Paranna WordPress-median latauksia Uploadcare-palvelun avulla

WordPress on jatkuvasti parantanut mediahallintaaan vuosien varrella, mutta on edelleen alueita, joilla sillä ei ole toimivuutta. WordPress-mediahallinnassa on joitain näkökohtia, joita kolmannet osapuolet käsittelevät mielenkiintoisemmalla ja edistyneemmällä tavalla.


Kuvien käyttäminen sivustollasi voi olla resurssien vaativaa, olipa kyseessä sitten tallennustila tai yksinkertaisesti palvelimen latausnopeus. Mitä enemmän kuvia sivustosi käyttää, sitä enemmän näitä resursseja voidaan kuristaa.

Sivustot, jotka käyttävät paljon kuvia, pyrkivät yleensä etsimään menetelmiä tiedostojen isäntäksi muualle pilveen sen sijaan, että ottavat resursseja omalta palvelimelta. Integroinnin helpottavan palvelun löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa.

Uploadcare on palvelu, joka poistaa vaikeudet, joita satunnaisesti esiintyy käytettäessä kolmannen osapuolen pilvivarastointipalvelua, ja tekee koko prosessista yksinkertaisen. Sitten se vie asiat hieman pidemmälle ja tarjoaa useita muita vaihtoehtoja parantaaksesi mediakokemustasi sivustollasi.

Mitä Uploadcare tekee?

Uploadcare on palvelu, jonka avulla voit lähettää, käsitellä ja käyttää CDN (Content Delivery Network) -varastoa.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että kaikki palveluun lisäämäsi media tallennetaan pilvipalvelimille. Tämä poistaa latausnopeuteen liittyvät ongelmat, jotka aiheutuvat tallentamalla tiedostoja omalle palvelimellesi.

Palvelun mukana on älykäs kuvankäsittelytoiminto, jonka avulla voit muuttaa kuviasi monin tavoin. Kaikki nämä muutokset tehdään lennossa URL-kytkimillä, jotka jättävät alkuperäisen kuvan ennallaan.

Tämä menetelmä sallii suuren määrän mukautettuja käsittelyvaihtoehtoja kaikilla yhdellä kuvalla. Käsittelen kuvankäsittelyominaisuuksia myöhemmin hieman yksityiskohtaisemmin. Katsotaanpa ensin, mitä palvelun aloittamiseen vaaditaan.

Uploadcare-tilin luominen

Tilin luominen on yksinkertainen prosessi, joka vie sinut alle 30 sekunnissa.

Kirjaudu

Napsauta Uploadcare-etusivulla Aloittaa nappi.

Tämä vie sinut rekisteröintisivulle, jolla voit joko käyttää yhden napsautuksen kirjautumisvaihtoehtoa GitHub- tai Google-tilin kanssa. Voit myös kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi.

Jos kirjaudut sähköpostiosoitteeseen, saat Uploadcare-palvelusta vahvistussähköpostiviestin, jossa on linkki, jota sinun on napsautettava tilisi asennuksen viimeistelemiseksi.

Kun olet luonut tilisi, kirjaudut sisään Uploadcare-kojelautaan, jossa olet luonut oletusprojektin. Tämä projekti saa nimen, jonka palvelu on ekstrapoloinut ilmoittautumisen tapaan. Projektin nimen muuttaminen on helppoa.

Projektin nimi

Nimeäksesi alkuperäisen projektisi napsauta vain projektin nimeä ja selaa asetusvaihtoehtoon. Ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto tällä alalla on kyky muuttaa projektin nimeä. Nimeä se jotain sopivaa verkkosivustoosi.

Uploadcare-palvelun avulla et ole rajoittunut tähän yksittäiseen tilisi projektiin. Voit luoda tilillesi rajoittamattoman määrän projekteja ja ne kaikki jakavat sinulla olevan tallennustilan allokoinnin, olipa kyseessä sitten ilmainen 250 Mt tai tallennetun tallennustilan varaus maksetulta tililtä.

Jokaiselle projektille annetaan oma julkinen ja salainen avain, jonka avulla voit luoda yksittäisiä projekteja jokaiselle verkkosivustolle, johon yhdistät Uploadcare-palvelun. Tämä on erityisen hyödyllistä henkilöille tai yrityksille, jotka pitävät useita blogeja tai verkkosivustoja.

Uploadcare-hinnasuunnitelmat

Olen jo maininnut ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle 250 Mt tallennustilaa kirjautumisen yhteydessä. Tämä tilitaso menee pitkälle henkilöille, joilla on yksi verkkosivusto. Niille sivustoille tai ihmisille, jotka käyttävät monia tai erittäin korkearesoluutioisia kuvatiedostoja, on kuitenkin muita premium-vaihtoehtoja.

Uploadcare antaa sinun päivittää tilisi tallennusvaatimusten perusteella seuraavilla kolmella premium-suunnitelmalla:

 • Suunnitelma 1: 5 dollaria kuukaudessa 1,5 Gt tallennustilaa
 • Suunnitelma 2: 19 dollaria kuukaudessa 7,5 Gt tallennustilaa
 • Suunnitelma 3: 99 dollaria kuukaudessa 50 Gt tallennustilaa

Heillä on myös yrityssuunnitelma, joka voidaan mukauttaa täysin. He pyytävät ottamaan yhteyttä heihin keskustellaksesi asiasta, jos tarpeesi eivät sovi oletussuunnitelmiin.

On syytä huomata, että suunnitelmien kustannukset liittyvät suoraan tallennustilaan. Kaikki muut Uploadcare-palvelut ja -ominaisuudet ovat saatavilla käyttämäsi suunnitelman mukaan.

Uploadcare-sovelluksen käyttö WordPressin kanssa

Kun olet luonut Uploadcare-tilisi, voit linkittää yhden projektisi helposti WordPress-verkkosivustoon. Yksinkertaisin tapa tehdä tämä on ladata Uploadcare-laajennus WordPress.org-plugin-arkistosta. Tämä voidaan asentaa samalla tavalla kuin millä tahansa muulla WordPress-laajennuksella.

Kun laajennus on asennettu ja aktivoitu, sinun on kytkettävä se Uploadcare-projektiisi syöttämällä suojausavaimet. Tämä voidaan tehdä menemällä sisään Asetukset> Uploadcare ja sivun yläosaan kirjoittamalla projektisi julkiset ja salaiset suojausavaimet. Nämä avaimet löytyvät Uploadcare-projektin yleiskatsaussivulta.

Plugin-asetukset

Täällä on useita lisävaihtoehtoja, kuten Uploadcare-sovelluksen salliminen esiteltyihin kuviin. Täällä voit myös hienosäätää Uploadcare-palvelua, mutta tämä on tarkoitettu pääasiassa kokeneille käyttäjille. Ohjeet tämän tekemiseen ovat palvelun dokumentaatio.

Lisää mediapainike

Kun laajennus on asennettu ja asetukset on määritetty, se korvaa oletusasetuksen Lisää media -painike viestissäsi ja sivuillasi.

Kun napsautat tätä painiketta, saat median lataussivun, jolla on useita uusia vaihtoehtoja. Voit nyt ladata kuvia useista lähteistä, kuten Facebookista, Instagramista, Google Drivesta ja Evernoteista.

Add-media

Kun yrität ladata mediaa mistä tahansa näistä palveluista ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään kirjautumaan tiliisi ja yhdistämään se Uploadcare-palveluun. Lisäpalvelu voidaan aktivoida Uploadcare-projektissasi Widget-valikossa.

Jokaiselle lataamallesi kuvalle annetaan yksilöivä yleinen tunnistenumero (UUID), ja se tallennetaan Uploadcare-sisällönjakeluverkkoon (CDN). Tämä lähestymistapa tarkoittaa, että sinun on ladattava vain yksi korkearesoluutioinen versio tiedostosta ja lisäämällä useita kuvankäsittelykytkimiä tähän tiedostoon pystyt näyttämään sen usealla tavalla sivustossasi..

Kuvankäsittelyominaisuudet

Kuten olen viitannut, Uploadcaressa on upeita kuvankäsittelyominaisuuksia, jotka jättävät oletuskuvan täysin muuttumattomana. Tämän avulla voit viitata kuvaan useissa sijainneissa jokaisen esiintymän ollessa täysin erilainen.

Esimerkiksi: kuva voidaan skaalata tiettyyn kokoon lisäämällä ”/ – / muuttaa / WIDTHxHEIGHT /Korvaamalla UUID-kuvan jälkeen URL-osoitteen leveys- ja korkeusosuudet vaadituilla mitoilla. Lisätään seuraavia URL-tietoja ”/ – / muuttaa / 600 x 300 /” asettaa kuvan koon 600px ja 300px.

Rajaus

Käytössäsi on useita muita kuvankäsittelyominaisuuksia, kuten rajaaminen, tiedostomuodon muuttaminen, värikuvan muuttaminen harmaasävyksi ja paljon muuta. Luettelo ominaisuuksista ja niiden käyttötavoista löytyy Uploadcare -dokumentaatio.

johtopäätös

Uploadcare on loistava palvelu sivustoille, jotka käyttävät paljon mediaa ja vaativat CDN: n nopeushyötyjä, samalla kun heillä on myös muita kuvankäsittelyvaihtoehtoja.

Ilmaisella tilillä on tarpeeksi tallennustilaa niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan palvelulle laajennettu kokeilu. Vaikka päivitys alkuperäiseen maksettuun suunnitelmaan tarjoaa valtavan määrän tallennustilaa, jonka pitäisi riittää monille yrityksille.

Ne, jotka käyttävät erittäin korkearesoluutioisia tiedostoja säännöllisesti, saattavat löytää niiden läpäisevän yksinkertaiset suunnitelmat nopeasti. Sinulla on mahdollisuus poistaa vanhoja tiedostoja ja tyhjentää tallennustilaa säännöllisesti, jos haluat pitää kustannuksesi alhaisena.

Oletko käyttänyt Uploadcare-palvelua tai toista CDN-tallennuspalvelua verkkosivustollesi? Haluaisimme kuulla ajatuksesi siitä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map