Pilvipalveluiden hallinnoima pilvimajoituskatsaus

Nykymaailmassa isännöintimarkkinat ovat täynnä vaihtoehtoja niin paljon, että teknisistä näkökohdista on helppo eksyä, kun hosting-liiketoiminnan kilpailukyky kasvaa jatkuvasti. Näiden palveluiden hyvien ja rehellisten arvostelujen lukeminen on ensiarvoisen tärkeää..


Tämä on ensimmäinen artikkeli sarjassa, jossa tarkastelen tunnettuja hosting-palveluita. Tänään aion näyttää sinulle, mikä on Cloudways, miten se toimii, kuinka hyvä se on, sillä on haittoja ja palvelun todellinen suorituskyky. Aion keskustella myös kohderyhmästä ja hinnasta.

merkintä: Tämä artikkeli on rehellinen ja perusteellinen katsaus Cloudways WordPress -pilvitallennuspalveluun. Cloudways tarjosi meille väliaikaisen tilin palvelun täydelliseksi testaamiseksi, mutta kaikki tässä katsauksessa jaetut mielipiteet ja testitulokset ovat omia.

Mikä on Cloudways

Cloudways on pilvipalveluyritys, joka tarjoaa keskitetyn alustan ulkoisten pilvipalveluiden, kuten esimerkiksi, hallintaan DigitalOcean, VULTR, Amazon ja Google Cloud, muiden joukossa. Pohjimmiltaan Cloudways on enemmän kuin palvelukeskus varsinaisen hosting-yrityksen sijaan.

Heidän sanamuodonsa mukaan Cloudwaysissa voit valita palveluntarjoajan, valita ydinsovelluksesi ja rakentaa verkkosovelluksesi täysin varmasti.

Joten Cloudways antaa sinun luoda virtuaalikoneet joka puolestaan ​​voi isännöidä sovellukset jonka luot. Cloudways tarjoaa helpon tavan luoda nuo virtuaalikoneet ja sovellukset sen päälle.

Cloudwaysin käyttöönotto

Ensin sinun on valittava Cloudways-suunnitelma. Ne tarjoavat useita vaihtoehtoja tunti- tai kuukausittaiselle laskutukselle, pilvipalvelujen tarjoajille, tietokeskuksille, ram-sovelluksille, tallennukselle, kaistanleveydelle ja muulle.

Aloita Cloudways

Kun pääset palveluun, sinua tervehditään seuraavalla käyttöliittymällä…

Kuten voitte nähdä, Cloudways antaa sinun tehdä yhden napsautuksen virtuaalikoneen luominen suosituimmissa pilvipalveluyrityksissä, sinun tarvitsee vain valita palveluntarjoajasi, palvelimen koko, sijainti ja sitten sinun on hyvä mennä.

Kun palvelin on luotu, sinulla on pääsy sovellusten määritykset.

Tätä artikkelia varten aion luoda 2 virtuaalikonetta, yhden sisään Digitaalinen valtameri ja toinen päällä Amazon Web Services. Kun molemmat koneet ovat valmiita ja aktiivisia, voimme edetä luomaan verkkopalvelin ja sovellus päällä.

Cloudways antaa sinun luoda WordPress-verkkopalvelinasovellus helposti muiden muiden yleisesti käytettyjen sovellusten kanssa. Tässä katsauksessa keskityn WordPressiin ilmeisistä syistä.

On hyvä mainita, että Cloudways-sovellukset luodaan optimoinneilla paikallaan mikä tarkoittaa, että sovellus luo optimoidun profiilin WordPressille. Tätä artikkelia varten aion hyppiä WordPress-optimoinnit osoittavat palvelun todellisen suorituskyvyn.

Kuten huomaat, kaikki tärkeimmät verkkopalvelimen näkökohdat voidaan mukauttaa mukavalla ja intuitiivisella käyttöliittymällä. On hyvä tietää, että sinun ei tarvitse pakottaa kaikkia näitä asioita, jotta sivustosi toimii oikein, mutta on parasta, jos tiedät mitä teet ennen kuin kosketat jotain tätä valikkoa. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten verkkopalvelimen hallinnan koulutukseen saaneille ihmisille, tavalliselle kansalle, on parasta jättää tämä kaikki koskematta.

Palvelin mahdollistaa riittävän helpon pystysuuntaisen skaalauksen, kun jokaisen vaiheen kustannukset on painettu selvästi. Tämä on erittäin hyödyllistä aloittelijoille, jotka haluavat laajentua lennossa.

Cloudways sisältää mukavan varmuuskopio-ominaisuuden, jonka avulla voit luoda kopioita tiedostoistasi haluamassasi ajanjaksossa.

Pää verkkopalvelinpino mukana tulee valmiiksi määritetty PHP-FPM, Memcached, Apache todellisena verkkopalvelimena, nginx välityspalvelimena ja Varnish välimuistin päämekanismina, varsin monimutkainen verkkopalvelin, jota kaikkia hallitaan käyttöliittymän kautta ilman, että sinun täytyy sekoittaa itse koneeseen. Melko hyödyllinen !

Varmenteen asentaminen WordPressiin ei ole ollenkaan ongelma. Lisää vain sähköpostiosoite ja verkkotunnus ja asennat varmenteen. Tämä hoidetaan kautta Salatkoon ilmaiseksi, mutta järjestelmän avulla voit asentaa mukautetut sertifikaatit tarvittaessa.

Kun kone on toiminut, voit helposti siirtää, jakaa, kloonata palvelimen tai jopa lisätä siihen uuden sovelluksen. Tämä kaikki hoidetaan käyttöliittymän oikeassa alakulmassa olevalla, helposti käytettävissä olevalla oranssilla painikkeella. Tämä ei voi olla enää helpompaa !

Entä muuttoliikkeet?

Jos sinulla, kuten minä, jo sinulla on sivustosi ja käynnissä, Cloudways tarjoaa helpon tavan tuoda kaikki tietosi ilman, että sinun tarvitsee koskea yhtä koodiriviä tai tehdä yhtä varmuuskopiota. Tämä hoidetaan Cloudways-varmuuskopiolaajennus WordPressille. Asennat vain plugin WordPress-sivustollesi ja yhdistät sen sitten Cloudwaysiin. BlogVault-järjestelmä siirtää WordPressisi Cloudwaysiin. Varoituksen sana, tämä on hidas prosessi, jos sivustossasi on paljon tiedostoja, odota odottaa tunteja tämän päättymistä, kärsivällisyyttä.

Sivustosi ylläpitäminen ja ylläpitäminen Cloudwaysissä voi olla erittäin hauskaa, ei pelkästään siksi, että järjestelmän avulla voit säätää käyttämäsi virtuaalikoneen ja sovelluksen kaikkia näkökohtia, vaan koska helppo tapa, jolla kaikki asennetaan, säästää tuntikausia päänsärkyä. Tämä on todella hyvä uutinen aloittelijoille ja kehittäjille, jotka eivät vain halua viettää aikaa tiedostojen ja verkkopalvelimien kanssa työskentelemiseen ja haluavat keskitetyn käyttöliittymän ottaa käyttöön useita palvelimia, jotka vain toimii.

Vertailuarvojen ylläpito

Cloudwaysin ja kaikkien muiden tulevien palveluiden vertailuanalyysiksi päätin tehdä mallisivuston, joka ei ole liian kova resurssien suhteen, mutta riittävän suorituskyvyn mittaamiseksi. Alkuperäinen sivusto isännöi omalla hosting-alustallani omalla palvelimella tässä, vertailukohtaa kutsutaan Techie-blogi ja edustaa tyypillistä verkkosivustoa, joka on täynnä kuvia, jotka voit rakentaa yhdelle asiakkaallesi. Tämä sivusto yhdistää pieniä kuvia keskisuuriin ja isoihin, 2 kt: stä 700: een / omaisuus. Tämä on hyödyllistä testata verkkopalvelimen kyky tarjota sekoitettua sisältöä. Sivusto lataa myös useita laajennuksia ja kehyksen, mikä auttaa myös määrittämään web-palvelimen nopeuden tarjoamalla useita javascripts.

Testauspaikka siinä ei ole välimuisti-, minimointi- tai kuvanpakkauslaajennuksia. Tämä auttaa määrittämään verkkopalvelimen todelliset ominaisuudet.

Pilviteitä käyttävä digitaalinen valtameri

Ensimmäinen tulos tulee Digitaalinen valtameri Virtualways isännöi Cloudways.

Kuten pingdom-työkalujen tiedoista voi nähdä, sivusto tarjotaan nginx: llä.

Dallasin tulos ensimmäisestä virtuaalikoneestasi on hämmästyttävä, verkkosivusto sai A-luokan ilman välimuistion mekanismia (paitsi Cloudwaysin omat verkkopalvelinoptimoinnit) ja 1,44 sekunnin kokonaislatausaika lähes 3 Mt: n sivustolla.

Kun siirrymme San Jose -paikkaan, joka on lähempänä lähtöpaikkaa, tulokset puhuvat puolestaan, virtuaalikone vastaa kuin mestari, jolla on upea 493 ms kokonaislatausaika ja 92 nopeusluokituksen luokka ilman mitään välimuistilisäosia WordPressin sisällä, hämmästyttävä.

Mennään nyt Amazonin VM: ään.

Cloudways-käyttöjärjestelmä on Amazon Web Services

Testaamalla Dallasin sijainnista, Cloudwaysin tarjoama virtuaalikone Amazon-verkkopalveluista osoittautui varsin haastajaksi vain 1,19 sekunnin kokonaislatausajalla ja A91-luokitus.

Mikä on Cloudwaysista hyvää

Cloudways on uskomaton palvelu kaikilta osin. Se ei vain tarjoa yhtä parhaat rajapinnat keskushallinnon kannalta, mitä olen koskaan nähnyt.

Se toimii myös. Sen avulla voit luoda helposti virtuaalikoneita ja sovellukset tarvitsematta sekoittaa tiedostoja ja verkkopalvelimia ja kosketa yhtä komentoa linuxissa. Mutta samaan aikaan sitä hallitaan niin helposti, että voit käyttää koko järjestelmänvalvojaa ja käsitellä palvelinta konsolin tai jopa selaimen kautta käytettävän kannettavan komentorivikonsolin avulla. valtava määrä vaihtoehtoja sisäänrakennettu palveluun ovat vain uskomattomia.

Mikä parasta, sen avulla voit valita palveluntarjoajasi jokaiselle virtuaalikoneellesi ja skaalata projektisi heti. Mitä muuta voisit kysyä?

Ja mikä ei ole niin hienoa

Ensinnäkin Cloudways on hauska työskennellä, jos tiedät tekemäsi. Jos olet kotoisin jaetusta hosting-tilistä ja tunnet vain cPanel-käyttöliittymän, siellä tulee olemaan oppimiskäyrä Cloudwaysin kanssa. Ainakin sinun on ymmärrettävä verkkopalvelimen käsite ja oltava perustieto miten se toimii voidakseen hyödyntää sitä täysimääräisesti. On myös totta, että useimmissa vaihtoehdoissa on esiasetettu optimoidut arvot ja sinun ei tarvitse joutua säätämään mitään, jotta sivustosi toimii oikein, mutta jos sinun on käsiteltävä sitä, olipa kyse sitten tietokannoista tai php-rajoituksista, on parasta, jos tulet Cloudwaysille. joillakin perustiedoilla. Vaikka Cloudways toimii erinomaisesti aloittelijoille, mielestämme tällaiselle yleisölle voi olla parempia vaihtoehtoja.

Cloudwaysin toinen, ei niin hieno asia on se hinta. Mukava käyttöliittymä, uskomattomat ominaisuudet ja helppo integrointi kaikkien tärkeimpien pilvipalvelujen tarjoajien kanssa tuo lisäkustannuksia. Esimerkiksi saman VM: n isäntä, joka maksaa sinulle 10 dollaria DigitalOcecessa, maksaa sinulle 17 dollaria Cloudways-palvelussa. Tämä lisämaksu on tarkoitettu käyttöliittymälle. Ja vaikka Cloudways voi varmasti olla edullinen, se ei ole millään tavoin edullisin vaihtoehto.

Ja siitä hetkestä lähtien, kun skaalaat palvelimen enemmän kuin vain 2 Gt: n RAM-muistiin, aiot maksaa enemmän kuin varsinainen erillinen palvelin, jossa on enemmän muistia ja prosessoria. Varastointi ei ole myöskään halpaa. Pienemmille sivustoille se on hieno, mutta suurten aikakauslehtien kaltaisille sivustoille, jotka vievät 30–55 Gt tilaa, Cloudways tulee olemaan kallista.

johtopäätös

Cloudways on loistava palvelu, joka on suunnattu aloittelijoille, toimistoille, pienille kehittäjille ja blogin omistajille, jotka haluavat keskitetyn järjestelmän käsittelemään kaikkia verkkosivustojaan. Käyttöliittymä on yksi paras mitä olen nähnyt ja tapa, jolla järjestelmä toimii, ja siinä olevien vaihtoehtojen määrä on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Suurimpaan osaan pääsee käsiksi käyttöliittymän kautta, tuskin minkä tahansa asian mukauttamiseen ja melkein kaiken säätämiseen, mikä säästää tonnia työtunteja. Cloudwaysin ainoa todellinen haitta on sen hinta. Vakioarvojen ylittävien koneiden skaalaaminen on kallista ja totuus on, että halpa omistettu verkkopalvelin maksaa vähemmän ja tarjoaa enemmän, laitteistopohjaisesti.

Cloudways-palvelun avulla maksat käyttöliittymän, keskitetyn järjestelmän, helpon pääsyn kaikkiin tavaroihisi ja keskitetyn alustan useiden palveluntarjoajien käsittelemiseksi. Jos tämä on mitä etsit, Cloudways voi olla paras vaihtoehto, muista vain, että skaalaaminen maksaa sinulle ja ole valmis käsittelemään sitä, jos tarvitset sitä. Totuus on, jopa kallis, palvelu on jokaisen pennin arvoinen, ja se on hieno vaihtoehto keskisuurille ja edistyneille käyttäjille.

Aloita Cloudways

Haluamme tietää, onko jokin lukijamme kokeillut Cloudwaysia, ja kuulla ajatuksesi. Mitä mieltä olet Cloudwaysista? Oletko kokeillut heidän pilvipalvelimen vaihtoehtoja?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map