Media Temple WordPress -majoituskatsaus

Media Temple WordPress -majoituskatsaus

Seuraava kokoonpano hosting-arvioinnille on tunnettu Media Temple. Tämä yritys tarjoaa runsaasti suunnitelmia kaikenlaisiin hosting-tarpeisiin, mutta houkuttelevimmat meille (ilmeisesti) ovat ylläpitämät WordPress-hosting-suunnitelmat.


Tänään aion tarkistaa Media Temple WordPress -palvelua tarjoavan henkilökohtaisen suunnitelman. Tarkastelen ominaisuuksia ja suorituskykyä antaakseni katsoa mitä Media Templeltä odottaa.

Media Temple WordPress -ominaisuudet

Media Temple tarjoaa kaksi suunnitelmaa WordPressille (Personal & Pro) ja ominaisuudet ovat todella hyvät kilpailuun verrattuna.

Ensinnäkin Media Temple tarjoaa 50 Gt tallennustilaa henkilökohtaisessa suunnitelmassa, joka on minkä tahansa standardin mukainen ja enintään 250 000 käyntiä. Itse asiassa molemmilla suunnitelmilla on niin hyvä hinta, että minusta tuntuu kiusaus pisteet sen korkeammalle kuin loput pelkästään ominaisuuksien vuoksi. Media Temple tarjoaa 24/7 asiantuntijakeskustelu (jota olen todella testannut) ja minulla on Vaihe ja kloonaus, 30 päivän varmuuskopio & palauttaa ja Haittaohjelmien havaitseminen & poisto molemmilla suunnitelmilla.

Ainoa haittapuoli heidän tarjouksessaan on ilmaisen Let’s Encrypt -tuen puuttuminen (joudut integroimaan se itse). SSL-varmenteet eivät ole halpoja, mutta jos otat huomioon Media Templen isännöintivaihtoehtojen jo jo kohtuulliset kustannukset, lisäämällä SSL: n on mahdollista.

(mt) isäntärajapinta

Ensi silmäyksellä käyttöliittymä näyttää upealta. Modernin tyylin avulla voit käsitellä suurimman osan suunnitelman ominaisuuksista admin välilehti. Jokainen muu vaihtoehto löytyy sieltä, mukaan lukien CloudTech, Security & CDN, joka on myös mukava plus. Plus-lisäpalvelut, jotka antavat sinulle pääsyn CloudFlare-hallintaan ilmaiseksi sekä tukikeskukseen, jos tarvitset apua.

Sinä pystyt lisää isäntä tai verkkotunnuksia pääsuunnitelmaan napsauttamalla Lisää verkkotunnus -painiketta (järjestelmänvalvojan paneelin Palvelut-kohdassa) ja seuraa sitä intuitiivisen ja helpon kanssa kehotteiden kanssa.

Kun olet valinnut ylläpidettävän verkkotunnuksen, saat tervetulleita verkkosivuston tilan, tästä valikosta voit luoda lisää sivustoja (suunnitelmasi mukaan) tai poistaa ne. Voit myös tuoda aktiivisen sivuston, mitä aion tehdä.

Media-temppeli ei vaadi ulkoisen laajennuksen asentamista, se kysyy vain FTP- ja WordPress-käyttöoikeustietoja. Kun se on valmis, sivustosi pitäisi olla online-tilassa ja valmis valitsemassasi verkkotunnuksessa.

Hauska tosiasia: Voit jopa pelata avaruuspelaajapeliä ja yrittää lyödä ennätystä odottaessasi! Kun prosessi on valmis, sivustosi pitäisi olla ylös. Valitettavasti minulle, minun ei ollut. Kolmannen kerran yrittäessäni tuoda sivustoa osuin seinään ja päätin sitten asettaa 24/7 asiantuntija-teknisen tuen testiin.

Media Temple-hosting-tuki

Ota yhteyttä tekniseen tukeen hyvä kokemus. Ensinnäkin chat-painike on siellä koko ajan. Mitä tahansa teetkin Media Templessa, keskustelu tukihenkilöstön kanssa on yhden napsautuksen päässä. Selitin ongelmani tukiasiantuntijalle ja he huomauttivat pian, että minun on tuotava live-sivustolla.

Joten olen luonut live-sivustoni ja tuonut sen perusteella, mitä tekninen tuki minulle kertoi …

Jopa kun viesti myöhemmin sanoo, että minun on odotettava 2 tuntia, sivustoni oli valmis menemään alle 15 minuutissa. Tämä vaihtoehtoinen tuontitapa toimi ensimmäistä kertaa ja tekninen tuki pystyi korjaamaan ongelmani alle minuutissa!

Lisä (mt) WordPress-hosting-ominaisuudet

Kun sivusto oli siirretty, voin aloittaa työskentelyn annettujen vaihtoehtojen kanssa.

Media Temple tarjoaa phpmyadmin mysql-manipuloinnin, joka on uskomattoman antelias ottaen huomioon tapa, jolla eniten hallitut WordPress-palveluntarjoajat rajoittavat asiakkaitaan, ja he tarjoavat mahdollisuuden hallita sivustollesi asennettuja teemoja.

Ennen kuin sivusto voisi olla aktiivinen, piti määrittää verkkotunnus (tässä tapauksessa aliverkkotunnus), joka on tosiasiaksi tiedän, mikä voi olla monimutkaista, erityisesti hallituissa isännöintipalveluissa. Media Temple onnistui yllättämään minut jälleen toisella erittäin tehokkaalla verkkotunnuksenhallinnalla.

Media-temppeli tulee voit asettaa oman mukautetun verkkotunnuksen ja käsittele DNS-merkinnät itse joten olet oikeasti sisällä täysi hallinta verkkotunnuksistasi. Ne eivät aseta minkäänlaisia ​​rajoituksia, ja tapa, jolla heidän vaihtoehtonsa asetetaan, kutsuu sinut jopa käsittelemään verkkosivustoasi vapaasti.

Voit jopa osoittaa verkkotunnuksesi Media Temple -tilaan ja antaa palvelun käsitellä DNS-merkintöjä. Tapa, jolla heillä on tämä asennus on erittäin käyttäjäystävällinen. Toistaiseksi, epäilemättä, Media Temple on yksi vähiten rajoittava Hallinnoidut WP-hosting-palvelut Olen testannut ja intuitiivisella ohjauspaneelilla, joka on myös modernin näköinen.

Media temppelimajoituksen suorituskyky

Kun sivusto oli suorana osoitteessa mediatemple.thetechieblog.com Pidin testata sen suorituskyvyn.

San Franciscosta lähtien esitys on samalla tasolla kuin mitä olen nähnyt muista palveluista.

Suorituskyky Australiasta on myös erittäin hyvä, keskimäärin alle 5 sekuntia.

Tarkastelemalla otsikon vastausta voimme myös nähdä, että Media Temple käyttää jonkinlaista välimuistin mekanismia sivustollamme, tämä yhdistettynä Ilmainen Cloudflare-tuki ja CDN: n lisäbonus, joka on toinen palvelu, jota he tarjoavat lisäosana, tekisi hämmästyttävän suorituskyvyn parannuksen.

Kun otat numerot suoraan GTMetrixistä, huomaat, että latausaika on alle 4 sekuntia. Tämä yhdessä WP Caching -laajennuksen ja CloudFlare-tuen kanssa tekisi tästä palvelusta ihanteellisen suorituskyvyn.

Käärimistä

Media Temple rikkoo kaikkia perinteisen hallitun WordPress-isännöinnin sääntöjä tarjoamalla enemmän joustavuutta yhdistettynä valtavaan määrään lisäyksiä ja lisäpalveluita, kuten: Varmuuskopiointi ja palauttaminen, Haittaohjelmien skannaus, Cloudflare-tuki, CDN-palvelu, verkkotunnusten ja DNS: n täydellinen hallinta, tonnia säilytystilaa ja todella hyvää teknistä tukea.

Kaikki nämä vaihtoehdot yhdessä antavat uskomattoman hyvä palvelu, niin hyvä että murskaa kokonaan kaikki muut Managed WP-hosting-palvelut Olen testannut toistaiseksi. Jos etsit hyvää WP Managed Hosting -palvelua, Media Templessa on yksi markkinoiden parhaista ajanjaksoista.

Oletko kokeillut Media Templen WordPress-isännöintia? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi. Tai jos sinulla on kysymyksiä, kysy vapaasti alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map