Matomo Analytics: ilmainen itse ylläpidetty WordPress Analytics

Matomo Analytics: ilmainen itse ylläpidetty WordPress Analytics

Liikenne on menestyvän verkkosivun elinehto. Ilman liikennettä sinulla on hyvä-ei-verkkosivusto, riippumatta siitä, kuinka hyvä tarjouksesi tai tuotteesi on. Eikä se ole minkäänlaista liikennettä, vaan oikeanlaista liikennettä. Toisin sanoen tarvitset kohdistettu liikenne kasvattaa verkkosivustoasi, joten liiketoimintaa.


Mutta ohjataksesi kohdennettua liikennettä sinun on ymmärrettävä käyttäjät. Ja käyttäjien ymmärtämiseksi tarvitset analytiikkaratkaisun. Yleensä pääsemme pääasiassa Google Analyticsiin, koska – ihmisjoukon mentaliteetti.

Mutta onko Google Analytics paras analyyttialusta siellä? Ei välttämättä, etenkin koska kyse on kolmannen osapuolen palvelusta, jota et voi hallita. Lisäksi se voi olla hieman vaikea määrittää aloittelijoille ja ammattilaisille. Ja viime aikoina he alkoivat piilottaa joitain avainsanoja.

Tulla sisään Matomo Analytics ja asiat alkavat etsiä WordPress-käyttäjiä kaikkialle. Matomo Analytics on ilmainen analytiikkalaajennus, jonka asennat itse isännöimään WordPress-sivustoosi.

Tämä tarkoittaa, että omistat kaikki analyysitietosi, eikä kukaan piilota avainsanoja sinulta. Koko asentaminen on erittäin mukavaa; sinä olet pystyssä ja käynnissä muutamassa minuutissa.

Virrankäyttäjälle Matomo Analytics tarjoaa sinulle laajan valikoiman premium-lisäosia, jotta ymmärrät paremmin kuluttajia. Nyt sinun ei tarvitse luottaa kolmansien osapuolten analytiikkapalveluihin, esim. Google Analytics Web-vierailijoiden ymmärtämiseksi.

Tämän päivän Matomo Analytics -katsauksessa teemme tavalliset asiat kuten kaikissa muissakin arvosteluissa. Käsittelemme mitä työskentelemme (Matomo Analytics), ominaisuuksia (siellä on tonni) ja asennamme lopuksi laajennuksen (yleensä hauskan osan). Toivottavasti sinulla on hauskaa.

Mikä on Matomo Analytics?

matomo wordpress analytics -laajennus

Matomo Analytics on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit seurata verkkosivustosi liikennettä nopeasti. Kehittäjien mukaan Matomo Analytics on ”… suosituin Google Analytics -vaihtoehto, joka tarjoaa tehokkaan valikoiman ominaisuuksia, turvallisuutta ja suojaa käyttäjien yksityisyyttä”.

Se on loistava WordPress-analytiikkaratkaisu, joka antaa sinulle täydellisen hallinnan analyyttitiedoissasi. “Isännöimällä web-analytiikkaa palvelimillasi ei ole kolmansia osapuolia, jotka omistavat omistajuutensa, tietoja ei myydä eteenpäin eikä kukaan katso.”

Se on hienoa, totta?

Se ei ole kaikki, Matomo Analytics on helppo määrittää (toisin kuin Google Analytics) ja siinä on erinomainen ominaisuuspaketti. Aikaa säästävällä käyttöliittymällä ymmärrät paremmin kävijöitä ja opit parantamaan sivustoasi nopeasti.

Päälaajennus on ilmainen lataus ja käyttö, mutta kehittäjät tarjoavat sinulle valikoiman premium-lisäosia, jotka laajentavat jo tehokkaan analytiikkalaajennuksen. Matomo Analytics on sopiva analytiikkaalusta kaikenlaisille WordPress-verkkosivustoille, muun muassa verkkokaupasta henkilökohtaisiin blogeihin ja yrityssivustoihin sosiaalisiin verkostoihin..

Nyt kun tiedät, minkä kanssa työskentelemme, kerro meille joitain Matomo Analyticsin tarjoamia ominaisuuksia.

Matomo Analytics -ominaisuudet

matomo analytics -ominaisuudet

Matomo Analytics on pakattu kaikkiin ominaisuuksiin, joita tarvitset seurataksesi liikennettä, ymmärtääksesi asiakkaidesi tarpeita ja parantaaksesi sivustosi vastaavasti. Yli miljoona verkkosivustoa luottaa liikenteen seuraamiseen Matomo Analytics -alustalla, mikä tarkoittaa, että olet turvallisissa käsissä.

Kun olet asentanut Matomo Analyticsin, odota seuraavia ominaisuuksia:

 • Verkkokaupan analytiikka – Voit helposti ymmärtää asiakkaidesi ostokäyttäytymistä, jotta voit lisätä myyntiäsi ja tulojasi tehokkaasti. Voit nopeasti kertoa suositut sijainnit, parhaiten toimivat kanavat, käyttäjien käyttämät laitteet, kuinka sitoutuneet asiakkaat ovat ja paljon muuta. Tarkastele helposti kokonaistuloja, tilausten lukumäärää, tulosprosenttia, kampanjan avainsanoja, hylättyjä kärryjä ja niin paljon muuta.
 • Kampanjan seuranta – Seuraa helposti kampanjoidesi tuloksia, koska voit luoda nopeasti jäljitettäviä URL-osoitteita Matomo Analytics URL Builder -työkalun avulla. URL-osoitteet sisältävät parametrejä, jotka ovat hyödyllisiä verkkokauppaan ja tavoitteen muuntamiseen. Nyt voit heti kertoa, mikä hankintatapa tuo sinulle eniten liikennettä. Onko se Google AdWords? Facebook? Sähköpostimarkkinointi? Matomo Analyticsilla on vastaukset.
 • Vierailijaprofiilit – Matomo Analytics tarjoaa sinulle Vierailijat-välilehden, joka antaa sinulle paljon tietoa kävijöistä. Voit tunnistaa kohdeyleisösi ja yrityksesi tehokkaat alueet, joilla voit maksimoida muuntamalla asiakkaasi. Matomo Analytics antaa sinun tarkastella jokaisen vierailijan elinajan matkaa. Voit myös nähdä käyttäjän suorittamat toiminnot verkkosivustollasi.
 • Tag manager – Plugin mukana tulee tehokas tag manager, jonka avulla voit ottaa käyttöön erilaisia ​​seurantakoodeja suhteellisen helposti. Matomo-keskitetyn alustan ansiosta voit lisätä tunnisteita lisäämättä koodia suoraan sivustoosi.

Siellä on enemmän…

 • Intuitiivinen kojelauta – Matomo Analyticsin käyttäminen on helppoa intuitiivisten kojetaulujen ansiosta, jotka tarjoavat sinulle paljon tietoa yhdellä silmäyksellä. Voit nopeasti löytää syviä käsityksiä siitä, kuinka käyttäjät ovat kiinnostuneita yrityksestäsi.
 • jakautuminen – Matomo Analyticsin avulla on uskomattoman helppoa jakaa suuret yleisösi pienempiin ryhmiin laser-terävää kohdistamista varten.
 • Reaaliaikaiset liikenneraportit – Matomo Analytics näyttää reaaliajassa verkkosivustosi jäsenet. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, jos sinulla on aikaherkkä tarjous ja sinun on seurattava liikennettäsi reaaliajassa. Jos olet esittelemässä uutta tuotetta tai ominaisuutta, voit nopeasti kertoa, kuinka käyttäjät vastaanottavat uutiset.
 • Laajat paikkatietoraportit – Karttojen mukana toimitettujen yksityiskohtaisten raporttien avulla voit nopeasti selvittää, missä kävijät ovat. Voit nähdä suositut maanosat, maat, kaupungit, alueet, selaimen kielen ja Internet-palveluntarjoajat yhdellä napsautuksella.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Tuo / vie ominaisuuksia – Matomo Analytics tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuoda Google Analytics -raportit. Lisäksi voit viedä Matomo Analytics -raportit yhdellä napsautuksella.
 • Raportoi vertailut
 • Tuki WP REST -sovellusliittymälle ja muille sovellusliittymille
 • Sisällytä helposti tietyt käyttäjäroolit, vierailijat ja sivut seuraamisesta
 • Antakaa kollegoille pääsy raporteihisi
 • Tuki WP Multisite -sovellukselle

Maksetut ominaisuudet:

 • Lämpökartat ja istuntotallenteet
 • Lomakeanalyysi
 • Media-analytiikka
 • suppilot
 • SEO ominaisuudet
 • Muokattu raportointi
 • ikäluokat
 • Käyttäjävirta

Yllä oleva on vain pieni esimerkki ominaisuuksista. Matomo Analytics sisältää satoja muita ominaisuuksia, joita tarvitsemme kokonaisen blogitekstin kattamaan kaikki.

Asennamme Matomo Analytics, kun ominaisuudet ovat poissa käytöstä.

Kuinka asentaa Matomo Analytics WordPressiin

Matomo Analyticsin asentaminen ja määrittäminen on yhtä helppoa kuin A, B, C. Se on paljon helpompaa kuin Google Analyticsin määrittäminen. Mutta ennen mitään, Matomo Analyticsillä on muutama vähimmäisjärjestelmävaatimus sujuvan toiminnan kannalta:

 • PHP-muistin raja = 128 Mt, suositus 256 Mt
 • PHP 7.2 tai uudempi
 • Jos sinulla on paljon liikennettä käyttävä verkkosivusto tai sinulla on useita verkkosivustoja WordPress-monisivustolla, kehittäjät suosittelevat Matomo-lähtökohta tai Matomo Cloud ja WP-Matomo -laajennus sen sijaan

Asennakaamme tietämättä Matomo Analytics. Se on ilmainen laajennus, joka on saatavana WordPress.org-sivustolta, joten tiedät sen olevan helppoa.

Navigoida johonkin Laajennukset> Lisää uusi:

kuinka asentaa uusi WordPress-laajennus

Kirjoita seuraavaksi avainsanojen hakukenttään ”Matomo Analytics” ja napsauta -painiketta, kun löydät laajennuksen Asenna nyt -painike, kuten alla.

asentamalla matomo analytics -laajennus

Sen jälkeen aktivoi laajennus:

aktivoimalla matomo analytics WordPress -laajennus

Laajennuksen käyttöönotto lisää Matomo Analytics -kohteen WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan. Siirry seuraavaksi Matomo Analytics> Aloita, kuten korostamme alla.

Matomo analytics WordPress -laajennus

Päällä Aloittaa näytöllä, saat paljon tietoa. Napsauta seuraavaksi Ota seuranta nyt käyttöön -painike, kuten alla.

matomo analytiikka

Kuten yllä olevalta sivulta näet, voit lisätä [Matomo_opt_out] lyhytkoodi tietosuojakäytäntösi sivulle, jotta käyttäjät voivat poistaa käytöstä seurannan.

Voit myös valita, ettei koskaan näytetä Aloittaa -sivulta ja lisätietoja Matomo Analyticsista. Samalta sivulta löydät helposti apua kautta käyttö ohjeet, foorumit, erilaisia ​​palkkioita tukisuunnitelmat ja enemmän.

Siirrytään eteenpäin.

Kun olet napsauttanut Ota seuranta nyt käyttöön -painiketta, Matomo Analytics on valmis lähtemään. Tarkastellaan nyt joitain käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Menin eteenpäin ja lähetin jonkin verran simuloitua liikennettä testisivustolleni botilla, tiedät vain, tarkistaaksesi, toimiiko laajennus mainostetulla tavalla, ja arvata mitä? Se toimii! Se tallensi sekä bot-liikennettä että tapauksiani, kun kävin näytteen sivustossa. Tässä on kuvakaappaus:

matomo analytiikka

Päästäksesi yllä olevalle sivulle, siirry kohtaan Matomo Analytics> Raportointi, kuten alla.

matomo analytics -raportointi

Siirry kohtaan Matomo Analytics Tag Manager (jotta voit lisätä kolmansien osapuolten seurantakoodeja) Mamoto Analytics> Tag Manager, kuten korostamme alla.

matomo analytics tag manager

Näin pääset seuraavalle sivulle:

matomo analytics tag manager

Yllä olevalla sivulla voit luoda tunnisteen, kuten teimme edellisessä artikkelissa. Menettely pysyy samana.

Pääset Matomo Analytics -asetuksiin siirtymällä kohtaan Matomo Analytics> Asetukset, kuten yksityiskohtaisemmin alla.

matomo analytics -asetukset

Matomo Analytics ilmaiset ja premium-lisäosat

Matomo Marketplacen avulla voit asentaa tonnin ilmaisia ​​ja premium-lisäosia, joten voit viedä Matomo seuraavalle tasolle:

matomo analytiikkamarkkinat

Asentaaksesi Matomo-lisäosat WordPress-järjestelmänvalvojaan, sinun on ensin asennettava Matomo Marketplace for WordPress -laajennus.

Miten? Navigoida johonkin Matomo Analytics> Kauppapaikka, ja napsauta Lataa Matomo Marketplace for WordPress -painiketta alla olevan kuvan mukaisesti.

Matomo-markkinointi WordPressille

Tallenna Matomo Marketplace -laajennus tietokoneellesi.

Seuraavaksi navigoi kohtaan Laajennukset> Lisää uusi:

kuinka asentaa uusi WordPress-laajennus

Napsauta seuraavaksi Lataa laajennus, valitse lataamasi Matomo Marketplace -laajennus ja paina Asenna nyt -painiketta:

Matomo Marketplacen asentaminen

Sen jälkeen aktivoi Matomo Marketplace napsauttamalla. Kun Matomo Marketplace for WordPress -laajennus on aktiivinen, olet valmis rokottamaan puolueen. Aloitetaan ilmaisilla laajennuksilla.

Ilmaisten Matomo Analytics -lisäosien asentaminen

Ilmaisten Matomo Analytics -lisäosien asentaminen on helppoa. Navigoida johonkin Matomo Analytics> Kauppapaikka ja napsauta Asenna laajennukset -välilehteä:

ilmaisten matomo-lisäosien asentaminen

Napsauta vain asennuslinkkiä vastaavan laajennuksen vieressä (katso kuva yllä). Matomo Analytics tarjoaa kirjoittamishetkellä yhteensä 66 ilmaista lisäosaa.

Matomo Analytics Premium -lisäosien asentaminen

Asentaaksesi premium-lisäosia, sinun on ensin aktivoitava Matomo Analytics -lisenssi. Ensimmäinen kirjautuminen omalle Matomo Analytics -tili, ja napsauta Lataukset:

matomo analytics -tili

Vieritä näytön alaosaan ja valitse Napsauta näyttääksesi lisenssisi linkki:

matomo analytics -lisenssi

Muista kopioida lisenssiavaimesi, koska tarvitsemme sitä seuraavaan osaan.

Palaa takaisin WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin. Navigoida johonkin Matomo Analytics> Kauppapaikka, ja napsauta Tilaukset välilehti. Liitä sen jälkeen lisenssi ja napsauta Tallenna lisenssiavain painike:

Matomo-lisenssin aktivointi

Kun lisenssi on aktivoitu onnistuneesti, Matomo Analytics ohjaa sinut Asenna laajennukset -välilehteen, josta löydät sekä ilmaisia ​​että premium-lisäosia..

Seuraavaksi napsauta vain Asenna-linkkiä sen premium-lisäosan alla, jonka haluat asentaa. Tässä istunnossa Matomo tarjoaa yhdeksän premium-lisäosaa.

Menin eteenpäin ja kokeilin premium-lisäosia. Alla on lyhyt kuvaus siitä, mitä kukin premium-lisäosa tekee.

ikäluokat

Haluat aina, että vierailijat tulevat takaisin verkkosivustollesi lisääksesi mahtavaa sisältöäsi ja tuotteitasi. Vielä tärkeämpää on, että haluat vierailijoidesi pysyvän paikallaan, koska mitä kauemmin he tekevät niin, sitä suurempi vaikutus sinulla on ja sitä enemmän rahaa ansaitset..

Matomo Analytics Cohorts -lisäosa auttaa sinua seuraamaan kävijöiden pidätyspyrkimyksiä ajan myötä, jotta voit pitää heidät kiinni ja palata lisää. Sen avulla voit nähdä kuinka Web-kävijät käyttäytyvät hankintapäivänään ja sen jälkeen. Toisin sanoen Cohorts auttaa sinua:

 • Katso kuinka kauan uudet kävijät pysyvät paikallaan ennen poistumista sivustoltasi.
 • Tarkastele tiettyjä ajanjaksoja, jolloin sitoutuminen laskee
 • Ymmärrä, miksi jotkut estoreesi vierailijat eivät osta, vaikka käyisivät useita kertoja
 • Määritä sovelluksesi käyttö ja
 • Seuraa yleensä säilytyspyrkimyksiäsi

Muokatut raportit

mukautetut raportit

Sinulla on yritystarpeita ja tavoitteita, eli seuraat liikennettäsi. Aloitimme sanomalla oikea liikenne on minkä tahansa verkkosivuston elinehto, ja kohdeyleisösi määrittämiseksi on tärkeää saada toimivia näkemyksiä ja tietoja. Oikein tiedoin voit poistaa hankauksen kitkaa hienosäätämällä sovelluksesi tai verkkosivustosi.

Nyt Matomo Analytics on vankka työkalu, joka tarjoaa sinulle fantastisen joukon vakioraportteja. Kuten kaikki muutkin työkalut, saatat silti puuttua tärkeitä tietoja. Aikaisemmin jouduit joko luopumaan tiedoista tai luomaan laskentataulukoita manuaalisesti, mikä on aikaa vievää ja altis virheille.

Mutta Matomo muuttaa tätä kaikkea mukautetuilla raporteilla, premium-lisäosalla, jonka avulla voit poimia liikenteestäsi niin paljon tietoa kuin haluat. Sinulla on yli 200 erilaista tietoa, jotta saat tarkalleen tarpeesi. Kyllä, 200, plus voit mukauttaa raportteja laajasti visualisointien ja suodattimien avulla.

Lomake Analytics

muodostaa analytiikan

Lyön vetoa, että sinulla on ainakin yksi lomake jonnekin verkkosivustollasi tai verkkosovelluksessasi. Lomakkeet voivat vaihdella kommenttilomakkeista, tilauslomakkeista, uutiskirjeen tilauksista, yhteyslomakkeista, vuokra-sivuista ja niin edelleen. Ja miksi muodot ovat jälleen tärkeitä? Kyllä, se on totta, se on tärkeä yhteyspiste vierailijoihisi ja potentiaalisiin asiakkaisiisi.

Nyt etkö haluaisi saada parempaa kuvaa siitä, kuinka asiakkaat ja lukijat ovat vuorovaikutuksessa lomakkeesi kanssa? Ajattele mitä voit saavuttaa kaikilla näillä tiedoilla. Tiedät asiakkaasi kipupisteet ja kuinka he ovat vuorovaikutuksessa online-lomakkeesi kanssa. Voit jopa seurata lomakkeiden muuntamisia ja tehdä paljon enemmän. Kiitos kaikille Forms Analyticsille.

suppilot

suppilot

Oletetaan, että haluat mahdollisuuden päästä kotisivullesi, napsauta Ota yhteyttä -painiketta, täytä yhteystietolomake ja napsauta lähetä-painiketta. Sen jälkeen saatat haluta ohjata mahdollisuuden kiitossivulle, blogiin tai muuhun. Jokainen toimenpide, jonka mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä on osa kanavaa.

Jos haluat tehdä liiketoimintaa kanssasi, sinun vierailijoidesi on noudatettava ennalta määritettyä reittiä verkkosivustollasi tai sovelluksessa. Sinun tehtäväsi on ohjata vierailijat lähtöpisteestä tavoitteeseen. Ja hyödyntääksesi tätä “reittiä” sinun on ymmärrettävä täysin, kuinka kävijät liikkuvat kanavasi alas.

Tässä on loistava Matomo-video, joka kuvaa yksityiskohdat suppilon toiminnasta:

Nauti ��

Lämpökartta ja istunnon nauhoitus

Matomo Analytics on lahja, joka ei koskaan lopeta antamista. Heatmap & Session Recording -lisäosalla voit ”ymmärtää kävijöitäsi todella näkemällä, missä he napsauttavat, liikuttavat ja vierittävät”. Se on kuin silmien seuranta, mutta halvempaa ja helpompaa asentaa.

Lämpökartat osoittavat, missä web-kävijät napsauttivat, kuinka pitkälle he vierittivät ja missä he liikuttivat hiirtä. Kaikki nämä tiedot auttavat tietämään, onko sisältösi houkuttelevaa, ja tunnistamaan, mihin käyttäjät kiinnittävät huomiota.

Istuntotallenteet puolestaan ​​sallivat nauhoittaa vierityksiä, hiiren liikkeitä, napsautuksia, muodostaa vuorovaikutusta jne. Myöhemmin, toistat videon nähdäksesi mitä kävijät tekevät verkkosivustollasi. Kuinka suloista?

Media Analytics

Matomo media analytics

Videon käyttö on kasvanut valtavasti, kun lisää markkinoijia haluaa lisätä liikennettä, sivun katselua, tuloksia ja viime kädessä myyntiä. Sama koskee ääntä, kuten podcasteja, äänikirjoja ja niin edelleen. Ja multimedia ei mene mihinkään.

Mutta tiedätkö kuinka yleisösi katselee videoitasi? Kuinka he kuuntelevat ääntä? Voitko luoda selkeän yhteyden median käytön ja muiden liikennemittarien välillä? Kuka katselee videoitasi? Kuinka pitkään? Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, joihin Media Analytics -lisäosa auttaa sinua vastaamaan.

Monikanavainen tulosprofiili

monikanavainen määritys

Verkkosivuston tai sovelluksen liikenne voi tulla monista eri lähteistä. Ehkä ohjaat liikennettä Google-mainoksista, Facebook-mainoksista, orgaanisesta hausta ja sosiaalisista viittauksista. Mistä tiedät, mikä liikenteen lähde tuottaa eniten tuloksia muuntokertoimien tuloksissa?

On ratkaisevan tärkeää, että tiedät mihin suunnata markkinointisi budjettisi. Jos orgaaninen haku tuo sinulle laadukasta liikennettä, sinun on parempi ohjata resursseja toimivaan, esimerkiksi hakukoneoptimointijärjestelmään. Nyt sinun ei tarvitse ihmetellä, mikä liikenteen lähde tuottaa parhaiten. Sinulla on Matomo-monikanavainen muuntamisprofiili, jota odotat ja haluat.

Hakukoneiden avainsanojen suorituskyky

hakukoneiden avainsanojen suorituskyky

Avainsana – hakukoneiden liikenteen pyhä graali. Mitä et tekisisi laittaamatta käsiäsi kaikille avainsanoille, joita asiakkaasi käyttävät muun muassa Googlessa ja Bingissä? Jos tiedät avainsanasi, voit luoda erittäin kohdistettua ja osuvaa sisältöä ja tarjouksia, jotka toimivat taikuuden tavoin. Se on tehty useita kertoja aiemmin, ja voit myös tehdä sen.

Hakukoneiden avainsanojen tehokkuuden lisäosa näyttää kaikki avainsanat, joita potentiaalisi käyttävät. Voit tarkastella suosittuja hakukoneita, tekstiavainsanoja, yhdistettyjä avainsanoja, kuva- ja video-avainsanoja. Lisäosan avulla voit tarkastella kohdeyleisösi tarpeita yhdessä paikassa.

Käyttäjät virtaavat

matomo analytiikan käyttäjien virtaus

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on käyttäjien virtapalkkio-lisäosa. Lisäosa on visuaalinen esitys poluista, joita käyttäjät kulkevat verkkosivustosi tai sovelluksesi kautta. Käyttäjävirran avulla voit nopeasti määrittää käyttäjien tarpeet, koska voit nähdä kuinka käyttäjät navigoivat verkkosivustollasi.

Yhdellä silmäyksellä voit nähdä, mistä käyttäjät poistuvat, ja muita tekijöitä, jotka saattavat vahingoittaa muuntokurssejasi. User Flow -sivustolta saamasi raportit voivat auttaa sinua paljon, kun optimoit verkkosivustosi, sovelluksesi tai tuotteesi. Lisäosan avulla voit tarkastella tietyn sivun läpi kulkevaa liikennettä huolellisesti.

Ja siinä se on. Mitä nyt?

Matomo Analytics -valikossa on Diagnostiikka- ja Tietoja-sivut, joita emme tarvitse peittää. Matomo Analytics -laajennus on helppo määrittää ja käyttää.

Matomo Analyticsin asentaminen WordPress-sivustoille on erittäin helppoa (eikä siihen tarvita teetiedostojen muokkaamista) puhumattakaan siitä, että itse plugin integroituu yli 100 suosikkityökaluisi.

Minusta tuntuu, että et unohda Google Analyticsia, koska Matomo Analytics tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja virtaviivaisemman tavan käyttää liikennetietoja, jotka saat myös pitää.


Kuinka seuraat liikennettä WordPress-sivustossasi? Mitä sinun on sanottava Matomo Analytics WordPress -laajennuksesta? Oletko käyttänyt sitä aikaisemmin? Jäimmekö jotain pois? Mikäli asennat ja yrität laajennusta nyt, mitkä ovat mielipiteesi?

Kerro meille kommenteista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector