MaxCDN Review: paras CDN WordPressille?

 1. 1. Aloittelijoiden opas WordPressin sisäisten toimintojen ymmärtämiseen
 2. 2. Mikä on WordPress-välimuisti ja miksi se on tärkeää?
 3. 3. Kuinka WordPress-välimuisti toimii?
 4. 4. Kuinka asentaa ja asentaa WordPress-välimuisti WP Super -välimuistin avulla
 5. 5. Kuinka asentaa WordPress-välimuisti W3-kokovälimuistilla (W3TC)
 6. 6. Luettu tällä hetkellä: MaxCDN Review: Paras CDN WordPressille?

Sisällönjakeluverkko (CDN) on Internetissä oleva tietokoneiden yhteenliitetty järjestelmä, joka tarjoaa web-sisältöä nopeasti lukuisille käyttäjille kopioimalla useiden palvelimien sisältöä ja ohjaamalla sisällön käyttäjille läheisyyden perusteella. Se on ehdottoman välttämätöntä suuren liikenteen verkkosivustoille ja verkkokauppasivustoille. Tänään arvioimme MaxCDN – yksi alan suosituimmista CDN-yrityksistä.


MaxCDN aloitti Chris Ueland vuonna 2009. Ne tarjoavat laajan valikoiman CDN-palveluita, mukaan lukien erikoistuneet palvelut suurille sisällönhallintajärjestelmille (CMS), kuten WordPress, Magneto. MaxCDN on saanut ratkaisut sekä yhden miehen verkkosivustoille että yritystasolla toimiville yrityksille nopeasti tunnustusta CDN-brändistä.

Historiatunti:

maxcdn-fuusio

Viime vuoden 2013 viimeiseen kuukauteen asti MaxCDN: n emoyhtiö oli NetDNA – yritystason CDN-palveluntarjoaja. 17th Joulukuussa MaxCDN: n blogi ilmoitti isän ja pojan yhdistymisestä yhdellä nimellä – MaxCDN. Huhtikuusta 2014 alkaen MaxCDN työllistää yli 50 ihmistä eri puolilla maailmaa.

Palvelinkatkokset:

maxcdn-verkko

MaxCDN: n maailmanlaajuinen vertaisverkko koostuu yli 53 PoP-sijainnista, 22: lla Pohjois-Amerikassa ja 31: llä Euroopassa. Aasiassa ja Etelä-Amerikassa he ovat yhdessä johtavien Internet-palveluntarjoajien kanssa tarjotakseen nopeimman mahdollisen sisällönjakeluverkon.

MaxCDN: n asiakaskunta:

maxcdn-asiakaskunta

MaxCDN: llä on valtaistuimen takana vaikuttava asiakasarmeija. Alan johtavat hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset, kuten WPEngine ja ZippyKid, toimivat yhdessä MaxCDN: n kanssa tuodakseen asiakkailleen erittäin nopeat verkkosivujen latausajat sijainnistaan ​​riippumatta. Muita merkittäviä yrityksiä ovat Forbes, Washington Post, The Next Web, AndroidCentral, TemplateMonster, Web Page Test, Buy Sell Ads, StumbleUpon ja Yoast.

Miksi käyttää CDN-levyä?

CDN parantaa dramaattisesti sivustosi latausaikaa jakamalla staattisen sisällön kaikille palvelimille heidän globaalissa vertaisverkossaan. Kun vierailija pyytää sivua, staattiset tiedostot toimitetaan CDN: n palvelimelta, joka on fyysisesti lähinnä hänen (vierailijan) sijaintia. Staattisia tiedostoja ovat JavaScript- ja CSS-tiedostot, kuvat, mukautetut web-fontit ja muut web-objektit.

CDN: n käytön edut:

 • Sivuston nopeus ja yleinen suorituskyky ovat lisääntyneet huomattavasti
 • Merkittävä määrä isäntäpalvelimen kaistanleveyttä tallennetaan
 • Kuorman tasapainottaminen liikennepiikien aikana
 • Nopea sivusto auttaa parantamaan muuntoprosenttia ja hakukoneiden sijoitusta (Google pitää sivuston nopeutta yhtenä sijoituskerrointaan)

MaxCDN: n käytön edut

Olen luonut joitain ominaisuuksista, joista pidän MaxCDN: stä parhaiten. Toivon, että pidät heistä yhtä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä kuin minä:

1. Helppo käyttää ohjauspaneelia

maxcdn-kojelauta

MaxCDN: ssä on kattava ohjauspaneeli, joka tekee tehtävien suorittamisesta spontaanin tapahtuman, jopa ensimmäistä kertaa käyttävälle käyttäjälle. Olen lähettänyt pari kuvakaappausta MaxCDN-ohjauspaneelista.

vedä alueasetuksia

Push / pull-vyöhykkeiden luominen ja hallinta MaxCDN: ssä on kävely puistossa.

maxcdn-raportit

raportit -paneeli antaa minulle viimeisimmät tiedot sivustoni kaistanleveyden kulutuksesta.

2. Useita CDN-alueiden tyyppejä:

video tilauksesta

CDN tarjoaa perinteisesti pull-vyöhykkeitä ja push-vyöhykkeitä. MaxCDN tarjoaa myös VOD-alueen ja Live-alueen. Perusero näiden kahden välillä on se, että VOD-vyöhykettä käytetään ennalta tallennetun videon suoratoistoon, kun taas jälkimmäistä käytetään live-videon suoratoistoon. Kuten linkkistä voidaan todeta, UKK on dokumentoitu hyvin.

3. Useita CMS-tuki:

CM-tuki

MaxCDN tarjoaa laajan dokumentaation ja video-oppaat, joiden avulla voit asentaa MaxCDN: n useilla CMS-alustoilla, eCommerce-portaaleilla ja foorumi-ohjelmistoilla. MaxCDN: n tietokanta sisältää kaikki heidän opetusohjelmansa puhtaalla, organisoidulla tavalla. Tässä on luettelo kaikista tällä hetkellä tuetuista CMS-alustoista: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin ja PyroCMS.

4. Asiantunteva asiakastuki

Jokaisen yrityksen on tarjottava hyvä asiakastuki. Maksuttoman puhelin-, faksi-, sähköposti- ja chat-tuen avulla – 365 päivää vuodessa – MaxCDN: n asiakastuki on hyvää. Yritysasiakkaat saavat erityisen tukijohtajan, johon he voivat soittaa tarvittaessa. Ei enää loputonta odottamista, vastaa robotteja vastaan ​​esiasetuilla sanoilla. Saat tarpeitasi räätälöityjä ratkaisuja.

Saanen jakaa henkilökohtaisen kokemuksen kanssasi. Olin ottanut yhteyttä MaxCDN: n asiakastukeen chat-portaalin kautta. Pari päivää myöhemmin saan sähköpostia, jossa tarjotaan minulle alennus. Sain kuukauden tilauksen vain dollarista!

5. Vakava turvallisuus

aktiviteettiloki

MaxCDN-tilisi on suojattu SSL: llä, kaksifaktorisella todennuksella, ennakoivilla sähköpostihälytyksillä, IP-luettelolla ja täydellisellä toimintalokilla. Voit lisätä uusia jäseniä tiliisi, jotta he voivat luoda / muokata vyöhykkeitä jakamatta tilisi tietoja. Tämä on erittäin hyödyllistä joukkueille, jotka toimivat yhdellä tilillä. Avaa kuva paremman ulkonäön saamiseksi.

6. API

MaxCDN tarjoaa tehokkaan sovellusliittymän, jonka avulla voit integroida sovelluksesi helposti valitsemallasi ohjelmointikielellä. Heillä on arkistoja GitHubissa seuraaville kielille:

 1. .NETTO
 2. Ruby on Rails
 3. pytonkäärme
 4. PHP
 5. Perl
 6. Solmu (NPM)

7. Kilpailukykyinen hinnoittelu

vakiohinnoittelu 2

MaxCDN tarjoaa erittäin kohtuullisen hinnoittelun brändiarvostaan ​​huolimatta. Vuotuinen tilaus saa kaksi kuukautta ilmaiseksi. Suunnitelmat alkavat 9 dollarilta kuukaudessa, rajoituksella 2 vyöhykettä. Sama suunnitelma maksaa sinulle 90 USD vuodessa (tavallisen 108 USD: n sijasta).

Korkean volyymin hinnoittelu alkaa 499 USD / kk 10TB: lla, mukaan lukien 1: 1-asetuspuhelu. Ja arvaa mitä, vuotuinen alennus koskee myös täällä!

8. Tuottoisa kumppaniohjelma

Kumppanuusohjelma

MaxCDN: n tytäryhtiöohjelma ansaitsee erityisen maininnan. He kohtelevat asiakkaitaan samoin kuin ihmisiä, jotka tuovat heille asiakkaita – samalla tavalla. Minimi ansaitset viittausta kohti, on 20 USD. Maksimi? Leuan pudottava, kaksivuotiskauden rahoitus 12 500 dollaria USD. Jotta asiat olisivat vielä vastustamattomampia, heillä on kahden miehen omistettu tytäryhtiöryhmä, joka auttaa meitä ulos – puhelimitse, sähköpostitse tai Skypen kautta!

9. He antavat takaisin

Oletko koskaan kuullut metroa ruokinnassa kodittomia perjantai-iltaisin? MaxCDN tekee saman Internetissä. No, ei syödä kodittomia sanojen mukaan, mutta he sponsoroivat monia avoimen lähdekoodin projekteja – joitakin vakavia kaistanleveyttä kuluttavia, kuten Bootstrap CDN, jQuery ja FontAwesome. Katso kaikki MaxCDN: n sponsoroimat projektit. Tämä on todella kiitettävää työtä MaxCDN: ltä, ja heitä kunnioitan.

Johtopäätös: Milloin minun pitäisi käyttää CDN-levyä?

Nuori kaunis nainen liiketoiminnan kulumista työssä

Kuten voitte kuvitella, CDN-palvelu ei ole ilmainen. Vaikka WordPressille on ilmaisia ​​CDN-levyjä, kuten CloudFlare tai Incapsula, jotka toimivat hienosti tiettyyn pisteeseen saakka, on aika, jolloin siirtyminen on tarpeen. Kun sijoitat johonkin, on aina kysymys vastinetta rahalle – jos haluat, niin “bang for the buck”. Joten missä vaiheessa aloitat CDN: n käytön?

 • Ihmisten, joilla on paljon liikennettä (yli 500 kävijää / päivä), verkkosivustoilla, joilla on paljon kuvia, tulisi käyttää CDN-tunnusta.
 • Jos verkkosivustosi on alle kolme kuukautta vanha ja saa noin 100 sivun katselua päivittäin, CDN on turha – palvelimesi pitäisi olla riittävä käsittelemään kuormaa.
 • Verkkokauppasivustojen tulisi käyttää CDN: tä heti ensimmäisestä päivästä. Kaikki mainoskampanjat television, radion tai sosiaalisen median kanavien, kuten Facebookin tai Twitterin, kautta ohjaisivat valtavan määrän kävijöitä sivustoosi. CDN tasapainottaa palvelimen kuormituksen ja estää seisokkeja.

Kuten aina, haluaisimme kuulla ajatuksesi. Mikä on suosikki CDN? Mikä on päivittäinen kaistanleveyden kulutus? Me odotamme yhteydenottoasi! Jos sinulla on kysyttävää, kommenttilomake on kaikki sinun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map