Monarch Review: Sosiaalinen jakaminen WordPress-laajennus ElegantThemesilta

Sosiaalinen todiste on kauneuden asia. Se erottaa sinut joukosta ja parantaa samalla brändisi arvoa. Sivustolla, jossa on vain 5 artikkelia, voi olla enemmän liikennettä verrattuna sivustoon, jossa on 1500 artikkelia. Nykyään älykkäämpien hakukoneiden ansiosta sivustosi arvo vaikuttaa merkittävästi sen sisällön laatuun.


Sisältöosa on toimittajan velvollisuus. Kampanja on sinun markkinointitiimisi vastuulla.

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia löytää täydellinen sosiaalisen median laajennus WordPress-sivustollesi? Siellä on tonneja, mutta yksikään niistä ei sovi laskuun. Plugin X: llä voi olla ominaisuuksia, mutta se puuttuu ominaisuudesta # 4. Ja ominaisuus nro 4 voi olla asia, josta et voi elää ilman. Riippumatta siitä kuinka monta pluginia on olemassa, jokainen niistä epäonnistuu yhdellä merkittävällä ominaisuudella.

Mieti hetki, entä jos olisi plugin – vain yksi plugin – joka voisi ratkaista kaikki nämä ongelmat? Voisiko olla sellaista kuvan täydellistä laajennusta? No kyllä! On.

Monarch tukee useita sosiaalisia verkostoja

Monarch tukee useita sosiaalisia verkostoja. 25 Verkot. 5 sijaintia. Analytics. Sosiaalinen jakaminen on tehty oikein.

Anna Monarch-laajennus Elegantti-teemista.

Mikä tekee Monarch-laajennuksesta niin erityisen?

Monarch-kojelauta-sm

Jos haluat ohittaa yksityiskohtaisen katsauksen, seuraavat kohdat kattavat sen pähkinänkuoressa:

 • 5 erilaista sijaintia sijoittaaksesi sosiaalisen jakamisen painikkeet
 • Laukaisimet, jotka johtavat ponnahdusikkunoihin ja sisäänrakennuksiin
 • Yksityiskohtainen jakamisanalyysit
 • Laaja räätälöintikyky
 • Massiivinen yhteisö- ja lippuperusteinen tuki
 • Kaiken kattava dokumentaatio

Elegantti Teemat on yksi niistä yrityksistä, jotka eivät tuota esineitä kiireellisesti. He suunnittelevat huolellisesti asioita ja kattavat kaikki perusteet ennen tuotteen lanseerausta. Katsotaanpa joitain Monarch-laajennuksen mielenkiintoisimpia ominaisuuksia.

5 sijaintia sosiaalisen jakamisen painikkeiden sijoittamiseen

Näytä sosiaalisen jakamisen painikkeet viidessä eri paikassa

Näytä sosiaalisen jakamisen painikkeet viidessä eri paikassa

Jotkut laajennukset antavat sinulle vain yhden, kaksi tai kolme aluetta jakopainikkeiden sijoittamiseksi. Monarch antaa sinulle 5 kohdennettua aluetta, joihin voit sijoittaa painikkeet. Hienoa on, että näillä viidellä alueella on suurin todennäköisyys saada huomiota ja napsauttaa sitä.

Pluginin paikkamerkinnät eivät häiritse lukukokemusta, ja koko muotoilulla on minimalistinen ja (sanotaanpa vain sanottava se) “tyylikäs” maku sille.

 • Kelluva sivupalkki
 • Sisäinen sisältö – sisällön ylä- tai alapuolella
 • Kuvissa ja videoissa
 • Automaattinen ponnahdusikkuna
 • Automaattinen sisäänlähtö

Kelluva sivupalkki on yksinkertainen – olemme kaikki nähneet sen ja melkein kaikki laajennukset antavat tämän. Sisäinen sisältö sijoittaa sosiaalisen jakamisen painikkeet viestin alussa tai lopussa tai molemmissa paikoissa.

Painikkeiden jakaminen mediaelementeissä

Jakamispainikkeet asetetaan mediaelementeille

Jakamispainikkeet asetetaan mediaelementeille

Tässä asiat alkavat muuttua todella viileiksi. Kuvat ovat luonnollisia ärsykkeitä sisälle elävälle eläimelle. Tätä silmällä pitäen viileällä tarjouskuvalla on huomattavasti suuremmat mahdollisuudet jakaa sosiaalisessa mediassa.

Jokainen sivustosi mediaelementti, mukaan lukien valokuvat ja videot, sisällyttää niihin sosiaalisen jakamisen painikkeet. Heti kun viet hiiren jonkin päälle – sosiaalisen jakamisen painikkeet tulevat valoon. Monarch tunnistaa automaattisesti kaikki sivustosi mediaelementit. Jos olet määrittänyt joitain mukautettuja elementtejä (kuten hieno e-kirjan latauslaatikko), voit kääri sen Monarhin lyhyen koodin ympärille, jotta sosiaalinen jakaminen sallitaan.

Liipaisimet

3 ainutlaatuista laukaista Monarchissa

3 ainutlaatuista laukaista Monarchissa

Yksinkertaisesti sanottuna liipaisin on signaali siitä, että tietty tapahtuma on tapahtunut. Tämä signaali lähetetään laajennuksen ytimeen, joka määrittelee kuinka reagoida siihen – ts. Mitä toimia suorittaa. Raaputat päätäsi, kun se kutisee. Käynnistys = kutina-tunne. Toimi = raapiminen päätäsi.

Monarch-laajennuksella on pari ennalta määritettyä liipaisinta, mukaan lukien:

 • Vanhanaikainen aikaraja (muistatko ne aikapommit Die Hardissä?)
 • Kun käyttäjä poistuu sivulta
 • Kun käyttäjä saavuttaa sivun lopun

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on määrittää haluttu liipaisin vastaan ​​ja toiminta ja katsoa sen rullaavan kuin kello.

Varoitus: Jos käytät aikalaukaisinta, sinun on laskettava tehokas aikataulu. Liian pian ja tulit häiritseväksi, liian myöhään ja olet menettänyt potentiaalisen tweetin.

Sinun on kaivettava syvälle sivustosi analytiikkaan (suosittelemme käyttämään Google Analyticsia tähän) ja selvitettävä keskimääräinen aika, jonka kävijä viettää sivustossasi. Kokeile seuraavilla ajanjaksoilla maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Ponnahdusikkunat ja lentosuositukset

Monarch-ponnahdusikkunoita

Automaattinen sosiaalinen sisäänlähetys -viestiruutu nousee sivusi oikeasta alakulmasta tervetulleeksi vierailijaasi miellyttävästi sosiaalisen jako-ruudun kanssa liipaisimesi perusteella. Se on huomaamaton ja silti loistavasti tehokas.

Seuraava on klassinen ponnahdusikkuna. Niille, jotka ovat kuullut OptinMonsterista, saattaa riittää, että sanotaan, että tämä laajennus on pohjimmiltaan OptinMonster – vain sosiaalisella jakamisella sähköpostitilauksen sijasta, miinus exit-intent -tekniikka.

Voit myös valita, kuinka ponnahdusikkunat esitellään vierailijalle kymmenestä eri animaatiosta – hiippa sisään, liu’uta kaikki suunnat, valon nopeus, suurentaa, kääntää, pomppia, kääntää jne. Tai jos haluat mieluummin vanhan koulun ”popia” , valitse sitten yksinkertaisesti ilman animaatiota.

Räätälöinti

monark helppo räätälöinti

Pieni mutta uskomattoman voimakas sana. Useimmat laajennukset antavat sinulle muutamia mukauttamisvaihtoehtoja. Jotkut antavat sinulle paljon. ET vie räätälöinnin kokonaan uudelle tasolle.

Tässä on joitain yksilöllisiä mukautuksia, joita Monarch tarjoaa:

 • Mukauta kaikkien ponnahdusikkunoiden ja liitännäisten otsikko ja viesti
 • Valitse 10 animaatiota pop- up- ja fly-in-esittelyjen joukosta tai ei lainkaan
 • Näytä ponnahdusikkunat / lentosuunnitelmat määritettyjen liipaisimien perusteella
 • 5 erilaista paikkamerkkiä – sivupalkki, yläosa, alaosa, mediassa, sisään- ja ponnahdusikkunassa
 • Valitse sosiaalisten painikkeidesi muoto, tyyli ja kohdistus
 • Muokkaa tekstiä, kuvaketta tai molempia jokaisessa sosiaalisen jakamisen painikkeessa
 • Käytä sosiaalisten painikkeiden alkuperäisiä tuotevärejä tai viritä niitä täydentämään sivustosi suunnittelua
 • Piilota osakkeiden lukumäärä, jos ne eivät ole erityisen vaikuttavia
 • Näytä yksittäisten osakkeiden lukumäärä tai yhdistetty laskelma (parempi sosiaalinen todiste)
Monarch tarjoaa runsaasti räätälöintivaihtoehtoja

Monarch tarjoaa runsaasti räätälöintivaihtoehtoja

Tästä huolimatta, plugin tarjoaa kaikki perusominaisuudet, joita muut plugins tarjoavat, jos olet miettinyt. Joitakin näistä olennaisista ovat:

 • Kyky valita, mitä verkkoja näytetään
 • Lisäpainikkeet, kuten “Tulosta” tai “Sähköposti”
 • Käytä lyhytkoodeja näyttääksesi sosiaalisen sisällön tekstiwidgetissä tai muulla sivuston lyhyen koodin sallimalla alueella
 • Tuo ja vie laajennuksen asetukset
 • Tehokas kojelauta

Sosiaalisen median analyysi

monarch analytics

Monarch tuo tehokkaan jakamisanalyysin kojelautaan. Sosiaalisen jakamisen tilastosivu näyttää osakkeiden kokonaismäärän, tykkäykset ja seurannan. Voit myös seurata kasvuasi (tai arvonalennustasi) 7 tai 30 päivän laajaan analytiikkaan.

Sosiaalisten osuutesi analysointi antaa sinulle voimakkaan näkemyksen alueilta, jotka tarvitsevat virittämistä, mikä johtaa viime kädessä kannattavaan malliin.

hinnoittelu

et hinnoittelu

Monarch vähittäismyyntihinta on 89 dollaria vuodessa ja 249 dollaria elinaikanaan. Voidaan väittää, että 89 dollaria sosiaalisen jakamisen laajennuksesta on vähän liikaa, ja ehkä heillä on oikeus. Mutta pidä hevosia! Unohdit 87 premium-WordPress-teemaa päivityksillä ja tarvitsemallasi teknisellä tuella!

Voit myös hankkia kehittäjäpaketin kerralla maksamalla 249 dollaria. Se säästää paljon rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos et pidä siitä, mitä laajennus tekee sivustosi kanssa, käytä aina 30 päivän hyvitysikkunaa.

johtopäätös

Monarch on sellainen sosiaalisen jakamisen laajennus, joka ymmärtää tarpeen käyttäjän. Olipa kyse WordPress-aloittelijasta tai kokeneesta verkkovastaavasta – kuka tahansa voi tottua laajennuksen hallintaan sen ansiosta intuitiivinen design. Monarch nousee varmasti parhaiden WordPress-sosiaalisten jakamislaajennusten valtaistuimelle uskomattomien myymäläominaisuuksien, tuettujen kannattajayhteisöjen ja tietosanakirjan kaltaisen dokumentoinnin avulla..

Kuten aina, haluaisimme kuulla lukijoiltamme. Oletko käyttänyt Monarchia? Mitä ajattelet siitä? Tekeekö nykyinen laajennus jotain, mitä Monarch ei tee? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map