MailPoet vs. MailChimp WordPress-sähköpostimarkkinointiin

mailpoet vs. mailchimp vertailu

Sähköpostimarkkinoinnissa yksi parhaimmista asioista, joita pidän WordPressistä, on sen tarjottavien pluginien lukumäärä! Vaikka se näyttää hyvältä pinnalta, joskus voi olla haastavaa valita oikea laajennus.


Älä huoli! Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua juuri siinä! Verrataan kahta WordPressin sähköpostimarkkinointiratkaisua – Mailchimp ja MailPoet.

Tämän viestin loppuun mennessä olet oppinut sekä palvelujen edut että haitat ja toivottavasti pystyt valitsemaan oikean sähköpostimarkkinointiratkaisun liiketoiminnan kasvattamiseksi. Aloitetaan!

MailPoet vs. Mailchimp

Mailchimp, samoin kuin kaikki tietävät, on alan johtava sähköpostimarkkinointiympäristö. Mitä vuonna 2001, mitä aloitettiin sivuprojektina lähettää parempia uutiskirjeitä, tänään on muuttunut all-in-one-markkinointiympäristö kasvaville yrityksille, joilla on miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa. Nykyään Mailchimp tarjoaa paljon muutakin kuin sähköpostimarkkinoinnin – mukaan lukien aloitussivut, sosiaalisen median viestit, Facebook- ja Google-mainokset, uudelleenmainokset, markkinoinnin automatisointi ja paljon muuta.

MailPoet, toisaalta, on vielä yksinkertainen tehokas sähköpostimarkkinoinnin laajennus, rakennettu WordPressin mielessä. Toisin sanoen, MailPoet on WordPress-keskittynyt sähköpostimarkkinoinnin laajennus.

MailPoet tekee yhden asian, ja se tekee sen erittäin hyvin. Se lähettää upeita sähköposteja suoraan WordPressistä. Muiden 300 000 käyttäjän kanssa ympäri maailmaa on juuri kaksi asiaa, jotka antavat MailPoetille kilpailuedun:

 • Kaikki WordPressin sisällä: Voit suunnitella ja lähettää uutiskirjeitä koskaan poistumatta WordPress-kojelaudasta.
 • Pienin oppimiskäyrä: MailPoet on erittäin helppo asentaa – niin paljon, että voit lähettää ensimmäisen sähköpostikampanjasi 15 minuutin sisällä.

Jotta asiat olisivat yksinkertaisia, keskustelemme vain ominaisuuksista, jotka liittyvät puhtaasti sähköpostimarkkinointiin. Olemme jakaneet vertailuprosessin useisiin mittareihin ja olemme myös valinneet kullekin voittajan.

Valittaessa sähköpostimarkkinointilaajennusta, sinun tulisi kuitenkin antaa suurempi paino sinulle tärkeämmille mittareille. Esimerkiksi, jos helppokäyttöisyys on sinulle erittäin tärkeätä, sinun on annettava 50–60% painosta ”helppokäyttöisyys” -tietoon ja jaettava loput muun muassa.

Hyvä on sitten, aloitetaanko muuttujat, niin?

1. Sähköpostimarkkinointi WordPressissä

Sähköpostimarkkinointikampanjoiden tyypit MailPoetissa

Tyypit sähköpostimarkkinointikampanjoissa MailPoetissa

MailPoet on yksi harvoista markkinoinnin laajennuksista markkinoilla, jonka avulla voit suunnitella, rakentaa ja lähettää sekä manuaalisia että automatisoituja sähköpostikampanjoita suoraan WordPress-hallintapaneelista..

Toisin kuin Mailchimp, MailPoet ei vaadi rekisteröintiä tai tilin aktivointia. Asennat / määrität vain laajennuksen, suunnittelet sähköpostisi ja napsautat lähetä-painiketta. Uutiskirje tulee olemaan matkalla tilaajillesi.

Yksinkertaisesti sanottuna, MailPoetin avulla voit suorittaa koko sähköpostimarkkinointiohjelma, sinun ei tarvitse koskaan poistua WordPress-kojelaudasta. Vaikka MailChimp voi tarjota lisäominaisuuksia (niille, jotka haluavat niihin sijoittaa), tällä mittarilla MailPoet on käden alas -voittaja.

Voittaja: MailPoet

2. Oppimiskäyrä

Mailchimp WordPress -määritysasetuksiin

Mailchimp- ja WordPress-asetukset

Minun on myönnettävä – Mailchimpillä on vähän oppimiskäyrää uutiskirjeiden lähettämisessä. Älä ymmärrä minua väärin – sillä on loistava käyttöliittymä ja tonni upeista ominaisuuksista. Ennen kuin voit jopa lähettää uutiskirjettä Mailchimpissä, sinun on suoritettava paljon määrityksiä (vaikkakin kertaluonteisia) – esimerkiksi toimialueen varmennus, API-avaimen yhdistäminen Mailchimp WordPress -laajennukseen ja muutama muu vaihe ( jos niin vaaditaan).

Vaikka tämä prosessi voi olla mielenkiintoinen markkinoinnin ammattilaisille, se voi olla hiukan pelottava ihmisille, jotka etsivät yksinkertainen sähköpostimarkkinointiratkaisu. Ja siinä MailPoet menestyy.

MailPoetin asennusprosessi on yhtä helppoa kuin WordPress-laajennuksen asentaminen. Sinun tarvitsee vain valita sähköpostisi jakelukumppani (lisätietoja myöhemmin), ja sinulla on hyvä mennä. Voit aloittaa kampanjoiden suunnittelun heti! Uutta käyttöliittymää ei tarvitse tutustua. Kampanjan rakentaja on intuitiivinen ja helppo (vetämällä ja pudottamalla -toiminnon ansiosta).

Lisäksi, kun kyse on hieman monimutkaisista kampanjoista – kuten automaattisista postitusilmoitusviesteistä -, huomaat, että tällaisten kampanjoiden luominen MailPoetissa on paljon helpompaa.!

Voittaja: MailPoet

3. Raportointi: sähköpostitilastot ja Analytics

postilaatikkoraportointi kojetaulun kuva

Kuva Mailchimp Reporting -raportista

MailPoet tarjoaa perustiedot sähköpostitilastoista, kuten avoimen hinnan ja napsautussuhteen ilmaisessa versiossa. Tarvitset laajennetun version maksettavasta toimitusraportista ja yksityiskohtaisista avaus- / napsautushinnoista. Hauska tosiasia: MailPoet tarjoaa Palkkio ilmaiseksi jos sinulla on 1 000 tilaajaa tai vähemmän. (Lisää tästä myöhemmin).

Mailchimpin analytiikka on kuitenkin aivan toisella tasolla. Ilmainen versio tarjoaa sinulle edistyneempiä toimitustietoja, avointen / napsautusten lukumäärän, vertailun alan keskiarvoihin, suosituimmat linkit, suosituimmat sijainnit ja paljon muuta. Lienee tarpeetonta sanoa, että Mailchimp voittaa tämän metrin kuunikuulla!

Voittaja: Mailchimp

4. Sähköpostikampanjat: Lähetä ilmoitusviestit

MailPoet Email Builder

MailPoet-sähköpostinmuodostaja

Sekä Mailchimpillä että MailPoetilla on loistavat vedä ja pudota -sähköpostien rakentajat. MailPoet tarjoaa yli 50 valmiiksi rakennettua sähköpostimallia ilmaisessa versiossa, kun taas suurin osa Mailchimpin malleista on saatavana maksetussa paketissa.

Mailchimpin sähköpostinmuodostaja tarjoaa muutama näppärä parannus, kuten mahdollisuus lisätä GIF-tiedostoja, Instagram-viestejä ja paljon muuta. (He ovat uudelleentarkastellut sähköpostinmuodostimensa sisältöstudioon.).

Uutiskirjeiden lisäksi voit myös asettaa tiputuspostikampanjoita Mailchimpissä MailPoetissa.

Toistaiseksi se on yhteys kahden sähköpostipalveluntarjoajan (ESP) välillä. Kuitenkin, kun kyse on lähetä ilmoitusviestit, MailPoet valtaa Mailchimpin yli. Annan selittää miksi.

Kuitenkin kun se tulee lähetä ilmoitusviestit, MailPoet valtaa Mailchimpin yli.

Mailchimp lähettää postitusilmoitusviestit jäsentämällä WordPress-sivustosi RSS-syötettä. Oletuksena WordPress lähettää RSS-syötteessä koko viestin sisällön. (Voit myös lähettää vain viestin yhteenvedon koko sisällön sijasta).

Tämä rajoitus estää Mailchimpia todella mukauttamasta postitusilmoitusviestejä. Se voi poimia vain yksittäisiä viestejä (eli merkintöjä) RSS-syötteestä ja sijoittaa ne sähköpostiin.

Toisaalta MailPoetin vankka integrointi WordPressin kanssa mahdollistaa sen, että se voi viedä postitustiedot suoraan WordPress-tietokannasta. Tämän avulla MailPoet voi tarjota monenlaisia ​​mukautusvaihtoehtoja Automaattinen uusin sisältö moduuli (löytyy sähköpostinmuodostimesta). Nämä vaihtoehdot sisältävät viestin otsikon, otteen, viestin koko sisällön, kirjoittajan tiedot, esitellyn kuvan, luokan / tunnisteet ja paljon muuta.

Seurauksena on, että voit luoda paljon räätälöitympiä postitusilmoitusviestejä MailPoet-sovelluksella Mailchimp-palveluun verrattuna.

Mukautusvaihtoehdot MailPoetin sähköpostinmuodostimessa

Mukautusvaihtoehdot MailPoetin sähköpostinmuodostajan ”Automaattisin uusin sisältö” -moduulissa

Lisäksi, luodaan postitusilmoitusviestejä MailPoetissa on melko yksinkertainen ja vie vähemmän kuin 15 minuuttia. Mailchimp-palvelussa edes pieni mukauttaminen edellyttäisi sinun ymmärtämistä ja käyttöä RSS-yhdistämistunnisteet, joka saattaa olla hiukan liian monimutkainen monille ihmisille.

Voittaja: Tie (uutiskirjeet ja tippakampanjat), MailPoet (postitusviestit).

5. Sähköpostin toimitusvaihtoehdot

Sähköpostin toimitusasetukset MailPoetissa

Sähköpostin toimitusasetukset MailPoetissa

MailPoet tarjoaa kolme erillistä sähköpostin toimitusvaihtoehtoa:

 1. Toimitus sähköpostitse Web-isäntäsi kautta: Vaikka tämä menetelmä vähentää sähköpostimarkkinointikustannuksesi tehokkaasti nollaan, en suosittele sitä, koska sillä on heikko sähköpostin toimitusaste. Lisäksi, jos ylität isäntänne sähköpostin lähetysraja, olet alttiina resurssien liikakäyttöilmoituksille ja ehkä jopa tilin jäädyttämiselle tai lopettamiselle.
 2. Toimitus sähköpostitse kolmannen osapuolen palveluiden kautta: MailPoet tukee kolmansien osapuolien sähköpostin toimituspalveluita, kuten Amazon SES tai Sendgrid, sähköpostien lähettämiseen.
 3. Sähköpostin toimitus MailPoetin sähköpostin lähetyspalvelun kautta: MailPoet tarjoaa myös oma sähköpostin lähetyspalvelu joka on optimoitu sähköpostin toimittamiseen ja pystyy lähettämään ylöspäin 50 000 sähköpostia / tunti. Voit nauttia tästä palvelusta ilmaisella suunnitelmalla, jonka avulla voit lähettää rajoittamattomia sähköpostia enintään 1000 tilaajalle.

Mailchimp tarjoaa maailmanluokan sähköpostin toimitustavat, koska sähköpostit lähetetään alan johtavan verkkoinfrastruktuurin kautta.

6. Ilmainen suunnitelmaesittely: tilaajat ja sähköpostin rajoitukset

MailPoet Forever Free Plan jopa 1000 tilaajalle

MailPoetin ikuisesti ilmainen suunnitelma jopa 1 000 tilaajalle

Mailchimp tarjoaa ilmaisen paketin, jonka raja on 2 000 tilaajaa, enimmäislähetyskapasiteetti on 12 000 sähköpostia kuukaudessa.

MailPoet tarjoaa premium-version ilmaiseksi jopa 1000 tilaajalle. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia kaikista MailPoetin tarjoamista premium-ominaisuuksista – kuten MailPoet-tuotemerkin poistamisesta, edistyneestä analytiikasta ja WooCommerce-sähköposteista – ilmaiseksi!

Tässä osiossa on kaksi ottamista:

 1. MailPoet tarjoaa rajoittamaton määrä sähköposteja / kuukausi 1000 tilaajalle; kun taas Mailchimp rajoittaa sen 12 000 sähköpostia kuukaudessa enintään 2 000 tilaajalle.
 2. Toiseksi MailPoet on luultavasti ainoa laajennus markkinoilla, joka tarjoaa sinulle ilmaisen suunnitelmansa kaikki premium-ominaisuudet, rajoitettu 1000 tilaajaan.

Voittaja: MailPoet tai MailChimp (käyttäjän vaatimuksista riippuen)

7. Maksettujen suunnitelmien vertailu

Mailchimp-palkkiojärjestelmän vaihtoehdot 2019

Mailchimpin premium-suunnitelmat – 2019

Mailchimp tarjoaa tilaaja-pohjainen ja pay-as-you-go-hinnoittelumalli. Tilaajapohjaiset suunnitelmat tarjoavat eriasteisia ominaisuuksia alkaen:

 • 9,99 dollaria / kuukausi 500 tilaajalle (Essentials Plan)
 • 14,99 dollaria kuukaudessa 500 tilaajalle (standardisuunnitelma) ja
 • Menossa jopa 299 dollaria kuukaudessa 10000 tilaajalle (Premium Plan)

MailPoet tarjoaa kaksi palkkio-suunnitelmat:

 1. Ensimmäinen on lisäosa hintaan 149 dollaria vuodessa, joka tarjoaa kaikki premium-uutiskirjeominaisuudet, ilman sähköpostin lähetyspalvelua. Tämä on hienoa ihmisille, joilla on paljon sähköpostitilaajia ja jotka haluavat optimoida sähköpostimarkkinointikustannuksensa.
 2. Toinen suunnitelma sisältää premium-ominaisuudet, plus MailPoetin sähköpostin lähetyspalvelu. Se alkaa 15 dollarista kuukaudessa 1 250 tilaajalle. Muista, että ensimmäiset 1000 tilaajaa ovat täysin ilmaisia ​​(mukaan lukien kaikki lisäominaisuudet!) 1000 tilaajan jälkeen hinta on sama kuin Mailchimp’s Essentials Plan.

A / B-testaus: On välttämätöntä huomauttaa, että MailPoet ei tarjoa A / B-testausta missään suunnitelmassa, toisin kuin Mailchimpin Essentials-suunnitelma.

Automaatiosähköpostit: MailPoet tarjoaa automaatiosähköposteja (kuten tervetulossähköposteja ja tiputuskampanjoita) oletuksena heidän 1000 tilaajan ilmaiseksi suunnitelmaansa ja kaikkiin premium-suunnitelmiin. Mailchimp tarjoaa automaatiosähköposteja heidän Vakiosuunnitelma, alkaen 14,99 dollaria / kuukausi 500 tilaajalle.

8. WooCommerce-integraatio

WooCommerce-ominaisuudet MailPoetissa

WooCommerce-ominaisuudet MailPoetissa

Mailchimp tukee sähköpostien integrointia WooCommerce-palveluun heidän virallisen laajennuksensa kautta – Mailchimp WooCommerce-palveluun. Jopa 500 000+ aktiivisen käyttäjän tapauksessa pluginin arviointi on heikkoa 2,3: lla viidestä. Tämä osoittaa luotettavuusongelmia, mikä käy ilmi myös laajennuksen tukisivulta – joka on täynnä negatiivisia arvosteluja, virheitä ja tukipyyntöjä.

Puhuin Kimin (MailPoetin perustaja) kanssa ja hän kertoi minulle, että noin neljänneksellä MailPoetin käyttäjistä on asennettuna WooCommerce. Nämä käyttäjät ovat pyytäneet tiimiltä tonnia (erittäin hyödyllisiä) ominaisuuksia, ja he ovatkin työskentelee lisätäksesi ne MailPoetiin. Joitakin näistä “pian tulossa” -ominaisuuksista ovat:

 • Automatisoitu transaktiosähköpostit kirjautumisen yhteydessä, kassalla ja ensimmäisen ostoksen yhteydessä.
 • Automatisoitu tuotesuositus sähköpostit kuten “Ostetaan tässä kategoriassa” ja “Ostetaan tämä tuote” ja hylätyt ostoskorisähköpostit.
 • Asiakassegmentointi aiemman ostokäyttäytymisen perusteella.
 • Asiakasluettelo ja tulot sähköpostitse.

Vaikka nämä ovat MailPoetin lupaavia ominaisuuksia, sen menestys määräytyy vasta, kun asiakas hyväksyy sen, kun ne ovat saatavilla.

Voittaja: Mailchimp (toistaiseksi) ja MailPoet heti, kun WooCommerce -yhteensopivuus on julkaistu.

Käärimistä

Haluaisin päättää tämän artikkelin keskustelemalla ihanteellisesta käyttäjästä jokaiselle laajennukselle.

Mailchimp on tarkoitettu henkilöille, jotka vaativat kokonaisvaltainen markkinointiympäristö se antaa heille paljon muutakin kuin sähköpostimarkkinointi. Asiat, kuten sosiaalinen media, maksetut mainokset, mainosten uudelleen kohdistaminen, tulojen hallinta jne. Jos näet itsesi käyttävän näitä markkinointikanavia lähitulevaisuudessa – ja et halua maksaa hiukan ylimääräistä maksaaksesi ne kaikki keskitetyssä (Mailchimp) kojetaulussa; valitse sitten kaikin tavoin Mailchimp!

MailPoet on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat yksinkertainen sähköpostimarkkinointiratkaisu että he voivat toimia WordPress-hallintapaneelissa. Jos haluat optimoida sähköpostimarkkinointikustannuksesi perusteellisesti ja pitää kaiken saman katon alla, MailPoet on sinua varten!

Viime kädessä sähköpostimarkkinointi on keino kasvattaa yritystäsi. Sinun tulisi valita työkalu, joka sopii tarpeisiisi ja auttaa sinua murskaamaan tietosi.

Mitä ESP: tä käytät? Odotan innolla kommentteja ja ehdotuksia! Kuten aina, jos tarvitset apua, jätä kommentti tai DM minua Twitterissä osoitteessa @souravify. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map