SendinBlue: paras uusi sähköpostimarkkinointipalvelu WordPress-käyttäjille?

Sähköpostimarkkinointi on menestyneimpien verkkoyritysten kulmakivi. Sellaisenaan sähköpostimarkkinointipalvelun tarjoaminen on iso yritys. Ja vaikka saatat harhautua ajattelemaan, että vain AWeberin ja MailChimpin tykkäykset ovat harkinnan arvoisia, on olemassa vaihtoehtoja.


SendinBlue on yksi tällainen vaihtoehto. SendinBlue on ollut julkinen syyskuusta 2012 lähtien. Sen tehtävänä on tarjota “yksinkertaisin ja luotettavin markkinointiratkaisu kaikille” – sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

En ole yksi heikosti kilpailtujen tai monopolistuneiden markkinoiden edustajista, joten olen aina innokas tutkimaan vaihtoehtoja sähköpostimarkkinoinnille “tavalliset epäillyt”. Onneksi SendinBlue ei pettynyt. Tässä artikkelissa esitän sinulle palvelun yhdessä sen loistavan ilmaisen WordPress-laajennuksen kanssa, mutta lopputulokseni on seuraava: anna SendinBlue -palvelulle mennä.

Mikä on SendinBlue?

SendinBlue-kotisivu

Lyhyesti sanottuna SendinBlue on verkkomarkkinointipalvelun tarjoaja. Jos tämä on mielestäsi liian moniselitteistä, SendinBlue-palvelu kattaa sähköpostimarkkinoinnin, transaktiosähköpostit (esim. Ostovahvistukset ja salasanamuistutukset) ja mobiiliviestit. Juhlimalla toisen syntymäpäivän juuri viime kuussa, heillä on jo 20 000 käyttäjää. ei numeroa, jota nuuskataan.

Mutta mikä tekee niistä parempia kuin kilpailu, saatat kohtuudella kysyä? Minusta mielestäni kyseisessä päätöksessä on otettava huomioon kolme tekijää:

 1. palvelu. Mitä he tarjoavat, että kilpailu ei ole? Kuinka heidän palveluaan verrataan?
 2. Hinta. Onko ne enemmän tai vähemmän kalliita kuin kilpailu?
 3. WordPress-integraatio. Kuinka hyvin heidän palvelunsa integroituu WordPressiin pluginin kautta?

Aion käsitellä kutakin näistä tekijöistä vuorotellen.

SendinBlue-palvelu

Ensimmäinen ominaisuus, joka erottaa SendinBlue: n monista kilpailijoistaan, on täysin ilmainen jäsenyysvaihtoehto. Rajoituksia on vain kaksi:

 1. Voit lähettää vain 9000 sähköpostia kuukaudessa (300 päivässä)
 2. Uutiskirjeen valmistaja on saatavana vain 60 päivän ajan

Tiedän, että ei ole todella kykenevää sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajaa, joka tarjoaa täysin ilmaisen pysyvän jäsenyyden turhaan, joten SendinBlue tarjoaa vain yhtä hyvää (tai parempaa) kuin mikään muu. Jos olet valmis antamaan SendinBlue-palvelun, rekisteröinti on nopeaa ja kivutonta: kirjoita vain yrityksen nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Seuraava näkemäsi näyttö on kojetaulu:

SendinBlue-hallintapaneeli

Minusta vaikutti vakavasti käyttöliittymän suoraviivaisuus. Olen AWeber-fani, mutta sen käyttöliittymä on vakavasti sotkuinen ja se voi olla hämmentävä aloittelijoille. SendinBlue on kaiken tyyppinen kala: intuitiivinen on sana, joka tulee mieleen. SendinBlue tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, joista suurimman osan odotat. On kuitenkin joitain mielenkiintoisempia lisäyksiä:

 • Rajoittamaton ”Yhteystiedot” (eli tilaajat). Oikein; sinulla voi olla niin monta tilaajaa kuin haluat ilman lisäkustannuksia. Lisätietoja tästä hinnoitteluosiossa.
 • Omistettu IP. Ne on ostettava lisämaksusta, mutta niiden avulla voit allekirjoittaa sähköpostisi verkkotunnuksellasi.
 • ”Käynnistä markkinointi”. Tämä on SendinBlue’n versio automaattivastaajatoiminnoista.
 • Lämpökartta. Katso, missä tilaajat napsauttavat sähköpostiasi.
 • Google Analytics -integraatio.
 • Reaaliaikainen tietojen seuranta.

Sinulle anteeksi ajatus siitä, että SendinBlue on vain toinen sähköpostimarkkinointipalvelun tarjoaja, mutta yllä oleva toiminto ehdottaa toisin. SendinBlueen tärkein myyntiehdotus on kuitenkin kiistatta, että se tuo kolme palvelua – sähköpostimarkkinoinnin, tapahtumaviestit ja tekstiviestit – yhdessä yhden katon alla. Jotkut ihmiset eivät erikseen räjäytä sitä, kun taas toiset pitävät sitä jumalanpalveluna. Mutta se ei ole kaikki. Mielestäni juuri hinnoittelu asettaa SendinBluen toisistaan ​​eroon.

Kuinka paljon SendinBlue maksaa?

Kustannusten monimuotoisuus ja joustavuus näyttävät olevan tärkeimmät myyntikohteet, kun kyse on SendinBlue: n hinnoitteluvaihtoehdoista:

SendinBlue-hinnoittelu

Kuten olemme jo keskustelleet (ja kuten voisit kohtuudella odottaa), Vapaa Suunnitelma on ilmainen ja täysin toimiva (rajoitetun ajan). Mikro suunnitelma tarjoaa saman toiminnallisuuden kuin sen Vapaa maanmies; voit vain lähettää paljon enemmän sähköposteja. Se on Pronssi Suunnittele ja ylös missä asiat kiinnostavat. Ne kaikki tarjoavat samat ominaisuudet kuin toiset; on vain kaksi erottelijaa:

 1. Mitä enemmän maksat, sitä enemmän sähköpostia voit lähettää
 2. Saat ilmaisen erillisen IP: n, kun tilaat Kulta suunnitelma tai uudempi

Se mitä Pronssi ja ylöspäin tarjous Vapaa ja Mikro suunnitelmat, jotka ovat kiistatta kiinnostavampia. Ensinnäkin on edellä mainittu lämpökartta. Toinen on avoin ja napsautussuhteen tiedot. Kolmas kohta on SendinBlue-logon poistaminen sähköpostistasi. jotain, jota monet pitävät pakollisena tuotemerkkitarkoituksissa.

Mielenkiintoisin asia hinnoittelussa on se, että se lasketaan lähettämiensä sähköpostiviestien määrän, ei sinulla olevien tilaajien lukumäärän perusteella. Tämä on kummallisesti ristiriidassa sen kanssa, kuinka sekä AWeber että Mailchimp laskevat maksunsa, ja minä pidän siitä. Loppujen lopuksi tilaajat ovat passiivisia; heille sähköpostien lähettäminen on todella tärkeää. En ole aina pitänyt siitä tosiasiasta, että AWeber veloittaa minulta tilauksen peruuttaneet ihmiset; jotain, jota SendinBlue ei tee.

Kuinka hyvin SendinBlue integroituu WordPressiin?

SendinBlue WordPress -laajennus

Kaikilla suolan arvoisilla sähköpostimarkkinointipalveluilla on oma WordPress-laajennus. Kokemukseni mukaan monet heistä eivät kuitenkaan ole painonsa arvoisia tavuina. Joten miten? SendinBlue tarjoaa ruokia? Sanalla sanoen: erittäin hyvin. (Odota, siinä on kaksi sanaa …)

Tuntuu kuin plugin, joka on muotoiltu SendinBlue’n ydinosaksi, jota ei ole kiinnitetty eteenpäin (tarkastelen sinua, AWeber). Se ei ole vain yksinkertainen rekisteröintilomake; SendinBlue-laajennus on täysimittainen WordPress-keskittyvä sähköpostimarkkinointiratkaisu, jolla on kaikki ominaisuudet, joita voit toivoa. Olen sisällyttänyt alla olevia kuvakaappauksia laajennuksen viralliselta sivulta. Voisin tarjota omia, mutta ne eivät näytä paljon kampanja-aktiivisuudesta!

SendinBlue WordPress -hallintapaneeli.

SendinBlue WordPress -hallintapaneeli.

SendinBlue-kampanjoiden näyttö

SendinBlue-kampanjat-näyttö.

SendinBlue-tilastosivu.

SendinBlue: n globaali tilastosivu.

Huomaat, että osa yllä olevien ruutukuvien tekstistä on ranskankielistä. SendinBlue on ranskalainen yritys, joten voit odottaa jonkin verran pidgin-englantia käyttöliittymässä ja dokumentaatiossa, mutta sinun ei pitäisi antaa sen heikentää laajennuksen ja palvelun laatua. SendinBlue: n koon ja kasvun vuoksi voidaan odottaa ammattimaisempaa käännöstä aikaisemmin.

Laajennuksen asettaminen on pala kakkua; Kopioit ja liitä vain sovellusliittymäsi ja salaiset avaimet SendinBlue-tililtäsi. Asennuksen jälkeen voit suorittaa koko sähköpostimarkkinointikampanjasi WordPress-verkkosivustollasi. jopa halutun SMTP-palvelimen kautta. Se on paras integrointi, jonka olen koskaan nähnyt täysin ammattimaisen sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajan ja WordPressin välillä.


SendinBlue on elinkelpoinen vaihtoehto kilpailijoille, ja se on entistä elinkelpoisempi WordPress-käyttäjille erinomaisen laajennuksensa ansiosta. Jos haluat viedä verkkomarkkinointisi kaikki saman katon alle ja etsit halvempaa vaihtoehtoa AWeberin ja Mailchimpin kaltaisille, SendinBlue voi olla sinulle sopiva. Minulla on vaikutelma, että he ovat nuori ja nälkäinen yritys; jota ei rajoita paisuminen siitä, että se on vakiintunut juggernaut ja valmis tekemään asioita eri tavalla.

Palvelu ei ehkä ole kaikille, mutta luulen, että suurin osa WordPress-käyttäjistä tekisi itselleen palvelun kirjautumalla ilmaiseksi tilille ja antamalla SendinBlue (ja sen WordPress-laajennus) koeajon.

Tilaa SendinBlue    Hanki SendinBlue-laajennus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map