NextGEN-galleria WordPress -laajennuskatsaus

NextGEN-galleria WordPress -laajennuskatsaus

Tällaisen vankan ja suositun WordPress-gallerialaajennuksen suhteen hämmästyin löytäessäni vain muutamia katettavia viestejä NextGEN-galleria. Tarkoitan, että suurin osa artikkeleista oli vanhoja ja saivat aikaan aikakauden, jolloin laajennus oli vielä lapsenkengissä.


Nykyään asiat ovat erilaiset. NextGEN-galleria on kukinnut täysimittaiseksi WordPress-gallerialaajennukseksi. Se tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja gallerioiden luomiseen ja hallintaan ammattimaisesti. Kaupan makeuttamiseksi koko asia on uskomattoman helppo asentaa ja käyttää.

Käyttäjälle NextGEN-galleria tarjoaa ensiluokkaisia ​​lisäosia gallerioiden lataamiseen. Joitakin lisäosista ovat verkkokauppa, asiakasvarmennus ja automaattinen tulostustilausten täyttäminen. Lisäksi saat paljon kolmansien osapuolien lisäosia, jotka laajentavat NextGEN-galleriaa uusilla tavoilla.

Miksi tarvitsisit NextGEN-galleriaa?

Näkymällä WordPressillä on sisäänrakennettu galleriatoiminnot, miksi tarvitset laajennusta, kuten NextGEN-galleriaa?

Oletus WordPress-galleria soveltuu pieniin galleriatehtäviin. On hienoa lisätä perusgalleria viestiin tai sivulle, mutta siinä se on.

Kun käsittelet paljon kuvia tai tarvitset enemmän hallintaa, esimerkiksi kuvaaja, graafinen suunnittelija, kuvataiteilija tai muu ammattilainen, joka työskentelee monien valokuvien kanssa, huomaat nopeasti, että oletus WordPress-galleria ei lopeta.

Toisin sanoen NextGEN-galleria tarjoaa sinulle monia edistyneitä ominaisuuksia, joita et löydä WordPressin oletusgalleriasta tai monista muista gallerialaajennuksista. Esimerkiksi tulostuslaboratoriointegraation avulla voit myydä kuvien fyysisiä tulosteita automaattisesti, joka on ensimmäinen WordPress-gallerialaajennuksiin.

NextGEN-galleria on täydellinen WordPress-gallerialaajennus kevyille ja painaville käyttäjille. Haluatko jakaa perhevalokuvia ystävien kanssa, näyttää graafisen portfolion tai myydä valokuvia, muun muassa NextGEN antaa sinulle selkänsä.

Tämän päivän arvosteluviestissä otamme NextGEN Gallery -laajennuksen koeajoon. Käsittelemme ominaisuuksia ja herkkuja, jotka tekevät laajennuksesta kaikkien aikojen parhaimpia ja suosituimpia gallerialaajennuksia.

Aloittakaamme ilman enempää, koska katettavaa on paljon.

Mikä on NextGEN-galleria?

NextGen-galleria

Johdannosta on melko selvää, että NextGEN-galleria on WordPress-gallerialaajennus. Imagelyn mukaan NextGEN-galleria on ollut alan standardi WordPress-gallerialaajennus vuodesta 2007 ja vastaanottaa edelleen yli 1,5 miljoonaa uutta latausta vuodessa. ”

alkaen viralliset WordPress-tiedot, NextGEN-galleria on kerännyt yli 28 miljoonaa latausta julkaisunsa jälkeen. Kirjoittamishetkellä NextGEN-galleriassa on yli 800 000 aktiivista asennusta, joten siitä on suosituin WordPress-galleria-laajennus. Ei paha. Ei huonommin.

Käyttäjät rakastavat laajennusta, jos rave arvostelut WordPress.org-sivustossa ovatko mitään mennä ohi. 3 370 arviosta 2506 ihmistä antoi laajennukselle 5 tähden arvosanan. Se on noin 75% käyttäjän tietokannasta, mikä tarkoittaa, että olet hyvissä käsissä.

Tämä on mitä yhden onnellisen asiakkaan oli sanottava:

Rakastan ehdottomasti tätä laajennusta. Asennuksessa ei ole ollenkaan ongelmia. Toimii hyvin sekä teema- että sivunrakentajan kanssa. Tukikysymyksiini vastattiin luvatun työpäivän kuluessa. Nautin ilmaisesta versiosta, joten päädyin ostamaan pro-version (NextGen Plus) joululoman aikana heidän alennuskoodinsa ansiosta. Ei valittamista. Asiakas koko elämän ajan. – 8flixs

Pluginilla on erinomainen luokitus 4,3 / 5,0 kirjoittamisen ajankohtana, joten yay, olemme liikkeessä, kaveri!

Lisäksi Imagely on hyvämaineinen WordPress-yritys, joka tarjoaa vaikuttavia teemoja, laajennuksia, avaimet käteen -sivustot ja isännöi valokuvaajia.

Mahtava tiimi tarjoaa sinulle ihanteellisen ratkaisun verkkosivuston luomiseen riippumatta siitä, oletko kuvaaja, graafikko tai muu kuvankäyttäjä.

Siellä on ilmainen versio!

NextGEN-galleria on ilmainen ladata ja käyttää WordPress.org-sivustossa. Sinun on kuitenkin ostettava premium-luokan NextGEN Gallery Plus-, Pro- tai Lifetime-lisenssi, jotta voit nauttia premium-lisäosista ja pro-tuesta..

Arvosteluun käytämme NextGEN Gallery Prota, koska se tarjoaa sinulle erinomaisen yleiskuvan ominaisuuksista. Plugin on melko lyönti ominaisuuksien suhteen, joita tarvitset kauniiden gallerioiden käyttöönottoon kuten ammattilainen.

Merkintä: Sinun on ensin asennettava ilmainen NextGEN-gallerian versio käyttää premium-lisäosia.

Nyt kun tiedämme, mitä työskentelemme, katkaamme joitain ominaisuuksista, jotka tekevät NextGEN-galleriasta arvokkaan haastajan WordPress-gallerialaajennusluokassa.

NextGEN-galleriaominaisuudet

Nextgen ominaisuuksia

Rakastan kehittäjiä, jotka lähtevät vaikuttamaan käyttäjiä. Siksi minua kiinnostaa aina puhdas koodi, kevyt muotoilu ja intuitiiviset käyttöliittymät. Feature paisunut, ja toisaalta, on uraauurtava sinulle todella, valtava EI-EI.

NextGEN-galleria on suloinen paikka, joka tarjoaa parasta molemmista maailmoista. Yhdeltä puolelta saat uskomattoman luettelon ominaisuuksista, joiden avulla “hallitaan, näytetään, todistetaan ja myydään valokuvia kuten ammattilaisia”. Toisaalta sinulla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka säästää paljon vaivaa ja aikaa.

NextGEN-galleria tunnetaan seuraavista ominaisuuksista.

Useita albumi- ja galleriatyylejä

Nextgen galleriat ja albumit

Ensinnäkin, albumi on kokoelma gallerioitasi, ja galleria on kokoelma kuviasi.

Nyt NextGEN-gallerian ilmaisessa versiossa on kolme galleriatyyliä (pikkukuva, diaesitys ja ImageBrowser galleriat) ja kaksi albumityyliä (kompakti ja laajennettu). Pro-versio tarjoaa sinulle ylimääräiset seitsemän galleriatyyliä ja kaksi albumityyliä. Yhteensä saat yli 12 albumi- ja galleriatyyliä.

Valokuvien esittelyn kannalta NextGEN-galleria tarjoaa sinulle tarpeeksi albumi- ja galleriatyylejä käyttäjien vaimoamiseksi. Gallerioiden luominen on helppoa, kun opit pian.

Jokaiseen albumi- ja galleriatyyliin kuuluu loputon luettelo muokattavista vaihtoehdoista, joiden avulla voit muotoilla gallerioita makusi mukaan.

Miljoonat vaihtoehdot ja asetukset

nextgen galleria -asetukset ja -vaihtoehdot

WordPress-sivuston gallerioiden hallinta vaatii vakavaa voimaa, ja NextGEN-galleria ei onneksi petä. Imagelyn ihmiset tietävät tekevänsä ja pakkasivat NextGEN-gallerian reunaan.

Jos haluat asettaa globaalit tyylit, jotka koskevat koko sivustoa, siihen on vaihtoehto. Haluatko mukauttaa jokaisen gallerian erikseen? Sinulla on paljon vaihtoehtoja, ystäväni.

Voit muuttaa kuvien kokoa, lisätä kuvauksia, luoda vesileimoja, linkittää kokonaisia ​​gallerioita tietylle sivulle, asettaa esikatselukuvia ja ladata kuvia irtotavarana. Heck, voit jopa lähettää kokonaisia ​​kansioita ja ZIP-tiedostoja.

Lisäksi voit kiertää kuvia, sulkea kuvan galleriasta, katsella kuvan metatietoja, muokata pikkukuvia, asettaa automaattisen toiston, määrittää siirtymätyylejä ja lisätä tunnisteita muun muassa.

Haluatko lisätä sosiaalisen median jakamiskuvakkeita kuviin? Ehkä haluat integroida gallerialaajennuksesi Adobe Lightroomiin? Jos näin on, NextGEN-gallerialla on selkänsä.

Ainoa tapa kattaa kaikki NextGEN-gallerian tarjoamat vaihtoehdot on sinun sukeltaa sisään ja kokea plugin ensikäden kautta. Aivan liian monia vaihtoehtoja sisällytettäväksi yhteen arvosteluun.

Uudelleen suunniteltu käyttöliittymä

Nextgen gallerian käyttöliittymä

Monet WordPress-gallerialaajennukset turhauttavat WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudan, jäykillä käyttöliittymillä (UI), joita on vaikea käyttää. No, NextGEN-galleriassa ei ole mitään sellaista. Laajennuksessa on kaunis ja intuitiivinen käyttöliittymä, jonka kanssa on helppoa työskennellä.

Kun olet asentanut ja aktivoinut liitännäisen, voit käynnistää helppokäyttöisen (katso kuva yllä) gallerian ohjatun toiminnon, joka auttaa sinua osumaan maahan käynnissä. Se näyttää kaiken NextGEN-gallerian luomisesta ja lisäämisestä sivullesi tai viestiin.

Gallerioiden luominen NextGEN-galleriaan on erittäin helppoa uusitun käyttöliittymän ansiosta. Saat enemmän työtä vähemmässä ajassa verrattuna muihin gallerian laajennuksiin, jotka hidastavat työnkulkua tarpeettomalla häiriöllä.

Asiakkaan todistaminen

nextgen galleria-asiakkaan todistus

Toisinaan asiakas haluaa todistaa kuvia tai jakaa palautetta. Aikaisemmin valokuvaajat ovat lähettäneet edestakaisin sähköposteja asiakkaille, jotka halusivat todistaa työn ennen projektin valmistumista. Tähän sisältyy yleensä käyntejä toimistossasi (tai heidän toimistossaan), mikä johtaa syömiseen paljon aikaa ja rahaa.

NextGEN Gallery on kuitenkin muuttanut peliä kokonaan. Plugin mukana tulee tähtijärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat todistaa yksittäiset valokuvat napsauttamalla vain tähtikuvaketta. Lisäksi NextGEN-galleriassa on kommenttiruutu, jonka avulla asiakkaat voivat jättää palautetta tietyistä kuvista.

Molemmat ominaisuudet voivat merkittävästi virtaviivaistaa työnkulkua ja säästää sekä sinulle että asiakkaalle aikaa ja rahaa. Nyt sinun ei tarvitse juoksuttaa kaupunkia; asiakkaat voivat kommentoida ja todistaa kuvia heti kotoaan mukavasti.

Verkkokaupan vaihtoehdot

nextgen galleria verkkokaupan vaihtoehdot

Odota, luuletko – minuutti – että olet nähnyt kaiken? Jos niin, olet väärässä. Mitä luulet työskentelevän täällä? Mill-the-art-kappale koodia, joka naamioitu ylägallerialaajennukseksi? Tule, poika, puhumme NextGEN-galleriasta, ja se ei koskaan petä.

Jos myyt valokuvia tai kuvia, NextGEN-galleria tarjoaa sinulle erinomaisen valikoiman ominaisuuksia, jotka tuovat isot dollarit kotiin. Sinä pystyt myydä valokuvia verkossa ja fyysiset tulosteet vaivattomasti. Voit helposti luoda mukautettuja hinnastoja ja heittää pari kuponkia hyvää mittaa varten. Ja hallitsetko koko asiaa WordPress-järjestelmänvalvojalta? Valokuvien myyminen NextGEN-galleriassa on vaivatonta.

Laajennus tukee PayPal- ja Stripe-maksuyhdyskäytäviä kirjoittamishetkellä, mikä riittää. Kummankin yhdyskäytävän integrointi on yhtä helppoa kuin A, B, C. Testausta varten suosittelemme, että portti otetaan käyttöön testiyhdyskäytävä varmistaaksesi, että sinua ei veloiteta testitilauksista.

Tulostuslaboratorion integrointi

Print Lab -integraation ansiosta voit nyt täyttää tulostustilaukset automaattisesti. Voit halutessasi täyttää tilaukset manuaalisesti tai automaattisesti White House Custom Colour (WHCC) -yhtiön kautta, joka on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista painolaboratorioista. Kehittäjät työskentelevät ahkerasti tehdäkseen yhteistyötä kansainvälisten painotalojen kanssa tulevaisuudessa.

Seuraavaksi NextGEN-galleria tarjoaa sinulle automaattisen verolaskelman Taxjarin kautta, nolla palkkiot myynnistä (toisin kuin muut valokuvien myyntipalvelut, kuten Smugmug tai Photoshelter) ja paljon muuta.

Nyt kun meillä on idea siitä, mitä odottaa, luokaamme NextGEN-galleriaan yksinkertainen galleria hauskanpitoa varten.

Kuinka luoda NextGEN-galleria

Aluksi asenna ja aktivoi ilmainen NextGEN WordPress Gallery -laajennus. Osta sitten NextGEN Pro -laajennuksen kopio viralliselta verkkosivustolta. Asenna sen jälkeen pro-versio.

NextGEN-gallerian luominen

Nyt olet valmis seuraavaan osaan, luomalla gallerian. On olemassa kaksi tapaa. Voit luoda gallerian ja lisätä sen sitten sivullesi tai viestiin. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvia ja lisätä gallerian muokatessasi sivua tai viestiä.

Tarkastelen ensimmäistä menetelmää havainnollistamiseksi. Toinen menetelmä on melko itsestään selvä, varsinkin kun saat NextGEN-gallerian ripustettavaksi. Lisäksi haluaisin, että kokeilet toista menetelmää itse.

Navigoida johonkin Galleria> Lisää galleria / kuvat, kuten alla.

lisäämällä uusi galleria NextGEN-galleriaan

Seuraavalla näytöllä sinulla on pari vaihtoehtoa kuvien lähettämiseen. Voit lähettää tiedostoja tietokoneeltasi, tuoda mediakirjastoista tai tuoda kansion palvelimelta. Lataan kuvia kannettavasta tietokoneesta, joten valitsen ensimmäisen vaihtoehdon; Lataa kuvat.

Valitse seuraavaksi Luo uusi galleria, lisää Gallerian nimi (minun on “Uusi testigalleria ”), klikkaus Lisää tiedostoja valitaksesi kuvasi ja lopuksi Aloita lähetys -painike, kuten alla.

kuvien lähettäminen NextGEN-galleriaan

Jos kaikki menee hyvin, sinun pitäisi nähdä tämä pieni kaveri näytön alareunassa:

lataus valmis

Voit napsauttaa Hallinnoi galleriaa> Uusi testigalleria linkki, jos sinun on muokata galleriaasi, mutta ohitamme sen ja näytämme kuinka lisätä “Uusi testigalleria ” sivulle tai viestiin.

NextGEN-gallerian lisääminen sivulle / viestiin

Nyt kun meillä on galleria menossa, asetetaan se sivulle. Prosessi pysyy samana, jos haluat lisätä gallerian viestiin. Navigoida johonkin Sivut> Lisää uusi, kuten alla. Huomaa, että voit muokata myös olemassa olevaa sivua / viestiä.

uuden WordPress-sivun lisääminen

Lisää seuraavaksi sivusi otsikko ja napsauta TULLA SISÄÄN -näppäin uuden rivin aloittamiseksi (vai estääkö se?). Napsauta plus (+) -kuvaketta, vieritä kohtaan Yleiset lohkot, ja napsauta NextGEN-galleria, kuten korostamme alla olevassa kuvassa.

nextgen galleria gutenbergin lohko

Napsauta sen jälkeen Lisää NextGEN-galleria -painiketta, kuten alla yksityiskohtaisesti kuvataan.

lisää seuraavagengalleria

Se on niin helppoa; olet todennäköisesti lisännyt gallerian jo sivullesi / viestiin. Mutta älkäämme menkö eteenpäin täällä. Napsauttamalla painiketta pääset seuraavalle näytölle. Täällä, valitse Galleriat (1)Galleria (2) (meidän tapauksessamme se on “Uusi testigalleria ”), ja näyttötyyli (valitsin Pro-laatta (3)), kuten alla.

Sen jälkeen vieritä näytön alaosaa kohti ja paina Lisää galleria painike:

Seuraava, Tallenna luonnos, esikatselu ja päivitys, tai Julkaista uusi sivu tai viesti sen mukaan, missä olet työnkulussa. Menin mukaan Julkaista koska olen luonut uuden sivun ��

Hyvät naiset ja herrat, tässä on kuinka äskettäin luoma galleria näyttää testisivustollani, joka on käynnissä Total WordPress -teemalla:

NextGEN kanssa Total

Ei paha noin viiden minuutin pehmeästä työstä.

Ovatko NextGEN-galleriat reagoivia?

Lyön vetoa, että he ovat! Lähetin linkin puhelimeen, ja tässä on mitä sain:

NextGEN Responsive

Kaikki on hyvin; NextGEN-gallerioita on helppo luoda ja niihin voi reagoida myös �� Se on kuin meillä olisi kaikki tarvitsemme täällä, joten siirrymme seuraavaan osioon. Tämän asian ominaisuudet ja vaihtoehdot ovat riittävät keräämään paljon rave-arvosteluja sinä käyttäjiltäsi. Tässä on muutama suosittelut.

Suositukset

nextgen galleria suosittelut

Käyttäjät ylistävät NextGEN-galleriaa vasemmalla, oikealla ja keskellä. Tarkoitan, mitä ei pidä rakastaa laajennuksesta. Tässä on todellisia tyytyväisten käyttäjien suosituksia:

Viimeisen 15 vuoden aikana olen kokeillut useita gallerialaajennuksia ja NEXTGEN-GALLERIA on kaukana kaikkein käyttäjäystävällisin, monipuolisin ja tehokkain. Kiitos! – Mark Jordan Photo

Sitten on…

Olemme käyttäneet NextGEN-galleriaa yhdellä tai toisella sivustolla jo vuosia. Sen lisäksi, että siinä on hieno ominaisuusvalikoima, se on myös hyvässä kunnossa, aina ajan tasalla, ja olemme menestyneet vuosien varrella kaikissa tukipyynnöissä. Suosittelen sitä erittäin! – David G. Johnson

Ja…

NextGEN Gallery -laajennus on juuri se, mitä etsin gallerialaajennuksesta taidettani varten. Pidän siitä, että voin lajitella mukautetun gallerian ja että siinä on asetus, jolla varmuuskopioidaan alkuperäiset kuvat ja poistetaan hiiren kakkospainikkeella valikko, jotta ihmiset eivät lataa taiteeni. – GabiClayton

…muiden joukossa.

Erinomaisella arvosanalla varustetun galleria-liitännäisen vuoksi olisimme täällä koko päivän, jos lisäisimme jokaiseen arvosteluun viestiin. Voit tarkastella lisää arvosteluja virallisella NextGEN Gallery -sivustolla tai WordPress.org. Katsotaanpa tätä tietenkin käytettävissä olevia tukivaihtoehtoja.

NextGEN-galleriatuki

Jos olet jumissa NextGEN-galleriaa käyttäessäsi, voit aina luottaa heidän esimerkilliseen tukeen. Ne tarjoavat paljon tukivaihtoehtoja ja -materiaaleja. Ensinnäkin voit aina lähettää tukilipun, jos sinulla on Imagely-tili. Lisäksi voit aina tarkistaa dokumentointi jos tarvitset apua NextGEN Gallery -laajennuksen määrittämisessä.

Tämän lisäksi voit tutustua Kuvallinen blogi ja WordPress Photography Podcast. Resursseista on paljon opittavaa. Lisäksi voit aina ottaa yhteyttä Imagelyyn suoraan.

NextGEN-galleria hinnoittelu

nextgen galleria hinnoittelu

Imagely tarjoaa sinulle loistavat hinnoittelupaketit. Kuten olemme jo perustaneet, he tarjoavat sinulle ilmaisen version, joka vie sinut oven eteen. Jos haluat premium-lisäosia, voit ostaa Plus (79 dollaria), Pro (139 dollaria), tai Elinikäinen paketti (299 dollaria). Valitse sinulle sopiva paketti.

Hanki NextGEN-galleria

Viimeiset sanat

NextGEN-galleria on fantastinen WordPress-gallerialaajennus. Sen mukana tulee miljoona ja yksi ominaisuus, jotka tekevät kauniiden gallerioiden luomisesta erittäin helppoa. Samalla plugin on uskomattoman helppokäyttöinen, että osut maahan juoksemassa nopeasti. On ilmainen versio, jonka avulla voit testata vesialueita, mutta jos haluat enemmän virtaa, sinulla on runsaasti premium-lisäosia beck and call -sovelluksellasi..

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia? Mikä on suosikki gallerialaajennuksesi? Kerro meille kommenteista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map