Mojo-teemojen arvostelu

merkintä: Mojo-teemat ovat alun perin postittaneet tämän arvostelun, ja siihen on tehty useita muutoksia, ja se on laajentunut kattamaan Mojo-markkinat. Artikkelissa jaetut mielipiteet ja ominaisuudet eivät ole enää merkityksellisiä.


Halusin viedä hetken tänään tarkistaaksesi äskettäin suosikki teema- / sivumallimarkkinat, Mojo-teemat. Jos olet joskus käynyt teemametsässä ja rakastanut sitä, tulet rakastamaan myös Mojo-teemoja.

Se on hyvin samanlainen sivusto, joka tarjoaa premium-WordPress-teemoja, Tumblr-teemoja, HTML / CSS-malleja, PSD- ja Email-malleja. Uskon, että he lisäävät pian osioita Joomlaan, Drupaliin ja muihin premium-verkkokehittäjien lähteisiin, kuten laajennuksiin.

Vaikka siellä on monia sivustoja, kuten tyylikkäitä teemoja, jotka tarjoavat vain WordPress-teemoja, Mojo-teemat tarjoaa useita erilaisia ​​malleja erilaisille alustoille. Tämä sopii mainiosti web-kehittäjille, jotka haluavat helposti luoda verkkosivustoja asiakkailleen tai itselleni kaltaisille ihmisille, joilla on taipumus omistaa useita verkkotunnuksia kerrallaan ja jotka ovat kiinnostuneita ostamaan ja myymään verkkotunnuksia.

Mitä Mojo-teemat tarjoavat?

Mojo Themes tarjoaa erilaisia ​​premium-malleja joillekin suosituimmista alustoista, kuten WordPress ja Tumblr, sekä tavallisia HTML / CSS-malleja. Näkemieni mukaan heidän kaikki teemansa ovat erittäin hyvin suunniteltuja (Mojo-teemat hyväksyvät vain laadukkaan työn) ja vaikka malleja on vielä hyvin vähän, koska ne ovat suhteellisen uusi sivusto, erilaisille markkinarakoille on edelleen useita malleja.

Osta ja myy -teemat

Yksi tyylikkäimmistä asioista Mojo-teemoissa on, että voit käydä siellä ostamatta joitain melko mahtavia teemoja, mutta voit myös ilmoittautua ilmaiseksi jäseneksi ja alkaa myydä omaa työtäsi.

Mojo-teemat tekevät ihmisille todella helpon aloittaa isojen lahjojen tekeminen myymällä teemoja / malleja. Oman verkkosivuston perustaminen ja liikenteen hankkiminen voi olla vaikeaa ja vie paljon aikaa, mutta Mojo Themesilla on jo kaikki tämä, joten voit alkaa myydä heti. Ja mikä parasta, kun myyt jotain Mojo Themesissa, saat 50% palkkio joka on paljon korkeampi kuin löydät muilla markkinoilla.

Liity joukkoihin

Nyt tässä on Mojo Themesin tyylikkäin asia – “Collab-ohjelma”. Mojo Themes tarjoaa aivan ensimmäisen yhteistyöohjelman, jonka avulla kehittäjät ja suunnittelijat voivat työskennellä yhdessä luoda tuotteita, joita he voivat myydä markkinoilla.

Periaatteessa kun kirjaudut tilillesi, jokaiselle luokalle on latauspainike, jokaisessa luokassa on loppupäässä nimeltään nimeltään “Liity joukot”, johon kirjoitat kumppanien käyttäjänimen ja rekisteröidyn sähköpostin. Tällä tavalla, kun teet myynnin, palkkiot jaetaan automaattisesti kaikkien kumppanuuden osapuolten kesken.

Tämä on mielestäni yksi parhaimmista asioista Mojo-teemoissa. Siellä on monia ihmisiä, joilla on hullu verkkosivujen suunnittelutaito, mutta he eivät voi koodata hullua (ja päinvastoin). Yhteistoimintakyky antaa eri taitoilla oleville ihmisille mahdollisuuden tulla yhteen ja luoda jotain mahtavaa. Henkilökohtaisesti rakastan WordPress-teemien koodausta, mutta en niinkään suunnittele niitä. Aion yhdistää voiman web-suunnittelijan kanssa heti kun saan aikaa, jotta voimme keksiä hienon WordPress-teeman.

Tytäryhtiöille

Tärkein syy siihen, että liittyin Mojo Themesiin, oli ilmeisesti heidän kumppaniohjelmansa vuoksi, koska halusin lisätä heidän teemojaan WPExplorer.com -verkkoon ja ansaita niistä rahaa. Tytäryhtiöohjelma maksaa todella hyvin 30% palkkio ja heillä on oma tytäryhtiöjärjestelmä, joten sinun ei tarvitse käyttää tyhmää kolmannetta osapuolta, kuten e-junkie tai shareasale. Minulle tämä on taivas – inhoan ehdottomasti näiden kolmansien osapuolien tytäryhtiöpalvelujen käyttöä.

Affiliate-linkkien luominen: Kumppanilinkit ovat todella helppoja luoda ja voit linkittää mihin tahansa heidän sivuston sivulle, mukaan lukien teeman esikatselut. Lisää vain seuraava jokaisen Mojo-Themes-URL-osoitteen loppuun – ”R = käyttäjänimi”.

Aloitin heidän teemojensa markkinoinnin noin 3 viikkoa sitten ja olen toistaiseksi tehnyt 85 dollaria. Verrattuna muihin Premium WordPress -teemiin havaitsin, että Mojo-Teemien napsautussuhde on todella hyvä ja että ihmiset todella ostavat teemoja. WooThemes-palvelussa kestää noin 1 000 napsautusta saadaksesi 1 myynti (lame).

Joten jos aiot liittyä tytäryhtiöohjelmaan Mojo-Teemat-ohjelmassa, etsi se. Sitä on erittäin helppo käyttää, mainostamasi teemat ovat suurimmaksi osaksi mahtavia, toimeksiannot ovat hyviä ja tuki on erinomaista (he ovat vastanneet yhden päivän kuluessa kaikkiin kysymyksiini).

Suosikki Mojo-teemani WordPress-teema

No niin, että on melkein kaikki mitä Mojo-teemoista tietää, sinun on todella tarkistettava ne arvostaaksesi kaikkea – ps: myös heidän sivustosuunnittelu on aika hieno (kannattaa katsoa).

Halusin kertoa kanssani suosikkisi WordPress-teemastani, joka on saatavana Mojo Themes -sivustolla. Jos olet käynyt WPExplorer.com-sivustossa, saatat tietää mikä se on, koska esittelen sen kotisivulla ja kaikilla teemasivuilla. Teeman nimi on Foliostudio ja se on luultavasti yksi Mojo-teemojen hienoimmista WordPress-teemoista.

Foliostudiossa on erittäin tyylikäs ja ainutlaatuinen muotoilu – jota on todella vaikea löytää nykyään ilmaisista teemoista. Typografia on hullua, kaikki ei ole vain helppo lukea, vaan myös miellyttävä silmille. Ja kotisivun esillä oleva liukusäädin on mahtava.

Johtopäätökset / Kommentit?

En ole sitä tyyppiä, joka yleensä kirjoittaa arvosteluja, mutta olen todella nauttinut jäsenyydestäni Mojo Themes -tapahtumassa ja innostunut hiukan ajatuksesta kirjoittaa Mojo Themes -katsaus, etenkin koska se olisi hyvä tapa saada sana esiin siellä tästä sivustosta ja toivottavasti lisää ihmisiä mukaan, koska se on suhteellisen uusi verkkosivusto.

Joka tapauksessa, jos sinulla on ollut kokemusta Mojo-teemoista, kommentoi alla ja kerro minulle ajatuksesi. Kiitos!

Vastuuvapauslauseke: Olen tytäryhtiö Mojo-Themes.com -yrityksessä, mutta minua EI maksettu kirjoittaa tätä arvostelua. Mojo Themes Monster -logo on myös Inc. Mojonessin tavaramerkki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map