Siirrä WordPress-sivustosi: Harkitse ManageWP: tä

Kuten monet ihmiset ennen sitoutumistaan ​​palveluihin tai kuukausimaksuihin, tarkastelen tarjontaa pitkään kovasti varmistaakseni, että se on arvokas sijoitus. Joten tämänpäiväisessä viestissä ajattelin antaa sinulle rehellisen ja maanläheisen arvion ManageWP.com-sivustosta. Jos harkitset sen lukemista!


Mikä se on

ManageWP.com on palvelu, joka yhdistää useiden WordPress-sivustojen ylläpidon yhdeksi siistiksi työkalulaatikoiksi. Kun olet määrittänyt tilin, lisäät sivustosi (lisätietoja tästä alla), niin yhdessä käyttöliittymässä näet saatavilla olevat päivitykset, hallitset varmuuskopioita ja saat suoran pääsyn WordPress-hallintapaneeliin..

Kirjaudu sisään ja kokeile ManageWP: tä ILMAISEKSI 14 päivän ajan

Kenelle se on?

Voisit väittää, että kuka tahansa, jolla on enemmän kuin pari WordPress-sivustoa, hyötyisi ManageWP: stä, mutta anna sinun kertoa tilanteestani ja ehkä sinäkin tunnustat sen. WordPress-sivustojen rakentamisen lisäksi asiakkaille huolehdimme myös WordPress-asetusten ylläpidosta ja jatkuvasta ylläpidosta. Kun se oli tusinaa sivustoa, ei mitään ongelmaa, noin kaksikymmentä – hyvin okei … saapuessaan noin 40 sivustoon I tarvittu löytää toinen ratkaisu.

Tätä ajatellessani odotin liian kauan tehdä jotain. Sisäänkirjautuminen niin moniin sivustoihin ja päivitys monille laajennuksille joka kuukausi, tarkistus varmuuskopioista, ylläpitäminen tietokannasta jne. En tiedä kuinka tein sen niin kauan! Mutta tässä tulee ManageWP.

Hanki sivustosi tuotu

Kun olet ylläpitänyt tiliäsi, sinun on lisättävä sivustosi ManageWP.com-sivustoosi, tähän liittyy kaksi asiaa:

  1. Syötä yksityiskohdat ManageWP-työkaluun
  2. ”Työntekijän laajennuksen” asentaminen jokaiselle sivustolle

Kaikkien sivustojen luetteloimiseksi järjestelmään on CSV-tuontivaihtoehto, itse asiassa päätin tehdä ne yksi kerrallaan. Olin siinä vähän uusi, mutta halusin myös käyttää aikaa luokitella sivustot ryhmiin. Esimerkiksi kaikki Genesikselle rakennetut sivustot yhdessä ryhmässä, kaikki ne, jotka käyttävät opinnäytetyötä toisessa ja kaikki satunnaiset, hyvin ryhmä myös niille.

yksi kerrallaan käyttöliittymä on kuvattu alla.

Sivuston tuominen

Sivuston tuominen

Päivitetään… Kaikki!

Oikein, joten tämä on siisti juttu. Kun olet tehnyt kaiken vaikean työtä sivustojesi perustamisessa, voit saada palkkion. Palaa pääkojetauluun ja esittelemäsi monilla työkaluilla. Seuraavassa on kuvattu eniten käyttämäni.

Hanki päivitys!

Hanki päivitys!

Nyt voit vain mennä villiksi ja napsauttaa Kaikki eri osioissa ja olen varma, että kaikki toimisi. Minulla on taipumus olla hieman valittavampi, koska haluan tietää, mitä laajennusta päivitetään, mikä on siinä uutta ja mikä tärkeintä – aiheuttaako se ongelman XYZ-sivustolle.

Joten voit avata nämä vaihtoehdot ja nähdä lisätietoja siitä, millä plugineilla on päivityksiä.

Lisätietoja päivityksistä

Lisätietoja päivityksistä

managewp-muutoslokiTällä tavalla voit lukea muutoslokin (nähdä sen napsauttamalla versionumeroa), kun olet onnellinen siitä, että tiedät mitä tapahtuu, napsauta päivitä kaikki tietyn laajennuksen vieressä ja tämä avaa laajennuksen kaikkiin sivustot, joilla on se.

Ensimmäisen kerran tekemällä se tuo todellista tyytyväisyyttä!

Suora pääsy WordPress-hallintapaneeliin

managewp-admin

Tämä on ehdottomasti ominaisuus numero 2, jota rakastan.

Sivupalkivalikossa on mahdollisuus avata järjestelmänvalvoja täällä, se tekee juuri sen.

Tarkista ManageWP-kojetaulun sisällä tietyn sivuston WordPress-kojetaulu, tarkista asetus, muokkaa viestiä mitä tarvitset.

Varmasti voittaa manuaalisen kirjautumisen jokaiseen sivustoon.

Ryhmä ja minä rakastan tätä asiakastukea tehdessäsi, lukea lippuhyppy suoraan sivuston kojelautaan kysymyksissä, ratkaisemaan ongelma.

Haluat enemmän oikeutta?

No, siellä on paljon enemmän, annan antaa sinulle kiertoajelun muista ominaisuuksista, joita käytän säännöllisesti.

Käyttäjien hallinta on hienoa. Sinulla on uusi tiimin jäsen ja haluat luoda heille tilin näillä_11 sivustolla tai kaikilla _that_-ryhmän sivustoilla, ei hätää. Sama pätee, kun mainittu tiimin jäsen poistuu, peruuttaa pääsyn tai muuttaa roolia (esim. Toimittajalta tilaajalle) useiden sivustojen kanssa yhdellä kertaa.

Kommentteja korjaan myös säännöllisesti, kaikki yhdellä kertaa. Sen sijaan, että kirjaudut jokaiseen sivustoon roskapostiksi tai hyväksyä kommentteja, näet ne kaikki ManageWP: n sisällä ja voit toimia heidän mukaansa.

On mahdollista luoda viestejä ja sivuja suoraan kojetaulusta, jos käytät ryhmää omia sivustojani, voin nähdä, että tämä olisi hieno ominaisuus, jonka avulla voit luoda sisältöä koko sivustoverkostosi yhdestä paikasta. Suurin osa ylläpitämistäni sivustoista asiakkailleni, joten jotain käytän usein.

Varmuuskopiot ovat varmasti keskeinen ominaisuus ManageWP: ssä, mutta olen rehellinen ja sanon, etten ole vielä mennyt sinne. Tällä hetkellä käyttäessäsi BackupBuddy- ja Vaultpress-seosta, varmuuskopioiden siirtäminen ManageWP: hen on sijoitettu “kun saan vähän aikaa” -koriin. Tulen sinne, kun haluan nähdä, kuinka se toimii.

hallinnoida-wp-työkalut-linkitKullekin sivustolle käyttöliittymä tarjoaa myös nopeita linkkejä joukkoon palveluita, jotka tunnistat. Toki voit saada nämä kirjanmerkkeihin, mutta se tekee asioista entistä nopeamman, koska ne voivat siirtyä oikealle palveluun verkkotunnuksen ollessa jo määritelty.

Kokeile sitä ilmaisella kokeiluversiolla

Kuten aina, on hyvä, että pystyt itse hankkimaan ilmaisen kokeilun tämänkaltaisella työkalulla. ManageWP.com tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, muistista voit ladata vain viisi sivustoa kokeilun aikana, mutta sillä on paljon leikkiä, kun testaat asioita.

Onnea WordPress-sivustojen hallintaan! Ja kirjoita kommentti täällä, jos sinulla on tietty kysymys kokemuksestani palvelussa tai jos haluat lisätä joitain omia ajatuksiasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map