SiteGround WordPress Hosting -aloitusopas

SiteGround on suosittu web-hosting-yritys, joka tarjoaa myös mahtavaa WordPress-hosting-palvelua. Tässä viestissä tarkastellaan sitä, mitä SiteGround tarjoaa ja tarjoamme sinulle piikin siinä, mikä on heidän kärjessä olevan GoGeek-hosting-suunnitelmansa alla..


Tarkastele WordPress-hosting-suunnitelmia

Mitä etsiä WordPress-isännästä

Rakastamme WordPressiä ja tiedämme tekeväsi, joten on tärkeää löytää isännöinti, joka vastaa WordPressin erityistarpeita. Olit sitten aloittelija tai ammattilainen, on paljon harkittavaa – käyttöaika, tuki, varmuuskopiot ja paljon muuta. Tässä on muutama avainkomponentti, joita on etsittävä WordPress-isäntävalintaa valittaessa.

Hosting kustannukset

Hinnoittelu on todennäköisesti yksi suurimmista huolenaiheista useimmille bloggaajille ja yrityksille. Huolimatta siitä, mitä saatat haluta, hosting -vaihtoehtojasi todennäköisesti rajoittaa budjettisi. Onneksi kaikki SiteGroundin mahtava verkko- ja WordPress-hosting-suunnitelmat ovat erittäin edullisia. Lisäksi, jos napsautat tätä nähdäksesi SiteGround-hosting-suunnitelmat, saat isännöinnin alkaen vain 3,95 dollaria / kuukausi – mikä on 60% vähemmän kuin niiden normaalihinta.

Yhden napsautuksen asennus

Jos olet uusi WordPress-palvelu tai vain uusi verkkosivustojen rakentaja, on hyvä idea löytää isäntä, jolla on helppo asentaa WordPress yhdellä napsautuksella, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään manuaalisesti. SiteGroundissa on mahtava ohjattu asennustoiminto, jonka avulla WordPressin asentaminen on niin helppoa, että voit tehdä sen kirjaimellisesti vain muutamassa minuutissa.

Automaattiset päivitykset

WordPress 3.7: n julkaisun mukana tuli automaattiset päivitykset ylläpitoon ja tietoturvaan, mutta suuret päivitykset ovat silti sinun muistaa asentaa. Mutta jos löydät isännän, joka muistaa tehdä tämän puolestasi, et koskaan unohda päivitystä. SiteGround sisältää WordPressin automaattiset päivitykset, joten tiedät aina, että asennus on ajan tasalla.

varmuuskopiot

Jos et ole varma omista kyvyistään, on parasta löytää isäntä, joka tarjoaa sinulle varmuuskopioita tai palautuspisteitä. Esimerkiksi SiteGround sisältää ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita kaikilla isännöintisuunnitelmillaan – loistava vaihtoehto kolmansien osapuolien palveluille tai laajennuksille, kuten Backup Buddy.

24/7 tuki

Tämä on iso. Et koskaan tiedä milloin voi joutua ongelmiin web-hosting-palveluiden kanssa, joten tuen saaminen tarvittaessa on avainasemassa. SiteGround tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimen, chatin ja lippujen välityksellä, joten vaikka sinulla on ongelmia huonojen yhdyskäytävien kanssa kello 2am, voit kysyä apua. Lisäksi SiteGroundissa on erikoiskoulutettu henkilökunta, joka voi myös auttaa sinua WordPressissä ja laajennuskohtaisissa ongelmissa, joihin joutut, joten tiedät, että saat tarkkoja vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Uptime-takuu

Monilla isäntäillä, mukaan lukien SiteGround, on 99,9% käyttöaikatakuita. Tämä tarkoittaa, että sivustosi pitäisi olla vain 0,1% ajasta (tämä on yleensä palvelimen ylläpitoa), joten se ei aiheuta haittaa sinulle tai lukijoillesi.

Käynnit kuukaudessa

Kun valitset suunnitelman isännältä, varmista, että valitset suunnitelman, joka vastaa tarpeitasi etenkin liikenteen suhteen. SiteGround tarjoaa kolme pääsuunnitelmaa (StartUp, GrowBig ja GoGeek), jokaisella on suunniteltu liikennemäärä (10 kt, 25 kt ja 100 000). Tämän on tarkoitus pitää verkkosivustosi nopeasti, valitsemalla liikenteellesi sopiva suunnitelma. Jos saat paljon liikennettä, mutta ostat suunnitelman, jota ei ole rakennettu käsittelemään sitä, sivustosi tulee olemaan hidas, joten älä ohita isäntääsi!

kaistanleveys

Uudelle sivustolle 5 Gt on paljon tilaa sisällön ylläpitämiselle. Mutta verkkosivustosi kasvaessa tarvitset enemmän. SiteGroundin suunnitelmat alkavat 10 Gt ja nousevat sieltä. Jälleen on tärkeää päättää, missä suunnitelmassa on tarvitsemasi ominaisuudet. Jos haluat tarjota käyttäjillesi paljon ladattavaa sisältöä, tarvitset suunnitelman, jolla on paljon enemmän tilaa.

Nopeus

Valitsemastasi isännästä tai suunnitelmasta riippumatta nopeus on valtava huolenaihe kaikille WordPress-käyttäjille. Haluat isäntä, jolla on nopeat palvelimet. Tämä tarkoittaa vankkaa laitteistoa ja mahtavaa välimuistia. SiteGround on edessään tässä, ja he tarjoavat jopa oman SuperCacher-laajennuksen, joka sisältää 3 välimuistitasoa. Checkout heidän artikkelin oppia lisää, mutta pohjimmiltaan WordPressin käyttäjät (kuten sinä) loukkaantuivat, koska he voivat hyödyntää tätä mahtavaa laajennusta ja sen dynaamista välimuistia.

turvallisuus

On tärkeää pitää verkkosivustosi turvassa, ja osa taistelua sisältää turvallisen palvelimen käytön. Monet hosting-ominaisuudet lisäävät tietoturvaa (kuten varmuuskopiot, ohjelmistopäivitykset, seuranta ja muut) – ja SiteGround tarjoaa runsaasti suojaustasoja kaikille käyttäjilleen. Katso heidän videonsa nähdäksesi joitain tapoja, joilla SiteGround tarjoaa mielenrauhan asiakkailleen.

On myös muita ominaisuuksia, joita saatat haluta, kuten ilmaiset siirrot / siirrot, sähköpostitilit, tiedonsiirrot, useita tietokeskuksia, turvatoimenpiteet (kuten laajennukset), välimuisti jne. Nämä kaikki sattuvat toimittamaan SiteGround, ja ne ovat kaikki näyttäviä. jos tarvitset niitä, mutta pidän näitä bonusominaisuuksia, jotka eivät ole kriittisiä hyvän isännän muodostamiselle (mutta ne muodostavat suuren isännän ��). Jos haluat lukea lisää siitä, mitä sinun tulisi etsiä, kun harkitset isäntäkohteita, tarkista nämä kirjoituksemme kirjoittajat:

 • WordPress-hosting: Kuinka valita paras
 • Kuinka valita oikea WordPress-hosting
 • Mitä sinun on tiedettävä ylläpitämästä WordPress-hosting-palvelusta

SiteGround WordPress-hosting

On selvää, että SiteGround on loistava isäntä. Ne tarjoavat kaikki piirretyt ominaisuudet ja sitten joitain. Todella loistava ominaisuus SiteGroundista isäntäyrityksenä on, että he ovat löytäneet hyvän paikan kohtuuhintaisen (mutta rajoittavan) perinteisen jaetun isännöinnin ja hinnoittelun, monipuolisen, hallitun WordPress-isännöinnin välillä. SiteGround on löytänyt tavan tarjota asiakkailleen monia hallitun WordPress-isännän mahtavia ominaisuuksia (automaattiset päivitykset, välimuisti, turvallisuus jne.) Säilyttäen samalla budjettiystävällisen hinnoittelun..

Tarkastellaan SiteGroundin GoGeek-suunnitelmaa, jotta saat paremman kuvan siitä, mitä heidän premium-isännöintisuunnitelmiinsa sisältyy, koska se sisältää kaikki mahtavat kellot ja pillit. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran käyttäjäalueellesi, siellä on joukko hyödyllisiä välilehtiä kaikesta ja kaikesta. Jos tarvitset koskaan DNS-tietojasi, tilisi IP-osoitteita tai muita palveluita, napsauta Oma tili -välilehteä. Täältä voit käyttää kaikenlaisia ​​lisäominaisuuksia SiteGroundista.

Tilisi-sivun alla on WordPressin asennukset -välilehti. Tässä on lueteltu kaikki verkkosivustosi ja pari hyödyllistä linkkiä. Siellä on nopea linkki verkkosivustosi hallintapaneeliin, mutta mikä tärkeintä, on linkki SiteGroundin WordPress-työkalupakkiin. Napsauta vain tätä painiketta siirtyäksesi cPanel X -laitteeseesi, joka on täynnä nopeita vaihtoehtoja.

SiteGround Tilit -sivu

SiteGround WordPress Toolkit

Työkalupakki sisältää nopean palautuspainikkeen WordPress-järjestelmänvalvojan salasanalle, mahdollisuuden tehdä WordPress-järjestelmänvalvojan paneelista suojattu rajoittamalla pääsyä vain tiettyjen IP-osoitteiden sallimiseen, tiedostojen käyttöoikeuksien korjaamiseen (nopea ja helppo tapa nollata, jos saat käyttöoikeusvirheitä) , Vaihda verkkosivuston verkkotunnus (tai aliverkkotunnus), jos haluat siirtää sivustosi, siirtää asennuksen uuteen kansioon / uudesta kansiosta, määritä SSL-varmenne (jos sinulla on yksityinen SSL-varmenne) ja poista sovellus, jos jostain syystä päätät poistaa kokonaan kotisivusi. Nämä kaikki ovat erittäin hyödyllisiä tietyissä tilanteissa, joten sinun on ehkä käytettävä niitä tai välttämättä tarvitse käyttää niitä kehittäjän taitotasosta riippuen.

SiteGround WordPress Toolkit

SiteGround-lisäpalvelut

Omat tilit -kohdassa on Lisäpalvelut-välilehti. Täällä voit katsella ja käyttää monia SiteGround-palvelun saatavissa olevista premium-ominaisuuksista.

SiteGround-lisäpalvelut

Ensisijaiset varmuuskopiot
Sivustosi palauttaminen on helppoa, kun käytetään SiteGround-palvelua. Päivittäiset varmuuskopiot sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin ilmaiseksi, mutta GrowBig & GoGeek sisältää myös helppokäyttöisen palautustyökalun. Napsauta vain palautuspainiketta lähettääksesi lipun, jotta sivustosi palautetaan aiempaan varmuuskopioon. Molemmat suunnitelmat sisältävät 30 tallennettua varmuuskopiota verkkosivustoltasi, ja GoGeek-suunnitelmaan sisältyy myös rajaton manuaalinen palautus SIteGround-tukitiimiltä..

SiteGround-varmuuskopiot

Tavallinen AlphaSSL
SiteGroundin GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat sisältävät molemmat yhden vuoden ilmaisen normaalin SSL-sertifikaatin. Tämä on hienoa, jos aiot hyväksyä maksuja luottokortilla, koska sen avulla voit luoda suojatun yhteyden asiakkaasi ja palvelimesi välille. Jos aiot luoda monisivustoisen asennuksen useiden ala-asukkaiden kanssa, sinun on käytettävä WildCard SSL – mutta myös SiteGround tarjoaa tämän, ja päivitys on yhtä helppoa kuin napin napsauttaminen.

SiteGround AlphasSSL

HackerAlert-haittaohjelma
Olemme tyytyväisiä WPExplorerin tietoturvaan ja uskomme vakaasti, että et voi koskaan lisätä tarpeeksi suojaustasoja verkkosivustollesi. SiteGroundin Hacker-hälytys on premium-päivitys, mutta se kannattaa 1 dollaria kuukaudessa. Tämä ominaisuus indeksoi sivustosi haittaohjelmien varalta ja antaa sinulle sähköpostia sähköpostitse, jos se löytää mitään (ja antaa jopa vinkkejä verkkosivustosi puhdistamiseen). Yhdistettynä muihin WordPress-tietoturvatekniikoihin, HackerAlert on hieno palvelu harkita.

Omistettu IP-osoite
Vaikka Lisäpalvelut-välilehti, voit päivittää osoitetulle IP-osoitteelle. Vaikka tämä ei ole välttämätön vaihe useimmille blogeille tai yrityssivustoille, kannattaa ehkä harkita sellaisen hankkimista, jos aiot käyttää SSL: ää tai päästä sivustoosi FTP: n kautta.

CloudFlare Plus
Lähes kaikki SiteGroundin suunnitelmat sisältävät CloudFlaren, joka on paistettu heti sisään. Tämä on hienoa, koska CloudFlare voi todella nopeuttaa WordPress-sivustoasi. He käyttävät maailmanlaajuisia tietokeskuksia toimittamaan staattisia tiedostoja (kuten kuvia tai muuta sisältöä) käyttämällä lukijaa lähinnä olevaa tietokeskusta. Joissakin tapauksissa tämä voi nopeuttaa sivustosi jopa 50% ja säästää jopa 60% kaistanleveydestä. Päivittämällä CloudFlare Plus -sovellukseen saat myös tuntitilastot, SSL-tuen, kahden kuvan pakkaustason, optimoidun kuvan koon ja paljon muuta.

SuperCacher-laajennus

Jos valitset SiteGround GoGeek WordPress -asetussuunnitelman, sinulla on myös pääsy tehokkaan SuperCacher-laajennuksen kaikkiin 3 tasoon (staattinen, muistiin tallennettu ja dynaaminen). Laajennus asennetaan automaattisesti, kun valitset WordPressin verkkosivusto-ohjelmistoksi. Tämä hieno plugin nopeuttaa verkkosivustosi tallentamalla välimuistiin staattisen sisällön, tietokantakyselyjen tulokset ja verkkosivujen dynaamiset kopiot. Muokkaa välimuistin asetuksia napsauttamalla SuperCacher-valikkokohta WordPress-hallintapaneelissa.

SiteGround SuperCacher

WordPress-lavastus

SiteGround tarjoaa myös ilmaisia ​​lavasivustoita heidän GoGeek-asiakkailleen. Tämä on loistava työkalu käytettäväksi, jos olet kehittämässä verkkosivustoa jollekin muulle, koska voit säätää teemaasi ja lisätä sisältöä ennen julkaisua. Kun olet valmis, siirrä lavaste live-sivustoosi napsauttamalla yhtä painiketta, ja varmuuskopioi live-sivustosi automaattisesti, jos haluat palata takaisin..

SivustoPohjaisen WordPress-hosting-suunnitelman valitseminen

Joten olet nähnyt, mitä ominaisuuksia SiteGround sisältää, mutta miten valitset sinulle sopivan suunnitelman? SiteGround tarjoaa kolme helppokäyttöistä hosting-suunnitelmaa – StartUp, GrowBig ja GoGeek. Ja älä murehdi siitä liikaa, jos valitset suunnitelman ja huomaat myöhemmin, että tarvitset lisää virtaa, SiteGround tekee tilin päivittämisestä helpon kuin piirakka vain muutamalla napin napsautuksella.

SiteGround WordPress -majoitussuunnitelmat

Aloittaa

Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa tai aiot ylläpitää henkilökohtaista blogia (tai muuta pientä sivustoa), SiteGroundin StartUp-suunnitelma saattaa olla juuri sinulle sopiva. Suunniteltu vähemmän liikennöiville verkkosivustoille. Tämän suunnitelman avulla voit isännöidä yhtä sivustoa, joka saa noin 10 000 osumaa kuukaudessa. Se on täydellinen aloittamista varten.

GrowBig

Kun sivustosi kasvaa, päivitä GrowBig-suunnitelmaan. Sopiva maltilliseen liikenteeseen, tämä SiteGround-suunnitelma antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, jotta voit isännöidä omaa verkkosivustoverkostasi (niin kauan kuin liikenne on vain noin 25 000 kuukaudessa) tai vain yhtä suosittua. Lisäksi päivityksen yhteydessä saat lisäominaisuuksia, kuten WordPress SuperCacher, perustiedot varmuuskopioista ja palautuksista, ensisijainen tuki ja kaksinkertainen verkkotila.

GoGeek

GoGeek-suunnitelma on loistava vaihtoehto, jos sivustosi vain kasvaa (koska olet superhieno) tai jos etsit kiinteää majoitusta yrityksesi verkkosivustolle. Ensiluokkaisilla ominaisuuksilla, kuten yhden napsautuksen lataus, SG Git github -integraatio, premium-varmuuskopiot, rajoittamaton ammattimainen verkkosivustojen palautus ja ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus verkkokaupoissa, tämä SiteGround-palvelusuunnitelma on yksi heidän tarjoamistaan ​​parhaista suunnitelmista.

Nyt kun olet tutustunut siihen, mitä SiteGround tarjoaa, katsotaanpa, kuinka voit itse perustaa isännöinti heidän kanssaan. Joten siirry SiteGroundiin ja valitse WordPress-hosting-suunnitelma ja siirry sitten asennusoppaaseemme.

SiteGround WordPress -mahdollisuuden aloittaminen

Ennen kuin edes ajatellaan WordPress-teemaasi tai mitä tahansa viestiäsi, sinun on ostettava isännöintisuunnitelma ja valittava verkkotunnus. Onneksi sinulle, jokainen SiteGroundin WordPress-isännöintisuunnitelma sisältää ILMAISEN verkkotunnuksen. Tämä säästää paitsi rahaa myös verkkosivustosi perustamisesta entistä nopeampaa, koska sinun ei tarvitse osoittaa verkkotunnuksesi nimeä toiselta palvelimelta. Joten valitse yksi suunnitelmista, joista puhumme yllä, ja aloitetaan!

Ohjattu SiteGround-asennustoiminto

Neuvoni on hyödyntää SiteGround-ohjattua asennustoimintoa – WordPress-verkkosivustosi asettaminen on helppoa ja päänsärkymätöntä. Ensin sinun on kirjauduttava sisään SiteGround-käyttäjäalueellesi, siellä pitäisi olla alla olevan kaltainen kehote. Valitse vain tilanteeseesi sopiva vaihtoehto; tässä opetusohjelmassa opastamme sinua aivan uuden verkkosivuston määrittämisessä.

Ohjattu SiteGround-asennustoiminto

MERKINTÄ: On manuaalinen asennusvaihtoehto, jos haluat mieluummin mennä tälle reitille, mutta koska se on monimutkaisempi, emme käsittele tätä täällä.

Seuraavaksi valitset luomasi verkkosivustojen tyypin ja ohjelmiston, jota haluat käyttää. Tietysti valitset WordPressin toiselle, koska se on kaiken kaikkiaan paras CMS.

SiteGround-verkkosivuston asetukset

Ja sitten, edellisessä vaiheessa valitsemasi perusteella sinua kehotetaan luomaan kirjautumistietosi. Valitsimme WordPressin (duh) ja lisäsimme tietomme. Sinulla on myös mahdollisuus valita ilmainen teema, jonka tarjoaa SiteGround. Tämä on valinnainen. Jos et näe haluamaasi tai jos olet jo löytänyt premium-WordPress-teeman muualta, sinun ei tarvitse valita sitä.

SiteGround-ohjelmiston asennus

Siinä kaikki – tilisi on käyttövalmis! Hurraa! Seuraava-osa on loistava paikka aloittaa, jos olet kiinnostunut isännöintisi sisäisestä toiminnasta. Haluat ehkä katsoa asiakasalueesi kiertomatkaa tutustuaksesi tiliisi SiteGroundissä ja linkin sähköpostiosoitteiden luomiseen, jos käytät niitä.

SiteGround-asennus valmis

WordPress-verkkosivuston määrittäminen

Aika sukeltaa verkkosivustosi rakentamiseen ja sisällön lisäämiseen! Jos valitsit teeman asennustoiminnon aikana, huomaat, että se on jo asennettu ja aktiivinen. Mutta jos haluat lähettää oman teeman nyt, on hyvä aika tehdä se.

Siirry verkkosivustolle.com/wp-admin ja kirjaudu sisään käyttämällä aiemmin luomia tietoja. TAH-Dah! Sivustosi on jo perustettu ja valmis käyttämään. Jos valitsit jonkin ilmaisista teemoista SiteGroundista, olet valmis aloittamaan sisällön lisäämisen, mutta jos haluat lähettää oman teeman nyt, on hyvä aika tehdä se. Siirry vain kohtaan Ulkoasu> Teemat> Lisää uusi. Täältä voit joko selata ilmaista teemaa WordPress.org-sivustosta. Tai napsauta Lataa teema -painiketta ja seuraa kehotuksia lisätä oma WordPress-teema. Meillä on myös video-opas WordPress-teeman muuttamiseksi, jota voit seurata.

Asenna ja aktivoi uusi WordPress-teema

Kun olet asentanut ja aktivoinut WordPress-teeman, saatat nähdä ilmoituksen lisäominaisuuksien asentamisesta. Esimerkiksi Total WordPress -teema suosittelee mukana toimitettujen premium-laajennusten (Layer Slider, Slider Revolution, Visual Composer) sekä ilmaisten laajennusten (Yhteyslomake 7, WooCommerce) asentamista, jotta teeman kaikkia tehokkaita vaihtoehtoja voidaan käyttää. Asenna vain laajennukset napsauttamalla tai hylätä ilmoitus.

Teemahuomautus yhteensä

Nyt olet valmis lisäämään sisältöäsi. Useimmat premium-WordPress-teemat sisältävät mallitietoja, jotka voit asentaa verkkosivustosi asentamisen nopeuttamiseksi. Jos haluat lähettää näyttötiedostosi, siirry kohtaan Työkalut> Tuo ja napsauta WordPress-vaihtoehtoa. Tämä pyytää sinua asentamaan WordPress Importer -sovelluksen. Asenna se napsauttamalla ja napsauta sitten linkkiä aktivoidaksesi ja suorittaaksesi maahantuojan. Selaa näytötiedostoa (sen pitäisi olla .xml-tiedosto), napsauta ladata se ja määritä näyteviestit yhdelle käyttäjillesi.

Seuraavat vaiheet olisi muuttaa pysyvän linkin asetuksia, lisätä / tallentaa valikoita, muuttaa widgettejä ja tehdä muita parannuksia verkkosivustollesi käyttämällä kaikkia WordPress Teeman järjestelmänvalvojan vaihtoehtoja ennen kuin jaat verkkosivustosi muiden kanssa..

johtopäätös

Jos olet laadukkaan WordPress-isännöinnin markkinoilla, jolla on suuri tuki, paljon ominaisuuksia ja helppo asennus, SiteGround saattaa olla sinulle sopiva. Tutustu joihinkin heidän suunnitelmiinsa – varmista vain, että käytämme linkkiämme säästääksesi 50% + sivuston WordPress-hosting-palvelussa. Ne tarjoavat hienoja suunnitelmia, jotka toimivat hyvin kaikille käyttäjätasoille, ja ohjatun asennustoiminnon ansiosta jopa sellaisella, joka ei ole koskaan käyttänyt WordPressiä, voi olla verkkosivuston käyttöönotto hetkessä..

Oletko käyttänyt SiteGround-majoitusta? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Haluamme mielellämme kuulla, mitä kokemuksesi on käyttänyt heitä WordPressinä tai yleisenä verkkoisäntänä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map