Muunna blogiviestit sosiaalisen median kampanjoihin Missinglettr: n avulla

missinglettr arvostelu

Tässä artikkelissa tarkastellaan Missinglettr – helppokäyttöinen, täysin automatisoitu, sisällön toistamiseen tarkoitettu työkalu sosiaaliseen mediaan.


Koska orgaanisten sosiaalisen median viestien saatavuus on lähellä 1-2%, se on vain järkevää määräajoin jaa nykyinen sisältösi näillä alustoilla. Sosiaalisen median viestien luominen uudelleen samasta vanhasta sisällöstä on kuitenkin aikaa vievä tehtävä. Eikö sinun olisi mieluummin käyttää aikaa työskennellä uuden sisällön suhteen?

Tulla sisään Missinglettr.

missinglettr aloitussivulta käännetään blogin viesti sosiaalisen median kampanjoihin

Missinglettr on helppokäyttöinen, automatisoitu, sisällön uusintatyökalu sosiaaliseen mediaan. Se muuttaa blogiviestisi automaattisesti kiinnostaviksi sosiaalisen median kampanjoiksi ja julkaisee ne kaikki ympäri vuoden. Se on todella niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. tässä miten Missinglettr toimii:

 • Kirjoita blogin viesti Missinglettr.
 • Se luo sosiaalisen median kampanjan ja sisältökalenterin automaattisesti.
 • Voit muokata / poistaa kutakin sosiaalisen median viestiä mielesi mukaan ja sitten hyväksyä kampanjan.

Ja siinä se on. Missinglettr jakaa viestisi vastaavilla sosiaalisen median kanavilla.

Kuinka käyttää Missinglettr-tiedostoa muuntamaan blogiviestit automaattisesti ajoitettuihin sosiaalisen median kampanjoihin

Tarkastelun aikana huomasin, että Missinglettr on erittäin helppo käyttää ja kauniisti suunniteltu. Vain muutamalla napsautuksella Missinglettr pystyi muuttamaan WPExplorer-blogin viestit vuoden mittaisiksi sosiaalisen median kampanjoiksi..

Näin voit luoda sosiaalisen median kampanjan Missinglettrissä.

missinglettr-rekisteröintisivu

Vaihe 1: Ensimmäinen vaihe on uuden tilin rekisteröinti. Olen ilmoittautunut liiketoiminta tili, koska se sisältää kaikki tuoteominaisuudet, joita Missinglettr tarjoaa.

Missinglettr-tilin kirjaaminen ei vaadi CC: tä ja saat 14 päivän kokeiluversion mistä tahansa suunnitelmasta. Mene eteenpäin ja kokeile sitä!

missinglettr luo uusi kampanja 01

Vaihe 2: Kun olet kirjautunut Missinglettriin, seuraava vaihe on luoda ja määrittää a uusi projekti. Ajattele a projekti kuten lähteen verkkosivusto josta kaikki blogiviestit noudetaan. Olen valinnut projektin nimen nimellä WPExplorer ja kirjoitin äskettäin kirjoittamani opetusohjelman.

Seuraavaksi yhdistin henkilökohtaisen Twitter-tilini ja siirryin seuraavaan vaiheeseen. Tätä kirjoitettaessa Missinglettr tukee Viserrys, Facebook (Sivut ja ryhmät) ja LinkedIn (Henkilökohtaiset ja yrityssyötteet). Tukea: lle Google My Business on tulossa pian.

missinglettr luo uusi kampanja 02 valitse aikavyöhyke

Vaihe 3: Tämän jälkeen valitsen aikavyöhykkeeni ja tietyt ajankohdat, jolloin sosiaalisen sisällön julkaiseminen.

missinglettr luo uusi kampanja 03 postitusaikataulu

Vaihe 4: Seuraavassa vaiheessa Missinglettr pyytää valitsemaan oletusarvoisen lähettämisaikataulun. Voit valita minkä tahansa aikataulun seuraavista:

 • Kohtalainen: 4 viestiä 2 viikossa (suositus)
 • Kevyt: 9 viestiä / vuosi
 • Raskas: 15 viestiä 2 kuukaudessa

missinglettr luo uuden kampanjan 04 kielten integroinnin

Vaihe 5: Seuraava vaihe on kielen valinta. Missinglettr tukee oletuksena englantia, ja voit muuttaa sen vaatimuksiesi mukaan.

08 missinglettr luo uuden kampanjan 06 brändäyksen

Vaihe 6: Seuraava näyttö on tuotemerkki, jossa voit mukauttaa tuotemerkin imagoa, pääväriä ja nimeä. Voit myös muokata kirjoittajan nimeä.

09 missinglettr luo uuden kampanjan

Vaihe 7: Viimeisessä vaiheessa sinun on valittava tarjouskupla, kuten eniten, napsauta Seuraava, ja Missinglettr alkaa tuottaa kampanjaa.

10 missinglettr luo uuden kampanjan 08 melkein valmis

Ja vain muutamassa hetkessä (minun tapauksessani kesti alle minuutin) Missinglettr on luonut vuoden mittainen sosiaalisen median kampanja yhdestä blogitekstistä.

11 missinglettr luo uuden kampanjan 09 valmis

Tarkastellaan Missinglettrin automaattisesti luomaa sosiaalisen median kampanjaa

Kun Missinglettr on luonut kampanjan, on aika tarkistaa se. Tarkistamisprosessi on melko yksinkertainen. Katsot viestejä, muokkaat niitä tai poistat ne, joista et pidä. Tässä on yleiskatsaus prosessista:

12 missinglettr-kampanjan hashtagia luodaan automaattisesti

Kampanjan tarkistusnäytön ensimmäisessä vaiheessa Missinglettr ehdottaa joitain automaattisen luomisen hashtageja niiden suosion lisäksi. Näitä hashtageja käytetään jokaisessa automaattisesti luodussa viestissä.

Voit poistaa hashtagit tai järjestää ne uudelleen, kun näet kuusen. Olen valinnut seuraavat hashtagin WP-CLI-viestiini:

13 missinglettr-kampanjan hashtags mukautettu

Kun hashtags on tarkistettu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

14 missinglettr -kampanjakatsaus

Täällä voit tarkistaa jokaisen kampanjan viestin. Voit muokata, poistaa tai muuttaa viestien järjestystä haluamallasi tavalla.

15 missinglettr -kampanjakatsauksen muokkausviesti

Yksittäisissä viesteissä Missinglettr antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa tekstin lainausta sekä kuvaa, valita toisen kuvan tai käyttää lainkaan kuvaa. Voit myös muokata viestin koko sisältöä manuaalisesti.

Kun olet tarkistanut ja vahvistanut kampanjan viestit, siirry seuraavaan vaiheeseen.

16 missinglettr -kampanjakatsauksen lopullinen

Tämä on viimeinen kampanjan tarkistusnäyttö, jossa voit valita kampanjan keston ja aktivoida kampanjan.

Sosiaalisen median kampanjan hallinta Missinglettrissä

1) Katsaus Missinglettr Social Media -hallintapaneeliin

17 missinglettr-kampanjan kojelaudan yleiskatsaus

Missinglettr-kojetaulu antaa sinulle yleiskuvan kampanjasi tehokkuudesta ja kaikista uusista tarkistamista odottavista kampanjoista.

Missinglettr tarkistaa blogin RSS-syötteen löytääksesi blogiviestit, joita ei ole muunnettu kampanjoiksi, ja lisää ne Odottaa kampanjoita jonottaa. Voit tarkistaa nämä kampanjat ja ajoittaa ne poseeraamaan sosiaalisissa kanavissasi monivuotista liikennettä varten.

2) Uuden projektin luominen Missinglettriin

18 missinglettr aktiivisen projektin kojetaulu

Missinglettr-tilin perusyksikkö on a projekti, tunnetaan myös nimellä lähde. Se on pohjimmiltaan a tuettu blogi josta Missinglettr hakee sisällön. Nykyinen kuvakaappauksen lähde on WPExplorer. Voit vaihtaa projektien välillä pudotusvalikosta.

Kirjoittamishetkellä Missingletter tukee Wix-, WordPress-, Squarespace- ja Shopify-blogeja.

19 missinglettr lisäämällä uuden projektin p1

Vaihe 1: Lisää uusi lähde valitsemalla Uusi sivusto samasta pudotusvalikosta.

20 missinglettr lisäämällä uuden projektin p2

Vaihe 2: Kirjoita sivuston projektin nimi ja RSS-syötteen URL-osoite, ja Missinglettr luo automaattisesti sosiaalisen median viestit kyseisen sivuston blogiviestistä..

3) Missinglettr-ajoitettu viestinäkymä sisältökalenterissa

21 puuttuvaa sisältökalenteria

Ajoitettu sisältö -sivulla näkyy sosiaalisen median sisältökalenteri, joka sisältää kaikki Missinglettr-projektisi aktiiviset kampanjat. Voit vetää ja pudottaa viestejä aikataulun muuttamiseksi, lisätä uusia viestejä tai muokata olemassa olevia viestejä suoraan sisältökalenterista.

4) Kampanjan tehokkuuden mittaus Missinglettrissä

22 missinglettr-kampanjaraportin kojetaulu

Missinglettr-raportin ja analyysin hallintapaneeli näyttää tehokkaimmat kampanjat, napsautukset yhteensä ja aktiivisimmat sosiaaliset verkostot. Näyttökerratiedot orgaanisista viesteistä puuttuu tässä vaiheessa. Se olisi ehdottomasti hyvä mittari, joka auttaa mittaamaan sosiaalisen median orgaanisten viestien napsautussuhdetta (tunnetaan paremmin napsautussuhteena)..

Lisäominaisuudet Missinglettriltä

Seuraavat ominaisuudet löytyvät Missinglettr-asetuspaneelista, ja niitä voidaan käyttää räätälöityjen kampanjoiden luomiseen.

1) Lainaa kuplia ja tuotemerkkejä

23 missinglettr lainauskuplia ja brändäys

Voit mukauttaa Quote-kuplamalleja ja rajoittaa niiden käyttämisen vain ennalta määritettyyn kuvajoukkoon. Tämä auttaa pitämään brändin johdonmukaisuuden kaikissa viesteissä.

2) Sisältöpohjat

24 puuttuvaa sisältömallia

Sisältöpohjat auttavat Missinglettria luomaan viestejä kirjoitustyylisi mukaan, jotka vastaavat brändisi ääntä. Voit myös käyttää sisältöpohjia luodaksesi sosiaalisen median viestejä omalla kielelläsi, englantia lukuun ottamatta.

25 puuttuvaa sisällön muokkaamista

Voit luoda omia sisältömalleja käyttämällä Missinglettr-sivustossa olevia oletuspaikannäyttöjä.

3) Sisältöohjelma

26 missinglettr sisältöaikataulu

Missinglettr tarjoaa viisi oletusaikataulumallia, jotka vaihtelevat kahdesta viikosta vuoteen. Tämän oppaan alussa valitsimme 4 viestin aikataulun 2 viikossa. Voit luoda uusia postiaikatauluja tai muokata olemassa olevia aikataulusi tarpeen mukaan.

4) Vanhojen blogi-viestien uudelleen lähettäminen keskisuurille

Missinglettr tukee olemassa olevien blogi-viestiesi uudelleen lähettämistä kokonaisuudessaan (eikä otteena) Mediumille. Voit kuitenkin ottaa tämän ominaisuuden käyttöön vain uuden kampanjan luomisen yhteydessä.

Huomaa, että julkaiset kopion olemassa olevasta blogiteksistä Mediumissa voimin vaikuttaa kielteisesti sivustosi SEO-tasoon, ellei sisältöä jaeta oikein. Missinglettr huolehtii tästä käyttämällä kanonisia linkkejä Mediumissa, joka mainitsee blogiisi olevan sisällön alkuperäinen lähde. Tästä huolimatta sinun tulisi käyttää tätä ominaisuutta varoen.

5) Mukautettuja URL-lyhenteitä ja muuta

27 missinglettr mukautettua URL-lyhennystä

Missinglettr käyttää lettr.ai verkkotunnus lyhentääksesi linkkejäsi sosiaalisessa mediassa. Se tukee myös kolmansien osapuolien URL-lyhenteitä, kuten Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm ja JotURL. Voit myös valita olla käyttämättä mitään URL-lyhenteitä, vaikka sitä ei suositella.

Missinglettr tukee myös mukautettujen UTM-parametrien lisäämistä ajoitettuihin viesteihin lähetettyihin linkkeihin. Tällä tavalla saat lintuperspektiivin Missinglettr-kampanjoidesi tuottamasta liikenteestä suoraan Google Analyticsin hallintapaneelista..

Lisäksi voit lisätä oletusviivatteet, jotka lisätään jokaiseen viestiin, tai poistaa kokonaan käytöstä.

Missinglettr hinnastostrategia

missinglettr hinnoittelumalli tammikuu 2020

On 3 yksinkertaista Missinglettr hinnasuunnitelmat 14 päivän luottokortti ilmaisella kokeilukerralla. Saat myös kaksi kuukautta ilmaista vuosisuunnitelmasta.

Blogger Suunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden sisällön lähteen (tai projektin), 3 sosiaalista profiilia, 1000 ajoitettua viestiä ja yhden käyttäjän pääsyn.

liiketoiminta Suunnitelma maksaa 47 dollaria kuukaudessa ja sisältää 3 sisältölähdettä, 8 sosiaalista profiilia, 5000 ajoitettua viestiä ja rajoittamaton käyttöoikeus. Voit hallita sosiaalisen median läsnäoloa kolmelle brändille. Liiketoimintasuunnitelma sisältää myös lisäominaisuuksia, kuten automaattisen lainauskuplan luomisen, mukautetun postitusaikataulun, mukautetut postimallit, automaattisen postituksen Mediumille ja edistyneen analyysin. Erityisesti ohjelmassa tarjotun tuen taso Blogger ja liiketoiminta suunnitelmat ovat samat.

Virasto Suunnitelma maksaa 147 dollaria kuukaudessa ja sisältää 7 sisältölähdettä, 25 sosiaalista profiilia, 10 000 ajoitettua viestiä ja rajoittamaton käyttöoikeus. Kaikkien liiketoimintasuunnitelmassa olevien tietojen lisäksi saat whitelabled-ominaisuuksia, asiakastilit (saatavana pyynnöstä), räätälöityjä PDF-raportteja ja ensisijaisen tuen omistamalla tilinhallinnalla.

Mikä Missingettr-suunnitelma sinun pitäisi valita?

 • Jos olet bloggaaja tai yksinpuhuja, Missinglettr’s Blogger suunnitelma sopisi sinulle hyvin.
 • liiketoiminta suunnitelma sopii paremmin tuotemerkeille, joilla on useita tuotteita (ja siten sosiaalisen median profiileja), ja yksinmyyjille, jotka tarjoavat sosiaalisen median palveluita brändeille.
 • Virasto suunnitelma sopii hyvin pienimuotoisille sosiaalisen median toimistoille tai yksinmyyjille, jotka tarjoavat sosiaalisen median palveluita pienille ja keskisuurille asiakkaille.

50%: n alennus Missinglettr

Voit säästää rajoitetun ajan 50% kaikista Missinglettr-suunnitelmista kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, kun olet jäsen. Tallenna vain napsauttamalla ja aloita sosiaalisen median strategian suunnittelu.

Säästä 50% Missinglettristä

Käärimistä

Eeppisen sisällön luominen on kiistatta tärkein tekijä sisällön markkinoinnin menestykseen. Toiseksi tärkein tekijä on epäilemättä, sisällön markkinointi. 

Sisältösi mainostamiseen on useita tapoja, mukaan lukien syndikaatti, vierasviestit, sosiaaliset tiedotuskampanjat, uutiskirjepommit ja mainostaminen omilla sosiaalisen median kanavillasi. Viimeisessä osassa Missinglettr tulee sisään, mikä säästää aikaa samalla kun kasvattaa blogisi liikennettä ilmaiseksi!


Sinulle – mitä ajattelet Missinglettristä? Mitä ominaisuuksia haluaisit nähdä seuraavaksi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map