ProfileGrid Review: Helppo tapa luoda käyttäjäprofiileja

ProfileGrid Review: Helppo tapa luoda käyttäjäprofiileja

Unelmoitko rakentamasta uskomatonta sosiaalista verkostoa WordPressiin? Jos näin on, pidät tänään katsauksesta ProfileGrid, upea käyttäjäprofiili ja yhteisön laajennus.


On selvää, että valtavan yhteisösivuston luominen WordPressille on yhtä vaikeaa kuin varjoajo, ja tunnen rehellisesti sinusta. Älä kuitenkaan huolestu enää ProfileGrid vie haasteen haluamasi jäsensivuston rakentamisesta.

Laajan fantastisten ominaisuuksien luettelon ansiosta ProfileGrid muuttaa ajattelutapaa WordPress-yhteisösivustoihin. Laajennus tuhoaa kokonaan vanhan tavan luoda sosiaalisia sivustoja. Selvittääksesi sen, saat modernin viitekehyksen luodaksesi maailman verkkosivustoja, jotka rokkaavat maailmaa.

Tässä katsauksessa korostan, miksi ProfileGrid puhalla kilpailun kokonaan vedestä. Mutta sinä tunnet minut; En pysähdy siihen. Asennan laajennuksen ja näytän, kuinka koko asia toimii, joten voit aloittaa unelmayhteisön rakentamisen heti.

Kuinka se kuulostaa? Jos pidät lukemassasi, punnitaan ankkuri ja siirrymme purjehtimaan, koska peittoon on tonni.

ProfileGrid Review: WordPress-käyttäjäprofiilien ja -yhteisöjen muotoilu kuten ammattilainen

profilegrid käyttäjäprofiilit wordpress-plugin

Olit sitten aloittelija tai tehokas WordPress-käyttäjä, ProfileGrid auttaa sinua rakentamaan poikkeuksellisia yhteisösivustoja muutamassa minuutissa. Sen sijaan, että tuhlaat päiviä sosiaalisen verkoston määrittämisessä, olet valmis toimimaan heti, kun asennat laajennuksen.

Jep, ProfileGrid toimii suoraan laatikosta. Ja mikä parasta? Ytimen plugin on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin WordPress.org. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa juhlat heti WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudan sisällä. Ilmainen versio tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, mutta voit aina ostaa premium-lisäosia tarvittaessa.

Ensisijaisesti ProfileGrid auttaa sinua luomaan kauniita ja muokattavia käyttäjäprofiileja WordPress-sivustolle. Tämä kauneus toimittaa kuitenkin lisäyhteisö- / sosiaalisen verkostoitumisen vaihtoehtoja, jotka saattavat kilpailla BuddyPressin kaltaisia.

ProfileGrid saa sinut tuntemaan itsensä teknisenä ninjana; tyyppinen suunnitteluvelho. Toisin sanoen laajennuksen avulla voit rakentaa yhteisösivustoja tästä galaksista kirjoittamatta koodiriviä.

Sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksien aktivoimiseksi sinun on yksinkertaisesti vaihdettava painikkeita ja työ on valmis. Ihmiset, jotka tarkastelevat sosiaalista sivustoasi, ihmettelevät: “Kuinka helvetissä he tekivät sen?”

Ja se paranee: Käyttäjät eivät koskaan tiedä, että käytät WordPressiä, vaikka he kirjautuisivat sisään.

Miksi se on niin? ProfileGrid tulee poikkeuksellisesti etupään ja taustatoiminnot.

Entisen avulla voit tarjota uskomattoman käyttökokemuksen pitäen käyttäjät poissa WordPress-järjestelmänvalvojan alueelta. Jälkimmäinen tekee yhteisösivustosi hallinnasta helppoa, estämättä sinua ikävistä vaihtoehdoista.

ProfileGrid on täysin yhteensopiva bbPress- ja WooCommerce-sovellusten kanssa, minkä avulla voit parantaa foorumeitasi ja verkkokauppojasi katkaisematta hikeä.

ProfileGrid-ominaisuudet

profilegrid-ominaisuudet

Huulen aina, että laajennus on vain niin hyvä kuin sen tarjoamat ominaisuudet, ja ProfileGrid ei petä yhtäkään. Laajennus on melko lyhyt, ja tarjoaa sinulle kaikki ominaisuudet, joita tarvitset erinomaisten käyttäjäprofiilien ja -yhteisöjen luomiseen.

Vaikka katamme suurimman osan ominaisuuksista, kun asennamme laajennuksen, ajattelin, että olisi kiva luetteloida mitä ProfileGrid tarjoaa, jos me jotain myöhemmin kaipaamme. Tällä tavalla sinulla on kattava käsitys siitä, mitä käyttäjäprofiilin liitännältä voi odottaa kuin kukaan muu.

Ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

ProfileGrid WordPress -laajennus komentaa ainutlaatuisen ominaisuusjoukon, kuten:

 • Monen tyyppisiä käyttäjäprofiileja
 • Käyttäjäryhmät erillisillä rekisteröintilomakkeilla
 • Ryhmän johtajat ja moderaattorit
 • Ryhmien jäsenyysrajoitukset
 • Käyttäjäprofiilien suodatus
 • Julkiset tai yksityiset ryhmät
 • Jäsenet voivat lähettää ystäväpyynnön
 • Yksityinen live chat kuten Facebook
 • Käyttäjän ilmoitukset
 • viestien
 • Käyttäjät voivat liittyä useisiin ryhmiin
 • Muokatut kentät käyttöprofiilien rikastamiseksi
 • lyhytkoodit
 • Upea ja käyttäjäystävällinen järjestelmänhallintapaneeli
 • Paljon globaaleja asetuksia
 • Valmiit oletussivut: tili, kirjautuminen, rekisteröinti, salasanan palautus ja niin edelleen
 • Muokattavat sähköpostimallit
 • Muokattavat profiili- ja kansikuvat
 • Tehokkaat rajoittavat sisältöominaisuuksia
 • Etukäyttäjäblogit – Käyttäjät voivat luoda blogeja ilman pääsyä WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin
 • Odota, onko luettelosta tulossa liian pitkä?
 • Mukautettu uudelleenohjaus käyttäjän rekisteröinnin, kirjautumisen ja uloskirjautumisen jälkeen
 • Suojausominaisuudet, kuten reCAPTCHA
 • Ilmainen integraatio PayPaliin
 • SEO-ystävällinen koodi
 • Okei, pysähdykää siihen tai koko viesti on yksi pitkä luettelo ominaisuuksista ��

Asia on, että ProfileGrid sisältää enemmän ominaisuuksia kuin mitä koskaan tarvitset. Ja tämä on vain ilmainen versio; sinun pitäisi nähdä laaja luettelo premium-lisäosista.

Se on totta, et todennäköisesti käytä kaikkia käytettävissä olevia ominaisuuksia, mutta tiedät mitä he sanovat; Parempi on se, etkä tarvitse sitä kuin tarvitset ja… tiedät miten se menee. Laajennus tarjoaa sinulle täydellisen järjestelmän sosiaalisen verkoston / jäsenyyden / yhteisösivuston luomiseen, jota sinä ja käyttäjänne rakastat.

Älä hikoile sitä, jos suurella osalla yllä olevaa ominaisuusluetteloa ei ole sinulle järkeä. Asennuksen jälkeen sinulla on parempi käsitys siitä, kuinka voit käyttää lupaavaa työkalua, joka on ProfileGrid.

Kuinka asentaa ProfileGrid

Kun esittely ja ominaisuudet ovat poissa käytöstä, asennakaamme ProfileGrid. Laajennus on saatavilla WordPress.org-sivustossa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistua WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudasta. Tässä on mitä tehdä.

Siirry WordPress-hallintavalikossa kohtaan Laajennukset> Lisää uusi kuten korostamme alla.

uuden WordPress-laajennuksen asentaminen

Kirjoita seuraavassa näytössä hakukenttään ”ProfileGrid” ja napsauta Asenna nyt -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

kuinka asentaa profilegrid wordpress -laajennus

Sen jälkeen aktivoi laajennus napsauttamalla painiketta, jonka korostamme alla olevassa ruudukossa.

kuinka aktivoida profilegrid-laajennus

Heti kun aktivoit ProfileGridin, laajennus luo automaattisesti oletussivut, joita voit tarkastella siirtymällä kohtaan Sivut> Kaikki sivut kuten alla olevassa kuvassa.

pääsy kaikkiin WordPress-järjestelmänvalvojan kojetaulun sivuihin

Sinun pitäisi nähdä kaikki ProfileGrid-sivut alla olevan kuvan mukaisesti.

profilegrid-oletussivut

Sivuja on yhteensä yhdeksän:

 • Kaikki ryhmät, jossa luetellaan kaikki ryhmäsi
 • Oletuskäyttäjäryhmä, joka on oletusryhmä kaikille käyttäjille. Huomaa, että voit luoda uusia ryhmiä halutessasi
 • Unohtunut salasana, jossa käyttäjät voivat palauttaa kadonneet salasanat
 • Kirjaudu sisään, jotta käyttäjät voivat kirjautua sisään käyttöliittymästä
 • Oma profiili, joka on käyttäjän profiilisivu verkkosivustossasi
 • Rekisteröinti, jonka avulla käyttäjät voivat rekisteröityä sivustollesi käyttöliittymästä
 • Etsi käyttäjiä, jotta käyttäjät löytävät toisiaan sivustostasi helposti
 • Lähetä uusi blogin viesti, jonka avulla käyttäjät voivat luoda blogin viestejä käyttöliittymään
 • Käyttäjäblogit – sivu, jolla näytetään sivustosi käyttäjäblogit

Sivut on jo julkaistu, ja sinun tarvitsee vain lisätä ne navigointivalikoihisi sopivaksi katsomallasi tavalla. Alla on esimerkiksi miten rekisteröintisivu näyttää testisivustollani, joka käyttää Total WordPress -teemaa.

merkintä: En ole editoinut yhtä asiaa; nämä ovat oletussivut, joissa on oletusasetukset.

Rekisteröintisivu

profilegrid rekisteröintisivu

Täällä käyttäjät voivat rekisteröidä helposti yhteisön sivustolla. Yllä oleva rekisteröintilomake on täysin toiminnallinen; sinun ei tarvitse tehdä mitään aloittaaksesi käyttäjän rekisteröintien hyväksymisen.

Voit ohjata käyttäjiä mille tahansa mukautetulle sivulle ProfileGrid-järjestelmänvalvojan asetuksissa, kuten oppimme myöhemmin viestissä.

Sisäänkirjautumissivu

profilegrid kirjautumissivu

Käyttäjät voivat helposti kirjautua sisään yhteisön verkkosivustolle yllä olevan etusivun avulla. Oletus WordPress-kirjautumissivu on piilotettu käyttäjille.

Profiilisivu

profilegrid-profiilisivu

Kun käyttäjä on kirjautunut verkkosivustoosi, hänet ohjataan oletuksena profiilisivulle, vaikka voit asettaa toisen sivun ProfileGrid General -asetuksissa. Lisäksi voit mukauttaa yllä esitetyn oletusprofiilisivun helposti.

Mutta sellaisenaan voit nähdä selvästi, että siinä on muutama AJAX-käyttöinen välilehti. Sinun ei siis tarvitse odottaa sivun latautumista nähdäksesi erilaisia ​​välilehtiä, kuten Tietoja, Ryhmät, Blogit, Viestit, Ilmoitukset, Ystävät ja Asetukset.

ProfileGrid tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa profiilia ja kansi kuvia muutamalla napsautuksella. Lisäksi voit asettaa oletusarvoisesti kaikki profiilikuvat Gravatar-avatareihin ProfileGridin yleisissä asetuksissa.

Unohtunut salasanasivu

profilegrid unohti salasanan sivun

Jos käyttäjä unohtaa salasanansa, hän voi palauttaa sen helposti yllä olevan kuvan unohtuneen salasanan sivulla. Ainoa käyttäjän tarvitsee antaa sähköpostiosoite tai käyttäjänimi ja painaa Nollaa salasana nappi.

Oletuskäyttäjäryhmä

profilegrid-default-käyttäjä-ryhmän

Jokainen käyttäjä, joka rekisteröityy verkkosivustollasi, luokitellaan automaattisesti oletusasetukseksi määritettyyn ryhmään. Älä huoli, järjestelmänvalvojat voivat helposti poistaa tai muokata ryhmiä.

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, sivulla on myös kaikki ryhmän jäsenet. Ryhmään liittymiseen on myös painike.

Lähetä uusi blogisivu

profilegrid lähettää uuden blogisivun

Haluatko tarjota käyttäjille mahdollisuuden lähettää blogin viestejä käyttöliittymän kautta? Jos näin on, ProfileGrid tarjoaa vain tarvitsemasi ominaisuuden.

Lähetä uusi blogin viesti -sivun kautta, kirjautunut sisään käyttäjät voivat lähettää interaktiivisia multimediatiedostoja sivustollesi käyttämättä WordPress-järjestelmänvalvojan kojetaulua.

Käyttäjä voi helposti liittää kuvia, lisätä tunnisteita ja asettaa sisällön yksityisyyden helposti. Lisäksi käyttäjän blogin viestit tallennetaan eri sijaintiin kuin WordPress-viestit.

Nyt kun ymmärrät, mitä jotkut oletussivut tekevät (ja miltä ne näyttävät), peittäkäämme joitain ProfileGrid-järjestelmänvalvojan asetuksista, jotta voimme kutsua niitä päiväksi. Loppujen lopuksi tästä on tulossa jo pitkä viesti.

ProfileGrid-järjestelmänvalvojan asetukset

profilegrid järjestelmänvalvojan asetukset

ProfileGrid-järjestelmänvalvojan asetukset -kohdassa saat kaikki hienot ominaisuudet kääntääksesi yhteisösivustosi haluamallasi tavalla. Kun olet aktivoinut laajennuksen, saat ProfileGrid kohta WordPress-hallintavalikossa yllä olevan kuvan mukaisesti.

Aloitetaan ProfileGridin globaaleilla asetuksilla.

ProfileGrid-globaalit asetukset

profilegrid globaalit asetukset

ProfileGrid-globaalien asetusten avulla voit hallita yhteisösivustoasi kirjoittamatta koodia. Voit käyttää yleisiä asetuksia siirtymällä kohtaan ProfileGrid> Yleiset asetukset kuten alla olevassa kuvassa.

profilegrid globaalien asetusten valikko

Globaalissa asetusnäytössä on muutama osa:

 • yleinen
 • turvallisuus
 • Käyttäjätilit
 • sähköposti-ilmoitukset
 • Työkalut
 • Käyttäjäblogit
 • Yksityinen viestit
 • Ystävät-järjestelmä
 • lisäykset
 • SEO
 • Sisällön rajoitukset
 • Rekisteröintilomakkeet
 • Profiili-ilmoitukset
 • maksut
 • laajennukset

Tarkastelen lyhyesti kutakin kohtaa. Aloitetaan Yleinen-osiosta.

yleinen

profilegrid yleiset asetukset

Siirry kohtaan siirtyäksesi yleiseen osioon globaaleissa asetuksissa ProfileGrid> Yleiset asetukset ja napsauta yleinen välilehti kuten yllä olevassa kuvassa.

Näin pääset yleisen asetusnäyttöön, joka näkyy alla olevassa kuvassa.

profilegrid yleiset asetukset -sivu

Whoa! Yllä oleva näyttö sisältää paljon mukavia asetuksia. Tämän lisäksi kehittäjä antaa selkeät ohjeet, jotka tarkoittavat, että voit tehdä muutoksia aivoihin räpyttämättä. Voit aktivoida / muokata muutamia ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • Malli – Voit luoda ja määritellä omia mallejasi, mikä tarkoittaa, että voit mukauttaa laajasti yhteisön / jäsenyytesi / sosiaalisen sivustosi ulkonäköä.
 • Teema – Voit valita vaalean tai tumman teeman. Useimmat ihmiset valitsevat vaalean teeman, mutta kehittäjä suosittelee tummaa teemaa, jos WordPress-teemalla on musta tai tumma tausta
 • Ohjaa tekijän sivu automaattisesti profiiliinsa – Jos aktivoit tämän ominaisuuden, kirjailija-sivulle pääsevät vierailijat ohjataan automaattisesti tekijän profiilisivulle
 • Ota Gravatar käyttöön – eikö tämä ole selvää?
 • Salli hallintapaneelin kirjautumissivun käyttö vieraille – Poista tämä ominaisuus käytöstä ohjataksesi vieraita ProfileGrid-kirjautumissivulle. Jos otat sen käyttöön, vieraat käyttävät WordPressin oletuskirjautussivua
 • Salli hallintapaneelin rekisteröintisivun käyttö vieraille – Ota tämä ominaisuus pois käytöstä ohjataksesi vieras ProfileGrid-rekisterisivulle. Jos otat sen käyttöön, vieraat käyttävät WordPress-oletusrekisterisivua

Ja siellä on vielä enemmän …

 • Piilota WordPress-työkalurivi – Voit helposti piilottaa WordPress-järjestelmänvalvojan työkalurivin kirjautuneille käyttäjille. Voit pitää sen näkyvissä järjestelmänvalvojalle, jos haluat
 • Aseta salasanan palautuskokeiden raja – Voit määrittää kuinka monta kertaa käyttäjä voi nollata salasanansa
 • Salli useita liitteitä – Voit antaa käyttäjien liittää useita tiedostoja
 • WP-oletusrekisteröintisivu – Täällä voit asettaa oletuskäyttäjän rekisteröintisivun. Haluat asettaa tämän ProfileGrid-rekisteröintisivulle
 • Sisäänkirjautumisen jälkeen ohjaa käyttäjä uudelleen – eikö tämä ole selvää?
 • Uloskirjautumisen jälkeen Ohjaa käyttäjä uudelleen – Tämäkin on selvää… duh
 • Muut asetukset sisältävät oletussivujen asettamisen kaikille ryhmille, rekisteröinnin, profiilin, kirjautumisen, salasanan palautuksen, ryhmän ja käyttäjän blogin lähettämisen..

Kun olet määrittänyt asetukset, vieritä sivun alaosaan ja paina Tallentaa -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

tallenna profiiliverkon yleiset asetukset

Siirrymme seuraavaan ProfileGrid-globaalien asetusten seuraavaan osaan: turvallisuus.

turvallisuus

profilegrid-suojausasetukset

Navigoida johonkin ProfileGrid> Yleiset asetukset ja napsauta turvallisuus välilehti kuten yllä olevassa kuvassa. Näin pääset turvallisuussivulle, jonka korostamme alla.

profilegrid-suojausasetussivu

Suojaussivulla voit vahvistaa sivustosi turvallisuutta. Mietitkö mitä on varastossa, ts. jos yllä oleva kuva ei antanut sitä kaikkea? Voit ottaa reCAPTCHA: n, uloskirjautumiskäyttäjät käyttöön automaattisesti tietyn ajanjakson ollessa käyttämättömänä, sallittujen luetteloiden / mustan listan IP-osoitteet, sekä estää sähköpostiosoitteen ja turmeltumisen..

Kun olet määrittänyt asetukset, älä unohda napsauttaa Tallentaa -painike sivun alaosassa. Seuraavaksi meillä on käyttäjätilit.

Käyttäjätilit

profilegrid-käyttäjätilin asetukset

Klikkaa Käyttäjätilit -välilehti, jotta pääset alla olevassa kuvassa näkyvään käyttäjätilin asetusnäyttöön.

profilegrid-käyttäjätilin asetussivu

Yllä olevalla sivulla on täysi hallinta käyttäjän rekisteröintihyväksyntöjen, profiili- ja kansikuvien, tilin aktivointisähköpostien, profiilin poistamisen, profiilin yksityisyyden ja sähköpostimuutosten välillä..

sähköposti-ilmoitukset

profilegrid sähköposti-ilmoitukset

Seuraavaksi meillä on sähköposti-ilmoituksia. Hitto, minusta tuntuu, että todella tappamme tämän arvion. Toivon todella, että sinulla on hauskaa. Napsauttamalla sähköposti-ilmoitukset yllä oleva välilehti johtaa sinut seuraavalle sivulle.

profilegrid sähköposti-ilmoitussivu

Yllä olevalla sivulla voit tehdä useita asioita, kuten:

 • Lähetä käyttäjän rekisteröinti-ilmoitukset sivuston järjestelmänvalvojalle
 • Ilmoita järjestelmänvalvojalle, jos tili on tarkistettava
 • Mukauta tarkistettavien tilien sähköposti-ilmoituksia
 • Ilmoita järjestelmänvalvojalle, kun käyttäjä poistaa tilin
 • Ota SMTP käyttöön, joten voit lähettää sähköposti-ilmoituksia ulkoiselta palveluntarjoajalta palvelimiesi sijaan

Työkalut

profilegrid-työkalut

ProfileGrid-työkaluissa voit tuoda ja viedä käyttäjiä. Lisäksi voit tallentaa nykyisen ProfileGrid-kokoonpanon tai lähettää plugin-asetustiedoston.

Käyttäjäblogit

profilegrid-käyttäjän blogin asetukset

Alla Käyttäjäblogit -välilehdessä löydät Blogin asetukset sivu näkyy yllä. Tällä sivulla voit aktivoida käyttäjän blogeja ja aktivoida / muokata useita blogin asetuksia.

Voit esimerkiksi asettaa blogiviestien oletusasetuksen sekä ottaa käyttöön esitellyn kuvan, tunnisteet, Tinymce-editorin ja sisällön yksityisyyden. Tämän lisäksi voit ilmoittaa:

 • järjestelmänvalvoja, kun käyttäjä lähettää uuden viestin
 • käyttäjä, kun järjestelmänvalvoja julkaisee viestin

Kuinka suave?

Yksityinen viestit

profilegrid yksityisviestit

Alla Yksityinen viestit, Voit ottaa yksityisen viestiominaisuuden käyttöön kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Lisäksi voit ottaa ilmoitukset lukemattomista viesteistä.

Ystävät-järjestelmä

profilegrid ystäväjärjestelmä

Alla Ystävät-järjestelmä, voit sallia tai kieltää ystävien luomisen WordPress-yhteisön verkkosivustolla. Lisäksi voit antaa jäsenten lähettää seuraavia ystäväpyyntöjä henkilölle, joka hylkäsi aikaisemmat pyynnöt.

lisäykset

profilegrid-lähetysasetukset

Kuvat ovat tärkeä osa mitä tahansa verkkosivustoa, etenkin sosiaalinen sivusto. Samanaikaisesti, et voi sallia käyttäjien ladata minkä kokoisia kuvia tahansa, koska se saattaa vaikuttaa sivusi nopeuteen negatiivisesti. ProfileGridin takana oleva kehittäjä ymmärtää tämän tosiasian melko hyvin.

Päällä lisäykset Yllä olevassa näytössä voit määrittää profiilikuvien ja kansikuvien enimmäiskokojen. Lisäksi voit määrittää kuvanlaadun asteikolla 1 – 100, 1 on heikoin (mutta nopeampi suorituskyky) ja 100 on korkealaatuinen (heikentyneellä suorituskyvyllä). Jos valitset hyvän WordPress-isännöinnin, tämän ei pitäisi olla ongelma.

Tämän lisäksi voit asettaa profiili- ja kansilehteiden vähimmäisleveyden tarjotaksesi yhdenmukaisen kokemuksen koko sivustollasi.

SEO

profilegrid SEO -asetukset

Et voi sivuuttaa SEO: n merkitystä WordPressille siltä osin kuin orgaanisen liikenteen ohjaaminen sosiaaliselle sivustollesi menee. Asettaaksesi SEO-sivun otsikot ja metakuvauksen, ProfileGrid tarjoaa sinulle SEO-asetussivun, joka on esitetty yllä olevassa kuvassa. Voit käyttää ProfileGrid-paikkamerkkejä esim. {{display_name}} ja {{site_name}} muun muassa rikastaa käyttäjäprofiilejasi SEO-tavalla.

Sisällön rajoitukset

ProfileGridin globaaleissa asetuksissa ei ole mitään tekemistä sisällön rajoittamisen kanssa.

Mitä tehdä?

ProfileGrid antaa sinun rajoittaa sisältöä sivua tai postia kohden. Kun luot sivua tai viestiä, vieritä alas kohtaan ProfileGrid Asetukset-ruutu ja valitse sisältörajoitussääntösi alla olevan kuvan mukaisesti.

profiilisisällön rajoitukset

Sinulla on pari sisältörajoitussääntöä. Sinulla voi olla sisältöä, johon pääsee:

 • jokainen
 • Sisäänkirjautuneet käyttäjät
 • Kirjailijaryhmien jäsenet
 • Käyttäjän ystävät
 • Vain sinä

Lisäksi voit tehdä sisällöstä tietyille ryhmille saatavan, mikä on hienoa, jos haluat palvella premium-sisältöä esimerkiksi maksaa vain jäsenille..

Profiili-ilmoitukset

profilegrid profiili-ilmoitukset

Tiesitkö, että voit aktivoida elää profiili-ilmoitukset ProfileGridissä? No, jos sinulla ei ollut aavistustakaan, laajennus tarjoaa myös tämän vaihtoehdon, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla reaaliaikaisia ​​profiilin ilmoituksia aivan kuten Facebook!

maksut

profilegrid maksuyhdyskäytävän integrointi

Saatat ajatella, että tarvitset jumalatason koodaustaitoja voidaksesi vastaanottaa maksuja ProfileGridin kautta. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Edellä mainitun helppokäyttöisen ansiosta Maksuasetukset -sivulla voit nopeasti määrittää PayPalin yhteisösivustollesi.

Tarvitset lisämaksuportteja ProfileGrid premium -lisäosat.

ProfileGrid ilmaiset ja premium-lisäosat

profilegrid ilmaiset ja premium-lisäosat

ProfileGrid Global Settings -sivun alaosasta löydät välilehden (katso kuva yllä), joka johtaa sinut pitkälle ilmaisten ja premium-lisäosien sivulle, kuten alla on esitetty..

profilegrid-lisäosat

Vaihtoehtoisesti pääset yllä olevalle sivulle siirtymällä kohtaan ProfileGrid> Laajennukset.

Huomaa, että yllä oleva laajennussivu latautuu WordPress-järjestelmänvalvojaan. Tosin rehellisesti, tämä on vain pieni näyte käytettävissä olevista lisäosista.

Kun ProfileGridin globaalit asetukset ovat poissa käytöstä, katkaamme muut käytettävissä olevat ominaisuudet.

Muut ProfileGrid-asetukset

Ryhmäpäällikkö

profilegrid ryhmäjohtaja

Jos luulet nähneesi kaiken, olet suuri yllätys. Navigoida johonkin ProfileGrid> ProfileGrid (katso kuva yllä) käynnistääksesi Ryhmäpäällikkö ruutu alla.

profilegrid ryhmäjohtaja

Yllä olevalla näytöllä voit luoda uusia ryhmiä tai muokata olemassa olevia ryhmiä laajasti. Klikkaa asetukset linkki muokataksesi nykyistä ryhmää (tapauksessamme se on Oletuskäyttäjäryhmä). Klikkaa Fields linkki lisätäksesi tai muokataksesi mukautettuja kenttiä rekisteröintilomakkeessa, joka johtaa käyttäjät kyseiseen ryhmään.

Käyttäjäprofiilit

profilegrid-käyttäjäprofiilit

Ehkä mietit, kuinka voit tarkastella verkkosivustosi käyttäjiä. Se on yhtä helppoa kuin A, B, C. Siirry kohtaan ProfileGrid> Käyttäjäprofiilit avataksesi yllä olevan kuvan näytön. Sivulla voit tehdä melko paljon.

Voit lisätä uusia käyttäjiä, tarkastella käyttäjän tietoja, aktivoida / deaktivoida käyttäjiä, poistaa käyttäjiä ja määrittää käyttäjiä ryhmiin. Se kaikki on suunniteltu sinulle hyvin. Käyttäjien hallinta on helppoa ProfileGridin avulla, enkä sokeripäällystä mitään.

Ryhmän jäsenpyynnöt

profilegrid-jäsenyyttä koskevat pyynnöt

Kun jäsenet alkavat liittyä ryhmiin, tarvitset helpon tavan hyväksyä jäsenyyspyynnöt. ProfileGridillä on myös tämä alue hyvin peitetty. Siirry vain ProfileGrid> Pyynnöt.

Sähköpostimallit

profilegrid sähköpostimallit

Sähköpostimarkkinointi on uskomaton tapa tavoittaa käyttäjiä ja kasvattaa yhteisösivustoasi.

ProfileGrid tarjoaa sinulle keskuskeskuksen, jonka avulla voit luoda / muokata sähköpostiohjelmia kaikille vaiheille riippumatta siitä liittyykö käyttäjä ryhmään, aktivoidaan tili, palautetaan salasanat jne. Siirry vain kohtaan ProfileGrid> Sähköpostimallit ja avaa sähköpostimarkkinointineesi.

lyhytkoodit

profilegrid-lyhytkoodit

Ilman ProfileGrid-lyhytkoodeja sinulla olisi vaikea päivä yrittää rakentaa jokainen sivu verkkosivustollesi. Esimerkiksi, jos sinulla ei ollut [PM_Registration ID = ”x”] -koodia, joudut rakentamaan rekisteröintisivut tyhjästä, mikä voi varastaa valtavan osan parasta aikaa.

Nyt sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää lyhyt koodi uudelle sivulle, ja työsi on valmis. Voit tarkastella käytettävissä olevia ProfileGrid-lyhytkoodeja siirtymällä kohtaan ProfileGrid> Lyhytkoodit.

Huh huh! Mikä pitkä luettelo vaikuttava ominaisuudet?


ProfileGrid on fantastinen käyttäjän profiili ja yhteisön laajennus WordPressille. Voit käyttää laajennusta lisätäksesi sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia WordPress-sivustollesi, parantaa käyttäjäprofiileja ja rikastuttaa WooCommerce-käyttäjäprofiileja.

Lisäksi se on helppo asentaa ja määrittää. Ja laajennusten ansiosta sinulla ei ole rajoja siihen, mitä voit saavuttaa suhteellisen lyhyessä ajassa.

Anna sille kuva ja kerro meille mitä ajattelet. Loppujen lopuksi se on ilmainen, joten voit testata sen riskittömästi. Mitä mieltä sinä olet? Onko ProfileGrid kupillinen teetä?

Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta. Hyvää luomista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map