Onko Akismet edelleen paras WordPressin roskapostin lisäosa?

AntiSpam WordPress -laajennusten vertailu

Roskapostittajat (ihminen ja automatisoidut) rakastavat WordPressiä yhtä paljon kuin bloggaajat, joten roskapostin estäjän sanominen on liian vähäistä. Akismet on jo kauan hallittu parhaaksi roskapostin estäjäksi WordPressille, mutta onko tämä laajennus edelleen paras haastaja roskapostin estävien palveluiden alueella?


Juuri tämän me päätämme tässä viestissä vertaamalla Akismetta kilpailijoihinsa ja katsomalla, onko se pinossa, ja lopulta tulee esiin. Sukellaan sisään!

Akismet: Pitkä hallitseva kommenttien roskapostin estäjä

Kukaan ei halua vastaanottaa roskapostia sisältäviä sähköpostiviestejä tai lukea roskapostikommentteja verkossa. Me kaikki tiedämme, että roskaposti on haittaa, mutta onko sen häiritseminen riittävä syy estää se? Pitääkö meidän todella estää roskapostia verkkosivuillamme?

Yksinkertainen vastaus on korostava “Kyllä!”, Eikä vain siksi, että roskapostit ovat ärsyttäviä. Esimerkiksi, jos hakkerit luovat uusia käyttäjätilejä verkkosivustollesi ja lisäävät roskapostin linkkejä sivustoosi, Google voi rangaista sinua. Kommenttivirhe kuuluu myös tähän luokkaan. Jos verkkosivustosi indeksoidaan ja todetaan olevan roskapostia, sitä voidaan arvioida negatiivisesti, ja negatiivinen arvio verkkosivustollesi voi aiheuttaa sen poistettu Googlen hakutuloksista.

Jotta sivustosi olisi saatavilla, on hyvä tapa seurata verkkosivustoasi ja korjata kaikki haitalliset hyökkäykset. Akismetin kaltaiset roskapostin estäjät tulevat tänne.

Akismet käynnisti ensimmäisen kerran vuonna 2005 WordPressin valmistajat. Kun se on aktivoitu, se suodattaa roskapostin verkkosivustolta perustuen tietoihin, jotka on kerätty kaikilta verkkosivustoilta, joissa laajennus on aktivoitu. Roskapostia suodatetaan yhteyslomakkeissa ja kommenttiosioissa.

Kuinka asentaa ja määrittää Akismet-laajennus

Onneksi sinulle, Akismet on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Akismetin tarjonnassa on käytetty freemium-hinnoittelumallia, joten itse plugin on ilmainen ladata ja käyttää sitä mahdollisuuden päivittää premium-suunnitelmaan lisää ominaisuuksia varten. Joka tapauksessa aloittaminen edellyttää, että asennat ensin laajennuksen.

Asenna Akismet

Kirjaudu vain WordPress-asennukseen ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi. Akismetin tulisi olla yksi ensimmäisistä suositeltavista laajennuksista, napsauta vain Asenna nyt ja sitten Aktivoida nappi.

Aseta Akismet-tili

Kun laajennus on aktiivinen, näytön yläosassa pitäisi olla ilmoituspalkki Aseta Akismet-tili. Napsauta suurta sinistä painiketta aloittaaksesi.

Kirjaudu sisään Akismetiin WordPress.com-tilillä

Tämä vie sinut tärkeimpiin Akismet verkkosivusto, johon sinua pyydetään kirjautumaan WordPress.com-tilillesi (tai luoda uusi tili, jos sinulla ei ole). Akismetin valtuutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus valita suunnitelma:

 • Akismet Basic, ilmainen: Sisältää kommenttisuojauksen henkilökohtaiselle WordPress-sivustollesi
 • Akismet Plus, 5 dollaria kuukaudessa: Roskapostisuojaus sekä edistyneet tilastotiedot, tuki kaupallisille verkkosivustoille (kuten yrityksesi sivustolle) ja ensisijainen tuki
 • Akismet Enterprise, 50 dollaria kuukaudessa: Samat hienot ominaisuudet kuin Plus, mutta suurille, liikenteellisille verkkosivustoille.

Akismet API-avain

Kun olet valinnut suunnitelman, sinut ohjataan kassalle ja sitten vahvistusnäyttöön omalla Akismet API-avaimella.

Yhdistä Akismet-sovellusliittymä

Kopioi tämä 12-numeroinen avain, siirry takaisin WordPress-kojelautaan ja liitä avaimeesi, jotta Akismet-tili linkitetään loppuun verkkosivustollesi..

Akismet-roskapostin suodatus

Viimeinen vaihe on valita tarkkuustaso roskapostin suodattamiseen. Voit joko jättää Akismetin oletusasetukseen asettaaksesi kyseenalaiset kommentit automaattisesti roskapostikansioon, tai ylöspäin oikeudet, jotta Akismet voi poistaa viestit puolestasi.

Roskapostin seuranta Akismetilla

Kun Akismet on asennettu, laajennus alkaa automaattisesti suodattaa NSFW-kommentteja. Perussuunnitelman avulla voit tarkastella tavallisia roskapostitilastoja, mutta jos päivitit Plus- tai Enterprise-suunnitelmaan, sinulla on pääsy hyödyllisempiin sivustotilastoihin..

Akismet-sivustotilastot: Kaavio

Akismet: Päivittäiset, kuukausittaiset ja historialliset tiedot (suunnitelmasta riippuen)

Akismet-sivustotilastot: Taulukko

Akismet: Kuukausitilastotiedot

Kirjaudu vain Akismet-tiliisi ja napsauta Aktiiviset sivustot -osaa. Täältä voit napsauttaa kutakin verkkosivustoasi, jonka olet linkittänyt Akismet-tiliisi, nähdäksesi yksittäiset tilastot.

Tilastot tarjoavat helpon tavan tunnistaa ongelma-IP: t, jotka voit estää pääsemästä WordPress-sivustoosi alla Asetukset> Keskustelu> Kommentti mustalle listalle. Voit käyttää näitä tietoja myös seurata säännöllistä roskapostitasoa, jotta voit havaita roskapostin hyökkäyksen mailin päässä ja ryhtyä toimiin ennen kuin sivustosi (mahdollisesti) kaatuu.

Akismet vs. suosituimmat WordPress-roskapostin estäjät -laajennukset

akismet roskapostin torjuntaa

Akismetin verkkopalvelu estää sivuston omistajia ottamasta itse spammi-kommentteja. Mutta jotkut verkkosivustojen omistajat ovat ilmoittaneet vääriä positiivisia – tarkoittaen, että roskapostittomat kommentit on estetty roskapostien lisäksi (vaikka väärät positiiviset voidaan tarkistaa yksityiskohtaisilla tieto-oivalluksilla, jotka ovat saatavana sivustotilastoissa Plus- ja Enterprise-käyttäjille).

Jos olet aidan päällä aktivoidaksesi Akismetin vai ei, jotkut laajennukset väittävät ottavansa roskapostin vastaiset palvelut askeleen pidemmälle. Tässä on roskapostin vastaisia ​​WordPress-laajennuksia, jotka tarjoavat roskapostin vastaisia ​​lisäominaisuuksia, jotka saattavat palvella paremmin verkkosivustosi tarpeita.

Lopeta roskapostittajien roskapostien ehkäisy

lopeta roskapostittajat

Tämä laajennus käyttää yhtä kolmesta captcha-kokoonpanosta vahvistaakseen, onko roskapostittunut ihminen lähettänyt sisäänkirjautumisyrityksen tai kommentin. Sen on ilmoitettu toimivan hyvin Gravity Forms -sovellusten kanssa. Pysäytä roskapostittajat suojaa verkkosivustoasi:

 • Seuraa roskapostia
 • Yhteyslomake roskapostia
 • Kommentoi roskapostia
 • Rekisteröinti roskapostia
 • Sisäänkirjautumisyritykset

Pari ilmoitusta on ilmoitettu. Joskus kelvolliset käyttäjät eivät pysty kirjautumaan omaan WordPress-tietokantaan. Tämä laajennus ei myöskään toimi välityspalvelimessa tai isäntäyrityksessä, joka ei käytä PHP-toimintoja.

CleanTalkin roskapostin esto

Cleantalk-roskapostisuojaus

CleanTalkin roskapostin esto on pilvipohjainen roskapostin estäjä. Lisäosa on ilmainen, mutta sen pilvipalvelu, CleanTalk, vaatii maksetun tilin. 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa tämän palvelun tarjoamista.

Kommenttien, rekisteröinnin, yhteydenottolomakkeen ja sähköpostiviestien estämisen lisäksi CleanTalkin Anti-Spam -suojaus suojaa myös verkkosivustosi roskapostista:

 • varaukset
 • tilaukset
 • widgetit
 • Tilaukset
 • Uutiskirjeen laajennukset

Tämä laajennus pystyy analysoimaan verkkosivustosi useita näkökohtia hidastamatta sivustosi hidastumista, koska se käyttää pilviä palvelimien sijasta. Se ei vain mustalle listalle sähköpostiosoitteita, vaan myös roskapostittajiin linkitetyt verkkotunnukset ja IP-osoitteet. Siellä on valinnainen palomuuriominaisuus, joka estää roskapostia pääsemästä Web-palvelimelle lähettämällä ne tyhjälle sivulle.

Suojaus ja palomuuri

Suojaus ja palomuuri

Suojaus ja palomuuri estää kommentti roskapostin ja tarjoaa verkkosivustojen suojauksen haitallisilta IP-osoitteilta. Tämä laajennus peittää kirjautumissivusi ja väittää estävän kaikki spambot-kommentit estäen samalla ihmisten roskapostikommentit. Haitalliset kirjautumisyritykset estävät kaksifaktorisen valtuutuksen.

Vaikka palomuuri voidaan poistaa käytöstä, tämä laajennus on suunniteltu ensisijaisesti verkkosivustosi suojaamiseen. Roskapostin IP-osoitteet luetaan automaattisesti mustalle listalle ja raa’at voimahyökkäykset estetään. Kaikille plugin-ominaisuuksille on pääsy täysin ilmaiseksi.

Mikä roskapostin lisäosa sopii sinulle?

Roskapostin estäjät estävät verkkosivustoasi arvioimasta kielteisesti hakukoneissa. Ne poistavat myös roskapostikommenttien moderoinnin päänsärkyä ja pysäyttävät ei-toivottujen uusien käyttäjätilien luomisen verkkosivustollesi.

Mutta kysymys on edelleen, miten voit määrittää, mikä roskapostin torjuntaohjelma on paras verkkosivustollesi? Tässä on joitain kysymyksiä, joita voit kysyä itseltäsi määrittääksesi, mikä laajennus sopii parhaiten tarpeisiisi:

 1. Onko tämä laajennus yhteensopiva muiden verkkosivustossasi aktiivisten laajennusten kanssa?
 2. Tarvitsetko vain kommenttien roskapostin estäviä palveluita tai kattavampaa roskapostin estäjää?
 3. Etsitkö täysin varustettua ilmaista laajennusta tai sellaista, jolla on parannettuja ominaisuuksia suunnitelmatilauksella?
 4. Oletko kiinnostunut pilvipohjaisesta tai web-palvelinjärjestelmästä?
 5. Etsitkö verkkosivustojen suojausta roskapostin estämisen lisäksi?
 6. Olisiko lukijoita häiritsevä captcha-koodin täyttäminen ennen kommentointia?

Näihin kysymyksiin antamasi vastaukset voivat auttaa sinua selvittämään, mitkä roskapostin vastaiset ja / tai sivuston suojausominaisuudet saattavat toimia parhaiten.

Joustavuus on pakollinen jo valintasi jälkeen. Joskus laajennukset eivät toimi hyvin toistensa kanssa. Sinun on testattava suosikkisi roskapostin estävä laajennus selvittääksesi, toimiiko se hyvin olemassa olevien laajennusten kanssa.

johtopäätös

Kun käytät verkkosivustoa, roskapostin estäjän aktivointi on välttämätön laajennus. Ilman roskapostin lisäosaa haitalliset hyökkäykset voivat ohittaa verkkosivustosi, aiheuttaen sivustosi sijoituksen romahtamisen ja mahdollisesti havaitsemisen kokonaan, kunnes olet tehnyt tarvittavat päivitykset.

Tarvitset roskapostin estäjän, mutta onko Akismet paras vaihtoehto sinulle? Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on arvioitava verkkosivustosi yksilölliset tarpeet, ja sitten oletusten tekemisen sijasta voit käyttää yllä olevia vertailujamme valitaksesi sinulle parhaan vaihtoehdon (vaikkakin mielestämme Akismetin pitäisi olla ensimmäinen valinta).

Kuinka estät roskapostin WordPress-verkkosivustollasi? Onko Akismet edelleen roskapostin estävä ratkaisu? Voit tervetuloa jakamaan ajatuksesi ja / tai lisäyksesi tähän luetteloon alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map