Sendinblue vs Mailchimp – sähköpostimarkkinointia verrattu

sendinblue vs mailchimp-vertailu 2020

Tässä arvosteluartikkelissa vertaamme Sendinblue vs. Mailchimp – kahta suosittua sähköpostimarkkinointia ja markkinoinnin automaatioalustaa.


Perinteisesti sekä Sendinblue että Mailchimp aloittivat sähköpostimarkkinointina Työkalut, ja kehittyi vähitellen kokonaisvaltaiseksi all-in-one-markkinoinniksi alustat.

Nykyään molemmilla näillä alustoilla on laaja valikoima ominaisuuksia, kuten markkinoinnin automatisointi, käyttäytymiseen kohdistaminen ja asiakassuhteiden hallinta (CRM).

Lisäksi ne tukevat myös useita kanavia sähköpostin lisäksi; mukaan lukien digitaaliset mainokset, aloitussivut, SMS-markkinointi ja verkkosivustokeskustelu.

Jotta saat parhaan hyödyn tästä artikkelista, olemme valinneet Sendinblue- ja Mailchimp-sovellusten tärkeimmät ominaisuudet ja ryhmitelleet ne kuuteen erilliseen ominaisuusjoukkoon. Lisäksi olemme tuoneet esiin keskeiset erot Sendinblue vs. Mailchimp kussakin näistä sarjoista.

 1. Sähköpostiluettelon hallinta: Tämä ominaisuusjoukko käsittelee kunkin alustan luettelonhallintaominaisuuksia, kuten segmentointia, yhteysprofiileja ja CRM-ominaisuuksia.
 2. Markkinoinnin automaatio: Tässä keskustellaan kunkin alustan automatisointi- ja mukauttamisominaisuuksista, kuten käyttäytymiseen kohdistaminen, mukauttaminen ja lähetysajan optimointi.
 3. Markkinointikanavat: Tässä ominaisuusryhmässä vertaamme kanavia lukuun ottamatta sähköposteja, joita on saatavana jokaisella käyttöympäristöllä. Esimerkkejä ovat maksetut digitaalimainokset, SMS-markkinointi, verkkosivustokeskustelu ja postikortit.
 4. Raportointi, analytiikka ja oivallukset: Tässä osassa käsitellään kunkin alustan käytettävissä olevia raportointivaihtoehtoja, kuten sähköpostin napsautus- / avaushinnat, toimitustilastot ja yleisön demografiset tiedot. Se korostaa myös muutamia tietopohjaisia ​​kampanja-käsityksiä ja suosituksia, jotka ovat yksinomaan Mailchimpille.
 5. Lisätyökalut: Tässä keskustellaan muutamasta työkalusta, jotka eivät liity tiukasti sähköpostimarkkinointiin tai markkinoinnin automatisointiin. Niihin kuuluvat sosiaalisen median hallintaohjelmisto, sisällönhallintatyökalu ja verkkosivustojen rakentaja.
 6. hinnoittelu: Lopuksi keskustelemme molempien alustojen hinnoittelumallista ja jaamme käyttäjän vaatimuksiin perustuvan suosituksen.

Aloitetaan.

Sähköpostiluettelon hallintaominaisuudet

Sekä Sendinblue että Mailchimp tarjoavat fantastisen joukon perus- ja edistyneitä sähköpostiluetteloiden hallintaominaisuuksia ilmaisessa suunnitelmassaan. Sendinblue antaa sinun luoda lähes rajoittamattoman määrän sähköpostilistoja.

mailchimp-yleisön kojelauta 2020

Mailchimp kohtelee sähköpostilistoja eri tavalla. Heitä kutsutaan yleisöt. Yleisöllä voi olla useita segmenttejä ja se käyttäytyy melkein samalla tavoin kuin sähköpostiluettelo. Mailchimp tarjoaa kuitenkin vain 1, 3 ja 5 yleisöä Vapaa, Essentials ja standardi suunnitelmia. palkkio suunnitelmalla on rajoittamaton yleisö.

lähetä sinisen yleisön hallinta

Periaatteellinen ero Sendinblue: n ja Mailchimp: n välillä on se, että Sendinblue: ssa useiden luetteloiden yhteyshenkilö lasketaan vain kerran. Kun taas Mailchimpissä, lukuisissa luetteloissa (yleisöissä) oleva kontakti lasketaan useita kertoja.

Toisin sanoen, jos sinulla on sama yhteyshenkilö kolmessa erillisessä sähköpostiluettelossa, Sendinblue laskee sen yhdeksi ja Mailchimp laskee sen kolmeksi. Tämä tapa olla haitta Mailchimp-käyttäjille, koska yhdellä yleisöllä voi olla useita segmenttejä.

Yleisön segmentointi ja tunnisteet

Segmentoinnin kannalta sekä Sendinblue että Mailchimp tarjoavat upeita segmentointimahdollisuuksia, jotka perustuvat luettelon ominaisuuksiin ja muihin kriteereihin. Voit esimerkiksi lisätä mukautetut kentät kuten Puhelinnumero tai Ensimmäinen osto luetteloosi ja luoda segmentoitu yleisö sen perusteella.

mailchimp-segmentointivaihtoehdot kampanjatoiminnan perusteella

Mailchimp voi segmentoida luetteloita tilaajatietojen (kuten sijainti, sähköpostiohjelma), kampanjatoiminnan (automaatiokäyttäytyminen, sähköposti aukeaa), ennustettujen väestötietojen (ikäryhmä ja sukupuoli) ja mukautettujen tapahtumien (sovellus ja verkkotoiminta) perusteella.

sendinblue-segmentointiominaisuudet

Sendinblue tukee segmentointia sähköpostitoimintojen ja mukautettujen tapahtumien tietojen perusteella. Voit tallentaa niin monta yhteystietoa kuin haluat, samoin kuin rajoittamatonta määrää tapahtumia ja määritteitä (tunnisteet tulevat pian).

Tunnisteet Mailchimpissä: Mailchimp tarjoaa lisäominaisuuden, nimeltään tagit. Voit määrittää tunnisteita yhteyshenkilöillesi ja luoda erittäin kohdistettuja kampanjoita sekä tunnisteiden että mukautettujen kenttien avulla.

Tunnisteita ei ole saatavana Sendinblue-ohjelmassa, mutta voit kuitenkin käyttää kiertotapaa helposti. Voit luoda mukautetun kentän nimeltä Tunnisteet sähköpostiluettelossasi ja käytä AND-omaisuutta yleisöäsi rakennettaessa.

CRM-työkalut

mailchimp crm ihmiset -profiili

Mukautetun asiakaslähtöisen lähestymistavan omaksuminen on olennainen osa B2C-liiketoiminnan menestystä. Siksi AIO-markkinointialustoilla, kuten Sendinblue ja Mailchimp, on sisäänrakennetut CRM-ominaisuudet, kuten yhteysprofiilit, joka on omistettu sivu jokaiselle tilisi yksittäiselle yhteyshenkilölle. Voit yhdistää sekä Sendinblue että Mailchimp yrityksen CRM-työkaluihin markkinointiviestinnän parantamiseksi.

Kohdan yleiskatsaus

 • Mailchimp kohtelee sähköpostilistoja yleisöinä ja on rajoitettu 1, 3, 5 tai rajoittamattomaan yleisöön.
 • Mailchimp pitää kokonaista (ei-ainutlaatuista) kontaktilukua, kun taas Sendinblue pitää ainutlaatuista kontaktilukua.
 • Mailchimp tarjoaa hiukan parempia segmentointivaihtoehtoja, kuten ennustetut demografiset tiedot korkeammin maksetuissa suunnitelmissa.

Markkinoinnin automaatio

Henkilökohtaisten viestien ja käyttäytymiseen tähtäävä markkinoinnin automatisointi voi tehdä ihmeitä yritykselle. Sekä Sendinblue että Mailchimp tukevat henkilökohtaistamista yhdistämistunnisteiden ja edistyneen käyttäytymiskohdistuksen avulla. Katsotaanpa:

Mailchimp-markkinoinnin automaatio

mailchimp-automaatio

Mailchimpin automaatiokyky voidaan jakaa neljään laajaan luokkaan:

 1. Perusautomaatiot: Tervetuloa sähköposti, datapohjainen automaatio, kuten syntymäpäivät tai vuosipäivät.
 2. RSS-sähköposti-automaatio josta voit luoda automatisoituja uutiskirjeitä RSS-syötteistä.
 3. Verkkokaupan automaatio kuten hylätyt ostoskorisähköpostit, tuotesuositukset, tilausilmoitukset, ensimmäiset osto- ja sitoutumissähköpostit sekä uskollisille että toimimattomille asiakkaille (huom. tämä on saatavana vain tilaajille, ja joissakin tapauksissa se saattaa vaatia heidän premium-tapahtumakäyttäjän sähköpostiosoite).
 4. Tapahtumapohjainen automaatio: Voit lähettää verkkosivustojen ja sovellusten vuorovaikutustietoja (kuten Kirjautunut sisään tai Valmistunut taso) Mailchimpille ja lähettää automaattisia sähköposteja käyttäjän käyttäytymisen perusteella.

Sendinblue-markkinoinnin automaatio

Sendinblue tukee myös sähköpostimarkkinoinnin automaatiot kuten Mailchimp, kuten tervehdysviestit, sähköinen kaupankäynti, tapahtumatoiminta jne. Mutta suuri ero on, että sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä maksaaksesi tämän ominaisuuden käyttämisestä Sendinbluessa – se sisältyy jo.

sendinblue markkinoinnin automaatiot

Sendinblue erottaa sen mukautettu työnkulun rakentaja. Sendinblue: n mukautettu työnkulun rakentaja auttaa lähettämään sähköpostia sähköpostitse käyttäjille, jotka suorittavat ennalta määritetyn toimintosekvenssin. Voit esimerkiksi luoda työnkulun, jossa käyttäjä (joka on yhteystietoluettelossasi) vierailee SaaS-tuotesivustossa, tarkastelee hinnasivua ja poistuu sitten verkkosivustolta. Työnkulun lopussa käyttäjälle lähetetään kihlaussähköposti (kuten verkkoseminaarivideo tai tuotedemo).

sendinblue johtaacore työnkulku

Sendinblue tukee myös lyijypisteytys joka on menetelmä päivittää johtajien laatu dynaamisesti heidän käyttäytymisensä perusteella. Esimerkiksi, jos yhteyshenkilö avaa tervetulossähköpostisi, voit antaa +10 pistettä tälle yhteyshenkilölle. Jos yhteyshenkilö tekee ostoksen, anna +50 pistettä, koska hän todennäköisesti ostaa uudelleen.

Kohdan yleiskatsaus

 • Mailchimp tukee sovellustapahtumia, joita Sendinblue ei tarjoa.
 • Sendinblue on räätälöity työnkulun rakentaja ja tarjoaa lyijypisteitä, joita Mailchimpillä ei ole.
 • Molemmat alustat tarjoavat myös lähetysaikaoptimoinnin, jolloin sähköpostit toimitetaan käyttäjän postilaatikkoon sen perusteella, milloin hän todennäköisimmin avaa sähköpostin..

Markkinointikanavat

Nykyisessä monikanavamaailmassa asiakkaisiin pääsee sähköpostitse, tekstiviestinä, Facebook Messengerillä, WhatsAppilla, Instagramilla, push-ilmoituksilla (mobiili ja verkko) ja kohdennettujen mainosten avulla. (Olenko ohittanut yhtään?)

Asiakasviestintä ei enää rajoitu sähköpostiin, ja tässä on kuinka Sendinblue ja Mailchimp omaksuvat.

mailchimp-kampanjatyypit

Mailchimp-palvelussa voit tavoittaa asiakkaasi kautta:

 • Sähköposti
 • Laskeutumissivut
 • Fyysiset postikortit
 • Sosiaalisen median mainokset Facebookissa ja Instagramissa
 • Mainosten uudelleenkohdistaminen Googlessa, Facebookissa ja Instagramissa

Lookalike-yleisöt: Mailchimp antaa sinun luoda myös samanlaisia ​​yleisöjä sen sosiaalisiin mainoksiin ja postikorttikampanjoihin. Jos sinulla ei ole esimerkiksi asiakkaan fyysistä osoitetta tiedostossa, Mailchimp vertailee tätä profiilia tietokantaansa ja postittaa kortin puolestasi. Voit luoda samankaltaisia ​​yleisöjä luoda hyvin kohdistettuja kampanjoita.

sendinblue-kampanjatyypit

Vertailun vuoksi Sendinblue antaa sinun tavoittaa asiakkaasi kautta:

Sendinblue antaa sinulle yhtenäisen kojelaudan, josta voit hallita kaikkea viestintää asiakkaidesi kanssa.

Kohdan yleiskatsaus

 • Sendinblue tarjoaa tekstiviestejä ja verkkosivustokeskusteluja lisämarkkinointikanavina, kun taas Mailchimp tarjoaa fyysisiä postikortteja.
 • Mailchimp tarjoaa hieman parempia mainosalustoja ja samanlaisia ​​yleisöjä.
 • Jos kyseessä on transaktiosähköpostit, Sendinblue tarjoaa sen samassa suunnitelmassa, kun taas Mailchimp vaatii sinua ostamaan Mandrill-nimisen lisäpalvelun.

Raportointi, Analytics ja tilastot

lähetä sininen kampanjaraportti

Raportoinnin ja analysoinnin kannalta sekä Sendinblue että Mailchimp tarjoavat tärkeitä mittareita, kuten sähköpostin avoimen verkon määrän, CTR: n (napsautussuhde), luettelon vaihtosuhteen (tilausten lukumäärä) ja toimitusraportit kampanjan tehokkuuden mittaamiseksi. Saat myös lisätietoja, kuten parhaat sijainnit, kasvulähteet ja paljon muuta maksullisissa suunnitelmissa.

mailchimp-kampanjan vertailu

Mailchimp tarjoaa myös kampanjavertailun, jonka avulla voit verrata kampanjasi tehokkuutta alan vertailuarvoihin. Kun otetaan huomioon Mailchimp-palvelun laaja asiakaskunta, tämä on luotettava tietolähde, joka osoittaa, jos kampanjasi ovat liian tehokkaita tai tehottomia.

Jos yhdistät verkkokaupan Mailchimp-palveluun, jokaiselle yhteyshenkilölle määritetään attribuutti nimeltä Customer Lifetime Value (CLV). Voit käyttää näitä tietoja luodaksesi erittäin kohdistettuja uudelleen sitouttamiskampanjoita.

Lisätyökalut

Seuraavassa on muutama sähköpostimarkkinoinnin lisäominaisuus, jotka voivat parantaa kampanjan tehokkuutta ja mittaustarkkuutta.

 • Virallinen lisäosa: Voit asentaa ja käyttää virallista Sendinblue -uutiskirjeen laajennus WordPress-hallintapaneelista. MailChimp ei tarjoa omaa virallista laajennusta, joten joudut luottamaan kolmansien osapuolien laajennuskehittäjiin helposti integroidaksesi WordPressiin.
 • Sähköpostimallit: Molemmat alustat tarjoavat valmiita, tulokseksi optimoituja sähköpostipohjia eri kampanjatavoitteille (kuten kouluttaminen, tiedottaminen, ilahduttaminen jne.).
 • A / B-testaus: Sendinblue tarjoaa A / B-testausta maksetussa suunnitelmassaan samoin kuin Mailchimp.

Mailchimp tarjoaa myös Premium-suunnitelmassaan monimuuttujatestausta (jotain, jolla Sendinbluella ei ole).

 • Kolmansien osapuolien integroinnit: Mailchimp tukee enemmän kolmansien osapuolien integrointeja kuin Sendinblue, mutta molemmat alustat tukevat suosituimpia työkaluja / kohteita.

Seuraavat työkalut eivät liity suoraan sähköpostimarkkinointiin, mutta tarjoavat paljon hyötyä, jos harkitset jompaa kumpaa ratkaisua menemään markkinointiympäristöksi.

 • Laskeutumissivut: Mailchimp tarjoaa sen ilmaiseksi, Sendinblue tarjoaa tämän maksullisessa suunnitelmassaan.
 • Verkkosivun rakentaja: Tarjoaa vain Mailchimp ilmaiseksi, mukaan lukien mukautetun verkkotunnuksen tuki.
 • Sosiaalisen median hallinta: Mailchimp tarjoaa ilmaisia ​​työkaluja sosiaalisen median lähettämiseen ja ajoittamiseen (Facebook, Instagram ja Twitter) sekä maksettujen mainosten hallintaa Facebook- ja Instagram-mainoksissa.
 • Mailchimp tarjoaa myös sisältöstudio joka on lähinnä sivustosi digitaalinen omaisuuden hallintatyökalu. Yhdessä sosiaalisen median työkalun kanssa siitä tulee tehokas yhdistelmä, jolla voit hallita sosiaalisen median läsnäoloasi suoraan Mailchimp-kojelaudasta.

Sendinblue vs Mailchimp – Hintavertailu

Nyt tärkein näkökohta – kahden alustan tarjoamat hinnoittelumallit. Tässä on lyhyt yhteenveto:

 • Mailchimp laskuttaa sinua perustuen yhteystietojen kokonaismäärä ja lähetettyjen sähköpostien lukumäärä.
 • Sendinblue laskuttaa sinua vain lähetettyjen sähköpostien määrällä. Sinulla voi olla rajoittamaton yhteyshenkilö.

Mailchimp-hinnoittelun yleiskatsaus ja analyysi

mailchimp hinnoittelu tammikuu 2020

Mailchimpin vapaa suunnitelma on yksi tärkeimmistä syistä karkaavaan menestykseen. Saat edistyneitä sähköpostimarkkinointityökaluja, kuten yksivaiheiset automaatiot (tervetuliais sähköpostit, hylätty ostoskori), käyttäytymiseen kohdistaminen, segmentointi ja tunnisteet, ilmaiset sähköpostimallit, aloitussivut, verkkosivustojen rakentaja mukautetun verkkotunnuksen tuella, sosiaalisen median hallinta (orgaaniset postitukset ja mainokset). ja sisältöstudio. Voit olla rajoitettu 2 000 kontaktiin ja 10 000 sähköpostiin / kuukausi. Voit myös olla rajoitettu yhteen yleisöön, mutta voit luoda useita segmenttejä.

Mailchimp-palvelun yhteyslaskenta vs. hintapalautus

mailchimp-vakiohinnoitteluohjelmaan perustuva hinnankorotus kontaktilukuun perustuen

Heti ilmaisen suunnitelman jälkeen asiat alkavat kiinnostaa. Yllä olevassa kuvakaappauksessa esitetty hinnoittelu on 500 yhteyshenkilöä. Hinta nousee kontaktien määrän kasvaessa.

Esimerkiksi Mailchimpin vakiosuunnitelma alkaa 14,99 dollaria kuukaudessa 500 kontaktille, joiden enimmäismäärä on 50 000 sähköpostia / kuukausi, ja 189 dollari / kuukausi 20 000 kontaktille, joiden enimmäismäärä on 240 000 sähköpostia kuukaudessa.

Vertailun vuoksi, Sendinblue on kallein suunnitelma kaikki ominaisuudet, rajoittamaton yhteyshenkilö ja 300 000 sähköpostia / kuukausi maksaa 173 dollaria kuukaudessa.

Tässä on yleiskatsaus Mailchimpin maksettuihin suunnitelmiin:

 1. Mailchimp Essentials: Tämä suunnitelma sisältää kaikki 3 yleisöä, sähköpostimallit, tukee A / B-testausta ja mukautettuja tuotemerkkejä, poistaa Mailchimp-alatunnisteen sekä 24 × 7 -sähköposti- ja chat-tuen. Kuukaudessa lähetettyjen sähköpostiviestien kokonaismäärä on 10-kertainen yhteystietojen määrään nähden. Enimmäismäärä on 500 000 sähköpostia / kuukausi.
 2. Mailchimp-standardi: Suunnitelma sisältää 5 yleisöä, edistyneemmät yleisötiedot, mukaan lukien asiakkaan elinkaaren arvo (LTV), mainosten uudelleen kohdistaminen, mukautetut koodatut sähköpostimallit, sarjat, sosiaalisen median aikataulut (kuten puskuri), lähetysajan optimointi, toimitus aikavyöhykkeittäin ja monivaiheinen mukautettu työnkulut mukaan lukien tapahtumapohjainen automaatio. Kuukausittainen sähköpostin lähetysraja on 12-kertainen yhteystietojen kokonaismäärään, enimmäismäärä on 1,2 miljoonaa sähköpostia / kuukausi. Tukivaihtoehdot ovat samat kuin Essentials-suunnitelmassa.
 3. Mailchimp Premium: Tämä suunnitelma sisältää edistyneen segmentoinnin, monimuuttujatestauksen, rajoittamattoman yleisön ja puhelintuen. Kuukausittainen sähköpostin lähetysraja on 15-kertainen yhteystietojen kokonaismäärään, enimmäismäärä on 1,2 miljoonaa sähköpostia / kuukausi.

Yksityiskohtainen kuvaus Mailchimp-ominaisuuksista ja -suunnitelmista on heidän verkkosivustollaan.

Sendinblue -hintojen yleiskatsaus ja analyysi

sendinblue hinnoittelu tammikuu 2020

Tässä osassa on analyysi Sendinblueen tarjoamista eri sähköpostimarkkinointisuunnitelmista tammikuusta 2020 lähtien. Olen yrittänyt pitää tämän osion mahdollisimman lyhyenä ilman, että olen jättänyt pois tärkeitä tietoja. Jokainen suunnitelma sisältää eroavan tekijän edellisestä suunnitelmasta. Ajattele sitä, mitä saat ylimääräisestä rahastasi, jonka maksat. Tässä on nopea yhteenveto jokaisesta nykyisestä Sendinblue hinnasuunnitelmat:

 • Sendinblue n Vapaa suunnitelma voit lähettää jopa 300 sähköpostia / päivä. Voit käyttää melkein kaikkia sähköpostimarkkinoinnin ominaisuuksia, mukaan lukien sähköpostimallit, verkkosivustokeskustelu, markkinoinnin automaatio (mukaan lukien työnkulun rakentaja) ja SMS-markkinointi. Ominaisuuksia, joita ei ole mukana, ovat mainokset, aloitussivut ja verkkosivustokeskustelu.
 • Lite suunnitelma yksinkertaisesti poistaa päivittäisen lähetysrajan ja tukee jopa 40 000 sähköpostia kuukaudessa. Muita lisäominaisuuksia ei tarjota.
 • Oleellinen suunnitelma poistaa Sendinblue-logon, näyttää tarkennetut raportointitilastot ja sisältää puhelintuen. Muita lisäominaisuuksia ei myöskään tarjota.
 • Premium-suunnitelma sisältää kaikki ominaisuudet, joita Sendinblue tarjoaa, ja voi lähettää jopa 300 000 sähköpostia kuukaudessa. Lukitsemattomia ominaisuuksia ovat mainokset, aloitussivut, A / B-testaus, lähetysajan optimointi ja monen käyttäjän tuki (kolme ensimmäistä mukana ja 12 dollaria / lisäkäyttäjä). Tukipalvelut tarjotaan olennainen ja palkkio suunnitelmat ovat samat.
 • Yrityssuunnitelma sisältää erityisen tuen ja kaikki muut ominaisuudet. Sinun pitäisi myös saada määräalennus, jos sinulla on erittäin korkea sähköpostin toimitusvaatimus.

Kääri ylös – mikä alusta valitaan

Markkinointialustan valinta riippuu käyttötapauksesta ja muista tukevista tekijöistä. Seuraavassa on kaksi erillistä käyttötapausta:

Blogi: Sendinblue olisi järkevämpi blogiin, koska sinulla on todennäköisesti suuri sähköpostiluettelo ja joudut ehkä lähettämään suuren määrän sähköposteja kuukaudessa. Sendinblue olisi huomattavasti halvempaa.

Hanki Sendinblue

Ironista kyllä, Mailchimpin ilmaisen suunnitelman (10 000 sähköpostia / kuukausi) sähköpostiraja on hiukan korkeampi kuin Sendinblueen ilmaisen suunnitelman (9 000 sähköpostia / kuukausi). Sendinblue tarjoaa kuitenkin rajoittamattomia kontakteja sisään kaikki sen suunnitelmat.

Verkkokauppa: Verkkokaupan kannalta yleisön vaaliminen ja kiinnostaminen on avain menestykseen. Sinulla on myös vähemmän todennäköisesti erittäin suuri luettelon koko (verrattuna blogin uutiskirjeeseen). Tällöin valitsisin Mailchimpin, koska se tarjoaa parempia työkaluja vakiosuunnitelmassaan, kuten mainosten uudelleen kohdistaminen, asiakas LTV ja muut.

Kaupan kasvaessa (ts. Luettelon koko kasvaa) tekisin kuitenkin kustannus-hyötyanalyysin Mailchimp vs. Sendinblue -sovelluksesta luettelon koon, kuukaudessa lähetettyjen sähköpostien lukumäärän ja käytettyjen käyttöympäristön yksinoikeuksien perusteella. Jos Sendinblue osoittautuu huomattavasti halvemmaksi, vaihtaisin.


Sinulle – mitä mieltä olet tästä vertailevasta viestistä? Onko jotain, jonka haluat lisätä? Mikä on valinta markkinointiympäristöllesi? Sendinblue tai Mailchimp? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector