Paras WordPress-paketti ja jäsensivustot

WordPress-teemapaketit / jäsensivustot ovat loistava tapa saada joukko premium-teemoja kohtuulliseen hintaan. Yksittäiset teemalisenssit voivat kulua muutamasta dollarista satoihin dollareihin vain yhdestä teemasta. Ryhmä- ja jäsensivustojen kauneus on, että saat kaikki heidän teemat kuukausittain tai vuosittain, samoin kuin tuen ja päivitykset kyseisiin teemoihin.


Olemme koonneet luettelon parhaista WordPress-teemapaketeista / jäsenyyksistä verkossa. Tämä on vain pieni osa käytettävissä olevista paketeista, mutta ne kaikki ovat luotettavien ja luotettavien teemakuvien tekijöitä. Luettelomme edustaa korkealaatuisia ja hyödyllisiä WordPress-teemyymäläpaketteja, ja toivottavasti hyödynnät muutamia pian!

Teemat Kingdom – 129 dollaria vuodessa

teemoja-valtakunnan-WordPress-nippu

Tämä on edullinen vaihtoehto teemapakettipaikalle, mutta heillä on huipputeknisiä teemoja ja tukea hintaan. Älä anna alhaisen hinnan huijata sinua – Themes Kingdom tarjoaa laadukkaita teemoja (tällä hetkellä 41) yrityksille, blogeille ja salkkuille sekä muita niche-teemoja, kuten lehti, ravintola ja verkkokauppa. Ne tarjoavat paljon 129 dollaria vuodessa.

Käy Themes Kingdom -sivustolla

Tyylikkäät teemat – 69 dollaria vuodessa

Todennäköisesti yksi tunnetuimmista WordPress-teemapaketisivustoista. Tyylikkäät teemat ovat rakentaneet vahvan maineen monipuolisiin ja helppokäyttöisiin teemoihin alhaisella vuosihinnalla. Heillä on tällä hetkellä 87+ WordPress-teemaa monilla erikoisaloilla (blogi, aikakauslehti, verkkokauppa, portfolio jne.), Ja he julkaisevat pari uutta joka kuukausi. Vain 69 dollaria vuodessa, tämä on uskomaton arvo.

Käy tyylikkäissä teemoissa

ThemeFuse – 17 dollaria kuukaudessa

ThemeFuse tarjoaa korkealaatuisia WordPress-teemoja monilla tyyleillä ja asetteluilla. Heillä on tällä hetkellä 23 upeaa teemaa todelliselle ulkomaille, ravintoloille, lakiasiaintoimistoille, taiteilijoille, lääketieteellisille toimistoille, urheilu-uutisia ja paljon muuta. Pääset kaikkiin heidän WordPress-teemoihinsa 17 dollarilla kuukaudessa (plus 199 dollaria kertaluonteinen maksu).

Käy ThemeFuse-sivustossa

StudioPress – 399,95 dollaria elämästä

StudioPress on tunnettu WordPress-teemakauppa, jonka nimiin tällä hetkellä kuuluu 47 vaikuttavaa teemaa. Kaikki heidän teemansa ovat Genesis-kehysten mukaisia ​​- SEO-ystävällinen, erittäin joustava ja helppo mukauttaa WordPress-teemakehys. 399,95 dollaria voi ostaa ”Pro-Plus All Themes -paketin”, joka sisältää kaikki StudioPressin elämän teemat sekä tuki ja päivitykset.

Käy StudioPressissä

Themify – 79 dollaria vuodessa

Koska sinulla on paljon verkkokauppaa, monikäyttöisiä ja reagoivia WordPress-teemoja, tämä on loistava jäsenvaihtoehto, jos olet (tai työskentelet) pienyritysten kanssa. Themifyllä on tällä hetkellä 31 teemaa, ja ne ovat kaikki ammattimaisia, helppokäyttöisiä ja erittäin monipuolisia. Jokainen teemalisenssi maksaa 49 dollaria – joten vuotuinen jäsenmaksu 79 dollaria on varasta, jos aiot käyttää 2 teemaa vuodessa.

Käy Themify-sivustossa

Teemauuni – 99 dollaria vuodessa

Pelin suhteellisen uusi teema-uuni tarjoaa korkealaatuisia teemoja, jotka on rakennettu UpThemes-kehykseen. Heidän teemoihinsa sisältyy myös muita hienoja ominaisuuksia, kuten Nivo-liukusäädin ja mukautetut widgetit Flickrille, Twitterille ja muulle sosiaaliselle medialle. Hanki kaikki 9 heidän erinomaista teemaansa vain 99 dollarilla vuodessa.

BizzThemes – 99 dollaria vuodessa

BizzThemes-jäsenyys on suuri, koska ne tarjoavat pääasiassa liike- ja niche-yrityksiä (kynsihoitola, lakiasiaintoimisto, ravintola, hosting jne.) WordPress-teemoja. Heidän 24 monikäyttöliiketeeman kokoelma on täydellinen aloitteleville yrityksille, jotka haluavat tehdä loistavan ensivaikutelman sivustonsa kävijöille. Jäsenyys on vain 99 dollaria vuodessa (plus kertaluonteinen 100 dollarin liittymismaksu), ja se on hyvä sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen.

Käy BizzThemes-sivustossa

WPZoom – 19 dollaria kuukaudessa

WPZoomilla on vankka valikoima nykyaikaisia ​​mutta ammattitaitoisia WordPress-teemoja. Heillä on liike-, aikakauslehti-, uutis-, reagoiva-, portfolio- ja multimediateemoja, kaikilla on WPZoom-asetuspaneeli ja elinikäinen tuki. Voit saada heidän loistavan luettelon 56 teemasta vain 19 dollarilla kuukaudessa (plus yksi kerta ilmoittautuminen ilmaiseksi 199 dollaria).

Käy WPZoom-sivustossa

VivaThemes – 129 dollarin paketti

Tämä WordPress-teemajäsensivusto tarjoaa 38 yksinkertaista ja ammattimaista teemaa. Heidän teemansa kattavat useita vakio- ja niche-sivustoja, kuten CMS, portfolio, valokuvaus ja blogit. 129 dollarin “All Themes Pack”, joka sisältää kaikki nykyiset Viva-teemat, on minimaalinen summa, kun ajatellaan kuinka monta sivustoa voisit rakentaa käyttämällä Viva Themes -sovelluksen räätälöityjä versioita.

Käy VivaThemes-sivustossa

Orgaaniset teemat – 249 dollaria elämälle

Orgaaniset teemat kehittää ainutlaatuisia ja ammattitaitoisia teemoja. Heidän kaikki 19 puhdasta teemaansa on tehty huolella, ja niitä on helppo käyttää ja mukauttaa. Hanki ”Developer Pack” 249 dollarilla, joka sisältää kaikki orgaanisten teemien teemat (kaikki aiemmat, nykyiset ja tulevat teemat sisältyvät kaikki).

Käy luomuteemoissa

PremiumPress – 249 dollaria elämästä

Tämä teemakauppa kehittää korkealaatuisia, monipuolisia WordPress-teemoja. PremiumPress on erikoistunut SEO-optimoituihin teemoihin, jotka sopivat täydellisesti online-yrityksille. Heidän 11 ​​yksityiskohtaista teemansa ovat erikoisrakoja, kuten huutokauppoja, kuponkeja, luokiteltuja tuotteita, ostoskärryjä ja muuta. Kaikissa teemoissa on myös vaikuttava ympärivuorokautinen asiakastuki. Sijoittaminen VIP-kokoelmaan varmistaa, että sinulla on pääsy kaikkiin PremiumPressin nykyisiin ja tuleviin teemoihin vain 249 dollarilla..

Käy PremiumPressissä

AppThemes – 249 dollaria ensimmäisenä vuonna

Ehkä teknisimpiä käytettävissä olevia teemoja, AppThemesin WordPress-teemat ovat erittäin arvokkaita. Niiden 5 luokiteltua teemaa, työpaikkailmoitukset, kuponkien hallinta, ohjefoorumi ja yrityshakemisto ovat kaikki poikkeuksellisia. Jokainen monumentaalinen teema sisältää valtavan määrän ominaisuuksia ja vertaansa vailla olevaa tukea, ja jokainen teema on 99 dollaria pop. Alkuvuoden 249 dollarin kustannukset (ja uusimiskustannukset 79 dollaria vuodessa) jäsenyydestä tarkoittaa, että saat puolet teemojen todellisista kustannuksista.

Käy AppThemes-sivustossa

Mikä on suosikki jäsensivustosi, jos sellainen on?

Se on paljon teemajäsenyyksiä / nippukauppoja! Oletko tällä hetkellä kaikkien tai jos olet hullu, jäsen? Kerro meille kaikista näiden teemakauppojen (hyvistä tai huonoista) aiemmista kokemuksista, joita me ja lukijamme haluaisivat tietää, onko sinulla positiivisia tai kielteisiä kokemuksia näistä teemoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map