SNAP tarkistaa sosiaalisten verkostojen automaattisen julistuksen WordPressille

Jos kysyisin sinulta “Mikä on mielestäsi digitaalikauden perusteellisin markkinointisääntö?”, Vahva haastaja vastaukseesi olisi todennäköisesti 80-20 sääntö. Siinä todetaan lähinnä, että 20% markkinointitoimesta tulisi käyttää eeppisen sisällön luomiseen. Loput 80% olisi käytettävä mainitun sisällön mainostamiseen.


Sosiaalisessa automaatiossa

Maailmassa, joka tuottaa tonnia uutta sisältöä sekunnissa, sosiaalinen automaatio on välttämätöntä, jotta kaikki brändit saavat näkyvyyttä verkossa. Tämä tarkoittaa, että tuotemerkit voivat tavoittaa enemmän ihmisiä, lisätä myyntiä, tarjota asiakkaille entistä parempaa sitoutumista ja lopulta parantaa heidän voittojaan.

Monilla pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei kuitenkaan välttämättä ole kaistanleveyttä tai resursseja varata kaikkea sosiaalisen median automaation alla olevaa palvelua..

Pk-yritysten automatisoinnin haasteet

Tämä ongelma on erityisen haastava uusille verkkoyrityksille. Suurin osa ajastaan ​​vietetään eeppisen sisällön luomiseen. 80-20 -säännön mukaan se on kuitenkin vain 20% tehdystä työstä. Ihannetapauksessa heidän tulisi käyttää 80% – ts. neljä kertaa aikaa ja vaivaa jota vaadittiin sisällön rakentamiseksi – sen mainostamiseen!

Sisällön julkaiseminen verkkosivustollesi on hienoa – ja alkaa tuottaa tuloksia, kun sivustollasi on jo tasainen kävijävirta. Uusien yritysten osalta sillä on kuitenkin melkein nolla arvoa. Uusien yritysten on saatava sisältönsä esiin sosiaalisissa kanavissaan heti, kun se on suorana verkkosivustollaan ja alkaa mainostaa sitä.

Sosiaalinen myynninedistäminen on pääosin maksettua yritystä, ja se riippuu markkinointibudjetista. Artikkelimme tarjoaa kuitenkin erinomaisen ratkaisun ongelman ensimmäisen osan ratkaisemiseen – ts. Sisällön saamiseen sosiaalisen median kanaviin heti, kun ne ovat elossa.

Ratkaisu: SNAP-laajennus WordPressille

snap-sankari

Esittelyssä SNAP – Sosiaalisten verkostojen automaattisen julisteen laajennus WordPressille. NextScripts-tiimin kehittämä laajennus seuraa vapaamallia. Ilmaisessa versiossa on lähes kaikki laajennuksen ominaisuudet, joiden avulla voit tehdä melkein kaiken aloittamisesta lähettämisestä useisiin sosiaalisiin verkostoihin kommenttien hakemiseen yksittäisten viestien lähettämiseksi..

Sosiaalisen verkoston tuki

SNAP tukee yli 34 sosiaalisen median verkkoa, mukaan lukien:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn ja muut.
 • Valokuvien jakamissivustot, kuten Instagram, Pinterest, Flickr, 500px jne.
 • Blogiportaalit, kuten Medium, Tumblr, Blogger ja WordPress -yhteensopivat blogit.
 • Yhdistämisportaalit, kuten Reddit, Stumbleupon ja muut
 • Se tukee myös microblogging-palveluita, kuten Weibo (joka on Kiinan suurin microblogging service), LiveJournal ja Telegram
 • Mielenkiintoista on, että SNAP tukee myös integraatiota MailChimp-ohjelmaan. Jos käytät MailChimppiä uutiskirjepalveluna – voit lähettää automatisoituja sähköposteja aina, kun viesti julkaistaan ​​- täysin vapaana!

Tämän laajennuksen ilmainen versio tukee melkein kaikkia muita verkkoja. Vain muutama verkko, kuten LinkedIn-yrityssivut, Google+ ja Pinterest, ovat saatavana vain premium-versiona.

Toinen tärkeä ero on, että ilmainen versio sallii vain yksi tili sosiaalista profiilia kohden. Vaikka tämä on hienoa useimmille yrityksille, se ei ehkä ole ihanteellinen kaikille. Harva bloggaaja yleensä jakaa sisältönsä useilla omistamillaan sosiaalisilla kahvoilla – yleisin esimerkki on yhdistelmä omaa profiilia ja online-yritysprofiilia..

Lisäosan asennus

SNAP-laajennuksen asentaminen on melko yksinkertainen prosessi.

 • Siirry kohtaan WordPress-hallintapaneeli> Laajennukset> Lisää uusi
 • Etsi ”Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste” ja napsauta Asenna nyt
 • Kun valmis, Aktivoida laajennuksen ilmainen versio.

nextscripts-snap

Premium-version aktivointi

Plugin premium-versio voidaan aktivoida seuraamalla viralliset ohjeet.  Lataa ZIP-arkisto ja lataa se manuaalisesti WordPress-hallintapaneelin kautta.

parantamista-snap-to-premium-versio

Lyhyesti sanottuna sinun on:

 • Kirjaudu NextScripts-tiliisi
 • Kopioi lisenssiavain ja
 • Kirjoita se SNAP-laajennusasetuksiin WordPress-hallintapaneelista

Sen pitäisi aktivoida laajennus ja sinun pitäisi saada seuraava viesti:

snap-ensin-screen-jälkeen-päivitystä-premium-verison

SNAP-laajennuksen asetusten tutkiminen

Tässä osassa tutkitaan laajennuksen erilaisia ​​asetuksia.

1. Automaattisen postituksen asetukset

snap-asetukset-1-miten-to-make-auto-viestit

Tämän asetusvaihtoehdon avulla voit valita, julkaistako sisältösi automaattisesti (välittömästi) tai asynkronisesti ajoitetulla tavalla WP Cronilla..

WP Cronin käyttö on suositeltava vaihtoehto, koska se jakaa kuorman tasaisesti. Esimerkiksi, jos kaikki sisältötiimisi julkaisevat viestit lyhyin väliajoin tai ehkä jopa samaan aikaan, palvelimen kuormitus nousee. Tämä voi johtaa myös seisokkeihin.

Kun WP Cron on käytössä, kaikki viestit tulevat ”lähetysjonoon” ja lähetetään yksi kerrallaan. Tämä eliminoi palvelimen kuormituksen piikit ja estää roskapostin muutokset sosiaalisen median sivuilla.

2. Käyttäjän oikeudet

snap-asetukset-2-user-oikeuksilla-ja-turvallisuus

Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjät, joilla on alhaisemmat käyttöoikeudet, voivat muuttaa / käyttää automaattisen postituksen asetuksia. Yleensä, jos sinulla on sisällöntuottaja- ja -toimittajatiimi, on parasta antaa asianmukaiset käyttöoikeudet toimittajille tai sosiaalisen median tiimille..

3. Sosiaalisen median verkoston valintarajapinta

snap-asetukset-3-liitäntä-asetukset

Vaikka lisäämme uuden sosiaalisen verkoston laajennuksen asetuksista, käytettävissä on koko joukko sosiaalisia profiileja (oikeastaan ​​yli 34). Pyrkiessään tekemään valitun sosiaalisen kanavan valitsemisesta yksinkertaisempaa, kehittäjä yksinkertaisti käyttöliittymän oletusasetukseksi tavallinen tilassa. Jos kuitenkin haluat käyttää luokiteltua asetusluetteloa, voit valita luokiteltu.

4. Suodattimien automaattinen lähettäminen

snap-asetukset-4-automaattinen lähettämistä-suodattimet

Tämän vaihtoehdon avulla voimme valita, minkä tyyppiset viestit saavat automaattisen lähettämisen suodattimien läpi. Voit esimerkiksi määrittää urheiluluokan ”NFL” tunnisteena, joka postitetaan automaattisesti pelikauden aikana.

5. URL Shortener

snap-asetukset-5-url-shortner

Lyhyet linkit muodostavat linkkien napsautusten seurannan kallioperän. SNAP-laajennus tukee useita pikayhteyspalvelujen tarjoajia. Tässä opetusohjelmassa opitaan kuinka määrittää goo.gl – Googlen pikayhteyspalvelu.

Jotta goo.gl-palvelu voidaan ottaa käyttöön, on hankittava API-avain Google-kehittäjäkonsolista ja liitettävä se goo.gl API-avain osiossa. Kun kokeilin laajennusta, löysin sen Pakota lyhennetyt linkit -vaihtoehdon on oltava käytössä, jotta palvelu toimii oikein.

Kun nämä vaihtoehdot on valittu, vieritä alas ja valitse Tallenna muutokset.

6. URL-parametrit

snap-asetukset-7-url-parametrit

Jos olet uusi linkki seurantaa ja analysointia, on parasta jättää nämä asetukset yksin. Google Analyticsia tai jotain muuta seurantatyökalua käyttäville voit käyttää täällä UTM-tunnisteita seuraamaan kampanjoitasi tehokkaasti.

7. Automaattinen hashtag

snap-asetukset-8-auto-hashtagin-asetukset

Vaikka en ole itse ottanut tätä asetusta käyttöön, siitä voi olla hyötyä valokuvabloggeille, kuvatyyppisille viesteille tai (mukautetulle) galleriaviestityypille.

Automaattisen postituksen määrittäminen Twitteriin

Aloitamme lisäämällä Twitterin sosiaalisen median verkkoomme.

1. Siirrymme ensin SNAP-asetukset-sivulle ja valitse Lisää uusi tili

snap-lisää uusi tili-1

2. Avaa ponnahdusikkuna, jossa vieritämme alas ja valitsemme Viserrys.

snap-lisää uusi tili-2

3. Tämä vie meidät Twitter-määrityssivu. Jotta SNAP-laajennus voi lähettää Twitter-tiliimme, meidän on annettava sille prosessin käyttöoikeus. Tämä tapahtuu API-avaimen kautta. Seuraa nämä ohjeet API-avaimen luomiseen Twitterissä.

4. Kun se on valmis, meidän on kopioitava ja liitettävä oikeat tiedot Tilitiedot välilehti ja valitse Päivitä asetukset.

Live-lähettäminen Twitteriin

Tarkastelemme nyt laajennusta toiminnassa. Aluksi luomme uuden testiviestin ja julkaisemme sen. Seuraava näyttö on laajennuksen oletuskokoonpano Muokkaa viestiä sivu.

snap-plugin-live-demo-1

Jos tarkastelemme lähemmin viestimuotoa, se sanoo% TITLE% -% URL%. Näitä sanoja kutsutaan paikkamerkeiksi. Jokaisen viestin kohdalla ne korvataan viestin todellisella otsikolla ja URL-osoitteella. Voit käyttää myös muita paikkamerkkejä viittaamalla laajennuksen ohjeisiin.

Kun osimme Julkaista -painike, viesti lisätään WP Cron -jonoon ja lähetetään pian.

snap-plugin-live-demo-2

Kommenttien tuominen

Seuraava ominaisuus, jota halusimme tutkia, oli kommentin tuonti. Lyhyesti sanottuna, kun tämä ominaisuus on käytössä, SNAP-laajennus seuraa manuaalisesti kunkin viestin kommenttia sosiaalisessa mediassa ja tuo hänet tunnin välein..

snap-plugin-live-demo-5-tuonti-kommentit-1

Esimerkiksi, postitin kaksi kommenttia twiittiin, jonka SNAP lähetti automaattisesti. Kommentti, joka mainitsi Twitter-kahvani, tuotiin automaattisesti viestiin nimeni alla.

snap-plugin-live-demo-5-tuonti-kommentit-2

Ominaisuuksien vertailu ja hinnoittelu

Lisäosan premium-versiossa on kolme pääasiallista etua:

 1. Rajoittamaton profiili: Ensiluokkaisella versiolla voit lisätä rajattomasti profiileja / kahvoja sosiaalista verkostoa kohti. Tämä on erityisen hyödyllistä Twitter- ja LinkedIn-tileille.
 2. Ajoitetut viestit: Viestien ajoittaminen toimimaan, kun kohdeyleisö on aktiivinen, on tärkeä tekijä sosiaalisen median menestyksessä. Tämän ominaisuuden avulla voit ajoittaa, milloin viestisi alkavat.
 3. Viivästynyt lähettäminen: Tämä ominaisuus on yksinkertaisempi Ajoitettujen viestien versio. Tämän ominaisuuden avulla voit viivästyttää viestejä määrätyn ajan.
 4. Sosiaalisen verkoston tuki: Tietyt kanavat, kuten LinkedIn-yrityssivut, Google+ ja Pinterest, ovat saatavana vain premium-versiona.

premium-versio Lisäosan hinta on 49,45 dollaria vuodessa, ja siihen sisältyy rajoittamaton tuki ja päivitykset.

johtopäätös

Sosiaalisella automaatiolla on tärkeä merkitys minkä tahansa brändin tai yrityksen imagoa rakennettaessa. Yksi asia, joka asettaa ihmiset pois, ovat itse asiassa automatisoidut viestit. Henkilökohtaisesta kokemuksesta puhuen on erittäin hyvää lukea viesti tai otsikko, jota ei ollut muotoiltu huolellisesti.

Tämä on alue, johon tarvitaan parasta huomiota. Magneettien otsikoiden tekeminen tekee ihmeitä yrityksellesi. Siksi sokeasti automatisoimalla viestit automatisoidaan liikennettä, mutta huolellisesti muotoiltujen otsikoiden automatisointi auttaa paljon paremmin.

SNAP WordPress -laajennus on erinomainen työkalu automatisoida suuri osa sosiaalisen median tehtävistä. Pro-versio, jonka vähittäismyyntihinta on 49,95 dollaria / vuosi ja mukana on jatkuvat päivitykset ja prioriteettituki.

Jos olet luomassa tai yhdistämässä useita kirjoitetun sisällön muotoja, SNAP voi olla ihanteellinen sosiaalisen automaation laajennus.

Oletko kokeillut SNAP: n ilmaista versiota? Mitkä ovat ajatuksesi sosiaalisen median automaatiosta ja siihen liittyvistä plugineista?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map