Piilota tosiasia Verkkosivustosi toimii WordPressin avulla Piilota minun WP -sovelluksella

WordPress-sivustot ovat alttiita monille hyökkäyksille, mukaan lukien SQL-injektiot, raa’at hyökkäykset ja luvattomat kirjautumiset. Suojauslaajennukset, kuten WordFence ja iThemes-suojaus voi parantaa verkkosivustosi turvallisuutta käsittelemällä yleisiä tietoturvaongelmia, kuten vaihtamalla järjestelmänvalvojan tilin järjestelmänvalvojalta.


Löysin äskettäin toisen suojauslaajennuksen, jonka otsikkona on Piilota WP, joka käsittelee hakkereita eri tavalla.

GET Piilota työni

Plugin kehitettiin, koska useimmat hakkerit ja robotit tietävät mistä löytää tärkeitä WordPress-tiedostoja ja -sivuja. Botti, joka on suunniteltu kohdistamaan WordPress-verkkosivustoihin, hyökkää siis kaikkiin verkkosivustoihin, joissa on WordPress-tiedostoja, ja ohittaa ne, jotka eivät.

Samoin kuin hakkerointiohjelmisto hyödyntää sitä, että kaikki WordPress-sivustot ovat rakenteeltaan samalla tavalla, Piilota minun WP hyödyntää myös sitä, että ohjelmisto voi kohdistaa verkkosivustollesi vain, jos se tietää sivustosi rakenteen. Se tekee tämän poistamalla kaikki todisteet siitä, että Web-sivustosi toimii WordPressin avulla. Tämän vuoksi hakkereiden on erittäin vaikea tunkeutua verkkosivustoosi.

Katsokaamme lähemmin, kuinka Piilota minun WP voi suojata verkkosivustosi haitallisilta hyökkäyksiltä.

Käynnistä asetukset

Kuten kaikki hyvät WordPress-laajennukset, joissa on monia määritysvaihtoehtoja, piilota My WP -ominaisuudet tuovat ja vievät toimintoja. Virheraportit ovat saatavana myös kehittäjille.

Piilota My WP erottaa toisistaan ​​kyvyn tuoda valmiita asetusohjelmia. Voit valita keskinäisestä yksityisyydestä (enemmän yhteensopivuutta), keskisuuresta yksityisyydestä (nopea) ja korkeaan yksityisyyteen (vähemmän yhteensopivuutta). Jos valitset yhden näistä asetusmalleista, tiedot lisätään tuontiruutuun ja muuttuvat laajennuksen asennustavoista. Tämä on loistava ominaisuus, joka säästää paljon aikaa laajennuksen asettamisessa.

Piilota My WP Start Settings

Yleiset asetukset

Vaikka esiasetetut asetusohjelmat ovat hyödyllisiä, se vie vain viisi tai viisitoista minuuttia kahden pääasetussivun läpi ja määritä Piilota minun WP verkkosivustollesi.

Useita asetuksia on saatavana yleisten asetussivun yläosassa, mukaan lukien mahdollisuus käyttää yhtä sivuasi 404-virheisiin ja wp-login.php-sivun piilottamiseen käyttämällä uutta yksilöivää URL-osoitetta. Järjestelmänvalvojan alue voidaan myös piilottaa käyttäjäryhmille, joita et ole merkitty luotettaviksi.

Piilota My WP -asetukset

Piilota minun WP -sovelluksen avulla voit piilottaa monia asioita, jotta ohjelmistot eivät voi havaita, että Web-sivustosi toimii WordPressin avulla. Voit esimerkiksi piilottaa syötteisiin lisättävät WordPress-tiedot, käyttämäsi WordPress-version ja tärkeät kansiot, kuten / wp-sisältää / ja / wp-content /.

Piilota My WP -asetukset

Lisäosassa on joitain lisäominaisuuksia, kuten minimointi ja mahdollisuus korvata sanat ja URL-osoitteet tulostetusta HTML-tiedostostasi.

Piilota My WP -asetukset

Permalinkit ja URL-asetukset

Permalinks- ja URL-asetussivulla voit muokata tiedostojesi, kansioidesi ja sivujesi piilottamista. Voit nimetä laajennuskansio, tyylitaulukko, wp-sisältyy-kansion ja latauskansio uudelleen.

Wp_comments_post.php voidaan myös nimetä uudelleen. Tämä estää hakkereita lähettämästä jatkuvasti spam-kommentteja.

Piilota My WP Permalinks & URL-asetukset

Kirjailija- ja syötesivujen URL-osoitteiden perus- ja kyselyosaa voidaan myös muokata. Vaihtoehtoisesti voit poistaa ne kokonaan käytöstä julkisesta näkymästä.

Piilota My WP Permalinks & URL-asetukset

Samoja muutoksia voidaan soveltaa viesteihin, sivuihin, luokkiin ja tunnisteisiin. Tämän avulla ohjelmistojen on vielä vaikeampaa havaita, että Web-sivustosi toimii WordPressin avulla.

Piilota My WP Permalinks & URL-asetukset

Hakua voidaan myös muokata tai poistaa käytöstä. Muita vaihtoehtoja ovat mahdollisuus poistaa arkistot ja mukautetut viestityypit.

Piilota My WP Permalinks & URL-asetukset

Huomaa, että Web-sivustosi monien ominaisuuksien poistaminen käytöstä voi vahingoittaa käyttökokemusta. Esimerkiksi luokka-arkistojen poistaminen tarkoittaa, että vierailijat eivät voi etsiä viestejä tietystä luokasta. Jos kuitenkin haluat poistaa haun käytöstä, voit aina korvata WordPressin oletushakutoiminnot Google-haulla.

Yleiskatsaus

Piilota My WP antaa sinun muuttaa kokonaan tärkeiden ydintiedostojen ja sivujen, tematiedostojen ja laajennustiedostojen julkisen rakenteen.

Tietoturvalaajennusten luonteesta johtuen on vaikea tarkistaa, ovatko ne tehokkaita. Loppujen lopuksi verkkosivusto, jota ei hyökkää, ei takaa, että sen turvatoimet toimivat. Vaikka ei ole epäilystäkään siitä, että Hide My WP -toimenpiteet verkkosivustosi tärkeiden alueiden piilottamiseksi vaikeuttavat hakkereita ja robotteja hyökkäämään verkkosivustollesi..

Piilota WP WordPress -laajennus on saatavana CodeCanyonissa 23 dollarilla. Laajennusta ei ole päivitetty marraskuusta 2013 lähtien, mutta kehittäjä näyttää tarjoavan aktiivisesti tukea laajennukselle.

Käy piilota My WP -sivulla, jos haluat nähdä täydellisen luettelon sen ominaisuuksista ��

Onnea,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map