Qards Review: Tehokas vedä ja pudota -sivunrakentaja WordPressille

Rakastan Internetiä ja olen ehkä luonut verkkosivun tai kaksi omaa verkkosivustoa, mutta en voi suunnitella verkkosivua näyttämään niin kuin tiedän. Koodaustaidoni ei ole yhtä kuin mielikuvitukseni. Kuulostaa tutulta? Sitten sivurakentajat esiteltiin ja hengitin helpotusta!


Olemme puhuneet sivunmuodostajan WordPress-laajennuksista monta kertaa aiemmin, koska tarjolla on vain niin paljon upeita vaihtoehtoja. Well Designmodo julkaisi äskettäin oman sivunrakentajan, jota voimme lisätä tähän luetteloon – Qards. Tässä on pieni maku Qardsista, jotka voivat tehdä sinulle.

Qards: Pablo Demo

Mihin Qardsia voidaan käyttää ?

Qards on loistava WordPress-laajennus, jonka avulla voit rakentaa mahtavia verkkosivuja ja ehkä jopa verkkosivuja, sivu kerrallaan. Voit käyttää tätä vetämällä ja pudottamalla -sivua rakentaaksesi luoda kauniita, tyylikkäitä ja reagoivia verkkosivuja ilman rajoituksia.

Qardsin käyttäminen on hyvin kuin legon pelaamista korttipinoa, sovitat ne yhteen ja teet palat sopivaksi. Plugin tekee tästä prosessista ilahduttavan ja erittäin helpon.

Luomillasi sivuilla ei ole mitään teemaasi tai muiden sivujen ominaisuuksia, aloitat tyhjellä näytöllä ja jatkat sieltä. Qards -sovelluksella voit muokata jokaista pientä osaa hiljattain luodulla verkkosivustolla koskettamatta koodiriviä.

Qards: Showcases

Se tarkoittaa, että voit luoda melkein minkä tahansa verkkosivun mihin tahansa tarkoitukseen, voisin luoda ostoskoodisivun tai verkkosivun henkilökohtaiseen blogiin, jolla on minimaalinen muotoilu, tai aloitussivun, jossa on ruudukkotyylin asettelu valokuvaussivustoille. Qardsia mainostetaan laajennuksena, joka toimii minkä tahansa WordPress-teeman kanssa ja mitä todennäköisesti pitäisi tehdä niin. Joten riippumatta siitä, minkä tyyppistä sivustoa tai teemaa käytät, tämän laajennuksen tulisi olla hyödyllinen, jos joudut koskaan rakentamaan mahtavaa verkkosivua.

Ja jos olet suunnittelun asiantuntija ja tiedät tiensä, voit lisätä koodisi myös. Mutta pääsemme siihen myöhemmin.

Qardien käyttö

Qards: Lisää uusi sivu

Qards WordPressin kojelaudassa on yksinkertainen Lisää uusi sivu -ikkuna, taikuus alkaa tästä. Täältä voit lisätä ja tallentaa niin monta sivua kuin haluat. Kun olet luonut uuden sivun, tämä näyttö odottaa sinua.

Ja sinulla on käytettävissä useita vaihtoehtoja, nimittäin:

 • Peite
 • Kuva
 • Teksti
 • Ominaisuus
 • ruudukko
 • valikko
 • Alatunniste
 • merkitä

Qards: Korttien lisääminen

Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää. Jokainen, joka on aiemmin käyttänyt vedä ja pudota -sovellusta, huomaa tämän pluginin käyttämisen olevan helppoa.

Joten kun olet luonut uuden sivun, voit lisätä kortteja tai sisältölohkoja, jotka voivat olla mitä tahansa edellä mainituista 8 elementistä. Kun lisäät yhden lohkon, sivupalkki katoaa ja voit tarkastella olisi verkkosivua ilman häiriöitä. Nyt voit jälleen napsauttaa ruudun alareunassa olevaa plus-kuvaketta ja lisätä uusia sisältölohkoja. Ne näkyvät peräkkäin. Koko prosessi on erittäin sujuvaa ja sujuvaa.

Nyt olen lisännyt kolme satunnaista sisältölohkoa, tässä se näyttää.

Qards: Sisältölohkot

Muokattujen lohkojen hienosäätö

Voit käyttää Qardsia lisätäksesi uusia kuvia, videoita, muuttaaksesi verkkosivun tekstin sijaintia, valitaksesi, näytetäänkö tai ei näytetä otsikkoasi, sankaria tai painikkeita. Värejä voidaan muokata ja sisältölohkoja liikuttaa ylös ja alas eri tasojen läpi. Tästä käyttöliittymästä voit kopioida sisältölohkon ja mukauttaa myös CSS: ää. Voit lisätä taustaan ​​myös koko näytön videoita YouTubesta. Seuraava kuvakaappaus on esimerkki siitä, mitä muutoksia voidaan sisällyttää sisältölohkoihin niiden lisäämisen jälkeen.

Qards: Lohkojen muokkaaminen

Ruudukkon sisältölohko on aina kätevä kaikille verkkosivustoille, jotka edellyttävät salkun näyttämistä. Esimerkki olisi pörssivälittäjä, joka näyttää salkun parhaista kaupoistaan. Ruudukkovaihtoehtojen avulla on mahdollista lisätä helposti uusia laattoja, päättää, mitkä elementit jokaisessa ruudussa näkyvät, valita asettelut, käyttää saumatonta ruudukkoa ja myös valita sarakkeiden lukumäärä ruudukossa.

Kaikki muotoilumuutokset, kuten fontti tai väri, tekstissä yhdellä ruudulla, toistetaan kaikissa ruudukon ruuduissa, kohteet Style Sync.

Qards: Ruudukkotyylin synkronointi

Ominaisuus on elementti, jota voidaan käyttää kiinnittämään huomiota mihin tahansa verkkosivun tiettyyn osaan. Voit käyttää sitä tehdäksesi myydyimmän kirjan tai tuotteen parrasvaloon. Kuvan sijaintia ja kokoa voidaan muuttaa ja taustavärejä muuttaa.

Qards: Feature Element

Sisältölohkoihin lisättyjä kuvia voidaan helposti muokata ja paljon muokata. Kuvan sijaintia, värejä, upotettuja linkkejä ja pehmusteita voidaan muokata Qardsilla.

Qards: Kuvat

Inline-tekstieditori helpottaa tekstin mukauttamista ja muotoilua. Voit asettaa otsikkotunnisteet, tehdä lihavoituna, kursivoida, lisätä linkkejä ja muuttaa fonttia yhtä helposti kuin tekisit Word-dokumentissa. Tämä tarkoittaa, että tiedät kuinka verkkosivustosi näyttää ja kun kirjoitat uutta tekstiä tai muokkaat vanhaa tekstiä.

Qards: Inline Editing

Samoin lisäät valikon, alatunnisteen, otsikon ja tilauspalkin sisältölohkoilla, jotka ovat oletuksena käytettävissä Qardsissa. Voit luoda tarttuvan valikon, jos se sopii luomasi verkkosivulle. Kaikki tehdään muutamalla hiiren napsautuksella, ja muokkaaminen on erittäin intuitiivista, kuten edellisissä sisältölohkoissa.

Qards: Aloitussivu

Kaikki sisältölohkot voidaan poistaa, sekoittaa verkkosivua ylös ja alas ja kopioida. Ja voit muokata CSS: ää myös jos olet varma, että voit tehdä verkkosivustosi entistä paremman henkilökohtaisella kosketuksella.

Muokkaa HTML- ja CSS-tiedostoja

WordPress-asiantuntijoille ja utelijoille, jotka todella haluavat hyödyntää tätä pluginia ja joilla on vähän suunnittelutaitoja, voit hiukan hiipiä koodilla ja saada verkkosivun ulkonäkö tarkalleen siihen mitä tarvitset. Voit käyttää mukautettua CSS-vaihtoehtoa ja muuttaa kaikkien sisältölohkojen CSS: n ja HTML: n mieleisesi. Sitten voit päivittää esikatselun ja säilyttää muutokset vai ei.

Qards: HTML & CSS

Lisäksi voit käyttää ulkoasuasetuksia WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista ja muokata verkkosivujen CSS-elementtejä sekä sivuasettelujen globaaleja CSS-asetuksia..

Qards: Asetukset

Jos käytät CSS Heroa, se toimii erittäin hyvin yhdessä Qardsin kanssa. Voit lukea lisää siitä tässä.

Tunne epäilyttävänä ?

Katso tämä video ja saat käsityksen siitä, kuinka helppoa tämä laajennus on käyttää.

Qards ja WooCommerce

Vaikka voisit teoriassa luoda suuren määrän verkkosivuja verkkosivustollesi Qardsilla, tämä laajennus palvelee sinua parhaiten, kun käytät sitä luomalla yksi tai muutama sivu osana yleistä verkkosivustoasi. Esimerkiksi yhden sivun verkkosivusto tai myydyin tuotesivu tai portfoliosivu jne. Näin voit käyttää Qardsin tehoa WooCommerce-palvelussa ja myydä paremmin. Tämä video näyttää kuinka helposti voit hyödyntää Qardsia myydäksesi paremmin!

Miksi pidän Qardsista?

Voin luoda mahtava verkkosivun tyhjästä joutumatta koskettamaan koodiriviä. Helppo käyttää ja muokata CSS: ää. Laajennus on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttää, edes WordPress-aloittelijan ei pitäisi olla liian vaikeaa käyttää tätä laajennusta..

Qardsia voidaan käyttää luomaan erinomaisia ​​yhden sivun verkkosivustoja ja voin tallentaa jokaisen näistä sivuista. Aina kun muutat mieltäsi, sivujen elementtejä voidaan muokata ja käyttää täysin uusiin tarkoituksiin, ja sisältölohkojen järjestäminen on kätevää.

Tämä vedä ja pudota -sivunmuodostaja on ihanteellinen luomaan tiettyjä sivuja mille tahansa verkkosivustolle. Voit käyttää sitä esittelemään tuotteitasi ja pistämään asiakkaitasi tai sijoittajia näyttämällä työportfoliosi. Rakennusaineesta tulee erityisen hyödyllinen, kun joudut luomaan erityisiä verkkosivuja hyvin erityisiin tarkoituksiin.

Qards: Eri vaihtoehdot

Minulla on valinnanvaraa käyttää ja mukauttaa verkkosivujani, ja niiden kaikkien käyttö ei ole monimutkaista. Kun olet hankkinut sen ripustuksen, laajennuksen käyttö tulee luonnollisesti.

Sisäinen tekstieditori on jälleen erittäin hyödyllinen ennustaessasi verkkosivun ulkonäköä, kun muokatan tekstiä. Sama koskee koodin muokkaamista, voin katsella esikatselua ja päättää säilyttää tai päästä eroon muutoksista, minun ei tarvitse huolehtia asioiden sotkuisesta tekemisestä.

Se voi säästää paljon aikaa ja vaivaa, jotka minun olisi muuten joutunut luomaan verkkosivuja joka kerta, kun minulla on projekti, joka vaatii erityisen verkkosivun. Qards voi säästää suunnittelijoiden tai koodaajien työtuntia, jotka voidaan viettää tuottavasti luomalla jotain muuta.

Yksi haitta, jonka löysin, olisi hienoa, jos voisin lisätä kuvia nykyisestä mediasta, WordPress-galleriastani.

Qards-hinnoittelu

Qardsille maksetaan 99 dollarin kertaluonteinen maksu, ja voit käyttää sitä yhdessä verkkosivustossa. 199 dollarilla voit käyttää sitä viidelle verkkosivustolle. Kun otetaan huomioon aika, jonka todennäköisesti säästät Qardsilla, se on todennäköisesti rahan arvoinen.

Qards: Hinnoittelu

johtopäätös

Qards on mahtava, intuitiivinen laajennus vetämään, pudottamaan ja luomaan kauniita verkkosivuja. Joka tapauksessa, jos et ole tyytyväinen Qardsiin, voit aina kysyä rahat takaisin, Design Modo tarjoaa erittäin runsas 20 päivän rahat takaisin -takuuaika.

Hanki Qards WordPressille

Joten – onko joku teistä kokeillut Qardsia? Mitkä olivat ajatuksesi laajennuksesta? Haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map