OptinMonsterin kehitys WordPressille: Korjaukset, päivitykset ja muutokset

OptinMonster on WordPress-laajennus, jonka avulla on helppo luoda ponnahdusmuotoja, jotka voivat kasvattaa muuntoprosenttiasi. Koska siellä on useita opt-in-laajennuksia, saatat jättää miettimään, tarvitaanko todella vielä jotain uutta lisätäksesi luetteloon. Mutta OptinMonster on saamassa pitoa maailmassa, jossa sivuston kävijät vastaavat säännöllisesti ponnahdusikkunoihin.


OptinMonster julkaistiin juuri lokakuussa 2013, joten se on edelleen suhteellisen uusi. Silti sitä ei pidä aliarvioida suhteellisesta nuoruudestaan ​​huolimatta. Se on jo nähnyt joitain korjauksia, päivityksiä ja joukon muutoksia lyhyessä elämässään, jotka tekevät siitä nyt paremman kuin se oli, kun saimme ensimmäisen kerran käsillemme tarkistettavaksi. Jos päivityksiä jatketaan samalla kurssilla, voidaan turvallisesti olettaa, että tämä laajennus on tarkoitettu opt-in-suuruuteen.

Uudet lisäosat

Niille, jotka tuntevat tämän laajennuksen, kaksi uutta opt-in-aluetta on lisätty: sivupalkki ja postituksen jälkeen. Lisäksi tekijät työskentelevät parhaillaan Canvas-lisäosalla, jonka avulla käyttäjät voivat luoda minkä tahansa tyyppisiä Lightbox-ponnahdusikkunoita, eikä vain niitä, jotka ovat sähköpostiohjelmia.

Vaikka mallit eivät vieläkään ole niin helppoja kuin luojat haluaisivat niiden olevan, työtä tehdään tämän muuttamiseksi. Tulevaisuuden suunnitelmiin sisältyy uusien nahkojen lisääminen yhdessä liikkuvan opt-in -tyypin kehittämisen kanssa. Kehittäjät voivat myös liittää lisätyn sovellusliittymän, jonka avulla he voivat mukauttaa sydämensä sisältöön.

OptinMoster WordPress -laajennuksen asentaminen on helppoa. Tarkista seuraavat vaiheet lyhyenä täydennyskurssina:

optinmonster-asennus

Popup-myytti

Kaikki tämä puhe ponnahdusikkunoista voi aiheuttaa sen, että nostat kulmakarvasi. Selaimissa on ponnahdusikkunoiden estäjät, ihmiset asentavat ponnahdusikkunoiden estäjät, ja ponnahdusikkunat ovat yleensä jotain, jota ihmiset haluaisivat välttää, eikö totta.?

Vaikka ihmisillä on taipumus vihata ponnahdusikkunoita, niiden tehokkuutta koskevat tilastot eivät ole valheellisia. Itse asiassa nämä opt-in-lomakkeet ovat erittäin tehokkaita lyijynmuodostustyökaluja, koska mielenkiintoisen näköinen ponnahdusikkuna voi vakuuttaa henkilön pudottamaan sähköpostiosoitteensa sähköpostikenttään sydämessä. Yhdessä OptinMonsterin suorittamassa tapaustutkimuksessa laajennus lisäsi sähköpostin tilaajien määrää 600%. Tutkimuksessa verkkosivusto kasvoi 70–80 tilaajaa päivässä jopa 470 tilaajaan päivässä.

Joten vaikka ihmiset vihaavat ponnahdusikkunoita, he rakastavat niitä samalla. Juuri tämä rakkaus- / vihasuhde johtaa OptinMonsterin menestykseen. Viimeisimmissä muutoksissa ja tulevaisuuden parannuksissa, jotka tekevät töistä, tämä lyijyä tuottava työkalu tulee entistä tehokkaammaksi.

Yllä oleva on esimerkki tapaustutkimuksen teemassa käytetystä ponnahdusikkunasta. Ponnahdusikkunat voivat sisältää niin monta tai niin vähän grafiikkaa kuin haluat, mukautettuja värejä ja kokovaihtoehtoja.

OptinMonster-Review-WordPress-Popup-ja Lead Generation-Plugin

Ainutlaatuiset OptinMonster-ominaisuudet

Hinnoittelusuunnitelmia on kolme erillistä ja mikä hinnoittelusuunnitelma valitaan, se määrittelee mukana olevat ominaisuudet. Joitakin ominaisuuksia ovat:

 • Rajoittamattomien lomakkeiden luominen, joita voidaan käyttää sivuston eri alueilla.
 • Analytics-raportointi on sisäänrakennettu nähdäksesi mikä muoto parhaiten tuottaa. Tämä ja A / B-testaus voivat toimia käsi kädessä.
 • Tietyt lomakkeet voidaan näyttää tietyillä sivuilla sivutasolla kohdistamisessa
 • Optiinityyppejä ja suunnitteluvaihtoehtoja on erilaisia ​​hinnasuunnitelmasta riippuen
 • Ensiluokkaiseen pakettiin integroitu ”poistumistarkoitus” -teknologia havaitsee, milloin käyttäjä aikoo poistua sivustoltasi ja käynnistää sitten ponnahdusikkunan, joka voi vakuuttaa heidät pysymään tai palaamaan takaisin. OptinMonster väittää, että 70% sivustosta luopuneista ihmisistä ei koskaan tule takaisin.

optinmonster-setup

Kun tarkastellaan asennusta, se on melko yksinkertainen. Täällä jotkut uudet ominaisuudet tulevat peliin. On itse asiassa melko yllättävää, kuinka helppo tämä laajennus on asentaa, koska ydintoiminnot sisältyvät yhteen laajennustiedostoon. Tiedostossa on myös joitain valinnaisia ​​lisäominaisuuksia. Lisäominaisuudet liittyvät erilaisiin käytettävissä oleviin opt-in-tyyppeihin ja poistumistarkoitustoimintoihin.

Asennuksen jälkeen uusi valikkokohta lisätään WordPress-kojelaudan sivuvalikkoon. Tämä tekee liitännästä helpon.

Voit luoda uuden optiini-lomakkeen napsauttamalla “luo uusi optiini” -painiketta. Sieltä napsautat opttin-tyyppiä.

OptIn-tyypit

Valitsemalla ”Lightbox” voit silti olla erittäin luova ponnahdusikkunoiden luomisessa. Tämä on alue, jota on parannettu, jotta voit luoda sivustosi tarpeisiin tarkemman optinin. On huomattava, että kaikkia näitä tyyppejä ei ole saatavana kaikissa hintapisteissä. Peruspaketissa on vain lightbox-vaihtoehto. Kehityksessä on lisäoptiintyyppejä, kuten sisällölliset muodot ja sivupalkin widgetit.

Alatunnistepalkki on täsmälleen miltä se kuulostaa, koska alatunnisteessa oleva palkki pyytää sähköpostiosoitetta. Tähän voidaan valita taustavärit, otsikko ja otsikkolinja sekä fontit. Sama voidaan valita myös diaan, joka tyypillisesti sijaitsee sivun oikeassa alakulmassa. Käyttäjä voi avata ja sulkea liukukannen. Se ei ole ponnahdusikkuna tai automaattinen dia, koska se vaatii käyttäjän aktivoinnin.

Huomaat myös, että asetukset on merkitty melko hyvin ja jokaiselle on kuvaus. Tämä on enemmän tai vähemmän kuin oppaan asennuksessa, joten sinun ei tarvitse poistua näytöltä etsiäksesi kuinka tehdä jotain.

Saumaton integrointi sähköpostimarkkinointiohjelmiin

On myös useita sähköpostimarkkinointiohjelmia, joihin laajennus integroituu saumattomasti. Niitä ovat MailChimp, AWeber, Infusionsoft ja iContact. On noin kahdeksan ohjelmaa, joiden kanssa OptinMonster toimii suoraan laatikosta.

Jos jotain näistä tuetuista sähköpostin uutiskirjepalveluista käytetään parhaillaan, sinun tarvitsee vain valita sähköpostiuutiskirjeen tarjoaja avattavasta valikosta ja todentaa tilisi sitten. Avattavasta uutiskirjeen tarjoajien määrä voi aina muuttua, mutta todennäköisesti se kasvaa ajan myötä.

Teemat ja räätälöinti

On olemassa neljä pääteemoa, joita käytetään Lightbox-optiini-muodossa. Siellä on tasapaino-teema, näyttelijöiden opiskelu-teema, härkäsilmä-teema ja puhdas liuskekivi -teema.

optinmonster-teemat

Kun avaat Design Customizer -sovelluksen, voit mukauttaa otsikon ja otsikkorivin, luetteloluettelon, Optin-kuvan, Optin-lähetystekstin ja sähköpostikentän tekstin. Värejä, fontteja ja kohdistusta voidaan muuttaa jokaisessa osiossa. Voit myös korostaa erilaisia ​​sanoja tekemällä niistä lihavoituja. Mukautusohjelma on melko yksinkertainen ja käyttää WordPress-käyttöliittymää, joka on tietysti WordPressin käyttäjille.

OptinMonster sanoo, että koko asennusprosessi voidaan saada päätökseen yhdessä minuutissa, mutta on parasta viettää siihen enemmän aikaa, jotta kampanja olisi erittäin tehokas. Grafiikan ja sopivan tekstin tukeminen tekee huomattavan eron, joten muista ajatella sitä.

johtopäätös

OptinMonster on nuori, mutta sen luojat kuuntelevat sen käyttäjiä toteuttamalla muutoksia pelin varhaisessa vaiheessa. Vaikka se on nyt vahva, siitä tulee vieläkin vahvempi optin-laajennus ajan myötä. Kun horisontissa tapahtuu enemmän kehitystä, kuten sivupalkki, ja postintegraation jälkeen, kehittäjille annetaan enemmän joustavuutta luoda Lightbox-ponnahdusikkunoita, alatunnistepalkkeja ja diaesityksiä, jotka tuottavat enemmän johtaa muunnokseen.

Hanki OptinMonster

Käytätkö tällä hetkellä OptinMonster-laajennusta? Haluamme kuulla mielipiteesi siitä ja sen uusimmista päivityksistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map