Opinnäytetyö WordPress Theme Review

Ennen tarkistuksen aloittamista haluan tehdä muutamia asioita selväksi. Ensinnäkin olen työskennellyt Thesis-palvelun kanssa useita kertoja asiakassivustoilla ja toiseksi, wpexplorer.com on Thesis -yhtiön tytäryhtiö, mikä tarkoittaa, että teen komissiota kaikista tytäryhtiö-linkin kautta tuotettavista opinnäytteistä. Tämä sanoi, halusin kertoa sinulle, että tämä ei ole keskimääräinen bs-arvostelu, joka kuulostaa enemmän mainoselta. Halusin pikemminkin luoda informatiivisen katsauksen opinnäytetyöstä, jotta ymmärrät paremmin kaiken aiheesta.


Voisin istua täällä tunteja ja kirjoittaa kuinka mahtava opinnäyte, kuitenkin luultavasti mieluummin luet tämän teeman tosiasiallisista sisään- ja ulos-lähteistä.

Tässä opinnäytetyökatsauksessa on paljon luettavaa … Siksi olen toimittanut nämä mukavat suuret otsikot, jotta voit siirtyä mihin tahansa mielenkiintoiseen kuulostavan. Nauttia!

Vieraile opinnäytetyössä

Mikä on thesis WordPress Theme Framework?

Opinnäytetyö on Chris Pearsonin kehittämä Premium WordPress -teemakehys, josta on tullut yksi suosituimmista ja ladatuista / ostettavista Premium-teemoista. Itse asiassa en voi mennä yhden päivän ajan selailematta verkkoa ja näkemättä tutkielmassa toimivaa sivustoa. Se on uskomatonta.

Olet todennäköisesti tavannut monia blogeja tai sivustoja, jotka käyttävät opinnäytetöitä ja tunnistaneet mahdollisesti niiden samankaltaiset esiintymiset. Samaan aikaan saatat nähdä myös monia sivustoja, jotka käyttivät tätä kehystä, mutta sinulla ei ollut aavistustakaan. Syynä tähän on, että Opinnäytetyö on mahtava teema aivan “out-of-the-box”, mutta se voidaan myös mukauttaa todella helposti myös näyttämään “mille tahansa”.

Mutta mikä on thesis? Luulen, että voisit kutsua tutkielmaa WordPress-teemaksi, se on kuitenkin paljon enemmän. Se on WordPressin ympärille rakennettu koodi- ja suunnittelukehys, joka tarjoaa erittäin vankan SEO-verkkosivuston koodin sekä suunnittelun joustavuuden, joka ei edellytä HTML- tai CSS-tietämystä verkkosivustosi suunnittelun mukauttamiseksi..

Opinnäytetyön järjestelmänvalvojan ohjauspaneeli

Opinnäytetyön hallintopaneeli tekee tästä alustasta todella erotettavan (mielestäni). Varmista, että monet siellä olevat teemat antavat sinun muokata twitter-tiliäsi tai lähettää otsikkoosi logon, mutta opinnäytetyö on erilainen. Tämän tehokkaan alustan avulla voit tehdä paljon säätöjä sisällyttämällä sivut navigointipalkkiin mukautetun CSS-tyylisivun valitsemiseen. Sinulla on valta mukauttaa sivustoasi kokonaan, WordPress-hallinta-alueen kautta.

Järjestelmänvalvojan paneelista on todella helppoa bloggaajille, jotka eivät halua kastella käsiään minkään koodin kanssa, mutta haluavat silti tehdä joitain perustoimituksia verkkosivustosuunnitteluunsa ja tehdä mukautuksia sivun hakukoneoptimointiin.

Järjestelmänvalvojan näyttökuva

Tässä on nopea kuvakaappaus yhdestä järjestelmänvalvojan asetussivulta, jotta näet enemmän tai vähemmän miltä ne näyttävät. Ohjauspaneeli on todella puhdas ja käyttää avattavia astioita, joten kaikki on hienosti järjestetty ja voit löytää tarvitsemasi tarvitsematta vierittää ikuisesti.

Opinnäytetyön teemapaneeli

Opinnäytetyön ja tutkielman räätälöinti

Kuten aiemmin mainittiin, yksi parhaimmista asioista DYI Thesis -teemassa on kyky mukauttaa sivustosi ulkoasua ja toimintaa teeman ohjauspaneelin avulla, jota on helppo käyttää ja erittäin intuitiivinen. Voit myös muokata sivustosi ulkoasua ns. Lapsiteemoilla, jotka ovat teemoja, jotka on suunniteltu toimimaan opinnäytetyön puitteiden kanssa ja jotka voidaan ladata teemapaneelin kautta. Ne lisäävät automaattisesti uuden tyylin / suunnittelun sivustoosi. . Thesis-nahoja on monissa paikoissa, ja ne ovat saatavana sekä ilmaiseksi että ostettavaksi. Tämä kyky tekee opinnäytetyöstä loistavaa bloggaajille, jotka eivät halua viettää milloin tahansa sivustonsa mukauttamista tai tarvitsevat joitain lisäominaisuuksia, jotka ovat saatavana muiden nahkojen kautta. Se on myös hieno verkkosuunnittelijoille, jotka haluavat käyttää opinnäytetyökehystä kaikille asiakkailleen.

Onko opinnäytetyö todella mahtavaa SEO: lle?

Vaikka mitä tahansa teemaa tai sivustoa voidaan muokata hakukoneoptimointia varten, monia ei ole optimoitu aloittamaan. Tämä voi olla todellinen vaivaa amatööri- / välittäjäbloggareille, minkä vuoksi Thesis Framework on suunniteltu olemaan hakukoneystävällinen heti ulkona. Itse asiassa useimmat ihmiset lataavat ulkoisia laajennuksia, kuten “All In One SEO”. Mutta entä jos sinulla voisi olla SEO rakennettu teemaasi? Tämä tekisi kaiken sujuvamman puhtaammalla koodilla ja se tekee sinulle paljon helpompaa tehdä SEO-muutoksia sivustollesi. Lisäksi opinnäytetyö on jo erittäin SEO-ystävällinen oikeassa muodossa, joten voit asentaa sen ja tuntea olosi mukavaksi, että sivustosi indeksoidaan.

Jotkut avainkomponentit, jotka tekevät tästä kehyksestä hyvän SEO-tarkoituksiin, ovat:

 • Otsikkotunnisteet ja metakuvauskentät sivuilla / viesteissä
 • Noindexing-asetukset sivuille ja psoteille
 • Kuvien korkein teksti
 • Puhdas ja yksinkertainen taustakoodi
 • Yksinkertainen suunnittelu – nopeampi lataaminen (google on lisännyt nopeutta mittaamalla hakukoneiden sijoitusta)

Sinun on muistettava, että yksinkertaisesti asentamalla opinnäytetyö sivustollesi et automaattisesti sijoita numeroa 1 Googlessa, vaan kehys tarjoaa erittäin hyvän pohjan ja puhtaan koodin, joka auttaa tekemään SEO-pyrkimyksiäsi helpommaksi ja mahdollisesti menestyvämmäksi.

Kohdemainos tytär- ja opinnäytetyöllä ja opinnäytetyöllä

Nyt tässä on todella siisti ominaisuus rakastamasi opinnäytetyöstä: “Multimedialaatikko”. Tämä on 300 x 250 kuvapisteen (kokoa voidaan muuttaa) mainoslohko, joka on oletusarvoisesti sivupalkin yläosassa ja jonka avulla voit kiertää eri medioiden (kuvat, video, adsense) välillä.

Mitä sitten? Pyörivä medialaatikko. Totta, että tämä on totta, mutta mikä tekee opinnäytetyön multimedialaatikosta niin ainutlaatuisen, että voit muokata jokaisen alueen jokaisen sivun sisältöä. Tämä tarkoittaa, että voit tarjota paremmin kohdennettua mainosta sivusi sisällön perusteella. Joten esimerkiksi a Opinnäytetyön arvostelu Lähetä sinulla voisi olla tytärpankki DIY-teemoille ja WordPress SEO -viestissä voi olla Amazon-linkki vastaavaan SEO-teokseen. Voit harkita kyseisen paikan käyttöä AdSense-viesteissä, joilla sinulla ei ole tytäryhtiölinkkejä lähetettäväksi.

Viime kädessä medialaatikon avulla pystyt tarjoamaan asiaankuuluvaa mainosta kävijöillesi ja auttamaan lisäämään tytäryhtiöidesi myyntiä.

Opinnäytetyön uusimmassa versiossa (1.7) on uusi ominaisuus, jota tytäryhtiömarkkinoijat rakastavat, ja se on kyky luoda helposti 301 uudelleenohjauslinkkiä tytäryhtiölinkkeistäsi. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa kaikki ruma tytäryhtiölinkit linkiksi, joka näyttää siltä kuin ne olisivat sivustoltasi ja kauniilla etanoilla. Tällä tavoin ihmiset eivät halua napsauttaa niitä, ja voit auttaa nostamaan napsautussuhdetta.

Kuinka ainutlaatuinen on opinnäytetyö?

Ainutlaatuisuus on erittäin tärkeä tekijä kävijöiden uskollisuudelle ja rohkaisemaan sivustosi yhteisöä. Ongelmana on, että monet ihmiset käyttävät samoja WordPress-teemoja kuin kaikki muut, joten kun selaat verkkoa, löydät sivustoja, jotka näyttävät aivan kuten kaikki muut sivustot. Ainakin minulle tämä on todellinen sammutus.

Opinnäytetyötä käyttää tällä hetkellä tuhansia ihmisiä, ja monet käyttävät opinnäytetyötä perusasetuksilla ja mitään räätälöimättä. Kauneus on, että tätä kehystä on niin helppo mukauttaa, että voit tehdä sivustostasi 100% ainutlaatuisen muutamassa minuutissa. Viime kädessä se on sinun tehtäväsi. Voit etsiä tavallisen ja perussuunnittelun tai muokata sitä vähän, eikä kukaan edes tiedä, että käytät Frameworkia.

Tämä tekee tutkielmasta niin suurenmoisen. Toisin kuin monissa muissa teemoissa, sinun on tehtävä paljon CSS- ja XHTML-muokkauksia, jotta sivustosi näyttää ainutlaatuiselta, mutta Opinnäytetyön avulla voit kirjautua hallintapaneeliin heti kun aktivoit sen ja tehdä joitain muutoksia todella nopeasti ja helposti. Tai voit lähettää mainoksen käyttämällä omaa mukautettua tyylisivua.

On tutkielma täydellinen teema?

Yksikään teema ei ole ”täydellinen”, koska mitä tahansa teemaa voidaan käytännössä parantaa tavalla tai toisella, siellä on kuitenkin todennäköisesti monia käyttäjiä, jotka väittävät, että Thesis on hyvin lähellä täydellistä teemaa. Seuraavassa korostan joitain opinnäytetyön etuja ja haittoja, jotta näet, mitkä asiat ovat mahtavia ja mitä voitaisiin parantaa.

Työn WordPress-teeman edut

 • Puhdas koodi ja minimalistinen muotoilu
 • Hakukone ystävällinen ja optimoitu
 • Tee helppo teeman mukautus koskettamatta mitään koodia
 • Virtaviivaistaa mukautetuilla lapsiteemoilla
 • Suhteellisen halpa kehittäjälisenssi

Opinnäytetyö WordPress-teemahaitat

 • Kustannus
 • Selkeä ja yksinkertainen oletussuunnittelu
 • Blogger-asettelu – ei välttämättä ole yhtä hyvä yrityksille, joilla ei ole alateemaa
 • CSS-tietämystä on edelleen erittäin suositeltavaa voidaksesi tehdä muutoksia sivustoosi

Kuinka paljon se maksaa ja onko se hyvä tarjous??

Opinnäytetyölle on 2 hinnoitteluvaihtoehtoa, Kehittäjä- ja Henkilökohtainen -vaihtoehto. Kehittäjälisenssi maksaa 164 dollaria, kun taas henkilökohtainen lisenssi on vain 87 dollaria. Ja vaikka tämä saattaa vaikuttaa kalliilta, etenkin verrattuna muiden teemojen hintaan, se on itse asiassa erittäin hyvä juttu siitä, mitä saat. Voit käyttää yli 500 dollaria maksamalla jollekin räätälöitystä verkkosivustosta tai ostaa tämän teeman 87 dollarilla ja mukauttaa sitä itse. Jos haluat sivustosi näyttävän ja toimivan hyvin sekä sijoittautuneen hakukoneissa, se saattaa olla rahan arvoinen.

Alla näet mitä eri suunnitelmat tulevat mukanaan. Kuten näet, jos aiot käyttää tätä teemaa useilla sivustoilla, Kehittäjä-vaihtoehto on silti halvempi kuin kahden henkilökohtaisen optio-lisenssin ostaminen.!

Kehittäjän optio 164 dollaria

 • Opinnäytetyön rajoittamaton käyttö omistamillasi sivustoilla1
 • Pääsy aivan uusiin tutkielman beetaversioihin ennen lopullista julkaisua! 2
 • Pääsy asiakassivustoasetuksiin, joiden avulla voit ottaa tutkielman käyttöön asiakassivustoilla3
 • Pääsy vain jäsenille tarkoitettuihin vastauksiin ja foorumeihin
 • Elinikäisen opinnäytetyön päivitykset
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Henkilökohtainen vaihtoehto 87 dollaria

 • Opinnäytetyön käyttö yhdessä live-verkkosivustossa ja yhdessä lokalisoidussa kehityspalvelimessa
 • Pääsy Kehittäjän Optio-päivitykseen vain 774 dollarilla
 • Pääsy vain jäsenille tarkoitettuihin vastauksiin ja foorumeihin
 • Elinikäisen opinnäytetyön päivitykset
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

WordPress-teeman maksaminen

Muistan, kun aloitin WordPressin kanssa, olin erittäin skeptinen ja vastahakoinen ostamaan mitään malleja, ja siellä on tuhansia ihmisiä, jotka eivät tällä hetkellä pidä ajatuksesta maksaa teemasta, kun siellä on tuhansia ellei miljoonia ilmaisia ​​teemoja. . Olen kuitenkin muuttunut ja toivottavasti olen vakuuttanut jonkin verran myös muita viisaita.

Kun mietit TONSISTA lisäominaisuuksia, saat maksamalla vähän, mutta Premium-mallin. Ajattele sitä… Jos premium-teeman ostaminen auttaa hakukoneesi sijoitusta ja lisää jopa muutaman lisäkonversion sivustosi mainoksista tai tuotteista, kuin se on ollut sen arvoista.

Ja mikä parasta, Premium-teemojen kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinun on pidettävä alatunnistelinkkejä, roskapostia, jotka olisi voitu lisätä ilmaiseen teemaan, ja mikä tärkeintä, voit muokata sivustoasi paljon helpommin, jotta voit välttää tonnia vaikeuksia yrittäessäsi mukauttaa sivustoasi.

Pitäisikö minun ostaa tutkielma?

Tietysti, koska yritän tehdä tytäryhtiömyyntiä täällä, sanoisin, että KYLLÄ napsauta alla olevaa linkkiä ja osta tämä paha-mahtava teema. Sen sijaan haluan antaa sinulle luettelon joistain asioista, joista voit miettiä, ja mahdollisesti kirjoittaa vastauksesi, jotta näet, onko se todella sen arvoinen. Ja jos harkitset tämän teeman hankkimista, voit tehdä sen linkkien kautta ja saan komissi. Kiitos!

Asiat, jotka on ajateltava ennen ostamista

 • 87 dollaria teemasta, jota voit helposti muokata ja saada siitä näyttämään mille tahansa, on se, että se on paljon?
 • Jos olet kehittäjä, opinnäytetyö voi helpottaa elämääsi tarjoamalla sinulle nopeamman tavan luoda asiakassivustoja?
 • Opinnäytetyössä on hienoja SEO ominaisuuksia ja se sisältää mukavan puhtaan koodin. Onko SEO huolta sinulle?
 • Olisiko yhden teeman muokkaaminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​tehokkaampaa kuin uuden ilmaisen teeman ostaminen tai löytäminen jokaiselle uudelle sivustolle tai milloin haluat muuttaa sen ulkoasua.
 • Tekeekö opinnäytetyö elämäsi helpommaksi? (se on monille)
 • ”22 100 palkkaa verkkovastaavaa luottaa tähän kehykseen”, haluaisitko liittyä sinne?
 • Jos ostat sen ja se ei ollut niin viileä kuin luulit sen olevan, oli 80 dollaria kokeilun arvoinen? (on 30 päivän rahat takaisin -takuu)

Opinnäyte nyt jaetulla lisenssillä

Niille teistä, jotka ovat huolissaan WordPressin GPL-lisenssistä, DYI Thesis ilmoitti vain pari viikkoa sitten, että he ovat lisänneet aiheeseensa jaetun lisenssin, joka tekee kaikesta tekemistä WordPress GPL: n kanssa ja kaikki Thesis Framework -koodit DYI Themesin omaisuudeksi..

Vieraile tutkielmassa saadaksesi lisätietoja ja osta tänään

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map