvelun kautta. Voit jopa asettaa laajennuksen käynnistämään WordPressin lähettämään sähköpostia käyttäjälle, kun hän suorittaa tietyn vaiheen.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja ominaisuuksia on runsaasti. Uncanny Automator WordPress -laajennuksen asentaminen on neljännen luokan luokkijoiden juttu. Lisäksi automatisoitujen prosessien (tai reseptien, kuten niitä kutsutaan laajennuksessa) luominen on yhtä helppoa kuin A, B, C. Sinun ei tarvitse minkäänlaista koodaustietoa, joten olet tervetullut ��

Ilmoittamatta asiaa, anna meidän kaivaa sisään. Älä epäröi jaa ajatuksiasi kommentin lopussa olevaan osioon.

Mikä on Uncanny Automator WordPress -laajennus

Oletko tuttu Zapierin tehtävien automaatiopalvelusta? No, Uncanny Automator WordPress -laajennus on kuin Zapier, mutta WordPress-laajennuksillesi. Sen avulla voit yhdistää prosessit laajennusten välillä, jolloin automatisoit tehtävät ja säästät paljon aikaa.

Tai kuten Uncanny Automator -sivusto kertoo …

Uncanny Automator WordPress -laajennus mahdollistaa kaikkien WordPress-sivustossasi tapahtuvien työnkulkujen ja käyttäjäkokemusten automaattisen hallinnan. – Mikä on Uncanny Automator?

Oletetaan, että haluat myydä kursseja WooCommercein kautta (tuotteina) havainnollistamista varten ilmoittautumalla opiskelijoille LearnPressin, LearnDashin tai muun WordPressin oppimishallintajärjestelmän (LMS) kautta. Voit luoda Uncanny Automatorissa reseptejä, jotka käynnistyvät, kun käyttäjät ostavat kurssin. Uncanny Automator lisää sitten käyttäjät vastaaviin kursseihin LMS: iin.

Esimerkiksi, jos käytät Moderni heimotapahtumakalenteri Voit hallita tapahtumiasi Uncannny Automator -sovelluksella kiittääksesi uusia tapahtuman osallistujia. Luo vain resepti tarttuaksesi käyttäjän nimeen ja Twitter-kahvaan, kun he ilmoittautuvat tapahtumaan (liipaisin), ja lisää sitten toiminto, jolla tweetätään käyttäjälle viesti, kuten “kiitos rekisteröinnistä!” Ja tämä on vain esimerkki, laajennuksessa on paljon liipaisimia ja toimia. Liipaisimet tee resepti suoritettavaksi, toiminta on se mitä haluat saavuttaa voit nähdä enemmän laukaisee ja toimet heidän sivustollaan).

Toisin sanoen laajennus kehottaa WordPressiä tekemään toimenpide B (esim. lisätä käyttäjä ryhmään, lähettää sähköpostia, ilmoittaa käyttäjä kurssille jne.) kun käyttäjä laukaisee A: n (esimerkiksi ostaminen, tilaaminen jne.). Jotakin laajennuksen kaltainen auttaa sinua tekemään Tämä kun käyttäjä tekee että. Automaattisesti. Uncanny Automator on tehtäväautomaatio-laajennus steroideille.

Se tekee sivustosi käyttämisestä helppoa, koska suurin osa aikaa vievistä tehtävistä poistetaan vaarantamatta toimintoja ja käyttökokemusta. Onko tällä kaikella järkeä sinulle? Okei, 10 sekunnin tauko muodossa…

Sana kehittäjältä:

[Uncanny Automator WordPress -laajennus yhdistää] “… tusina pluginia yhdessä ja tarkkailee yhden tai useamman pluginin” liipaisimia ”, ja ehtojen täyttyessä se laukaisee automaattisesti“ toiminnot ”tai uudet toiminnot sivustolla.

Hän lisää…

Nämä automatisoidut reseptit voivat säästää WordPress-sivuston omistajia satoja tunteja aikaansa vuosittain automatisoimalla myynti-, markkinointi-, hallinto-, oppimis- ja muut prosessit. Se yhdistää liitännäisiä, joita muuten olisi mahdotonta yhdistää. ” –Mikä on Uncanny Automator?

10 sekunnin tauko. Joten luokka, mikä on Uncanny Automator WordPress -laajennus? Tehokas tehtäväautomaatio-laajennus WordPress-laajennuksille.

Tarvitseeko sanoa enempää?

Ominaisuudet Korosta

Uncanny Automator on suoraviivainen automaation laajennus WordPressille. Se ei ole turvonnut tarpeettomilla ominaisuuksilla, jotka tulevat tiellesi. Ei, se on ohut ja pitää sinut keskittyneenä käsillä olevaan tehtävään. Mitä muuta voisit odottaa tehtäväautomaatio-laajennuksesta?

Merkittäviä Uncanny Automator -ominaisuuksia ovat:

 • Intuitiivinen ja aloittelijaystävällinen järjestelmänvalvojan käyttöliittymä. On hauskaa luoda reseptejä (lukea, automatisoida tehtäviä)
 • Saumaton integrointi suosittuihin laajennuksiin, kuten BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Lomakkeet, Yhteyslomake 7, LearnDash, LearnPress, H5P ja Zapier (tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden yli 1 000 sovellukseen!) muiden joukossa
 • Yli 70 laukaista ja toimintaa, mikä tarkoittaa, että osoitat ja napsautat vain tietä automatisoituun WordPressiin
 • Rajoittamaton reseptiyhdistelmä hyppysissäsi. Luo monia erilaisia laukaista-toiminta skenaariot.
 • Ominaisuus, joka ohjaa käyttäjän tiettyyn URL-osoitteeseen, kun resepti on valmis (käytä tätä ominaisuutta varoen ja säästeliäästi)
 • Mahtava tuki varmistaa, että kaikki integraatiosi pelaavat hyvin yhdessä. Jos sinulla ei olisi aavistustakaan, tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä moniin kehittäjiin, jos tarvitset koskaan tukea. Uncanny Automator -tukitiimillä on selkäsi. Ajattele sitä, että sinulla on yksi tukitiimi kaikille WordPress-laajennuksillesi. Kuinka todella kätevä?

Kuinka asentaa Uncanny Automator WordPress -laajennus

Nyt kun tiedät mitä Uncanny Automator on, asettakaamme asennusohjelma ja luo resepti. Olet yllättynyt siitä, kuinka helppo on automatisoida tehtävät, jotka muuten teet manuaalisesti. Nyt sinun täytyy vain selvittää, kuinka käytät kaiken säästämäsi ajan!

Uncanny Automator on premium-laajennus, mikä tarkoittaa, että et voi asentaa sitä suoraan WordPress-laajennusten arkistosta. Osta kopio Uncanny Automatorista virallisella sivustolla.

syrjään: Jos olet utelias, he tarjoavat neljä pakettia, nimittäin:

 • Uncanny Automator Lite – Yhden verkkosivuston lisenssi maksaa 49 dollaria dollaria vuodessa. Sen avulla voit luoda yhden liipaisimen, mutta rajatonta toimintaa reseptiä kohden.
 • ammattilainen – Tämä paketti maksaa vain 149 dollaria vuodessa yhden sivuston lisenssistä. Voit luoda rajattomasti laukaisevia ja toimia reseptiä kohden. Kehittäjät tarjoavat sinulle ylimääräisen lisenssin lavastukseen.
 • Virasto – Tämä suunnitelma maksaa 249 dollaria vuodessa, ja se on täydellinen viidelle verkkosivustolle. Tämän lisäksi suunnitelmassa on monisivusto-tuki ja voit luoda rajoittamattomia laukauksia ja toimia resepteillesi.
 • Iso suunnitelma – Palauttaa 499 dollaria taaksepäin vuodessa, sillä on kaikki agentuurisuunnitelman ominaisuudet, mutta lisenssi kattaa 25 sivustoa.

* Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lyhyesti sanottuna, Uncanny Automator auttaa sinua laittamaan WordPress-sivustosi autopilottiin ja vähentämään järjestelmänvalvojan aikaa ja lisäosien kustannuksia. Liian paljon puhetta jo, aloittakaamme laajennuksen asettamisen liiketoiminta.

Uncanny Automator WordPress -laajennuksen asentaminen

Kun olet ostanut ja ladannut Uncanny Automator WordPress -laajennuksen, kirjaudu WordPressin järjestelmänvalvojavalikkoosi ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ladata, asentaa ja aktivoida laajennuksen zip. Sinun on myös rekisteröitävä lisenssiavain Uncanny Automator> Käyttöoikeuksien aktivointi (joka löytyy kanssasi Uncanny Automator -tili).

Siirry eteenpäin napsauttamalla Uncanny Automator WordPress-valikkokohta vie sinut reseptit näyttö, mutta kuten odotit, se on tyhjä, koska olemme vielä luomassa ensimmäistä automatisoitua tehtäväämme.

Päällä reseptit näytön, paina Lisää uusi -painiketta kuten alla yksityiskohtaisemmin.

uusien reseptien luominen uncanny automator wordpress -laajennukseen

Reseptien luominen Uncanny Automator WordPress -laajennuksessa

Ennen Uncanny Automator WordPress -laajennuksen asentamista olen asentanut BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads ja Contact Form 7. Asentamalla nämä laajennukset testaamalla Uncanny Automatoria autat sinua nauttimaan tästä opetusohjelmasta enemmän..

Nämä ovat myös laajennuksia, jotka näet Liipaisimet osio alla olevassa kuvassa.

uncanny automator wordpress -laajennus

Voi muuten, yllä olevassa näytössä näkyvien integraatioiden määrä riippuu sivustosi laajennuksista.

Lisäksi loin WooCommerce-tuotteen (Test WordPress Course)…

… Ja näytekurssi (Kiitos LearnPressille) kuvaa varten. Tämä kurssi on myös nimeltään Test WordPress Course. Tässä on myös kuva katselun iloksi ��

kurssin luominen Learnpress WordPress -laajennuksessa

Kurssit sivuun. Palaa takaisin Muokkaa reseptiä kuvaruutu.

Esimerkiksi myyn WooCommerce-tuotteen (Test WordPress -kurssi) ja lisään käyttäjän, joka ostaa tuotteen, näytteen LearnPress-kurssille. Muista, että tämä on vain esimerkki; voit luoda miljardin reseptiyhdistelmän.

Ideana on simuloida reseptien toimivuutta. Asetamme yhden liipaisimen (WooCommerce-osto) toiminnan aktivoimiseksi (käyttäjän lisääminen LearnPress-näytekurssille). Uncanny Automatorin pro-version ansiosta voit lisätä useita liipaisimia ja toimia.

Ryhdytään hommiin.

Lisää otsikko

On sanomattakin selvää, että ensimmäinen asia, jonka lisäät reseptiisi, on otsikko. Joten mitä aiot nimetä reseptiisi? Kehittäjä suosittelee liipaisimen ja toiminnan sisällyttämistä reseptin otsikkoosi. Esimerkiksi. WooCommerce-to-LearnPress-kurssi.

Reseptinimellä pitäisi olla järkeä vain sinulle, joten pidä peltopäivä.

Sinun Muokkaa reseptiä Lisää otsikko kohtaan otsikko alla näkyvä kenttä.

Uncanny Automator potkaisee sisään, tallentaa nimikkeen automaattisesti, ja sinusta tuntuu hyvältä ��

Aseta triggeri ja toiminta

Tältä osin haluaisin mielelläni kertoa sinulle tämän kehittäjien mukavan videon. Videossa kerrotaan itse miten resepti luodaan.

Aika siisti, vai mitä? Saamme käytännön kokemuksen, jos et vaivaudu katsomaan videota.

Liipaisimen asettaminen

Lisättyäsi reseptinimen, jatkakaamme WooCommerce -oppaaseen LearnPress-esimerkkiin. Alla Valitse ja integrointi napsauta WooCommerce kuten alla olevassa kuvassa.

liipaisimen luominen uncanny automator wordpress -laajennukseen

Valitse ilmestyvästä avattavasta valikosta Käyttäjä ostaa tuotteen liipaisin seuraavan kuvan osoittamalla tavalla.

Tämä kehottaa laajennusta kaappaamaan kaikki ostot ja ohjaamaan työnkulun tiettyyn toimintoon, kuten tulevassa osiossa selvitetään..

Mutta ennen sitä meidän on valittava tietty tuote (Test WordPress Course meidän tapauksessamme). Voit tehdä sen napsauttamalla ”tuote”-Kenttä alla olevan kuvan mukaisesti.

Esiin tulee avattava pudotusvalikko, jonka avulla voit valita tietyn tuotteen, joka laukaisee tämän reseptin. Esimerkiksi valitsin Testaa WordPress-kurssi kuten korostamme alla olevassa kuvakaappauksessa.

Sitten paina Tallenna liipaisin -painike, kuten yllä olevan kuvan alanuoli osoittaa.

Huomaa samasta kuvasta Lisää toinen liipaisin -painike, jonka avulla voit lisätä useita liipaisimia yhteen reseptiin. Se voi tarkoittaa vain suuria asioita automaatiotarpeitasi varten.

Kun liipaisin on paikallaan, on aika luoda toiminta.

Toiminnon lisääminen

Juuri alapuolella, johon asetit liipaisimen, on toinen osa; Toiminnot. Tässä määrität toiminnot, jotka haluat suorittaa aina, kun käyttäjä käynnistää reseptin.

Tätä opetusohjelmaa varten pyrimme rekisteröimään käyttäjän nimeltä LearnPress-kurssille Testaa WordPress-kurssi joka kerta, kun käyttäjä ostaa kurssin WooCommerce-palvelun kautta.

Päällä Muokkaa reseptiä napsauta Lisää toiminta -painike alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

toiminnon lisääminen uncanny automator wordpress -laajennukseen

Valitse seuraavaksi integraatio. Koska kurssimme kulkee LearnPressillä, menin LearnPressin kanssa alla esitetyllä tavalla. Huomaa muut käytettävissä olevat integraatiot tietysti numeron kanssa sivustosi pluginien mukaan.

Opitko jotain täällä tänään? Toivon niin, jatkakaamme. Valita Rekisteröi käyttäjä kurssille näkyviin tulevasta avattavasta valikosta. Katso alla olevaa kuvaa.

Ei siinä kaikki. Napsauta seuraavaksikurssi”-Kenttä valitaksesi tietyn kurssinäytön alla olevan kuvan mukaisesti.

Valitsimme tapauksemme Testaa WordPress-kurssi kuten korostamme alla.

Klikkaa Tallenna toiminta -painiketta, mutta älä vielä poptele kuplaista; resepti on edelleen luonnoksessa. Huomaa myös yllä olevan kuvan perusteella, että voit lisätä reseptiin useita toimintoja.

Aktivoi resepti kytkemällä Laatia painikkeet alla olevassa kuvassa – Elää. Älä koskaan unohda kytkeä liipaisinta, toimintoja ja itse reseptiä näytettyjen painikkeiden avulla.

Kaikkien lopussa elävien perusreseptien tulisi näyttää tällaisilta.

resepti uncanny automator wordpress -laajennuksessa

Uudelleen, älä unohda vaihtaa Elää käynnistimet, toimet ja itse resepti. Kolme erittäin tärkeää kytkintä, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Nyt reseptisi on aktiivinen ja käytössä verkkosivustollasi. Jokainen, joka ostaa Testaa WordPress-kurssi WooCommercein kautta ilmoittautuu Testaa WordPress-kurssi sivustolla LearnPress.

Kuinka suloinen ja suhteellisen helppo konfiguroida. Voit lisätä minkä tahansa muun reseptin samalla tavalla.

Muista, että Uncanny Automator integroituu Zapierin kanssa ja Zapier integroituu yli 1000 sovellukseen. Lisäksi voit sisällyttää jopa viisi muuttujaa (tai ”tunnusta”) reseptitoimintoihisi, kuten sähköpostit tai zapsit. Kaapattuja muuttujia voidaan sitten käyttää käyttäjäkohtaisen median (kuten henkilökohtaisen sähköpostin) luomiseen tai siirtää Zapierille käytettäväksi myöhemmin luomassasi Salesforce Zap -palvelussa. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Tämän ja Uncanny Automatorin sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta voit automatisoida koko online-liiketoimintasi, ei vain WordPress-sivustosi.

raportointi

Käynnistämistä varten Uncanny Automator toimittaa raporttikeskuksen, jossa voit nähdä kuinka reseptisi, laukaisimet ja toiminnot toimivat. Tämä auttaa sinua tunnistamaan toimivat reseptit, liipaisimet ja toimenpiteet sekä ne, jotka voisivat käyttää vähän virtaviivaistamista.

Viimeiset sanat

Haluatko WordPressin tehtäväautomaatiolaajennuksen markkinoille? Jos näin on, älä etsi kauempaa kuin Uncanny Automator. Plugin on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Mitä odotat? Uncanny Automator auttaa sinua yhdistämään laajennuksesi tavoilla, joita et ole aiemmin nähnyt.

Laajennus on yhteensopiva jo monien suosittujen WordPress-laajennusten kanssa, mikä tarkoittaa, että olet valmis ja käynnissä muutamassa minuutissa. Oletko automatisoinut WordPress-tehtäviäsi aiemmin? Onko sinulla vinkkejä jaettavaksi? Ehkä sinulla on polttava kysymys. Ole hyvä ja kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map