Tickera WordPress -tapahtumien lipunmyynti- ja hallintajärjestelmän yleiskatsaus

Tickera WordPress -tapahtumien lipunmyynti

Tickera on käynyt läpi monia valtavia muutoksia ja että tapahtumien lippujärjestelmää lukuun ottamatta Tickeralla ei ole melkein mitään muuta tekemistä pari vuotta sitten tarkistetun alkuperäisen julkaisun kanssa. Se on kokonaan uusi laajennus!


He ovat tehneet täydellisen tarkistuksen laajennuksen visuaalisesta osasta, lisänneet joukon uusia vaihtoehtoja ja lisänneet pari muuta jo jo laajaan valikoimaansa lisäosia, jotka kasvattivat kokonaismäärän vaikuttavaksi 22 lisäosaa

Lisäksi he ovat uudistaneet myös verkkosivustoaan, jolla on täysin uusi visuaalinen vetovoima ja joka on aivan rehellisesti sanottuna mahtava ja hyvin organisoitu, vaikka tämän tietomäärän purkaminen verkkosivustolle oli varmasti melkoinen haaste. Joten, takaisin laajennukseen …

Tickeran asennusnäyttö

Jos aloitat tuoreen asennuksen ja asennat Tickeran ensimmäistä kertaa, sinut toivotetaan tervetulleeksi mukavalla asennustoiminnolla joka auttaa sinua suorittamaan alkuperäiset asennukset saadaksesi sinut liikkeelle mahdollisimman nopeasti.

asetukset

Asennuksen aikana sinulta kysytään, haluatko ajaa Tickeraa itsenäisenä vai mukana WooCommerce-palveluna, joka sitten vaatii Bridge for WooCommerce -laajennuksen. Kyllä, luit oikein – Tickera on ollut täysin yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa jonkin aikaa, jonka avulla voit myydä Tickera-lippuja kuin mikä tahansa muu WooCommerce-tuote. Kuten tiedät, WooCommerce on yksi parhaista tavoista rakentaa verkkokauppa WordPressin avulla, ja Tickeran kanssa pidät kaikki lisätoiminnot, joita WooCommerce tarjoaa sähköisen kaupan ominaisuuksien suhteen. Erittäin kätevä, jos jo käytät WooCommercea ja myyt muita tuotteita verkkosivustollasi.

Tapahtumien ja lippujen luominen

Tapahtumien luominen on melko helppoa ja selkeää. Tarvitaan vähän loogisesti järjestettyjä tietoja, jotka sinun on annettava tapahtumasta.

Tickera-tapahtumat

Ja kun olet lopettanut tapahtuman luomisen, sinua kehotetaan luomaan tapahtumaan liittyviä liputyyppejä, jotka ovat myös helppoa ja runsaasti hyvin järjestettyjä vaihtoehtoja.

Tickera-liput

… Ja voit tehdä sen niin monta kertaa kuin haluat – mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla niin monta tapahtumaa, että niihin liittyy niin monta liputyyppiä kuin haluat. Ei mitään rajoituksia!

Kun olet tehnyt helpon työn luoda tapahtuma- ja liputyyppejä, on aika vielä helpompaa työtä sijoittaa asianmukaiset lyhytkoodit mille tahansa sivullesi tai viesteihisi, jotta näet kaikki tiedot tapahtumastasi ja / tai lipuistasi. Sanomme “helpompaa”, koska siellä on siisti pieni “lyhytkoodien rakentaja”, joka luo sinulle lyhyen koodin valintasi ja vaihtoehtojesi perusteella.

lisäosa shortcode

Jopa asettamatta lyhyitä koodeja lyhytkoodien rakentajan kautta, sinulla on silti kaikki tarvittava lippujen myyntiin, koska tapahtumasivu tarjoaa siisti ominaisuuden näyttää tapahtumaan liittyvät liput automaattisesti.

tickera äärellä

Ja mikä parasta, Tickera pelaa mukavasti käytännöllisesti katsoen minkä tahansa hyvin koodatun WordPress-teeman kanssa ja valitsee tyylin, joka sulautuu virheetömästi verkkosivustollesi (ehkä antaa ilmaisia ​​WordPress-teemoja WPExplorerilta).

Maksuyhdyskäytävät

Nyt, jotta voit alkaa myydä mitä tahansa, tarvitset kauppiastilin joillekin Tickera tuki maksuportteja. Ja valittavana on paljon, sillä Tickera itse tukee tällä hetkellä suoraan yli sata maksuporttia, joten missä tahansa oletkin planeetalla, on pieni mahdollisuus, että et löydä ainakin pari tuettua maksuporttia käytettävissä maassasi. Ja vaikka näin tapahtuisi ja mikään tuetuista maksuyhdyskäytävistä ei ole käytettävissä maassasi, älä pudota epätoivoon ja tarkista, tukeeko WooCommerce haluamaasi maksuyhdyskäytävää, koska Tickera on täysin yhteensopiva sen kanssa.

maksu-yhdyskäytäviä

Mukautetut lomakkeet

Riippumatta siitä, käytätkö Tickeraa itsenäisenä vai käytätkö WooCommercea Tickeran lippujen myyntialustana, voit hyödyntää mahtavaa Mukautettujen lomakkeiden lisäosa. Tämän lisäosan avulla voit luoda mukautettuja kassalomakkeita haluamallasi tavalla ja kerätä kaikenlaisia ​​lisätietoja osallistujista, joissa on radiopainikkeet, valintaruudut, tekstialueet, tekstinsyötöt ja avattavat valikot järjestämään heidät haluamallasi tavalla. Ja kaiken kaiken lisäksi, kaikki nämä tiedot voidaan sijoittaa lipumallille vastaavien lipun mallielementtien kautta ja viedä kautta CSV-vientilisäosa kaikilla muilla tiedoilla, jos niin päätät.
mobiili-sovellukset

Lippujen skannaus

Joten olet myynyt kaikki tapahtuman liput. Mitä seuraavaksi? Ilmeisesti sinun täytyy skannata nämä liput ovella. Tickeran iOS ja Android-sovellukset ovat osoittautuneet luotettaviksi kentällä, mutta lisäksi he ovat menneet askeleen pidemmälle ja luoneet Viivakoodilukija-lisäosa jonka avulla viivakoodit (samoin kuin QR-koodit) voidaan asettaa lipuillesi ja skannata millä tahansa verkkosivun takaosassa olevalla tavallisella viivakoodilukijalla. Jos et kuitenkaan tunne mukavaa antaa muiden ihmisten päästä takaosaan, voit käyttää heidän upeaaan Check-in Chrome Desktop -sovellus. Koska se on Chrome-sovellus, se on käyttöympäristöjen välinen valmius, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä periaatteessa missä tahansa asennat Google Chrome -selaimen. Tämän sovelluksen avulla voit myös skannata lippuja offline-tilassa, mikä on erittäin tervetullut ominaisuus, kun otetaan huomioon, että kaikkia tapahtumia ei järjestetä alueella, jolla on hyvä Internet-yhteys ja joskus se puuttuu kokonaan.

kromi-app-checkin

Tickera-lisäosat

Ja siellä se on se … olisi paljon helpompaa tehdä tämä arvostelu jos vaihtoehtoja ei ollut niin paljon ja niin paljon Tickeran lisäosat. Mutta ottaen huomioon, että tarkkaan näissä lisäosissa on valtava voima, olisi epäreilua jättää ainakin mainitsematta niitä kaikkia niiden WooCommerce-sillan ja viivakoodilukijan lisäksi, joista olemme jo kirjoittaneet:

 • Tickeran tapahtumakalenteri lisää hienosti muotoilun kalenterisi tapahtumista
 • CSV Export Lisää toiminnallisuutta tapahtumakohtaisten CSV-raporttien viemiseen valittavissa olevilla kentillä
 • Sarjalipukoodit luo mielivaltaisia ​​peräkkäisiä lipunumeroita mukautetuilla etuliitteillä, numeroiden täytellä, jälkiliitteillä jne.
 • Käyttöehdot Tämän pitäisi olla itsestään selvä …
 • Mukautetut lipumallifontit lisää kyvyn ladata omia .ttf-fonttejasi ja käyttää niitä lippu malleissasi
 • Check-in-sovelluksen käännös kääntää jokainen iOS-, Android- tai Chrome Check-in -sovellus
 • Check-in-ilmoitukset lähettää osallistujille tervetulossähköpostiviestin, joka sisältää haluamasi sisällön heti, kun hänen lippu on kirjautunut sisään
 • Bulk-alennuskoodit täydellinen lisäämään suuria määriä alennuskoodeja
 • Roolipohjaiset hinnat on erilaiset lippuhinnat eri käyttäjärooleille
 • Customer Connect asiakas.io-integrointiin
 • Mijireh kassalle liittäminen
 • Mollie-maksuportti liittäminen
 • Huonot ilmoitukset saada ilmoituksen Slackin kautta, kun jokainen lippu myydään verkkosivustollasi
 • pikkujuttu saada push-ilmoitus Android- tai iOS-laitteellesi jokaisesta onnistuneesta lipunostosta
 • MailChimp liittäminen
 • Sendloop liittäminen
 • Twilio SMS ilmoitus
 • Ketjutetut PayPal-maksut saat leikkeen jokaisesta WordPress-monisivustoverkossa myydystä lipusta
 • Stripe Connect kerätä leikkaus jokaisesta WordPress-monisivustoverkossa myytävästä lipusta

Paketoida

Tickera on loistava vaihtoehto lisätä tapahtumia WordPressiin ja myydä omia tapahtumalippuja. Toivottavasti tämä yleiskatsaus antoi hyvän kuvan siitä, mitä tämä mahtava laajennus voi tehdä. Oletko kokeillut uutta Tickeraa? Tai ehkä sinulla on kysyttävää siitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa – mielellämme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector