Rajoita Content Pro Review & Guide -opasta

Rajoita Content Pro WordPress -laajennusta

Hei taas ystävät! Olemme palanneet toisen mahtavan kaupan sinulle. Tällä kertaa se on Pippinin Plugins-sovelluksen Rajaa Content Pro WordPress -laajennuksesta, jonka avulla voit luoda helposti jäsensivuston. Katsotaanpa nyt, miksi tämä laajennus on niin mahtava!


Syyt lisätä jäsenyyttä verkkosivustoosi

Jäsenyysjärjestelmän lisäämiseen verkkosivustollesi voi olla syitä. Tässä on muutama syy siihen, miksi sinun kannattaa tai on tarpeen lisätä vain jäsenille -osa verkkosivustollesi.

Käynnistä oma verkkokauppa

Rajoita Content Pro Plan -vaihtoehtoja

Jäsenyydet ovat loistava tapa ansaita elantosi verkkosivustoltasi, ja jos haluat myydä tuote- tai palvelupaketteja verkkosivustollasi, sinun kannattaa integroida oma jäsenjärjestelmä. Rajoita sisältö -prosessi tarjoaa täyden tuen suunnitelmille, joissa on paljon mukautusvaihtoehtoja, jotta voit muokata hintaa, kestoa, käyttöoikeustasoa ja muuta. Laajennuksessa on jopa lisäosia, jotka voidaan integroida Download Monitoriin (jotta voit hallita omia latauksia omalta verkkosivustolta) sekä AffiliateWP: hen (jos haluat käynnistää oman tytäryhtiöohjelmasi).

Kasvata yritystäsi

Rajoita sisältö Pro Rajoitettu sisältö

Voit myös tarjota ilmaisia ​​jäsenyyksiä, mikä on loistava tapa kasvattaa yritystäsi. Jäsenosion avulla voit tarjota enemmän arvoa ja saada lisää lukijoita. Täällä WPExplorer-palvelussa meillä on käyttäjiä kirjautumalla sisään eksklusiivisiin ilmaisiin teemoihimme, jotka löydät vain sivustoltamme. Jos haluat tarjota minkä tahansa tyyppistä yksinoikeudellista tai vain jäsenille suunnattua sisältöä, Rajoita sisältöprosessi on loistava tapa tehdä niin.

Lisää jäsenyyksiä rajoitetun sisällön avulla

Jäsenyyden lisääminen verkkosivustollesi ei tarvitse olla vaikeaa – Rajoita Content Pro tekee siitä erittäin helpon! Asenna vain laajennus ja määritä tilauksesi vaihtoehdot, hallitse jäseniäsi, vie taloudellisia tietoja ja muuta.

Rajoita Content Pro -tilauksia

Kaikki on saatavilla WordPress-kojelaudalta ja merkitty selkeästi (kuvauksineen), jotta voit ymmärtää ja hyödyntää kaikkia ominaisuuksia sormenpäälläsi. Ja voit lisätä useita tasoja, päivityksiä ja jopa alennuskoodeja.

Rajoita Content Pro -raportointia

Voi, ja siellä on myös melko tähtien raportointiosasto. Voit tarkastella tulosi ja rekisteröintisi kuvaajia (jotka ovat sekä suodatettavissa tilaustason että ajanjakson mukaan, jotta voit seurata edistymistäsi).

Mikä asettaa, rajoittaa sisältöprofiilia kilpailijoiden lisäksi

Tiedämme, että on harkittava monia ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja, mutta monille WordPress-bloggaajille ja yrittäjille Rajoita sisältö -pro on parhaimpia vaihtoehtoja. Ensinnäkin voit kokeile laajennusta ilmaiseksi lataamalla Rajoita sisältövapaa WordPress-laajennus sivustolta WordPress.org. Kun tiedät, että se on sinulle sopiva laajennus, päivittäminen Pro-versioon on yhtä helppoa kuin suunnitelman valitseminen.

Lisäosa on myös ollut koodattu tarkoitukseen. Tunnemme Pippinin jo kauan ja tiedämme, että hän on yksi parhaimmista laajennuskehittäjistä. Miksi WordPress.org luottaisi häneen tarkistamaan ehdotukset? Kun hän luo lisäosan, kuten Rajoita sisältöprosessia, jokainen koodirivi ja jokainen laajennusominaisuus valitaan harkiten ja tarkoituksella. Tämä antaa vahvan, luotettavan ja turvallisen laajennuksen.

Mutta laajennuksen taustaohjelma ei ole ainoa tärkeä tekijä, myös Rajoita sisältö Pro on erittäin hyvä helppokäyttöinen. Kaikki vaihtoehdot ja ominaisuudet ovat saatavana suoraan WordPress-hallintapaneelista (kuten ansiotiedot ja rekisteröintiraportit, pdf-laskut tai vientivaihtoehdot jäsen- ja maksutietoihin). Ja siellä on lyhytkoodeja, joten voit lisätä lomakkeita, rajoittaa sisältöä, lisätä tilaustietoja ja paljon muuta missä tarvitset niitä.

Lisäksi, jos sinulla on kysyttävää, löydät todennäköisesti vastauksen aiheesta kattava online-dokumentaatio. Kaikki on siellä asennuksesta ja lyhytkoodien käytöstä kehittäjäkeskeisiin asiakirjoihin, jotka liittyvät toimintakoukkuihin ja toimintoihin. Vielä parempaa on videoita ja kuvakaappauksia, jotka opastavat sinut jokaisen oppaan vaiheissa, jotta voit seurata niitä. Ja satunnaisesti et löydä vastausta tai jos sinulla on ominaisuuspyyntö, Rajoita sisältöprofiota tukitiimi auttaa mielellään. Lähetä vain pyyntö, ja tekniikka ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Voi, ja vaikka ei nimenomaisesti rajoita sisältöprofiilia, premium-laajennusjäsenyys yhdelle Pippinin tehokkaimmista laajennuksista antaa sinulle pääsyn yksinoikeudella oppaita ja resursseja hänen verkkosivustollaan. Upea resurssi jokaiselle WordPress-virrankäyttäjälle!

Ja Rajoita sisältö Pro voi tehdä paljon enemmän lisäosien avulla

Rajoita Content Pro -lisäosia

Haluatko vielä enemmän? On olemassa joukko ominaisuuksia, joita voit lisätä rajoittavan sisällön asennukseen lisäosilla. Tällä hetkellä Pippinin luomissa 12 ilmaisessa ja premium-lisäosassa on Download Monitor, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Payment Gateway, Campaign Monitor, Wysija Add On, matematiikan vahvistus, bbPress-integraatio, CSV-käyttäjän tuonti, EDD-jäsenalennukset. ja ota käyttöön vahvat salasanat.

Ja käynnissä on 9 ylimääräistä kolmannen osapuolen lisäosaa ActiveCampaign-, ConvertKit-, iDevAffiliate-, MailChimp Pro-, BuddyPress-, taxamo-, GetResponse-, käyttöehto- ja EDD-alennuksia varten. Voit tarkastella ja oppia lisää kaikista Rajoita Content Pro -lisäosia nettisivulla.

Rajoita Content Pro, huippuluokan laajennus

Annamme 5-tähden Restrictive Pro -sovelluksen helpon käytön, lisäosien ja laajennusten saatavuuden ja dokumentoinnin laadun helpottamiseksi. Se on loistava laajennus aloittelijoille, koska vaihtoehdot ovat helppo ymmärtää ja määrittää, mutta se sopii yhtä hyvin edistyneille kehittäjille, jotka hyödyntävät toimintakoukkuja, mallitiedostoja ja muuta.

Hanki Rajoittavan sisällön pro tänään

Odotamme saavamme sinut huomenna takaisin uuteen yksinoikeudella olevaan tarjoukseen yhdestä WordPress-suosikkilähteistämme – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map