Tyylikäs teemat arvostelu

Elegant Themes on Nick Roachin omistama ja ylläpitämä Premium WordPress -teeman jäsenyyssivusto, joka tarjoaa parasta tarjousta premium-teemoista, mutta myös joitain parhaimmista ja ainutlaatuisimmista malleista. Toisin kuin muut premium-aiheiset sivustot, joissa voit selata monia premium-teemoja ja ostaa niitä erikseen (korkealla hinnalla), Elegant Themes -palvelussa saat käyttöösi tonnia premium-malleja liittymällä jäsenohjelmaan..


Olen ollut tyylikkäiden teemojen jäsen noin vuoden ajan ja rakastan niitä todella. Kaikki heidän teemajulkaisunsa ovat olleet fantastisia ja ne ovat tehneet minulle paljon helpommaksi saada verkkosivustoni näyttämään upeilta. Ja koska olen tällainen tämän sivuston fani, ajattelin, että on aika kirjoittaa Elegant Themes Review.

Kuinka tyylikkäät teemat toimivat

Tyylikäs teemat-hintalappuKuten totesin, Elegant Themes toimii jäsenyyden perusteella. Maksat 39 dollaria ja saat pääsyn kaikkiin aiempiin ja tuleviin teemoihin, joita olet kehittänyt jäsenenä aikana (joudut maksamaan 39 dollaria uusimiseksi vuosittain). Kun olet jäsen, voit selata ja ladata mitä tahansa sivuston teemaa.

Tämä tekee Elegant Themesista yhden tai todennäköisesti edullisimman paikan saada Premium-teemoja. Monissa muissa paikoissa maksat yli 30 dollaria vain yhdestä teemasta, kun taas täällä saat noin 40 (ja enemmän, kun uusia tulee esiin)..

Miksi liittyin?

Liityin alun perin Elegant Themesiin, koska etsin teemaa WPExplorer-ohjelman ajamiseen, ja silloin en ollut paljon web-kehittäjä. Nyt olen tietysti suunnitellut ja ohjelmoinut oman teemani (jos katsot ympärillesi huomaat kuinka erityinen kaikki on sivustoni tarpeisiin).

Joka tapauksessa, liittyin ja latasin todella teeman nimeltä “egallery”, jota aloin käyttää WPExplorerissa ja rakastin sitä todella. Tuolloin Nick Roach ei ollut kehittänyt ePanelia, mutta teema tuli silti hienoista mukavista mukautuksista hallintapaneelissa, se toimi hyvin heti laatikosta ja näytti hyvältä.

Myöhemmin WPExplorer.com otti käänteen ja tuli enemmän teemaesittelyyn ja blogisivustoon. Joten liittyin Affiliate-ohjelmaan alkaa ansaita rahaa.

Oliko se sen arvoista

Oliko se sen arvoista? Yksinkertaisesti sanottuna, kyllä. Aluksi se oli erittäin edullinen tapa saada hämmästyttäviä premium-teemoja blogeihini. Toiseksi Nick Roach tekee hämmästyttävää työtä näiden teemojen parissa ja teemojen takaosaan syventyminen auttoi minua oppimaan melko näppäröitä web-suunnittelu- / koodaustemppuja. Viimeiseksi tytäryhtiöohjelma on ollut varsin onnistunut. En vain suosittele todella hienoa tuotetta, vaan saan siitä rahaa. Ja Elegant Themes tarjoaa erittäin korkean voiton, 50%.

Mikä on tyylikkäitä teemoja

Hinta

Olen jo puhunut tästä, mutta vain voimaan sitä hieman enemmän. Tyylikkäät teemat tarjoavat sinulle todennäköisesti kaikkien aikojen parhaimman Premium-teeman.

Design

Oletko tarkistanut teemat? Ne ovat freaking mahtavia. Näyttää siltä, ​​että Nick Roach on aina edellä käyrää verkkosivujen suunnittelutrendien suhteen. Jokainen hänen julkaisemansa teema on täynnä erittäin moderneja tekniikoita ja toiminnallisuutta. He eivät vain näytä hyvältä, vaan toimivat.

ePanel

Minulle ei ole niin iso juttu, mutta monille teistä, jotka eivät halua saada käsiisi sotkuiseksi kaivaamaan ja vaihtamaan kaikkia koodeja, jokaisessa Elegant Themes -teemassa on ”ePanel”, joka on Nick Roachin mukautettu, erittäin mahtava ja kaunis teema admin-paneeli. Täältä voit tehdä kaikenlaisia ​​mukautuksia teemaasi, sekä poistaa käytöstä ja ottaa käyttöön tietyt teemaasi liittyvät ominaisuudet.

Tyylikkäät teemat ePanel

lyhytkoodit

Tyylikkäät teemat ovat viime aikoina sisältäneet valtavan luettelon kaikista aiheistaan ​​lyhyillä koodeilla, joiden avulla voit helposti lisätä hienoja painikkeita, liukusäätimiä, välilehtiä sisältävää sisältöä, sarakkeita, sisältöä, sosiaalista mediaa, työkaluvihjeitä ja paljon muuta sivustollesi suoraan tavallisen viestin kautta. editori. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä sivustostasi mahtavaa ilman, että sinun tarvitsee koskettaa suurta osaa koodista tai työskennellä HTML-tilassa.

Tyylikkäät teemat - lyhyet koodit

Teeman lokalisointi

Kaikki teemat on lokalisoitu helpoksi ja täydelliseksi kääntämiseksi äidinkielellesi. Mukana toimitettujen .mo- ja .po-tiedostojen avulla voit kääntää teeman helposti muulle kielelle (ne ovat oletuksena englanniksi), ja teemat toimitetaan jo joidenkin kielten esitulkotiedostoilla, jotta se olisi entistä helpompaa.

Tuki ja päivitykset

Hyvin koodatun ja kauniin WordPress-teeman omistaminen ei tarkoita oikeasti mitään, jos et ole vakuutettu pitkäikäisyydestä. WordPress muuttaa ja päivittää jatkuvasti alustaansa, mikä tarkoittaa, että sinun on jatkuvasti varmistettava, että wp-teema on ajan tasalla ja että siinä on kaikki uusimmat ominaisuudet ja ajan tasalla oleva koodi. Tyylikkään teeman käyttö on älykäs valinta, koska he päivittävät ja lisäävät jatkuvasti kaikkia teemojaan, joten sinun ei tarvitse.

Ja jos olet WordPress ja / tai web-kehityksen alokas, älä pelkää. Elegant Themes -palvelussa on loistava tukijärjestelmä, johon voit kirjoittaa kaikki tilisi paneeliin liittyvät ongelmasi. Elegant Themes auttaa sinua ongelman ratkaisemisessa. Olet todennäköisesti käyttänyt ilmaista teemaa aiemmin, joutunut ongelmaan ja yrittänyt ottaa yhteyttä ilmaisen teeman kehittäjään, mutta et ole koskaan kuullut heiltä. Tämä on ongelma ilmaisilla teemoilla … ne eivät milloinkaan tarjoa tukea tai apua. Mutta tyylikkäillä teemoilla voit varmistaa, että verkkosivustosi tai blogisi nousee ja toimii sujuvasti.

55+ teemaa

Toisin kuin monet muut wp-teemasivustot, et maksa vain saamastasi teemasta 55 teemaa plus premium-tuki ja päivitykset. Se on erittäin hyvä tarjous.

Ei jäsen? Liity tyylikkäisiin teemoihin

Jos et ole jäsen, on aika siirtyä eteenpäin ja nähdä, mistä he kaikki ovat. Ja jos rakastat sitä, tule takaisin ja kerro minulle sama asia, jos vihaat sitä.
Tyylikkäät teemat Liity

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map