SiteGround-web-hosting-arvostelu

SiteGround-web-hosting-arvostelu

Olemme jo nähneet, mitä WordPress-hallinnoidut isännöintipalvelut voivat tehdä ihmisille, jotka tarvitsevat apua kädessä prosessissa joko siksi, että heidän on keskityttävä suunnitteluun tai projektiin tai koska heillä ei ole asianmukaista tietoa asiasta. Jotenkin WordPress-hallintapalvelut eivät ole kaikille. Jotkut meistä haluavat puuttua koodiin ajoittain tai haluavat vain optimoida sivustojamme tavalla, joka ei ole mahdollista hallinnoiduissa palveluissa. Tällaisille käyttäjille yleiset isännöintipalvelut voivat olla hyvä vaihtoehto. Tänään aion tarkastella SiteGroundia, yleistä hosting-palvelua, joka perustuu suosittuun cPanel-ohjelmistoon.


SiteGround-hosting-ominaisuudet

SiteGround tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja WordPress-sivustosi tai minkä tahansa verkkosivuston ylläpidolle. Valitse jaetusta pilvipalvelusta, omistautuneesta, jälleenmyyjästä tai jopa premium-yrityshotellista – suunnitelma on jokaiselle kokoiselle verkkosivustolle. Ja tietysti, voit aina valita hallitun WordPress-suunnitelman.

Näytä SiteGround Plans

Ne tarjoavat myös vaihtoehtoja, jotka löytyvät muista hallituista WordPress-hosting-palveluista. SiteGroundin kauneus on, että voit joko valita auttamisen tai tehdä kaiken itse.

Kun olet mieltä siitä, mikä on profiilisi, voit siirtyä eteenpäin ja työskennellä tärkeimmän kojelaudan kanssa. Aion tehdä tämän artikkelin kaikki itse, koska tämä on yksi SiteGroundin hyvistä asioista, koska ne eivät rajoita sitä, mitä voit tehdä tiedostojesi ja / tai lataamiesi aineistojen kanssa.

Tilin hallintapaneeli

Päähallintapaneelissa voit määrittää ensisijaisen verkkotunnuksen, tilisi DNS: n ja cPanel-käyttöoikeustiedot.

Toisin kuin monet palvelut, SiteGround antaa sinun muuttaa ensisijaista verkkotunnustasi niin monta kertaa kuin haluat. Tämä on iso plussi, jota sinun ei tarvitse tehdä isännöi tiettyä verkkotunnusta. Periaatteessa luot tyhjän tilin, jota voidaan käyttää mihin tahansa projektiisi. Päähallintapaneeli huolehtii verkkotunnuksesi kohdistamisesta cPaneliin.

Tätä arvostelua varten vaihdoimme testialueen wpexplorer.com sivustolta thetechieblog.com ilman ongelmia. Tili muutettiin välittömästi ja oli käytettävissä cPanelin kautta myöhemmin.

Lisäpalvelut

SiteGround ei lopu tähän, se tarjoaa melko vähän lisäpalveluita Premium-tuesta Premium-varmuuskopiointipalveluun ja jokerimerkkisertifikaateihin Let’s Encrypt -sovelluksen sisällyttämisen ansiosta.

Yksi monista näiden SiteGroundin tarjoamien lisäpalvelujen hyveistä on omistettu omistettu IP, joka on helppo tilata tästä paneelista, samoin kuin Cloudflare-maksullisten palvelujen sisällyttäminen. Tämän avulla sinulla on erittäin tehokas isäntäkokemus keskushallintajärjestelmässä. Cloudflare-sisällyttäminen on mukava lisäbonus, tämä yhdistettynä omistettuihin IP- ja varmuuskopiointipalveluihin on erittäin hyvä asiakkaille. Jos arvelet, että se on liikaa, SiteGround yllättää sinut yhdellä lisäpalvelulla ja SG Site Scannerin ja haittaohjelmien seurannalla. Koska tämä on yleinen isännöintipalvelu, tämän ylimääräisen tarkistuksen lisääminen on erittäin hyödyllistä.

Salatkaamme ilmainen SSL on täällä

Verkkotunnuksen lisääminen ja varmenteen asentaminen on pala, koska SiteGround sallii nyt Let’s Encrypt -palvelun ilmaisen SSL: n.

Vaihdetaanko tietokeskus? Ei ongelmaa!

Luulet, että SiteGround pysähtyy sinne, mutta ei, he tarjoavat sinulle jopa mahdollisuuden vaihtaa tietokeskuksiin. Toiminnalle on tietysti hinta, mutta sen avulla voit helposti muuttaa verkkosivustosi sijainnin sopivampaan paikkaan, jos asiakas tai projekti tarvitsee sitä.

CloudFlare-maksullinen suunnitelma antaa sinun käyttää Web-sovelluksen palomuuria ja lisäominaisuuksia, mutta SiteGround antaa sinun käyttää ilmaista CDN-tiedostoa WordPressin nopeuttamiseen.

Vanha hyvä cPanel

SiteGround perustuu vanhaan hyvään cPanel-ohjelmistoon kaikkien päätehtävien hoitamiseksi. Jopa kun cPanel ei ehkä ole nopein kokemusta siellä voi olla, koska se perustuu edelleen Apachean, se tarjoaa kätevän tavan hoitaa kaikki isännöintitarpeesi.

Siteground toteuttaa räätälöidyn teeman, joka sopii heidän kojetaulun tyyliin soittamalla cPanel SiteGround-kojelautaan..

Vaikka kaikki päätoiminnot ovat olemassa ja cPanel näyttää päivittyneeltä, SiteGround voisi käyttää rajapinnan uudistusta ja hyödyntää uutta cPanel-tyyliä, koska nykyinen on aika vanha. Siitä huolimatta analyysin aikana ei havaittu suorituskykyongelmia ja pystyin tekemään verkkosivustolleni melkein kaiken mitä halusin. Tietokannan luominen manuaalisesti, sisällön tuominen, FTP-tilien luominen, sähköpostien käsitteleminen, sisäänrakennetun cPanel Explorer -ohjelman käyttö ja WordPress-tiedostojen lähettäminen. Tässä kaikki helppo homma joiden ohjauspaneelina on cPanel.

SiteGround-hosting-suorituskyky

SiteGround ylläpitämänä WordPress-palveluna oli keskimäärin melko hyvä määrä San Jossen sijainnista.

Jos katsot todellista ensimmäistä kertaa tavua, näet melko vankan 300 ms keskimääräisen ajan, joka on enemmän kuin hyvä, kun otetaan huomioon, että tämä on Apache-pohjainen cPanel. Mielenkiintoisempaa huomata on se SiteGround käyttää todellakin NGINX-välityspalvelinta mekanismi Apache takana joka selittää enemmän kuin hyväksyttävän tuloksen.

Testin tekeminen GTMetrix-järjestelmässä vahvisti odotukseni.

Koska SiteGround on ylläpidetty WordPress-hosting-palvelu, ne tarjoavat WordPressille optimoidun dynaamisen välimuistin. Mutta käyttäjän on määritettävä se itse. On selvää, että Pagespeed- ja Yslow-pisteet ovat alhaiset, koska oletussivusto toimii oletuksena melko paljon ilman välimuistimekanismia lukuun ottamatta käännettyä NGINX-välityspalvelinta, jonka SiteGround toteuttaa. Mutta tarkista täyteen ladattu aika, se on upea! SiteGround onnistui nousemaan alle 2,5 sekuntia GTMetrixissä, mikä on melko hyvää ottaen huomioon, että tämä on yleinen isännöintipalvelu.

Käärimistä

SiteGround rakensi sen palvelun monilla lisäominaisuuksilla. CPanelin hankkiminen taustana on mukavaa ja siihen sisältyy varmuuskopiointi, ilmainen SSL- ja Cloudflare-toiminnallisuus. Mutta SiteGround ei lopu tähän, se tarjoaa ylimääräistä haittaohjelmaskannausta, premium-tukea ja tarjoaa sen suorituskyvyn, joka on yli hienoa, jopa kilpailla muiden kunnioitettavien WordPress-hallintapalveluiden kanssa.. Jos haluat hyvän ja edullisen palvelun, joka ei ole millään tavoin rajoittava ja jolla on hyvä suorituskyky, on vaikea olla suosittelematta sitä. Toisin sanoen SiteGround kiviä.

Lisätietoja SiteGround-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map