Maksetut jäsentilausprosessit

Maksetut jäsentilausprosessit

Jos haluat luoda WordPress-jäsenyyssivuston, sinulla on onnea. Tänään tarkastelemme Maksetut jäsenmaksut Pro.


Kannattavan WordPress-jäsenyyssivuston luominen ei ole helppoa varsinkin aloittelijana. Tarvitset vankan suunnitelman ja tehokkaan järjestelmän jäsenten rekisteröimiseksi ja kunkin jäsenyyden hallitsemiseksi. Ilman upeaa laajennusta (kuten Maksetut jäsentilaukset) sinulla on vaikea luoda ja hallita jäsenyyssivustoasi.

Tämän päivän katsauksessa korostamme ominaisuuksia, joiden ansiosta Maksulliset jäsenmaksut tehdään yhdeksi parhaimmista WordPress-jäsenten laajennuksista Internetissä. Nauti lopusta ja älä lähde jakamatta ajatuksiasi kommentteihin.

Mikä on maksetut jäsentilaukset?

maksetut jäsenmaksut

Maksetut jäsentilaukset on muodikas WordPress-laajennus Cozmoslabs joka auttaa sinua luomaan jäsensivuston rikkomatta hikeä. Laajennus on pakattu reunaan kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset tehokkaan jäsensivuston luomiseen.

Mutta jopa miljoona ja yksi ominaisuus, Maksetut jäsentilaus on intuitiivinen ja melko helppo käyttää. Kuka tahansa (ja tarkoitan KUKAAN), jotka voivat käyttää web-selainta, voivat helposti määrittää laajennuksen luomaan jäsensivuston nopeasti.

Ytimen laajennus on ilmainen, mutta sinulla on kaksi premium-pakettia, ts., harrastelija ja ammattilainen jotka tarjoavat sinulle entistä enemmän toimintoja. Tätä arvostelua varten käytetään maksettuja jäsentilauksia ammattilainen.

Maksetut jäsentilausominaisuudet

maksetut jäsentilausominaisuudet

Jäsensivuston ylläpitäminen on vakava asia, mikä tarkoittaa, että tarvitset tehokkaan laajennuksen, joka sisältää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Maksetut jäsenmaksut eivät petä. Plugin mukana tulee mukava sarja ominaisuuksia. Tässä on lyhyt luettelo mitä odottaa.

Maksetut jäsentilausominaisuudet

 • Maksulliset ja ilmaiset tilaukset – [pms-register] -koodin avulla voit helposti lisätä rekisteröintilomakkeita mille tahansa sivulle tai viestiin. Käyttäjät voivat sitten tilata minkä tahansa jäsensuunnitelmasi – ilmaiseksi tai maksettuna
 • Tilin hallinta – Käyttäjät voivat tarkastella ja hallita tiliään helposti. Luo tilisivu käyttämällä [pms-tili]
 • Rajoita sisältöä – Voit rajoittaa sisältöä helposti liittymissuunnitelman tai kirjautuneen tilan mukaan. Tämän lisäksi voit rajoittaa WooCommerce-tuotteita tai koko kauppaa.
 • Helppo kirjautuminen – Luo jäsenillesi helppo kirjautumislomake käyttämällä [pms-login] -koodia
 • Jäsenjohtaminen – Maksettujen jäsenten tilauksissa on hieno kojetaulu, jonka avulla voit tarkastella ja hallita jäseniäsi
 • Tilausten hallinta – Käyttäjät voivat päivittää nykyisestä tilaussuunnitelmasta
 • Ilmainen kokeilu- ja liittymismaksut – Nyt voit tarjota jäsenillesi ilmaisen kokeilujakson, joka vanhenee tietyn ajan kuluttua. Sen jälkeen voit periä liittymismaksun
 • Maksujen hallinta – Maksettujen jäsenmaksujen avulla voit helposti seurata kaikkia jäsenmaksuja, maksutilastoja ja ostettuja tilaussuunnitelmia
 • Sähköpostimallit – Voit helposti mukauttaa käyttäjille lähetettäviä sähköpostiviestejä rekisteröinnin, tilauksen aktivoinnin, peruutuksen tai voimassaolon päättymisen yhteydessä
 • Perusraportointi – Laajennuksen avulla voit tarkastella jäsenyyssivustosi suoriutumista uusien jäsenten ja tulojen suhteen
 • Vie jäsenetiedot – Voit viedä kaikki jäsenetiedot helposti CSV-tiedostoon
 • Estää tilin jakamisen – Voit estää käyttäjiä kirjautumasta samaan tiliin useasta paikasta
 • Useita integrointeja – Voit helposti integroida maksetut jäsentilaukset Elementor, WooCommerce, bbPress ja Profiilinrakentaja, tarkoittaa, että voit ladata jäsensivustosi kuin ammattilainen
 • Luo jäsenalennuksia – Voit luoda jäsenalennuksia tuotetta tai tilaussuunnitelmaa kohti
 • Muistutukset sähköpostitse – Voit määrittää useita sähköpostimuistutuksia, jotka lähetetään automaattisesti käyttäjille tietyistä liipaisutapahtumista
 • Maksa mitä haluat – Tämän lisäyksen avulla jäsenet voivat maksaa tilaamansa summan
 • reCaptcha – Suojaa lomakkeesi ja estä roskaa roskapostin rekisteröintiä
 • Integrointi useiden maksuyhdyskäytävien kanssa PayPal Standard, PayPal Express ja Raita jolloin voit kerätä kertaluonteisia ja toistuvia maksuja ilman hikkaa
 • Sisältö tippuu – Voit asettaa sisältöaikatauluja, joiden avulla voit vapauttaa sisältöä käyttäjille vasta tietyn ajan kuluttua
 • laskut – Voit luoda laskut liittymäsuunnitelmista dynaamisesti
 • Useita tilauksia käyttäjää kohti – Käyttäjät voivat liittyä useampaan kuin yhteen tilaussuunnitelmaan

Kuten näette, Maksulliset jäsenmaksut -laajennus on täynnä ominaisuuksia, joita tarvitset luodaksesi tehokkaan jäsensivuston luopumatta pankkia. Asennamme laajennus, kun ominaisuudet ovat poissa käytöstä.

Kuinka maksettujen jäsenten tilaukset -laajennus asennetaan

Kerran sinä ostaa maksettuja jäsenmaksuja, saat sähköpostitilin tilitietosi sekä laajennusten latauslinkit. Voit myös ladata laajennuksen ja lisäosat Cozmoslabs-tililtäsi.

maksettujen jäsenmaksujen ostotilaus

Lataa laajennus ja lisäosat tietokoneellesi ja astukaamme liikkeelle. Siirry WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.

Kuinka lisätä uusi WordPress-laajennus

Seuraavaksi paina Lataa laajennus -painiketta, valitse päälaajennus ja paina -painiketta Asenna nyt -painiketta, kuten korostamme alla.

ladataan maksettujen jäsenten tilaamislaajennus

Odota asennus loppuun ja napsauta sitten Aktivoi laajennus nappi.

aktivoi maksetut jäsentilaukset

Näin ohjaat sinut alla olevaan Palvelun jäsenten tilaukset -asennustoimintoon.

Ohjattu asennustoiminto auttaa sinua määrittämään pari vaihtoehtoa. Esimerkiksi, voit luoda jäsenyyssivut automaattisesti, kirjautua sisään käyttäjiin automaattisesti rekisteröinnin jälkeen ja estää tilin jakamisen heti batista. Lisäksi voit määrittää maksuväylät ja valuutan.

Voit ohittaa ohjatun asennustoiminnon

Tai voit ohittaa ohjatun asennustoiminnon ja palata takaisin WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan, jossa huomaat uuden Maksettujen jäsenten tilaukset -valikkokohdan kuten alla..

Napsauta yllä olevaa valikkokohta (ts. Maksetut jäsenmaksut) käynnistääksesi seuraavan Perustiedot näyttö. Tämä näyttö sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset maksettujen jäsenten tilauksien määrittämiseen.

syrjään: Asenna tässä vaiheessa vapaasti ja aktivoi lisäosat. Jotta voit nauttia lisäyksistä, sinun on ensin aktivoitava lisenssisi siirtymällä kohtaan Maksetut jäsenmaksut> Lisäosat kuten korostamme alla.

Löydät sarjanumeron kansiosta Cozmoslabs-tili.  Kopioi ja liitä lisenssiavain ja napsauta Tallenna muutokset -painike yllä olevan kuvan mukaisesti.

Maksettujen jäsentilauksien määrittäminen

Kun lisenssisi on aktiivinen, on aika tarkistaa muut Maksullisten jäsenten tilaukset -valikkokohteet. Antakaamme selvittää, mitä laajennuksella on tarjota.

Tilaussuunnitelmat

Maksetut jäsentilausten avulla voit luoda tilaussuunnitelmia helposti. Siirry vain kohtaan Maksetut jäsenmaksut> Tilaussuunnitelmat ja napsauta Lisää uusi -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

Lisää tarvittavat tiedot ja paina lopulta Tallenna tilaus kuten yksityiskohtaisemmin alla.

Kun olet luonut tilaussuunnitelman, voit lisätä päivityksen tai vanhemman version, joka on hyödyllinen, jos haluat luoda ilmaisen kokeilujakson. Katso kuvaa alla.

Jatkuu nopeasti.

Jäsenet

Siirry kohtaan nähdäksesi jäsenesi ja muokataksesi jäsentilauksia Maksetut jäsenmaksut> Jäsenet kuten alla.

maksut

Navigoida johonkin Maksetut jäsenmaksut> Maksut tarkastellaksesi maksutietojasi alla esitetyn mukaisesti.

WooCommerce-tuoterajoitus

Maksettujen jäsenten tilaukset -laajennus antaa sinun rajoittaa WooCommerce-tuotteita, mikä on hyödyllistä, jos haluat luoda vain jäsenille tarkoitettuja tuotteita. Tämän ominaisuuden avulla voit rajoittaa molempia tuotteita katselu ja osto-, joka tarjoaa sinulle paljon hallintaa myymälässäsi.

Mutta kuinka saavutat tämän käyttämällä Maksettujen jäsenten tilaukset -laajennusta? Ensinnäkin sinun on asennettava WooCommerce-laajennus. Tätä opetusohjelman osaa varten perustin näennäisen WooCommerce-myymälän, lisäsin pari näytetuotetta ja loin kolme (3) liittymissuunnitelmaa, toisin sanoen kulta, hopea ja vapaa, ja kaksi viimeistä olivat kultasuunnitelman alennukset..

Nyt, jos navigoin Maksetut jäsenmaksut> Tilaussuunnitelmat, Saan seuraavan näytön.

tilaus-suunnitelmat

Seuraavaksi asutin testattavan WooCommerce-myymälämme parilla valetuotteella. Voit tarkastella kaikkia WooCommerce-kaupan tuotteita siirtymällä kohtaan Tuotteet> Kaikki tuotteet WordPress-hallintavalikossa alla olevan kuvan mukaisesti.

woocommerce-kaikki-tuotteet

WooCommerce-tuotteiden katselun ja ostamisen rajoittaminen

Nyt, jos haluat rajoittaa mitä tahansa tuotetta – sanovatko yllä näkyvä fidgetin kehrä – napsauta Muokata linkin tiettyyn tuotteeseen, kuten korostamme alla.

rajoittaa-tuote-paid-jäsen-liittymien

Kun tuoteeditori latautuu, vieritä alaspäin ja näet a Sisällön rajoitus meta-ruutu alla esitetyllä tavalla.

rajoittaa verkkokaupan tuotteiden katselemista ja ostamista

Kuten korostamme yllä olevassa kuvassa, voit rajoittaa sitä, mitkä jäsenet / tilaussuunnitelmat voivat katsella ja ostaa mitä tahansa tuotetta (tässä tapauksessa fidget-kehrä). Sinun tarvitsee vain rasti Sisäänkirjautuneet käyttäjät valintaruutu ja mikä tahansa muu sopiva valintaruutu (esim. Gold Plan), ja työsi on valmis.

merkintä: Ellei määritä mukautettuja asetuksia, Maksetut jäsentilaukset -laajennus käyttää oletusrajoitusasetuksia. Voit mukauttaa rajoitussääntöjäsi ja viestejäsi siirtymällä kohtaan Maksetut jäsenmaksut> Asetukset> Sisällönrajoitus kuten korostamme alla.

sisältörajoitusasetukset maksetuille jäsentilauksille

Yllä oleva näyttö tarjoaa sinulle runsaasti mukautusvaihtoehtoja erityyppisille sisältörajoituksille, mukaan lukien mukautettu viesti, malli ja uudelleenohjaus. Pelaa ympäri vaihtoehtoja ja katso mitä voit keksiä.

Vain jäsenille tarkoitetut alennukset

Jos haluat tarjota asiakkaillesi vain jäsenille tarkoitettuja alennuksia tai alennuskoodeja rekisteröityessään tilille, sinun on ensin asennettava alennuskoodien lisäosa, joka löytyy Cozmoslabs-tililtäsi alla olevan kuvan mukaisesti..

alennuskoodit lisäävät

Kun olet ladannut lisäosan, asenna ja aktivoi se WordPress-verkkosivustollasi normaalina laajennuksena, ts. Siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi> Lataa laajennus. Valitse sitten .zip-tiedosto järjestelmästäsi ja napsauta Asenna nyt -painike alla olevan kuvan mukaisesti.

maksettujen jäsenmaksujen alennuskoodien asentaminen lisää

Napsauta yllä mainitun prosessin jälkeen Aktivoi laajennus -painikkeella pallo liikkuu, kun korostamme alla.

alennuskoodien lisäosan aktivoiminen

Kun laajennus on aktivoitu, siirry vain kohtaan Maksetut jäsenmaksut> Alennuskoodit kuten alla.

maksettujen jäsenmaksujen alennuskoodivalikkokohta

Näin tekeminen johtaa Alennuskoodit ruutu alla.

Koska meillä ei ole alennuskoodeja, luotakaamme ne, jotta saat vilkaisun odotettavissa oleviin asioihin. Klikkaa Lisää uusi -painiketta, kuten yksityiskohtaisemmin alla olevassa kuvassa.

lisäämällä uusi alennuskoodi maksettujen jäsenten liittymislaajennukseen

Lyömällä Lisää uusi -painike vie sinut helppokäyttöiseen Lisää uusi alennuskoodi -editoriin, johon voit kirjoittaa tiedot kyseisestä alennuksesta. Voit jopa valita tilaukset, joihin alennusta tulisi soveltaa. Katso lisätietoja alla olevasta kuvasta.

Täytä lyhyt lomake asianmukaisesti ja kun olet valmis, napsauta vain Tallenna alennus -painike yllä olevan kuvan osoittamalla tavalla. Käyttäjät voivat käyttää alennuskoodia tilinsä sisällä, luettelo tilaussuunnitelmalomakkeessa ja rekisteröintilomakkeessa.

Rekisteröintilomakkeista puhumattakaan, lisäämme ne verkkosivustollesi.

Ilmoittautumislomake

Rekisteröintilomakkeen avulla käyttäjät voivat rekisteröityä verkkosivustollesi. Maksetut jäsenmaksut tekevät rekisteröintilomakkeen luomisen yhtä helpoksi kuin A, B, C [Pms-rekisteriin] lyhyt koodi.

Siirry vain kohtaan Sivut> Lisää uusi kuten alla kuvaamme.

Tämä johtaa sinut Lisää uusi sivu editori. Nimeä sivu sopivasti, esim. Rekisteröidy, kirjoita [Pms-rekisteriin] Osoita muokkausohjelmaan, määritä tarvittaessa muut sivuasetukset ja paina lopuksi Julkaista painiketta. Katso yksityiskohdat alla olevasta kuvasta.

Ja alla on miten äskettäin luoma rekisteröintilomake näyttää testisivustollamme.

Eikö se näytä huolta, eikö niin? Mukana Alennuskoodi ala. Ja sinun tarvitsee vain lisätä [Pms-rekisteriin] lyhytkoodi ja paina Julkaista nappi.

raportit

Seuraava raporttiruutu tarjoaa sinulle lintuperspektiivin jäsenyyssivustosi suorituskyvystä. Pääset sivulle siirtymällä kohtaan Maksetut jäsenmaksut> Raportit kuten on esitetty.

asetukset

Asetussivulla voit määrittää maksetut jäsentilaukset haluamallasi tavalla. Navigoida johonkin Maksetut jäsenmaksut> Asetukset päästäksesi sivulle alla esitetyllä tavalla.

Yllä olevalla sivulla voit määrittää pari vaihtoehtoa, kuten:

 • Valitse, haluatko käyttää maksettujen jäsenten tilauksen CSS: ää käyttöliittymän tyyliin
 • Kirjaudu sisään käyttäjät automaattisesti rekisteröinnin jälkeen
 • Asenna jäsenyyssivut, ts. Rekisteröi, kirjaudu sisään, tili, rekisteröi menestys ja kadonneet salasanat -sivut
 • Asenna maksuyhdyskäytävät
 • Ota käyttöön ja määritä sisältörajoitus
 • Luo sähköposteja, ts. Onnistunut rekisteröintisähköposti, tilauksen aktivointisähköposti ja niin edelleen

Maksettu jäsentilaus on loistava jäsenlisäosa, ja se on uskomattoman helppokäyttöinen. En usko, että joudut kohtaamaan ongelmia.

hinnoittelu

Cozmoslabs tarjoaa sinulle kaksi hintapakettia, Pro (149 dollaria) ja Hobbyist (69 dollaria), kuten alla on esitetty.

Kehotamme sinua etsimään yrityksesi tarpeitasi vastaavan hintapaketin. Muista tarkistaa ensin ominaisuudet. Pääasiassa Pro lisää ilmaisia ​​kokeiluja, rekisteröintimaksuja, 5 lisäosaa (toistuvat maksut, PayPal express, Strip, laskutus, sisällön tippa ja useita tilauksia käyttäjää kohti) ja rajoittamattoman käyttöoikeuden. Sekä Pro että Hobbyist sisältävät yhden vuoden tuen ja päivitykset.


Joten mikä on lopullinen päätöksemme? Jos etsit helppokäyttöistä täysin varustettua jäsenyyslaajennusta, suosittelemme Cozmoslabsin maksettuja jäsenyyksiä. Tämä WordPress-jäsenlisäosa sisältää kaikki tarvittavat vaihtoehdot tehokkaan ja kannattavan jäsensivuston luomiseksi.

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotusta? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map