Nopea isäntä WordPressille vauhtipyörältä

Hyvää uutta vuotta kaikille! Olemme iloisia nähdessämme teidät uudestaan, ja halusimme aloittaa uuden vuoden heti – uskomattoman isäntäpalvelun avulla ystävillemme Flywheelillä! Nyt on mahtava aika aloittaa uusi blogi ja Flywheel-palvelun hallinnoima WordPress-isäntä, jonka avulla voit keskittyä laadukkaan sisällön luomiseen palvelimen hallinnan sijaan. Jatka lukemista saadaksesi selville, mikä tekee vauhtipyörästä niin suurenmoisen!


Vauhtipyörä on sijoitettu viiden suurimpaan joukkoon verkkoisäntäkoneita, minkä ei todellakaan pitäisi olla yllätys. He ovat mahtavia. Ne eivät ole vain WordPress-asiantuntijoita, mutta tarjoavat myös mahtavia ominaisuuksia, kuten lavastus, ilmaiset siirrot, sisäänrakennettu välimuisti, sftp-käyttö, haittaohjelmien seuranta, automaattiset varmuuskopiot, hämmästyttävä tuki ja paljon muuta!

Mitä tarvitset isännässä (Vihje: Vauhtipyörällä on kaikki)

Vauhtipyörä on loistava verkkohotelli, joka tarjoaa hallittua WordPress-isännöintia uusille bloggaajille, kokeneille kehittäjille ja freelance-suunnittelijoille. Ne ovat mahtavia monista syistä, emmekä pystyneet kattamaan niitä kaikkia yhdessä viestissä, mutta tässä on joitain suurimmista syistä, miksi he rokkaavat!

1. Helppo ja käyttäjäystävällinen

helppo

On helppo työskennellä isäntäalustalla erittäin tärkeä – ja vauhtipyörä on niin helppoa kuin se saa. Ne tarjoavat upeita ominaisuuksia “tee-se-itse” -käyttäjille ja mahtavia vaihtoehtoja, jotka on suunnattu erityisesti web-kehittäjille (kuten mahdollisuus rakentaa sivusto pysähtymisalueelle ilmaiseksi, siirtää sitten sivusto ja laskutus asiakkaallesi, kun siirryt elämään ).

Osa siitä, mikä tekee vauhtipyörästä niin helppokäyttöisen, on se, että ne ovat hallinnoitu WordPress-isäntä. Tämä tarkoittaa, että he käsittelevät WordPressin asennusta ja hallintaa palvelimellasi, joten sinun tarvitsee vain rekisteröidä suunnitelma ja osoittaa verkkotunnuksesi nimeen (jonka voit tarttua NameCheapista tai GoDaddystä).

Migrations on myös yksinkertainen vauhtipyörällä, koska ne tekevät raskaan nostamisen puolestasi, ilmaiseksi. Täytä vain siirtolomake ja heidän WordPress-päällikkönsä aloittavat. He kopioivat sivustosi ja siirtävät sen sitten Vauhtipyörälle, sinun tarvitsee vain valita isännöintisuunnitelma.

Asennuksen jälkeen voit testata uusia verkkosuunnitelmia ja laajennuksia Flywheelin sisäänrakennetulla avulla lavastus sivustoja. Aktivoi vain latauspaikkasi ja voit kopioida saumattomasti (ja vaivattomasti) live-sivustosi testausta varten. Kun olet valmis, muutosten tuominen esiintymisalueelta live-sivustoosi on yhtä helppoa kuin yhdellä napin painalluksella.

Ja jos sinulla on kysyttävää, voit aina tavoittaa vauhtipyörän tuki tiimi. Lähetä lippu sähköpostitse 24/7. Tai jos haluat mieluummin puhua jonkun kanssa, voit soittaa heille tai aloittaa live-keskustelun ystävällisen edustajan kanssa maanantaista perjantaihin (klo 9–19 CDT). Vauhtipyörä tarjoaa yhden nopeimmista vasteajoista isäntien keskuudessa, ja heidän tiiminsä on koulutettu kaikissa WordPress-isännöintiin liittyvissä asioissa, jotta voit saada tarvitsemasi apua nopeasti.

2. Nopea isännöinti

nopeasti

Pyrimme lisäämään verkkosivustojen nopeutta ja sitä, kuinka tärkeitä ensivaikutelmat ovat verkossa, joten on erittäin tärkeää, että Web-isäntäsi voi palvella sivustoasi nopeasti. Uudet lukijat eivät halua odottaa 10 sekuntia likaisen halvan isäntäsi lataamista varten. Joten tee itsellesi palvelus ja sijoita vähän hienosti hallittuun isäntään, kuten Vauhtipyörä. He käyttävät sisäänrakennettua palvelinpuolen välimuistia pitämään sivustosi nopeasti käynnissä (ei tarvita lisälaajennuksia)

Joten miten he pitävät asiakkaidensa sivustot käynnissä niin nopeasti? Vauhtipyörä asettaa jokaisen heidän mahtava suunnitelmansa Virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS), mikä on paljon parempi kuin mikä tahansa muualta saatu jaettu vaihtoehto. Miksi VPS on niin paljon parempi kuin jaettu? Se on helposti skaalattavissa yrityksellesi, tarjoaa enemmän yksityisyyttä ja turvallisuutta ja antaa sinulle pääsyn lisää resursseja, jotta verkkosivustosi toimii paremmin. Ainoa syy, että jotkut bloggaajat valitsevat jaetun isäntän VPS: n yli, on välttää oman palvelimen hallintaa. Mutta Vauhtipyörällä voit saada kaikki VPS: n edut tunnetulta hallitusta WordPress-isännästä, joka huolehtii palvelimestasi puolestasi.

Vauhtipyörä myös hyödyntää 10 palvelimen sijaintia, joten voit valita sijainnin, joka on lähinnä liikenteen lähdettä. Tällä tavalla sivustosi latautuu jopa nopeammin suurimmalle osalle lukijoista (ts. Jos suurin osa lukijoista kotoisin Itä-Euroopasta, Lontoon datakeskus on todennäköisesti paras veto).

Mutta jos todella haluat nopeuttaa sivustosi, Flywheel tarjoaa palkkion CDN-lisäosa saatat olla kiinnostunut. Päivittämällä tähän, Flywheel varmistaa, että lukijasi ympäri maailmaa näkevät välimuistissa olevia kuvia, jotka on tallennettu heille lähinnä oleville palvelimille. Ja koska he ovat yksi alansa johtajista, tiedät, että kävijät Shanghaista Syracuseen katsovat sivujasi vääntymisnopeudella.

3. Suojaa WordPress-sivustot

turvallinen

Sinulla ei todennäköisesti ole aikaa keskittyä kaikkiin WordPress-tietoturvan parhaiden käytäntöjen näkökohtiin, siksi hyvä isäntä on hyödyllinen. Vauhtipyörä auttaa pitämään sivustosi turvassa muutamalla sisäänrakennetulla toiminnolla, joita olet varmasti rakastanut.

Ensimmäinen ja ilmeisin turvaominaisuus on hallinnoidut WordPress-päivitykset. Yksi monista hallittujen WordPress-isännöintien ominaisuuksista on, että et koskaan unohda päivittää ydinasennustasi enää koskaan. Turvallisen verkkoympäristön takaamiseksi Flywheel pitää sivustosi ajan tasalla jokaisen uuden WordPress-julkaisun kanssa.

Automatisoidut varmuuskopiot tarkoittaa, että sinun ei tarvitse muistaa tehdä manuaalisesti kopio tietokannasta. Vauhtipyörä tekee sen puolestasi, automaattisesti joka ilta. Mutta sinulla on myös mahdollisuus kirjautua tiliisi ja suorittaa oma varmuuskopio milloin haluat. Ja jos joudut koskaan lopettamaan verkkosivustosi jollain varmuuskopiotiedostolla, se on yhtä helppoa kuin painikkeen napsauttaminen.

Hakkeriton turvallisuus on yksi Flywheels-iskulauseista. He panevat täytäntöön vahvat salasanat jokaiselle asiakkaalle / käyttäjälle, rajoita kirjautumisyrityksiä lopettaa raa’at voimahyökkäykset ja työllistää älykäs IP-esto (mikä tarkoittaa, että kun IP-osoite kiinni yrittää olla tuhma, heidät estetään kaikista muista vauhtipyöräsivustoista).

Lisäksi he ovat tehneet kumppanuutta Sucuri, johtava WordPress-tietoturva-asiantuntija, joka tarjoaa huipputason Haittaohjelmien skannaus ilman lisäkustannuksia. Joten kaikki tämä sekä muutaman tietoturvaprotokollan oma toteutus (säännölliset salasanamuutokset, laajennusten ja teemojen asentaminen luotettavista lähteistä jne.) Tarkoittaa, että Flywheel-verkkosivustosi toimii turvallisesti ja moitteettomasti.

4. Lisäominaisuudet

extrat

Kuten aiemmin totesimme, ujoan Vauhtipyörä on hieno isännöintivaihtoehto monista syistä, ja ne tarjoavat joukon lisäominaisuuksia, joista olet varmasti rakastanut. Yksi niistä on vaikuttava 100% käyttöaste. Hyvän isännän tulee olla varma kyvystään pitää sivustosi käynnissä ja monien tarvitsee 99,99%: n tai 100%: n käyttöaikatakuu, mikä tarkoittaa, että sivustosi pitäisi aina “kaatua” palvelimen ylläpidon takia (mikä yleensä vie vain muutaman minuutin kuluttua, ja se suoritetaan kuolleena yönä, kun liikennettä ei todennäköisesti ole juurikaan tai lainkaan). Vauhtipyörä on isäntä, johon voit luottaa pitämään sivustojasi jatkossakin, ja niiden on osoitettu toimivan 100 prosenttisesti kuukauden jälkeen.

Heillä on myös ei ylimääräisiä, koskaan. Kirjaamasi suunnitelma on se, jonka maksat, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi esiintymisestä Buzzfeed-viestissä. Liikenteen lisääntyminen ei johda naurettaviin ylityksiin, kuten jotkut jaetut isännöintisuunnitelmat. Verkkosivustosi suosion kasvaessa Vauhtipyörä tekee kuitenkin helpon skaalata suurempaan suunnitelmaan, joka vastaa resurssitarpeitasi.

Ja viimeinen hieno ominaisuus, josta haluamme sinun tietävän, on se, että Vauhtipyörä tarjoaa hyödyllisen kirjoja kokoelma. Verkkoyrityksen omistajana tai bloggaajana erikoislääkärinä sinun on aina opittava pysymään kilpailun edellä ja pitämään lukijaasi tai asiakaskuntasi kasvavana. Vauhtipyörä tietää vain kuinka tärkeätä se on, minkä vuoksi he vapauttavat säännöllisesti hyödyllisiä kirjoja (ILMAISEKSI), jonka kuka tahansa voi ladata saadakseen paremman käsityön.

Vauhtipyörä villissä

Joten olemme jakanneet, miksi saatat haluta käyttää itse Flywheelä, mutta mitä todelliset asiakkaat ajattelevat Flywheelin hallinnoimasta WordPress-isännöinnistä? Hyvin nähdä, että Vauhtipyörä on asiakkaan onnellisuuden ykkönen, mielestäni on turvallista sanoa, että ihmiset rakastavat heitä. Tässä on muutama todellinen asiakasarvostelu:

vauhtipyörä tweets

Sinulle

Jos haluat oppia lisää, siirry vain ja tutustu Flywheel-verkkosivustoon, jossa voit lukea artikkeleita ja katsella videoita kaikesta, mitä heillä on tarjolla (kuten globalisaatio, joukkosuunnitelmat, PayPal-integraatio, lokitiedostot, lisäosat ja paljon muuta).

Vauhtipyörän hallinnoima WordPress-hosting

Joten mitä ajattelet vauhtipyörästä? Toivomme, että voisit jakaa Pyöräkehä-kokemuksesi muiden lukijoiden kanssa. Vai onko sinulla kysymyksiä, joihin voimme vastata sinulle? Jätä vain kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map