TranslatePress WordPress Translation Plugin Guide

TranslatePress WordPress Translation Plugin Guide

Luulen, että olet kanssani samaa mieltä, kun sanon, että monikielisen verkkosivuston luominen ei ole helppoa. Varsinkin aloittelijalle.


Minkä käännöslaajennuksen valitset? Kääntätkö verkkosivustosi manuaalisesti vai automaattisesti? Palkatko ammattikääntäjän? Vaikuttaako verkkosivustosi kääntäminen SEO-rankingisi?

Kaikki nämä (ja muut) ovat asiaankuuluvia kysymyksiä, joita voit kysyä itseltäsi niin pitkälle kuin käännät WordPress-verkkosivustosi.

Osoittautuu, että voit kääntää WordPress-verkkosivustosi helposti yli 200 kieleen käyttämällä TranslatePress kytkeä.

Ja tässä oppaassa näytämme tarkalleen kuinka asentaa ja kääntää verkkosivustosi yhdellä parhaista WordPress-käännöslisäosista vuonna 2019 ja sen jälkeen.

Lue edelleen, kuinka voit käyttää TranslatePress WordPress -laajennus tarjota sisältöäsi ja tuotteitasi vierailijoille ympäri maailmaa rikkomatta hikeä.

Mikä on TranslatePress?

kääntää WordPress plugin

Ennen kuin me eksymme vaikuttavaan ominaisuuskokonaisuuteen, kerro ensin lisätietoja tästä monikielisestä WordPress-laajennuksesta.

Mikä on TranslatePress? TranslatePress on hieno WordPress-käännöslisäosa, jonka ovat valmistaneet samat mahtavat kaverit, jotka toivat sinut Cozmoslabs. Se ladataan reunaan kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset minkä tahansa tyyppisen WordPress-sivuston kääntämiseen, mukaan lukien WooCommerce-käyttöiset estores. (kyllä, voit jopa kääntää WooCommerce Products).

TranslatePress on uskomattoman helppokäyttöinen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta, joka tekee kääntämisestä kaiken verkkosivustosi sisällön yhtä helppoa kuin A, B, C. Parasta on, että voit kääntää verkkosivustosi käyttöliittymästä.

Nopeuden testin mukaan käännöslisäosan suorituskyky suorittanut Razvan Mocanu, TranslatePress on nopein WordPress-käännöslisäosa verkossa.

Tämä on todella hyvä uutinen, jos haluat tarjota erittäin nopeita käännöksiä lukijoillesi. Muista, että sivun nopeus on yksi tärkeimmistä Google SEO -sijoitustekijät.

Jos olet WordPress-lokalisointilaajennuksen markkinoilla, olemme varmoja siitä, että rakastat TranslatePressiä. Tärkein laajennus on vapaa. Tarvitset kuitenkin premium-lisäosia, jotta TranslatePress WordPress -kielinen plugin avaa täyden virran. Sinulle onneksi meillä on käsi koko premium-pakettiin, joten valmistaudu pitämään hauskaa.

Tarkastelkaamme kuitenkin muutamia keskeisiä ominaisuuksia, jotta voimme antaa sinulle makua siitä, mitä voi odottaa asentaessasi laajennuksen rakastetulle WordPress-sivustolle.

KäännäPaina tärkeimmät ominaisuudet

kääntäjäominaisuudet

Kuinka käyttää WordPress-laajennusta, joka lupaa sinulle taivaan, mutta tarjoaa helvetin ominaisuuksien suhteen? TranslatePress toimittaa upean luettelon ominaisuuksista, jotka tekevät WordPress-verkkosivustosi kääntämisestä helppoa.

Puhumme ominaisuuksista, kuten:

 • Mahdollisuus kääntää koko sivu, mukaan lukien lyhytkoodien, lomakkeiden ja sivujen rakentajien sisältö
 • Sinä pystyt kääntää dynaamiset merkkijonot jotka ovat lisänneet WordPress, laajennukset ja teemat
 • Saumaton integrointi Google Translate -sovellusliittymä, mikä tarkoittaa, että voit nopeuttaa käännösprosessia. Tarvitset vain Google Translate API -avaimen ja olet kultainen
 • TranslatePress on GPL ja itse ylläpitämä, joten omistat käännöksesi ikuisesti. Tämä tarkoittaa myös, että voit palvella käännettyjä sivuja nopeammin, koska ne tallennetaan paikallisesti, etkä kolmansien osapuolien käännöspalvelimille
 • Voit kääntää verkkosivustosi käyttöliittymästä helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla, mikä tekee työstäsi helppoa
 • 221 kieltä kirjoittamishetkellä, mikä tarkoittaa, että sinut on valmis ottamaan maailman haltuun ilman hikkaa
 • Laajennus on SEO-ystävällinen näkeminen, sillä voit kääntää sivutieton, SEO-sivun otsikon, kuvauksen sekä Twitterin ja Facebookin sosiaalisen kuvaajan tiedot. Lisäksi laajennus tukee Yoast SEO -sivustokarttaa
 • TranslatePress toimii laatikosta WooCommerce, kaikki WordPress-teemat, sivuston rakentajat ja mukautetut postityypit
 • Kääntäjätilit, joiden avulla käyttäjät voivat kääntää sisältöä ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia (lisää uusi kääntäjätili siirtymällä kohtaan Käyttäjät -> Lisää uusi ja valitse Kääntäjä roolina)
 • Automaattinen käyttäjän kielen tunnistus
 •  Selaa nimellä -ominaisuus, jonka avulla voit nähdä sivustosi niin kuin käyttäjät näkevät sen
 • Muokattava kielenvaihto
 • Maailmanluokan tuki

Kuinka asentaa TranslatePress-laajennus

translatepress premium -versio

Työskentelemme tämän oppaan premium-version TranslatePress kanssa. Sinänsä sinun täytyy ostaa lisenssi yritykseltä Translatepress nauttiaksesi tästä viestistä.

Ne tarjoavat kolme hintapakettia nimittäin henkilökohtainen 89 dollaria dollaria vuodessa, liiketoiminta joka maksaa noin 157 dollaria vuodessa ja Kehittäjä joka palauttaa sinut takaisin 225 dollaria vuodessa.

Valitse sinulle sopiva paketti. Tätä opasta varten menimme liiketoiminta paketti tarjota sinulle täydellisen kuvan.

Sitäpaitsi, asennetaanmme TranslatePress-laajennus ja testataan käännösprosessi.

Asenna TranslatePress WordPress -laajennus

Muuten, voit asentaa päälaajennuksen WordPress-laajennusten arkisto. Sitten sinulla on mahdollisuus päivittää premium-versioon käyttämällä lisäyksiä myöhemmin.

Kun olet ostanut lisenssin viralliselta verkkosivustolta, saat sähköpostin latauslinkkisi kanssa.

translatepress ostokuitti gmailissa

Vaihtoehtoisesti voit ladata päälaajennuksen ja lisäosat (sekä tarkastella lisenssiavaintasi) TranslatePress-tililtäsi alla olevan kuvan mukaisesti..

Mene eteenpäin ja lataa tärkein laajennuksen ZIP-tiedosto tietokoneellesi napsauttamalla Laajennuksen lataus -painike yllä olevan kuvan mukaisesti. Lataa lisäosat myös Lisäosien lataus nappi.

Huomaa: Asenna ensin päälaajennus ja sitten lisäosat.

Main TranslatePress -laajennuksen asentaminen

Navigoida johonkin Laajennukset> Lisää uusi, sitten Klikkaa Lataa laajennus -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

lähetetään translatepress-päälaajennus

Valitse päälaajennuksen postinumero (translatepress-multilingual.1.x.x) ja napsauta Asenna nyt -painiketta, kuten yksityiskohtaisemmin alla olevassa kuvassa.

Odota, kunnes asennus on valmis ja napsauta sitten Aktivoi laajennus painiketta saadaksesi pallon liikkumaan. Katso kuva alla.

kääntäjän WordPress-laajennuksen aktivoiminen

Nyt päälaajennus on käyttövalmis. Navigoida johonkin Asetukset> TranslatePress päästäksesi valintasivulle, kuten alla korostamme.

käännä painike valikkokohta

Ja tässä on miten TranslatePress-asetukset-sivu näyttää kirjoittamishetkellä.

kääntäjävaihtoehtojen sivut

Ennen kuin jatkat eteenpäin, sinun on aktivoitava lisenssisi. Älä murehdi, prosessi on yksinkertainen.

Aluksi sinun on asennettava ja aktivoitava yksi maksettuista lisäosista aktivoidaksesi lisenssi -välilehti TranslatePress-asetukset-sivulla.

Mene eteenpäin ja asenna ja aktivoi yksi aiemmin lataamistasi maksuteista lisäosista (noudata samaa prosessia, jota aiemmin asensimme päälaajennuksen asentamiseen).

Koska minulla on asia WordPress SEO: lle, asensin SEO Pack -lisäosan. Nyt TranslatePress-asetussivullamme on lisenssivälilehti alla esitetyllä tavalla.

translatepress lisenssivälilehti

Nyt aktivoimme lisenssi. Navigoida johonkin Asetukset> TranslatePress ja napsauta lisenssi kieleke.

Seuraavaksi kopioi / liitä lisenssiavain TranslatePress-tililtäsi Lisenssiavain kenttä ja paina Tallenna muutokset -painike seuraavan kuvakaappauksen osoittamalla tavalla.

translatepress lisenssin aktivointi

Seuraavaksi paina Aktivoi lisenssi -painike, joka näkyy alla olevan kuvan mukaisesti.

kääntäjän lisenssin aktivoiminen

Tässä vaiheessa lisenssisi on aktiivinen ja olet valmis rokottamaan puolueen. Voit asentaa ja aktivoida kaikki muut lisäosat kuten mekin.

käännöspainikkeet

Ne näyttävät hyvältä – kaikki nuo lisäosat, eikö niin? Jatkuu nopeasti.

KäännäPaina-asetukset

kääntäjävaihtoehdot

Kun laajennus ja lisäosat on asennettu ja lisenssi aktivoitu, on aika nähdä tämän upean käännöslisäosan käytettävissä olevat vaihtoehdot.

Päästäksesi asetussivulle, siirry kohtaan Asetukset> TranslatePress WordPress-järjestelmänvalikkovalikossa kuten aiemmin.

Vaihtoehtojen sivu (alias yleinen -välilehti) on koti parille asetuksille, joiden avulla pääset maahan juoksemiseen.

Päällä yleinen -välilehdessä voit valita vaihtoehdon:

 • Oletussivuston kieli, joka on alkuperäinen kieli, johon verkkosivustosi kirjoitettiin. Oppaamme varten valitsimme englannin (Yhdysvallat)..
 • Kaikki kielet, joilla haluat tehdä verkkosivustosi saataville (Muista, että kirjoittaessasi sinulla on 221 kieltä).
 • Näyttää kielet niiden alkuperäisissä nimissä. Jos valitset Ei, ne näytetään englanniksi. Menin mukaan JOO.
 • Jos haluat pakottaa mukautetut linkit ilman kielikoodausta, pitää nykyinen valittu kieli.
 • Aktivoi Google Translate.
 • Lisää kielikytkin valikkoosi tai mille tahansa sivulle lyhytkoodin avulla.
 • Kielen valintatapa ensimmäistä kertaa käyville vieraille.
 • Ja niin edelleen…

Kun olet valinnut yleiset vaihtoehdot, älä unohda napsauttaa Tallenna muutokset -painike sivun alaosassa. Antamme kääntää verkkosivustosi yleisten asetusten mukaisesti.

Verkkosivustosi kääntäminen TranslatePressillä

kääntäjä visuaalinen editori

Verkkosivusi kääntäminen TranslatePressillä on yhtä helppoa kuin 1, 2, 3. Asiat ovat entistä helpompia, koska käytät yllä olevassa kuvakaappauksessa näkyvää visuaalista editoria.

Käännä WordPress-verkkosivustosi napsauttamalla Käännä sivusto välilehti alla esitetyllä tavalla.

Näin ohjaat sinut TranslatePress-visuaaliseen muokkausohjelmaan uudella välilehdellä. Visuaalisen editorin käyttö on neljännen luokan luokkien juttu. Todellakin, se on kohta ja napsauta.

TranslatePress Visual Editor

Sinun tarvitsee tehdä vain visuaalinen kääntäjä:

 • Valitse osa, jonka haluat kääntää
 • Anna käännös manuaalisesti (automaattinen käännös on mahdollista vasta, kun olet aktivoinut Google Translate -sovellusliittymän)
 • Lyö Tallenna käännös -painiketta näytön yläosassa

Hyväksyt, että se on melko yksinkertaista.

Kääntäkäämme alla esitetty näyte englannista espanjaan.

Huomaa yllä olevasta kuvasta korostettu kielikytkin, jonka lisäin ylävalikkoon. Sivun alareunassa oleva näkyy automaattisesti. Voit aktivoida / deaktivoida kielikytkimet yleinen kieleke.

Kuinka kääntää mallisivumme?

No, olen valinnut jokaisen osion, jonka halusin kääntää (voit valita kaikki sivun elementit, mutta menin tämän oppaan sivun rungon mukana), toimitin käännöksen vasemman paneelin kautta ja napsautin Tallenna käännös painiketta. Katso alla olevasta kuvasta ohjeet järjestyksessä.

Katso? WordPress-verkkosivustosi kääntäminen on niin helppoa TranslatePress-laajennuksen avulla. Kääntämiseni espanjaksi sain tämän käännöksen jälkeen näytesivuni.

Vau! Niin helppo ��

Kääntämällä verkkosivustosi muille kielille noudata samaa prosessia. Tarvitset Google Translate -sovelluksen kääntääksesi verkkosivuston automaattisesti. Automaattisen käännöksen jälkeen voit aina tarkistaa tuloksesi varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

johtopäätös

WordPress-verkkosivustosi kääntäminen TranslatePressillä on niin helppoa, että sinun ei tarvitse etsiä toista ratkaisua. Laajennus on helppo määrittää ja laajentaa, ja kaikki tarvitsemasi on yhdellä keskeisellä vaihtoehtosivulla.

Paitsi, että visuaalinen editori tekee verkkosivustosi kääntämisestä uskomattoman yksinkertaisen, hymyilet aina, kun tarvitset kääntää verkkosivustosi.

Etkö vielä myynyt? TranslatePress tarjoaa jopa yksityiskohtaisen WordPress-käännöslisäosien vertailu ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja. Tämä on loistava tapa verrata monikielisen laajennuksen tärkeimpiä ominaisuuksia ja nähdä kuinka TranslatePress vertaa muita suosittuja ratkaisuja.

Jäimmekö jotain pois? Oletko koskaan käyttänyt TranslatePressiä aikaisemmin? Mikä on suosikki WordPress-käännöslaajennus? Kerro meille ajatuksesi kommenttiosassa.

Hyvää kääntämistä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map