OptinMonster -katsaus ja opas: WordPress-ponnahdusikkuna ja liidien sukupolven laajennus

Lukijoiden hankkiminen ja ylläpitäminen on valtava osa onnistuneen verkkosivuston ylläpitämistä. Mutta miten teet sen? Jonkin aikaa sitten käsitelimme 15 tapaa kiinnittää kävijöitä ja tehdä heistä lukijoita. Yksi tapa saada ihmiset palaamaan verkkosivustollesi uudestaan ​​ja uudestaan ​​on lähettää säännöllisiä uutiskirjeitä, jotka linkittävät uuteen sisältöön ja tarjouksiin. Saadaksesi ihmiset kirjautumaan, voit aina poputtaa uutiskirje-widgetin sivupalkkiin tai alatunnisteeseen, mutta se on vähän tylsää. Sen sijaan voit lisätä täysin mukautetun uutiskirjeen optiinin, joka ilmestyy sivulle ja vaatii huomion.


OptinMonster on upea uutiskirjeen tilauslaajennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda mahtavia optiinilomakkeita valopöytälaatikoina, tahmeina alatunnistepalkkeina ja liitetiedostoina. Olimme onnekkaita antamaan tälle laajennukselle koeajon, joten jatka lukemista saadaksesi lisätietoja laajennuksen toiminnasta ja käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tai voit vain sukeltaa siihen itse hankkimalla kopion laajennuksesta itsellesi (älä huoli, sillä on 30 päivän takuu, joten jos et saa lisää tilaajia, saat kaiken rahat takaisin – ei kysyttävää )!

Hanki OptinMonster nyt

Videon yleiskatsaus

Tutustu opastettuun laajennukseen. Käymme läpi jokaisen vaiheen. Jos haluat, alla on täydellinen ja läpikotaisin teksti, joka kattaa enemmän kuin videon.

Asenna ja aktivoi OptinMonster

Aloittaminen on helppoa, koska se on kuten kaikki muutkin laajennukset. Lataa vain zip-tiedostot asentaaksesi ja aktivoidaksesi OptinMonster-laajennuksen. Napsauta uutta OptinMonster-kojelaudan valikkokohta ja valitse sitten Luo uusi Optin.

OptinMonsterin aloittaminen

Noudata nyt vaiheita luodaksesi Optin.

Luo optin

Ensimmäinen sinulle annettu vaihtoehto on valita vaihtoehtotyyppi. Lightbox on oletusvaihtoehto ja avaa valopöydän kävijöiden näytön keskellä. Se on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto, ellet päivitä johonkin laajennuksista (Alatunniste & Slide-In ovat kaksi tällä hetkellä saatavilla olevaa laajennusta, joista voit lukea lisää alla, mutta lisää vaihtoehtoja on teoksissa).

OptinMonster-asennus

Yleiset asetukset

Määritä yleiset asetukset aluksi antamalla optillesi nimi.

OptinMonster-asetusten määrittäminen

Täältä voit myös asettaa latausviive aika. Tästä voi olla hyötyä käytettäessä optiiniä viesteissä, jotta kävijöille jää aikaa lukea artikkeli ennen optiinin lataamista. Tai tuotesivuille kannattaa ehkä ladata tietty optiini, jos he ovat etsineet tuotetta yli 10 sekuntia.

Varmista, että evästeen kesto joten jäsenet, jotka ovat katselleet ja sulkeneet optiinin, eivät näe sitä enää, ennen kuin he ovat poistaneet evästeet tai asettamasi aika on saavutettu (oletusasetus on 7 päivää). Tällä tavalla kävijät eivät ärsydy näkeessään samaa optiiniä joka kerta, kun he tulevat sivustoosi.

Voit lisätä myös uudelleenohjaus-URL niin että kun käyttäjät tekevät valintasi, heidät johdetaan kiitossivulle, menestysvahvistukselle, suoritussivulle tai jopa toiselle tarjoussivulle. Voit esimerkiksi ohjata käyttäjät erityiselle kuponkisivulle, kun he suorittavat optiinin.

Vaihtoehto kaksoisoptiini pitäisi olla jo valittu sinulle. Tämä saa käyttäjät vahvistamaan, että he todella haluavat valita uutiskirjeesi.

On myös mahdollisuus ladata optiini toinen sivu käyttäjän tarkastelema. Tällä tavoin voit kohdistaa korkealaatuisempia lukijoita, jotka näkevät enemmän sivustoasi.

Seuraavaksi valitse sähköpostin tarjoaja (AWeber, Campaign Monitor, Constant Contact, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi tai MailChimp). Palveluntarjoajastasi riippuen sinun on annettava valtuutus- tai API-avain tai rekisteröitävä laajennus palveluntarjoajan kanssa, jotta OptinMonster pääsee postituslistaan. Älä huolestu – kaikille valitsemillesi vaihtoehdoille plugin tarjoaa hyödyllisen ohjelinkin, joka näyttää tarkalleen missä löydät tarvitsemasi tiedot..

Napsauta Tallenna malli ja optin. Antakaa minuutti. Opttin tallentaminen voi viedä muutaman sekunnin tai muutaman minuutin.

Design

Nyt sinun on valittava malli optiiniisi.

OptinMonster-suunnittelu

Lightbox-tyyppiin sisältyy neljä oletusteemaa. Valitse yksi ja napsauta avataksesi Design Customizer.

OptinMonster Design Customizer

On paljon vaihtoehtoja käyttää mukautettuja fontteja, värejä, tekstiä ja kuvia täydellisen optiinin luomiseksi. Muokkaa otsikko- ja tagline-, sisältö- ja kentät & painikkeet -luokkia optiinin suunnitteluun. Kun olet valmis, napsauta Tallenna ja sitten Sulje.

Lähtöasetukset

Viimeinen askel optin asennuksessa on Hallinnoi lähtöasetuksiasi.

OptinMonster-lähtöasetukset

Varmista ensin, että optiini otetaan käyttöön, jotta se näkyy sivustollasi.
Ota optiini käyttöön koko sivustollasi tarkistamalla, lataa se globaalisti, tai käytä muita käytettävissä olevia vaihtoehtoja ladataksesi se vain tiettyihin viesteihin lisäämällä viestitunnukset (saadaksesi postitunnuksen, mene viestiin ikään kuin aikoisit käydä muokkaa sitä, viestin URL-osoitteessa näet ”post = #”, numero on postitunnuksesi), tietyillä viestiluokilla tai tietyillä sivuilla. Kun olet valmis, napsauta Tallenna optin-lähtöasetus.

Jos sinun on tehtävä muutoksia optiiniin, voit käyttää sitä napsauttamalla OptinMonster-kojelaudan valikkokohta ja napsauttamalla optiinin vieressä olevaa Asetukset-rataskuvaketta. Napsauta Muokkaa-painiketta, jos haluat muokata yleisiä asetuksia tai mallia, tai napsauta muokataksesi lähtöasetuksia tai tarkastellaksesi raporttia.

OptinMonster Optin

Se siitä! Onnittelut – olet saanut ensimmäisen optiini kaikki asetukset. Nyt voimme siirtyä eteenpäin ja katsoa OptinMonster-laajennuksen mukana toimitettua hienoa raportointiominaisuutta sekä joitain laajennuksia, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla.

raportointi

Lisäämällä optiiniin pitäisi auttaa sinua kasvamaan postituslistasi nopeasti. Mutta jos olet utelias kuinka hyvin se toimii, voit käyttää Raportit-välilehteä.

OptinMonster-raportointi

Täältä näet vaihtoehtosi tilastot päiväviikosta, vuosineljänneksestä tai vuodesta. Voit myös tarkastella kaikkien vaihtoehtojen raportteja yhdistettynä tai käyttää avattavaa Vaihda raporttinäkymää valitaksesi tarkistettavan optiinin. Tämä on kasvanut tapa seurata kuinka moni ihminen suorittaa optinasi onnistuneesti, mikä optin-kampanja tekee parhaiten ja mitkä viestit tai sivut ovat korkeimpia muuntokursseja.

A / B-jakotestaus

Jos todella haluat optimoida optiinejasi, OptinMonsterilla on A / B-jakotestaus rakennettu suoraan laajennukseen. Napsauta OptinMonster-päänäytössä vain Asetukset-rataskuvaketta ja napsauta ”Split Testing” -vaihtoehtoa. Tämä luo kloonin optiinistasi. Napsauta kloonin Asetukset-rataskuvaketta ja valitse Muokkaa, jos haluat mukauttaa tyyppiä, yleisiä asetuksia ja / tai mallia. Laajennus näyttää satunnaisesti optiinit ja seuraa molempien muuntokursseja, jotta voit vertailla nopeasti sitä, mikä toimii sinulle parhaiten. Optin poistaminen

OptinMonster-laajennukset

Alatunniste ja liukukoko

Nämä OptinMonster-laajennuksen laajennukset antavat sinulle enemmän Optin Type -vaihtoehtoja.

OptinMonster Optin -tyyppiset laajennukset

Alatunnistevaihtoehto on ilmoituspalkki, joka pysyy lukijan näytön alareunassa, kun he vierittävät sivustoasi. Liukukytkentävaihtoehto on vaihto näytön oikeassa alakulmassa, joka liukuu ylös ja alas käyttäjän näkymään estämättä hänen näkymäänsä sisältöön. Nämä ovat sekä hienoja että hienovaraisempia vaihtoehtoja optiinin näyttämiseen.

Poistu aikomuksesta

Tämä laajennus analysoi vierailijan kohdistimen liikkeet määrittääkseen, milloin he lähtivät verkkosivustostasi. Tällä tavalla laajennus voi näyttää luomasi optiinin, jotta lukijat kiinnostuisivat ja saada heidät tilaamaan yksi kampanjoistasi.

OptinMonster lopettaa aikomuksen

johtopäätös

OptinMonster on loistava laajennus, jolla on todella hyödyllisiä ominaisuuksia. Ei vain voit luoda kohdistettuja kampanjoita, mutta voit myös nähdä, toimivatko ne suoraan hallintapaneelista. Lisäksi laajennus integroituu saumattomasti WordPress-asennukseen ja on erittäin käyttäjäystävällinen, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia optiinoidesi asentamisessa ja käynnissä muutamassa minuutissa. OptinMonster on valtava voimavara postituslistan luomisessa, ja sinun pitäisi ehdottomasti katsoa!

Hanki OptinMonster nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map