Mukauta WordPress-sivustoasi tänään CSS Hero -sovelluksella

CSS Hero

Mukauta verkkosivustosi ulkoasua ja tunnetta vain muutamalla napsautuksella! CSS Hero on helppo työkalu, jonka avulla kuka tahansa voi lisätä mukautettuja fontteja, värejä, reunuksia, reunuksia ja muuta viesteihisi ja sivuillesi. Kuinka jokin mahtava voisi saada paremmin?


Kuinka mukauttaa WordPress-sivustoasi

Aiemmin olet todennäköisesti ajatellut, että sinun on oltava kehittäjä tehdä mukautettuja muutoksia WordPress-sivustoosi. Ei enää! CSS Hero on elävä muokattava teeman muokkausohjelma, joka antaa sinulle vallan luoda WordPress-sivusto, joka sopii sinulle tai yrityksellesi. Osoitamme sinulle, kuinka helppoa on mukauttaa verkkosivustoasi CSS Hero -sovelluksen avulla (yhtä helppoa kuin 1, 2, 3), ja jaamme niistä monista syistä, miksi se on loistava vaihtoehto sinulle.

1. Hanki CSS Hero

Tämä on tärkein osa – sinun on tartuttava kopioon CSS Hero -sovelluksesta! Valitse sinulle sopiva suunnitelma. Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta sinulla on vuosi aktivoida CSS Hero verkkosivustollasi (tai verkkosivustoilla, jos valitsit henkilökohtaisen tai Pro-suunnitelman), mutta voit sitten tehdä mukautettuja muutoksia verkkosivustoosi ikuisesti!

2. Varmista, että olet sankari valmis

Ennen kuin voit aloittaa muutosten tekemisen, sinun on oltava varma, että käytät Hero-valmis-teemaa. Voit nähdä luettelon Sankari testasi teemoja CSS Hero -sivustolla – ja oma kokonaisteemamme on tarkoitus julkistaa myös sankarina valmiina!

Jos et näe haluamaasi teemaa, älä ole surullinen – voit silti käyttää CSS Heroa minkä tahansa teeman kanssa! Kokeile ensin Rakettitila teeman kanssa. Tämän avulla CSS Hero tekee parhaiten määritellä teeman CSS-elementit, jotta voit aloittaa mukauttamisen. Mutta jos tämä ei toimi teemasi kanssa, voit käyttää Pika-asennustyökalu CSS-elementtiemme kartoittamiseen (tämä vie vain vähän enemmän aikaa kuin muut vaihtoehdot).

3. Osoita, napsauta ja mukauta

css-sankari-editointi

Nyt hauska osa – räätälöinnit! Kun olet aktivoinut CSS Hero -verkkosivustosi, voit mukauttaa useita ominaisuuksia. Vie hiiri sivuelementeille nähdäksesi mitä muokattavissa (CSS Hero korostaa elementit sinisellä ruudulla, kun viet hiiren osoittimeen) ja napsauta aloittaaksesi muokkaamisen.

css-sankari-räätälöintiä

Kun napsautat elementtiä, CSS Hero näyttää sinulle luettelon vaihtoehdoista (kuten Teksti, Tausta, Reunus, Täyte, Marginaali, Koko jne.). Varmista vain, että tallennat, kun olet valmis. Ja jos haluat kumota tekemäsi muutoksen, palauta alkuperäiset elementtiosat vain osioiden sisäänrakennettujen palautusvaihtoehtojen avulla.

Lisää ominaisuuksia, jotka tekevät CSS: n sankarista mahtavaa

On tonnia enemmän syitä rakastaa CSS Heroa, koska se todella tekee uusien käyttäjien ja kokeneiden kehittäjien helpoksi mukauttaa teemoja. CSS Hero -sovelluksessa on myös runsaasti vaihtoehtoja, joita voit käyttää teeman ammatillisiin muutoksiin. CSS Hero tukee moderni CSS ominaisuuksia, kuten kaltevuudet ja laatikkovarjot, sisältää älykäs värien valinta joten voit valita värejä työpöydällä olevista sovelluksista (Photoshop, Ilotulitteet jne.) tai tiedostoista ja Yli 600 kirjasinta ja kuviota (sekä lisätty tuki Typekit- ja kolmansien osapuolien kirjasimille).

On myös sisäänrakennettuja vaihtoehtoja muokkaamiseen ja mukauttamiseen reagoivat näytöt. Kun muokkaat, valitse vain yksi näyttövaihtoehdoista ja testaa, miten viritetty teema toimii reagoivasti, ja tee tarvittaessa lisämuutoksia. Se on loistava tapa varmistaa, että vierailijat voivat lukea viestejäsi ja sivusi millä tahansa laitteella.

Ja jos päästät PRO-suunnitelmaan, saat myös CSS: n sankaritarkastaja joka antaa sinulle valtuudet käyttää CSS Heroa kuten selaimen tarkastustyökalu. Tämä on loistava työkalu kehittäjille, koska se antaa sinulle tutun asetuksen kopioida, liittää ja muokata CSS: ääsi lennossa.

Voi, ja sinun ei tarvitse lainkaan huolehtia siitä, että CSS Hero hidastaa sivustoasi. Se ei vaikuta WordPress-asennuksesi toimintaan ollenkaan. Laajennus käyttää resursseja vain, kun käytät suoraa editoria, joten järjestelmänvalvojan ja live-sivustosi toimivat normaalisti.

CSS Hero, 5 tähden mukauttaja

Olemme tarkistaneet paljon rakentajia, mutta CSS Hero on räätälöijä. Sen sijaan, että lisääisit samoja sivuelementtejä kuin kaikki muut käyttävät samaa teemaa kuin sinä, CSS Hero antaa sinulle voiman tehdä siitä enemmän, joutumatta oppimaan CSS: tä viikonloppuisin.

Hanki CSS Hero

Toivottavasti kokeilet CSS Heroa! Se toimii hyvin monien suosittujen teemojen ja laajennusten kanssa, mukaan lukien WPMU Dev: n (vihje huomenna). Me todella halusimme kokeilla sitä, ja tiedämme sinun tekevän!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map