Sosiaalinen Snap Pro WordPressin sosiaalisen laajennuksen katsaus

Osa onnistuneesta WordPress-sivustosta on sosiaalisen verkoston vuorovaikutus. Tonnia laajennuksia on tarkoitettu tarjoamaan tällaisia ​​toimintoja, olipa kyseessä sitten sosiaalinen jakaminen, sosiaalinen seuranta tai suosikki sosiaalisen verkon käyttö integroidaksesi sisäänkirjautumisen helposti. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun verkkosivusto tarvitsee sosiaalista vuorovaikutusta kommentoidessaan tai nopeaa artikkeleiden jakamista.


Ilmaisten sosiaalisten laajennusten suuri ongelma on, että se on kauppaa. Kyllä, he ovat ilmaisia. Mutta heillä on usein joko hyvin rajoitettu toiminnallisuus tai alaosaesitys. Siksi premium-laajennuksen valitseminen on usein parasta, varsinkin jos verkkosivustosi on yrityksesi. Sosiaalinen napsautus Pro on yksi premium-vaihtoehto. Laajennus tarjotaan tilauspalveluna (maksetaan vuodessa) ja tarjoaa tiukan integroinnin kaikista hienoista palveluista yhdestä helposti asennettavasta laajennuksesta.

Social Snap Pro sisältää sosiaalisen jakamisen, sosiaaliset seurantapainikkeet, sosiaaliset sisällönkuvauskentät, napsauta twiittiä, automaattisen julisteen, jonka avulla voit helposti julkaista haluamasi verkot automaattisesti ja sosiaalisen sisäänkirjautumisen. He lupaavat myös erittäin mielenkiintoisen ominaisuuden – oman sosiaalisen kaapinsa lukitaksesi sisällön, kunnes käyttäjä jakaa sen.

Social Snap Prota on 3 vaihtoehtoa. Plus on 39 dollaria vuodessa, mutta ilman lisäosia ja vain yhdelle sivustolle. Sitten meillä on Pro, jota versio aiomme tarkistaa. Prota voidaan käyttää korkeintaan 3 sivustossa, ja se sisältää kaikki lisäosat 99 dollaria vuodessa. Lopuksi viraston suunnitelma on 299 dollaria, mutta tarjoaa jopa 15 asennusta toimipaikkaan. Kehittäjille tai yrityksille, joilla on useita sivustoja, tämä on paras veto.

Bonus: 10%: n alennus Social Snap Prosta

WPExplorer-lukijat voivat säästää huomattavan 10%: n alennuksen koodia käytettäessä WPEXPLORER kassalla! Tämän hämmästyttävän kaupan avulla sinulla ei ole syytä olla investoimatta parempaan sosiaaliseen jakamiseen WordPress-sivustossasi Social Snap Pron kanssa!

Säästä 10% Social Snap -sovelluksessa

Social Snap Pro on erittäin hyödyllinen, koska se tulee kaikkien lisäosien mukana. Tästä syystä katson, että Plus-tilaus on hiukan liian korkea sosiaalisten kuvakkeiden hintaan. Plus-versio sisältää myös analytiikan, sosiaaliset sisällönkuvauskentät, osuuksien määrän palautuksen ja sivun näyttökerrat. Mutta Pro-tilauksen mielestäni se on heille kaikille paras arvo. Katsotaanpa nyt tarkemmin lisäosia ennen laajennuksen käyttöä.

Sosiaaliset lisäosat

Jos käytät Pro-versiota, sinulla on pääsy kaikkiin Social Snap premium -lisäosat. Yksi käytettävissä on Sosiaalinen kirjautuminen. Tämän kätevän lisäosan avulla voit käyttää ensisijaista sosiaalista verkostoasi sosiaalisena kirjautumisena sivustoosi. Tämä tarkoittaa, että lukijoiden ei tarvitse rekisteröidä sivustoltasi sisällön, kuten blogi-artikkeleiden kommenttien, lähettämistä varten.

Boost Old Post Lisäosan avulla Social Snap voi lähettää vanhoja artikkeleita automaattisesti suosituimpiin sosiaalisiin verkostoihin. Tämä voi auttaa lisäämään sisältösi näkyvyyttä ja liikennettä. Ja Automaattinen juliste lisäosa on hyödyllinen, jos joudut ohittamaan manuaalisen jakamisprosessin (jotain, joka on erittäin aikaa vievää, kun sinulle lähetetään tai päivitetään tonnia artikkeleita päivittäin).

Tänään, Sisältökaappi ei ole vielä saatavilla. Haluaisin mielelläni kokeilla tällaista lisäosaa, koska se on erittäin hyödyllinen, koska se pakottaa joitain tärkeimmistä artikkeleistasi jakamaan, jotta ne voidaan lukea oikein. Mielestäni tämä lisäosa on yksin maksamisen arvoinen, jos se sisältyy Pro-tilaukseen.

Social Snap -ominaisuudet ja -asetukset

Ennen laajennuksen testaamista latasimme päätiedoston ja lisäosat. Laajennusten pääikkuna näyttää tältä.

Vaihtoehtoja on paljon. Vaikka se muistuttaa minua Elegant Themesin vanhasta Monarch-laajennuksesta, sisällön ja vaihtoehtojen määrä täällä on hämmästyttävä. Ja lopullinen esitys on paljon parempi kuin vaihtoehdot.

Sosiaalinen osuus

Yksi ensimmäisistä vaihtoehdoista on sosiaalinen jakaminen. Tämä tehdään käyttämällä sosiaalinen jakaminen -välilehteä, johon voit sisällyttää haluamasi sosiaaliset verkot ennen jakopainikkeiden määrittämistä. Laajennus mahdollistaa eri sijainnit / tyylit, kuten kelluvan sivupalkin, rivipainikkeet, sisäosan, jakokeskuksen tai tarttuvan palkin..

Verkkojen määrittäminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Kaikki toimi hienosti eikä nopeasti. Toinen vaihtoehto, jonka voit ottaa käyttöön täältä, on Twitterin osakelaskurin tarjoaja.

Social Snap Pro sallii kaikki sosiaaliset verkostot, jotka voit kuvitella, ainakin kaikki tärkeimmät.

Kun verkot on määritetty, voit valita useita sijainteja ja näyttötyyppejä edellisestä valikosta. Kuten näette, esitys on rock-solid.

Jaa kautta tyyppiset kuvakkeet mukautuvat erittäin helposti kaikkiin näyttökokoihin tarvitsematta niitä säätää (kuten tapahtuu joidenkin ilmaisten laajennusten kanssa). Määritä vain lohkon tyyppi – pyöristetty, ympyrä, suorakulmio tai viisto sekä painikkeen koko. Voit myös muokata viestin etikettiä.

Tulostusmateriaalin rivipainikkeet näyttävät yksinkertaisesti upeilta ja ne voidaan helposti tehdä nopeasti. Laajennuksen laatu näkyy helposti lisävarusteiden, toimintojen ja helposti konfiguroitavien asetusten määrällä. Yksinkertaisesti sanottuna, plugin vain toimii.

Share Hub -sovelluksella voi olla yksi alapainike, joka avautuu ”napaksi”. Voit määrittää sen sijainnin sivuilla, näyttää kaikki verkkopainikkeet, muuttaa ulkoasua, ottaa käyttöön työkaluvihjeitä ja ottaa käyttöön / poistaa käytöstä näyttökertojen määrän. Tämä tekee erittäin mukautetusta osakekeskuksesta.

Liimautuva palkki on yksi parhaimmista muodoista, koska se sopii nykyiseen näyttöön ja näyttää hämmästyttävältä. Katsotaanpa nyt, miltä sosiaalinen seuranta näyttää.

Sosiaalinen seurata

Sosiaalisen seurannan avulla voit ottaa käyttöön kelluvat painikkeet näyttääksesi kuinka monta ihmistä seuraa sivustoasi. Yleensä saatat nähdä nämä verkkosivuston pää- tai kotisivulla. Ne antavat sivuston sosiaalisen vaikutusvallan yleisen aseman kaikissa käyttämissään sosiaalisissa verkostoissa.

Jokaisen sosiaalisen verkoston linkin lisääminen ei ole niin helppoa kuin sosiaalisen jaon yhteydessä. Sosiaalisen seurannan vuoksi sinun on annettava käyttäjänimi ja salasana tavallisille verkoillesi, jotta Social Snap saa seuraajat. Se ei kuitenkaan ole monimutkainen prosessi – vie vain minuutin.

Social Snap Pro sisältää myös mukautettuja toimintoja. Voit määrittää käytettävien sarakkeiden määrän, muuttaa sosiaalisen seurannan asettelua tai jopa sisällyttää napsauttamalla twiittiä seuraavalla käyttäjänimellä ja hallita sosiaalisia metatietoja.

Edistyneet asetukset

Social Snapilla on myös Analytics-seuranta, johon pääset helposti hallintapaneelin kautta, sekä linkkien lyhentäminen. Siinä on jopa sisäänrakennetut GDPR-vaatimustenmukaisuustoimenpiteet.

Plugin Data -sivulta voimme poistaa Powered by viesti, piilota plugin-ilmoitukset ja päivitykset ja poista niihin liittyvät tiedot plugin-tunnistusta varten. Tämä muuttaa Social Snap -sovelluksen tyhjäksi laajennukseksi, joka ei paljasta mitään tietoja siitä kenellekään WordPress-kojelaudan ulkopuolella, siisti!

Kun kaikki on paikoillaan, plugin antaa sinun viedä asetukset tuotavaksi myöhemmin tai muille verkkosivustoille. Tämä mahdollistaa laajennuksen helpon käyttöönoton sivustoillasi. Nyt kun olet nähnyt laajennuksen ydinominaisuudet, katsotaanpa Pro-lisäosia.

Sosiaalinen kirjautuminen

Ensimmäinen lisäosa, jonka aion näyttää sinulle, on sosiaalinen kirjautuminen. Vaikka on myös ilmaisia ​​sosiaalisen sisäänkirjautumisen liitännäisiä, tässä on hienoa, että siinä on sama esitys ja sisäinen toiminta kuin Social Snap -pääliitännällä. Tämä tekee koko prosessista saumattoman ja sopivan estetiikan. Yhtenäisen estetiikan faneille tämä on pakollinen. Täällä WPExplorerissa olemme myös suuria faneja asentaessamme yhden laajennuksen jokaiseen tarkoitukseen – joten on välttämätöntä, että sinulla on yksi laajennus kaikkien sosiaalisen median tarpeiden hallitsemiseksi..

Sosiaalisen sisäänkirjauksen lisäosa edellyttää, että määrität API-tunnus ja salaisuus. Kun asennus on tehty, aina uusi lukija tulee sivustoosi, Social Snap näyttää helpon Kirjaudu sisään -painike jokaiselle lisäämällesi verkolle. Tämän avulla tämä sosiaalinen verkosto voi hakea kirjautumistietosi ja siirtää ne verkkosivustolle rekisteröinnin helpottamiseksi. Kun olet luonut tarvittavat sosiaalisten verkostojen sovellukset (esimerkiksi tässä on Facebookin opas), AppID-, salaisuus- ja uudelleenohjaus-URI: n määrittäminen on yleensä kaikki, jotta tämä toimisi oikein. Muista vain pitää kehittäjäsi sovellus käytössä aina sosiaalisessa verkostossa.

Sosiaaliset kirjautuminen-painikkeet toimivat ilmoitetulla tavalla ja lisäävät uuden tason vuorovaikutuksen sivustoosi. Niiden vuoksi lukijat voivat jakaa artikkeleita ja kommentoida helposti ilman, että sinun on luotava uutta tiliä.

Sosiaalinen autojuliste

Automaattinen juliste on siisti laajennus, jonka avulla voit jakaa artikkelit automaattisesti. Tämä lisäosa vaatii myös sovellusliittymäsovelluksen, joten aiemmat vaiheet sosiaalisen sisäänkirjautumisen määrittämisessä ovat hyödyllisiä tämän toiminnon käyttöönottamiseksi. Prosessin helpottamiseksi voit käyttää samaa API-avainta ja salaa.

Automaattinen lähettäminen toimii, mutta ainoa haitta, johon jouduin, oli, että sen avulla voit lähettää automaattisen postituksen vain Twitterissä ja Linkedinissä. Automaattinen lähettäminen Facebookiin ei voisi olla ongelma joillekin, ja laajennukselle olisi hyötyä Facebookin lisäämisestä luetteloon.

Sosiaalitilastot

Kun kaikki on määritetty ja paikoillaan, voimme seurata kaikkien viestien tilastoja Social Snap Statistics -sivulla.

Laajennus näyttää osakkeiden kokonaismäärän, tweetteihin napsautuksen kokonaismäärän ja tykkäysten kokonaismäärän sekä kaavion tehokkaimmista viesteistä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat tietää, mistä ihmiset pitivät sisällöstäsi eniten. Tätä tietoa voidaan käyttää sisällön parantamiseen, lukijoiden ymmärtämiseen paremmin ja sosiaalisen median markkinointikampanjoidesi optimointiin.

Sosiaalinen etusivu

Katsotaanpa nyt, kuinka Social Snap näyttää. Tätä varten olen asentanut Divin ennalta määritellyllä mallilla.

Yllä on esimerkki siitä, kuinka vasemman sivupalkin sosiaalisen verkoston kuvakkeet näyttävät kotisivulta.

Ja esimerkki eräistä Social Snapin mukavista pyöristetyistä jakamispainikkeista, jotka näkyvät viestissä.

Social Snap Backend Editor

Katsotaanpa nyt, miltä Social Snap näyttää taustalla. Kuinka sinä ja / tai kirjoituksesi saattavat nähdä sen.

Social Snap Pro seuraa samaa esitystä kokoonpanovälilehdellä ja näyttää sisältövaihtoehdot kunkin viestin alaosassa. Laajennus mahdollistaa myös jakamispainikkeiden käytöstä poistamisen kerralla.

Gutenbergin käyttöönotto ei vaikuta Social Snapiin, mikä on hienoa tietää! Laajennus sisältää itse asiassa Gutenbergin valmiit lohkot, joiden avulla on helppo lisätä napsauttamalla twiittiä, sosiaalista jakamista tai sosiaalista seurausta -elementti viesteihisi ja sivuillesi.

Sosiaaliset Snap Gutenbergin lohkot

Kun lisäät uuden Gutenberg-lohkon, etsi “Social Snap” lisätäksesi valitsemasi sosiaalisen vaihtoehdon. Käytä sitten sisäänrakennettuja muotoiluvaihtoehtoja mukauttaaksesi sosiaalisen lohkon.

Viimeiset ajatukset sosiaalisesta hetkestä

Katsotaanpa kuinka tämä käärii. Sosiaalinen Snap Pro on tekeillä paljon hyvää. Ensinnäkin se tarjoaa erittäin liukas ja puhdas käyttöliittymä, täydellisen näköiset painikkeet, paljon loppukäyttäjälle käytettävissä olevia räätälöintejä ja mahdollisuuden sisällyttää lisäosia (joihin kuuluu muun muassa kuuluisa sosiaalinen sisäänkirjautuminen ja automaattinen lähettäminen). Kaikki toimi mainostetusti, ja laajennuksella on yksi parhaimmista esityksistä, jonka olen nähnyt sosiaalisen jakamisen painikkeille. Sosiaalisen kirjautuminen-lisäosa on mielestäni yksi parhaimmista ominaisuuksista, jota laajennuksella on tarjota. Tämä yhdessä sosiaalisen jaon ja sosiaalisen seurannan kanssa tekee Social Snapista mahtavaa paketin. Sosiaalinen automaattisen lähettämisen lisäosa voisi ehdottomasti sisältää enemmän verkkoja (koska sellaisenaan se näyttää erittäin rajalliselta), mutta se on silti hyödyllinen.

Sosiaalikaapin sisällyttäminen voisi ehdottomasti muuttaa tämän paketin kaikesta voittajaksi. Mutta ilman sitä tai muita saatavilla olevia lisäosia, peruspaketti ei todennäköisesti ole riittävän houkutteleva suurimmalle osalle käyttäjiä. Social Snap: n on rakennettava lisää lisäosia Pro-käyttäjille ja joko sisällytettävä vähintään yksi lisäosa tai alennettava Plus-tilauksen hintaa, jotta se olisi kilpailukykyisempi ilmaisilla laajennuksilla (jopa omilla) ilmainen versio Social Snapista). Luulen, että jos Social Snap paransi lisäosia, erityisesti automaattista julistetta, niin se voisi helposti kilpailla NextScriptsin SNAP Pron kanssa (pitkäaikainen automaattisen postituksen lisäosa).

Mielestäni Social Snap on suunnattu verkkosivustoille, jotka edellyttävät ehdottomasti parasta esitystä, yhdenmukaisia ​​sosiaalisia verkostopalveluita, jotka toimivat (riippumatta ilmaisesta integraatiosta tai laajennuksesta) ja tietysti hyviä tilastoja. Sosiaalisessa Snapissa on kaikki tämä. Mutta Pro-tilauksen hinta ja tilauksen tarve kaikille lisäosille pääsyä varten saattaa heikentää joitain. Jos Social Snap voisi käynnistää lisää lisäosia tai alentaa hintaa, se olisi ehdoton voittaja. Pelkästään esityksen ja toiminnallisuuden vuoksi Social Snapilla ei ole tulosta. Jos olet halukas ja kykenevä sijoittamaan yritykseesi, mene ja hanki se. Et löydä mitään muuta WordPress-laajennusta, jolla on vertailukelpoiset toiminnot ja sama taitava, puhdas ja tyylikäs muotoilu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map