Media Temple Managed WordPress -majoituskatsaus ja aloitusopas

Vaikka Media Temple on toiminut isännöintiliiketoiminnassa jo pitkään, heidän hallinnoimansa WordPress-isäntä on edelleen suhteellisen uusi (se julkaistiin vasta maaliskuussa 2014). Mutta älä anna sen pidättää sinua – heidän uudet WordPress-suunnitelmansa ovat parempia kuin koskaan. Tässä viestissä puhumme siitä, mitä sisältyy Media Templen hallinnoimaan WordPress-isännöintisuunnitelmaan, ja näytämme sinulle askel askeleelta, kuinka helppo on helppo asentaa.


Hanki Media Temple -hallintainen WordPress-hosting

Ylläpito WordPress-hosting-ominaisuudet

Ok, on aika pohtia mitä tulee hallitun WordPress-hosting-tilin mukana Media Templessa. Monet Media Temple -palvelun isäntosuunnitelmista sisältävät upeita ominaisuuksia, joita haluaisit mille tahansa verkkosivustolle: rajaton kaistanleveys tiedonsiirtoon, 20 Gt SSD-tallennustilaa, ihana mukautettu all-in-one-tilikeskus, erittäin nopeat SSD-palvelimet, 1000 sähköpostiosoitetta ja tietysti mahtava 24/7 tuki. Mutta heidän hallittujen WordPress-isännöintisuunnitelmien kauneus on saamasi lisäominaisuudet, jotka on luotu erityisesti WordPress-käyttäjille.

WordPressin ja tietoturvan automaattiset päivitykset
WordPress sisältää jo vaihtoehdon automaattisille päivityksille ylläpito- ja tietoturvakorjauksille, mutta Media Templen hallitsemassa WordPress-isännöinnissä sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä. He testaavat ja toteuttavat huolellisesti jokaisen päivityksen puolestasi, joten asennuksesi ovat aina ajan tasalla.

Automaattinen haittaohjelmien tarkistus
Suojauksen on oltava kaikkien verkkovastaavien ensisijainen tavoite, ja Media Temple -sovelluksen avulla on vielä helpompaa lisätä ylimääräinen suojaustaso WordPress-verkkosivustoihisi. Heidän hallinnoimaan WordPress-isännöintisuunnitelmaan sisältyy automaattisia haittaohjelmien tarkistuksia, jotka voivat auttaa suojaamaan sivustojasi tietojenkalastelulta ja hakkeroilta.

Päivittäiset varmuuskopiot
Toinen turvabonus on sivustojesi automaattiset päivittäiset varmuuskopiot. Jokaiselle asennuksellesi Media Temple tallentaa 30 päivän arvoisia varmuuskopioita. Jos jotain tapahtuu ja joudut koskaan palauttamaan sivustosi, sinun tarvitsee vain siirtyä tilikeskuksen asetuksiin ja valita yksi varmuuskopioistasi avattavasta luettelosta. Yhden napsautuksen palauttaminen on helppo korjata sivustosi nopeasti.

1-napsauta Vaihe
Joten saat 3 asennusta suunnitelmasi kanssa, mutta voit myös luoda 2 vaiheitussivustoa jokaiselle. Tämä tarkoittaa, että voit testata turvallisesti uusia teemoja, tehdä muutoksia, lisätä mukautettuja viestityyppejä ja paljon muuta luomatta WordPressin paikallista asennusta tai sotkua live-sivustosi kanssa. Kehittäjille tämä on valtava etu. Lisäksi on mukautettu Site Stager -laajennus, joka aktivoidaan automaattisesti jokaisessa WordPress-asennuksessa, joten live-sivustosi yhdistäminen johonkin vaiheittaiseen sivustoosi on yhtä helppoa kuin muutama napsautus.

Media-temppelien lavastesivustot

Sivuston kloonaus
Toisen yhden napsautuksen ominaisuuden avulla voit kloonata minkä tahansa sivustosi luodaksesi aivan uuden, pikseliksi täydellisen kopion uudella sivustolla. Tästä voi olla hyötyä, jos aiot kehittää ryhmän samanlaisia ​​blogeja, kauppoja tai muita sivustoja, joissa haluat saman teeman, laajennukset ja jopa asetukset.

Yksinoikeudella olevat teemat
Kuka ei rakasta mukavaa ilmaista teemaa? Tietysti meillä on täällä WPExplorerissa paljon mahtavia ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Saat pari mukavaa ilmaista teemaa, kun käytät Media Templen hallintaa WordPress-isännöintiä. Nämä ovat loistavia vaihtoehtoja blogiisi tai portfoliosivustoosi tai käyttöön väliaikaisesti etsiessään premium-luokan WordPress-teemaa, joka vastaa tarpeitasi.

Mediatemppelien yksinoikeudelliset teemat

Joten vain kertoakseni, tämä on täysin hallittu WordPress-hosting. Sinun ei tarvitse nostaa sormea ​​palvelimen hallintaan tai WordPress-ydinasennusten päivittämiseen. Media Temple -tekniikat hoitavat tämän puolestasi. Lisäksi saat tonnia mahtavia ominaisuuksia, kuten yhden napsautuksen lataus, sähköpostitilit, keskeytymätön tuki ja paljon muuta. On vain muutama huomautus, jotka sinun tulisi olla tietoinen.

Ylläpito WordPress-hosting-rajoitukset

Joillekin henkilökohtaisen suunnitelman lähtöhinta 20 dollaria / kk saattaa tuntua hiukan kalliimpaan verrattuna muihin hosting-suunnitelmiin, jotka alkavat alhaisemmilla hinnoilla (yleensä muut jaetut hosting-suunnitelmat ovat erittäin halpoja – mutta myös hitaita). Mutta sinun on muistettava, että maksamasi ylimääräiset kulut ovat täysin hallittu WordPress-hosting. Jos haluat säästää rahaa, voit aina kassalla jaetun hosting-suunnitelman muualle, mutta et saa ominaisuuksia, nopeutta ja tukea, jotka löydät hallitulla isännöinnillä.

Niitä on myös hyvä määrä kiellettyjä laajennuksia Media Temple -sovelluksella, mutta tämän ei todellakaan pitäisi vaikuttaa sinuun liikaa, kun katsot luetteloa. Laajennukset ovat suurimmaksi osaksi kiellettyjä, koska ne ovat päällekkäisiä Media Templen jo suorittamiin toimintoihin tai koska ne voivat aiheuttaa suorituskykyongelmia johtuen niiden toimintatavasta tai tarvittavasta resurssien määrästä.

Toinen ominaisuus, jonka saatat unohtaa, on monisivusto. Yritin ottaa sen käyttöön ja suoritin kaikki vaiheet hienosti. Käytin sivustollani FTP: n kautta (voit napata SFTP-tietosi suoraan Tilikeskuksen asetukset -sivulta), muokata .htaccess- ja wp.config-tiedostoja ja aktivoida sen WordPress-kojelaudan kautta. Luin jopa muutaman alisivuston, mutta valitettavasti yksikään niistä ei toiminut – minut vietiin vain takaisin pääsivuston kojelautaan joka kerta, kun yritin siirtyä uuteen alisivustoon. Mutta ehkä tämä on ominaisuus, jota Media Temple voisi harkita lisäämistä tulevaisuudessa.

Näiden muutamien rajoitusten lisäksi Media Templen hallinnoima WordPress-hosting on mahtava. Siinä on paljon hienoja ominaisuuksia, joita sinä (tai asiakkaasi) olet varmasti rakastanut.

24/7-mediatempelin tuki

Yksi ominaisuus, jota kannattaa tarkastella tarkemmin, on tuki. Media Temple tarjoaa ympäri vuorokauden tukea lippujen, chatin, puhelimen ja Twitterin kautta – voit saada apua mistä ja milloin tahansa tarvitset. Joten yrittäessäni ottaa käyttöön useita sivustoja päätin etsiä tukea. Kirjaudu vain tiliisi, niin pääset lippu-, chat- tai puhelintukilinkkeihin. Tukilipun odotus oli vajaat 5 tuntia, enkä ollut oikeasti valmis odottamaan niin kauan …

Media Temple -lippujen tuki

Joten sen sijaan valitsin heidän chat-tuen. Odotin mielelläni vain 4 minuutin odotusaikaa, auttoivatko he auttamaan.

Media Temple Chat -tuki

No he tekivät! Ja minun ei tarvinnut edes odottaa koko 4 minuuttia. Erittäin avulias tukihenkilöstö auttoi minua monen sivun sekaannuksessani ja vastasi kysymyksiini ennätysajassa. Joten chat-tuki saa ehdottomasti A +: n mielestäni.

Media Temple -pikaopas

Nyt kun tiedät kaikista herkuista, joita saat hallitulla WordPress-isännöinnillä Media Templesta, saadaan kaikki asennukset! Kirjaudu ensin Media Temple -tiliisi. Napsauta tilisi etusivulla Järjestelmänvalvoja-painiketta.

Media Temple -kirjautumisnäyttö

Tässä luetellaan kaikki tämän tilin WordPress-sivustosi asetukset. Napsauta Lisää uusi sivusto -painiketta.

Media Temple Lisää uusi sivusto

Nyt sinun pitäisi nähdä alla olevan kaltainen näyttö, joka kehottaa sinua määrittämään järjestelmänvalvojan tilisi. Yksi asia, jonka mainitsemme kerta toisensa jälkeen (ja melkein jokaisessa kirjoittamassamme WordPress-tietoturvasta) on, että sinulla ei pitäisi olla järjestelmänvalvojan tiliä nimellä Admin. Suosittelemme luomaan järjestelmänvalvojan tilin toisella nimellä – sinun nimi, toiminimi, yrityksen nimi, valitse vain jotain mitä muistat. Tarkista vielä kerran, että oikeat järjestelmänvalvojan sähköpostit on lueteltu, kirjoita sitten salasanasi ja napsauta Luo sivusto.

Media Temple-järjestelmänvalvojan yksityiskohdat

Next Media Temple tekee kaiken vaikean työn WordPressin asentamisessa, asetusten määrittämisessä ja järjestelmänvalvojan käyttäjän lisäämisessä puolestasi. Vaikka tämä kaikki tapahtuu taustalla, näet tämänkaltaisen keskeneräisen näytön.

Media Temple -asennus käynnissä

Se vie vain minuutin. Mene vain tarkistamaan sähköpostisi tai katsomaan hauska YouTube-video minuutin ajan, tule sitten takaisin ja päivitä sivu. Sivustosi pitäisi olla hyvä mennä. Napsauta vain väliaikaista verkkotunnuksen nimeä tai napsauta verkkosivun tilannekuvaa (joka on tällä hetkellä tyhjä, koska et ole vielä lisännyt teemaa tai sisältöä).

Media-temppelien hallinta -sivusto

Tällä näytöllä voit hallita kaikkia mahtavia verkkosivustoominaisuuksia, jotka tulevat Media-temppelin ylläpitämän WordPress-isännöinnin mukana. Ensimmäinen ylöspäin vievä sivusto. Voit lisätä 2 vaiheitussivustoa jokaiselle WordPress-sivustollesi. Tämä on hieno rakennustyömaille, ennen kuin haluat niiden tulevan esiin, tai käytettäväksi testausalueena, jotta voit muokata uutta teemaa ennen sen aktivointia sivustollasi.

Media Temple -tilikeskus

Tällä sivulla on myös mahdollisuus kloonata koko WordPress-sivustosi. Haluat ehkä tehdä tämän testaustarkoituksissa varmistaaksesi, että uusi teema toimii mukavasti kaiken vaaditun sisällön ja laajennusten kanssa, tai jos haluat käyttää nykyistä sivustoasi uudelleen rakentaaksesi uuden.

Seuraava vaihtoehto, jonka näet vierittäessäsi alas, on verkkosivuston tuominen. Jos sinulla on jo WordPress-sivusto toisessa asennuksessa tai jopa toisessa isäntäkoneessa, voit tuoda sen FTP: n kautta. Tarvitset vain vähän tietoja (mukaan lukien FTP-palvelimen / IP-osoitteen, FTP-käyttäjänimen ja salasanan, WordPress-palvelinpolun sekä tuotavan sivuston järjestelmänvalvojan käyttäjänimen ja salasanan) ja voit siirtää kaikki sivustotiedot ( teemat, laajennukset, sisältö, kommentit ja kaikki).

MERKINTÄ: Et voi siirtää sivustoa WordPress.com-sivustosta itse isännöimään WordPressiin käyttämällä tätä vaihtoehtoa Media Templessa.

Viimeinen ominaisuus tällä sivulla on yhden napsautuksen sivustojen palauttaminen. Media Temple -sovelluksella otetaan automaattisesti varmuuskopio sivustoistasi joka päivä, ja sitten ne tallentavat 30 viimeistä päivää sinulle täällä. Jos sivustosi jostain syystä hajoaa ja sinun on palautettava se, sinun tarvitsee vain valita yksi varmuuskopioistasi avattavasta luettelosta ja napsauttaa Palauta. Se on niin helppoa.

On olemassa muutamia muita hyödyllisiä linkkejä, jotka kannattaa hyödyntää. Jos napsautat Asetukset-painiketta, löydät verkkotunnuksesi ja SSH / SFTP-tiedot, linkin kirjautuaksesi phpMyAdmin-sovellukseen ja linkin koko sivustosi poistamiseen. Tässä voit myös muuttaa ensisijaista verkkotunnustasi. Jos ostit verkkotunnuksesi nimeltä Media Temple, näet ne näkyvän osana avattavaa luetteloa. Jos olet ostanut verkkotunnuksesi muualta, sinun on osoitettava se Media Temple -palvelimellesi (GUIDE ???). Jos napsautat sähköpostia, voit hallita kaikkia sähköpostitilejä, jotka olet määrittänyt tällä tilillä, ja Oppaat-linkki sisältää hyödyllisiä videooppaita (mt) -teemoissa olevien asetusten käyttämiseksi..

Media Temple -tilin keskuksen asetukset

Nyt kun olet nähnyt tilikeskuksesi, chuggetaan jatkuvasti ja napsauta oikean yläkulman WP Järjestelmänvalvoja -painiketta siirtyäksesi WordPress-hallintapaneeliin.

Media Temple WP: n hallintapainike

Jos käytät edelleen väliaikaista verkkotunnustasi, huomautus vain muistuttaa sinua. Voit sivuuttaa sen toistaiseksi tai vaihtaa ensisijaisen verkkotunnuksesi napsauttamalla linkkiä. Muuten kuin huomaat, että WordPress-sivustosi on kaikki asennettuna ja valmis käyttämään!

Media Temple WP -hallintapaneeli

On olemassa muutamia ylimääräisiä linkkejä, joita et löydä kaikista WordPress-asennuksista muiden isäntien kautta. Media Temple lisää oman (mt) Mail-laajennuksen, jonka avulla saat nopean pääsyn sähköpostitileihisi, sekä heidän Site Stager -laajennuksen (joka on edelleen töissä), joka helpottaa vaiheittaisen sivuston luomista ja myöhemmin yhdistämistä siihen live-sivustoosi. kuin koskaan (älä pelkää, pääsivulla on yksityiskohtaiset ohjeet, kun napsautat Site Stager -valikkokohtaa). Toinen ominaisuus, josta todella pidän, on yläosa-välimuistin linkki yllä olevassa admin-palkissa. Kun lisään uutta sisältöä sivustoon, haluan tyhjentää välimuistin, vain varmistaakseni, että kaikki näkevät oikeat viimeaikaiset viestit ja mitä ei. Tämä Flush Cache -linkki on paljon helpompaa kuin se, että sinun täytyy navigoida WordPress-kojelaudan toiseen osaan.

Asennaksesi WordPress-sivustosi sinun kannattaa ensin valita teema. Siirry kohtaan Ulkoasu> Teemat, joissa voit käyttää yhtä esiasennettuja teemoja viemällä hiiren päälle teemaa ja napsauttamalla Aktivoi-painiketta. Tai lataa oma napsauttamalla Lisää uusi -painiketta näytön yläosassa napsauttamalla ladata zip-tiedosto WordPress-teemaan, jonka olet ladannut muualta (eniten myyty Total WordPress -teema on upea kaikille sivustoille erittäin joustavan, rakennetun – sisään, vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja ja muut hienot mukautusvaihtoehdot).

Media Temple Valitse teema

Kun olet valinnut teeman, sinun on myös siirry kohtaan Asetukset> Permalinkit varmistaaksesi, että linkkien etusivut ovat verkkosivustollesi haluamasi muotoilun. Jos haluat asentaa laajennuksia, siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi, jossa voit selata WordPress.org-laajennuskirjastoa ilmaisten lisäosien, kuten Yhteydenottolomake 7 tai WordPress SEO, tai lähettää ostamiasi premium-laajennuksia..

Kun olet hienosäätänyt kaikki verkkosivustosi asetukset, voit alkaa lisätä sisältöä! Käytetystä teemasta riippuen sinulla voi olla blogi, portfolio, henkilökunta, suosittelut tai muut mukautetut viestityypit. Kun olet aloittanut viestien, luokkien ja sivujen lisäämisen, älä unohda määrittää valikoita ja lisätä widgettejä mihin tahansa sivupalkkeihin tai alatunnisteisiin. Muuten, että olet kaikki valmis! Jos et ole siirtynyt väliaikaiseen verkkotunnukseen, verkkosivustosi ei ole vielä aktiivinen. Käytä joko WordPress-hallintapaneelin ilmoituksessa olevaa linkkiä tai palaa takaisin Media Temple -tilin tili-asetukset -sivulle valitaksesi aktiivinen verkkotunnus, jota haluat käyttää sivustollesi.

Media Temple Uusi WordPress -sivusto

Ja siinä kaikki! (Toivottavasti) alle tunnissa sinulla on täysin toimiva WordPress-sivusto (mene sinä!). Media Temple -palvelun avulla kaikkien käyttäjien, aloittelijoiden on helppo saada WordPress-sivustonsa nopeasti käyttöönottoon. Ja sivustojesi hallinnointi ei voisi olla helpompaa mahtavan tilikeskuksen ansiosta.

Media-temppelikatsaus Wrap Up

Joten nyt kun tiedät, mitä Media Temple tarjoaa, ja olet nähnyt, kuinka helppo on aloittaa heidän hallinnoiman WordPress-isäntä, mikä estää sinua? Sukella sisään ja kirjaudu tilille jo tänään! Ylläpitämä WordPress-isännöinti ei vain säästää aikaa, vaan sisältää kaikki lisätyt poikien ominaisuudet, nopeus, turvallisuus, sähköposti, 24/7 tuki ja kaikki muu, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Media Temple tuntee verkkosivustot ja WordPressin.

Hanki Media Temple -hallintainen WordPress-hosting

Käytätkö Media Templen hallinnoimaa WordPress-isännöintia? Vai oletko sinä? Haluamme tietää, mitä ajattelit, ja jotta voisit jakaa kokemuksesi muiden lukijoidemme kanssa alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map