MotoPress Page Builder: Merkittävien päivitysten tarkistaminen

MotoPress Page Builder: Merkittävien päivitysten tarkistaminen

MotoPress-sisältöeditori on yksi suosituimmista WordPress-sivujen rakentajista monikäyttöisille verkkosivustoille. Se on laajennus, joka tarjoaa paljon tarjottavaa etenkin käyttäjille, joilla ei ole teknistä asiantuntemusta: vedä ja pudota -elementtielementit, lukuisat ennalta määritetyt asettelut ja helposti venytettävät asetteluesteet, kaikki tarvittavat sisältöelementit ja paljon muuta kätevää vaihtoehtoa. Se on arvostettu käyttäjien ja kehittäjien keskuudessa työkaluna avaimet käteen -sivuston rakentamiseen.


Viimeisen 2 kuukauden aikana on tapahtunut paljon huomattavia laajennuksia, jotka vaikuttivat käytön lisääntymiseen lyhyen ajan. Päivitykset viittaavat nykyaikaisten verkkosivustojen käyttäjien odotuksiin: useimmat haluavat olla nopeampia ja toiminnallisesti rikkaampia työkaluja yhdessä paikassa ilman tarvetta asentaa ja hallita lisää lisälaajennuksia. Siksi päätavoite oli tehdä editorista tehokkaampi, nopeampi ja helppokäyttöisempi.

Uudet ja parannetut MotoPress-ominaisuudet

Tarkastellaan yksityiskohtia ja katsotaan, mitkä uudet ominaisuudet paransivat toimittajan kilpailukykyä muiden WordPress-sivujen rakentajien keskuudessa verkossa.

Parannettu laajennuksen käynnistysaika

Mukauttamistyö alkaa helpommin, koska laajennus käynnistyy nyt 2 kertaa nopeammin. Ajoitus on kaikenlaista jokaisessa liiketoiminnassa, joten tällainen siirtyminen kevyeen oli luonnollista.

Etukäyttö editointi

Kerran kauan odotettu kohde ja nyt käännöskohta editorin muutoslokiin. Vakio ‘tyhjiössä’ -sivurakennus korvattiin etuosan WYSIWYG-muokkauksella. Nyt tavallisen järjestelmänvalvojan taustan sijaan verkkosivun järjestelmänvalvoja voi nähdä varsinaisen verkkosivun käyttöliittymässä ja editorin työkalupakin vasemmalta. Kaikki työkalut ovat oletusarvoisesti piilotettuja, jotta muokkausalue pysyy turhaa. Kun haluat lisätä uusia sisältöelementtejä, napsauta yläpuolella olevaa + Lisää punainen -painiketta, valitse tarvittavat toiminnot luettelosta ja vedä se sitten vain sivulle. Päivityksesi lopullinen tulos näkyy aivan kuten Esikatselu-sivulla.

Frontent Editor MotoPress

Uusi tyylipäällikkö

Kun kyse on tyylien säätämisestä CSS: n avulla, useimmat ei-tech-käyttäjät kokevat turhautumista. Päivitetty rakennusohjelma avaa enemmän mahdollisuuksia työskennellä sivun ulkoasun suunnittelussa menemättä CSS: hen, mutta valitsemalla tarvittavat vaihtoehdot päivitetyssä Style Manager -sovelluksessa. Aloita tyylien luominen ja käyttö napsauttamalla mitä tahansa lisättyä sisältöelementtiä> siirry kohtaan Tyylit> Paina Muokkaa elementtityyliä.

Uusi tyylipäällikkö

Tätä hallintaohjelmaa käyttämällä saat täyden vapauden muokata seuraavia sisältöelementin parametreja:

 • Taustaväri
 • Tekstin väri
 • Taustatyyppi (kuva, kaltevuus, ei mitään)
 • Tiivisteet
 • marginaalit
 • Reunatyylit (oletus, kiinteä, pisteviiva, katkoviiva, kaksinkertainen, ura, harjanne, upotettu, alusta)
 • Rajaparametrit, säde ja värit.

Tyylinhallinta-asetukset MotoPress

Hyvä askel eteenpäin, plugin toimitti mahdollisuuden tallentaa ja käyttää mukautettuja tyylejäsi uudelleen. Tämä vaihtoehto eliminoi erittäin hyvin kaikki mahdolliset toistotyöt. Jos haluat käyttää samoja tyylejä mihin tahansa muuhun sisältöelementtiin, älä unohda tallentaa sitä: kun olet asentanut uudet tyylit, napsauta Käytä> valitse Tallenna nimellä. Jokainen tyylijoukko tallennetaan uudella esiasetuksella, joka tallennetaan Tyylit-välilehden Elementityylit ja Presetit -kohtaan.

Tallenna mukautetut tyylit -vaihtoehto

Testaus järjestelmänvalvojan alueella olevien laitteiden välillä

Tämän päivityksen taustalla oli johdonmukainen logiikka, koska matkaviestinnän määrä kasvaa jatkuvasti, ja on erittäin tärkeää testata nopeasti, varmistavatko kaikki laitteet tyydyttävän käyttökokemuksen. Online-esikatselu useilla laitteilla järjestelmänvalvojan taustalla otettiin käyttöön MotoPress Editoriin yksinkertaisesti siksi, että siitä tuli pakollinen vaihtoehto. Sulautettu emulointiympäristö (emulaattori mahdollistaa tietokoneesi järjestelmän käyttäytymisen kuin toinen) editointityökaluissa suorittaa sivustosi sivun yhden napsautuksen esikatselun työpöydällä, matkapuhelimella ja tablet-laitteella. Nauti online-emulaattoreiden käytettävyydestä napsauttamalla ikkunan yläosassa olevaa Responsive Preview -painiketta ja valitsemalla tarvittava laite verkkosivustosi esikatseluun. Tarkista esimerkki tabletin esikatselusta:

Tabletin esikatselu

Tai matkapuhelin:

Matkapuhelimen esikatselu

Rivin koko leveys ja korkeus käytettävissä

Koko näytön ratkaisu (kuva, video, teksti, taulukko jne.) On yksi nykyisistä verkkosuunnittelutrendeistä, joita suunnittelijat ovat arvostelleet ja asiakkaiden rakastamia. Silmälle miellyttävän lisäksi sisältöelementin koko näytön tilaa käytetään korostamaan mitä tahansa sivuston osaa, esittämään kuvia / videoita lähikuvina, kontrastimaan suunnitteluselementtien osia luettavuuden lisäämiseksi (suurempi vs pienempi) ) tai tasapainottaa niitä ja niin edelleen. Tätä uutta vaihtoehtoa käyttämällä voit venyttää muokattavan sisältölohkon riviä näkymäikkunan reunoihin.

Jos haluat käyttää rivin koko leveyttä tai koko korkeutta, napsauta rivikuvaketta tarvittavassa sisältölohkossa> siirry Rivin asetukset -välilehdelle oikealta> valitse ‘Koko’ ‘Säiliön leveys’ ja / tai rasti ‘Täytä korkeus ikkunasta ‘. Sisältölohko mukautetaan erilaisiin selaimiin ja laitteisiin katselua varten.

Rivi täysleveä ja täyskorkea

Hallitse Splash Screen -widgetin avaamistiheyttä

Todennäköisesti pieni päivitys, mutta siitä voi tulla erittäin kätevä verkkosivustoille, jotka käyttävät splash-sivua sovelluksen, ohjelmiston tai yksinkertaisen toimintakehotussivun suorittamiseen. Kun valitset tämän vaihtoehdon, voit hallita, kuinka usein splash-widget tulee näkyä sivustolla, jotta se ei häiritse tai häiritse verkkosivuston vieraita. Aseta taajuus siirtymällä Sisältöeditori-työkalupakkiin, valitsemalla Splash Screen -widget ja pudottamalla se sivulle> selaa sen asetukset oikealta ja vieritä kohtaan Näyttö-vaihtoehto: aseta, näkyykö sen aina tai kerran..

Splash screen -widget

Alarivi

Voit kokeilla kaikkia uusia vaihtoehtoja toiminnassa jopa ILMAISEKSI, koska Sisältöeditorilla on myös a freemium-versio. MotoPressin tärkein laajennus, Sisällöntuottaja, on jatkuvassa prosessissa säännöllisten korjausten ja parannusten kanssa. Tiimin tekniikat yrittävät seurata nopeasti kasvavan WordPress-yhteisön vaatimuksia ja muokata tuotetta jatkuvasti parempaan suuntaan, joten uudet päivitykset eivät pidä sinua odottamaan.

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tästä mahtavasta sisällöntuottajan laajennuksesta. Tai jos käytät jo MotoPressiä, haluaisimme kuulla mielipiteesi liitännästä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map