MailOptin Review: Yksinkertaiset ja vaikuttavat WordPress Optin -lomakkeet

MailOptin Review: Yksinkertaiset ja vaikuttavat WordPress Optin -lomakkeet

Blogitko blogia, perustat verkkokauppaa tai määrität pienyrityksellesi Web-läsnäolon, kokeneimmat markkinoijat kertovat sinulle, kuinka tärkeä sähköpostioptiolomake on menestyksellesi. Valittavissa on kuitenkin niin monia laajennuksia, ja jotkut niistä ovat joko liian kalliita tai niissä ei ole tarvitsemiasi ominaisuuksia. MailOptin tarjoaa erinomaisen ratkaisun, koska sillä on ilmainen suunnitelma ja useita edullisia premium-paketteja. Tässä MailOptin-katsauksessa tarkastellaan sen ensisijaisia ​​ominaisuuksia, automaattisista uutiskirjeistä nykyaikaisiin optiini-lomakkeisiin, sitten puhumme siitä, kenen tulisi harkita MailOptinia sähköpostilistojen luomisessa..


Sinulla on mahdollisuus ladata ilmainen MailOptin Lite laajennus laajennushakemistosta. Tai voit päivittää MailOptin Prolle lisää ponnahdusikkunoita, A / B-jakotestausta, edistynyttä kohdistamista ja muuta varten.

Ominaisuuksien MailOptin-katsaus

Kun asennat MailOptin-laajennuksen, se paljastaa useita välilehtiä MailOptin-valikossa. Voit esimerkiksi yhdistää optin-lomakkeesi palveluihin, kuten AWeber ja MailChimp, tai siirtyä suoraan suunnittelemaan sähköpostin opttin-kampanjasi.

MailOptin Review: Valikkolinkki

Melko muutama ominaisuus on pakattu MailOptiniin, joten keskitymme niihin, jotka erottuvat eniten. Koska tämä on opttin-laajennus, aloitetaan siitä, minkä tyyppisiä lomakkeita on saatavana.

Laaja valikoima optiinimuotoja

Kun aloitat optiini-lomakkeiden kanssa, huomaat kuinka monta muunnelmaa tarjotaan. Yleisin on lightbox-ponnahdusikkuna, mutta MailOptinillä on myös sivupalkki- / widget-lomakkeet, ennen / jälkeen postimuodot, upotetut (upotetut) lomakkeet ja toimintakehotuspainikkeet.

MailOptin Review: Sample Optin

Toinen vaihtoehto on nimeltään tahmea palkki, jonka avulla voit kirjoittaa viestin ja lisätä joitain kenttiä ja painikkeita. Sijoita tämä verkkosivustosi yläosaan tai alaosaan.

MailOptin Review: Ilmoituspalkki

Olen myös suuri sisääntulon fani, joka hiipuu näkymään näytön vasemmassa tai oikeassa alakulmassa. Se on paljon vähemmän “in-your-face” -sivulla kuin ponnahdusikkunat, joten luot vähemmän häiritsevän ympäristön ja annat silti ihmisille mahdollisuuden liittyä uutiskirjeeseen..

MailOptin Review: liitäntä

Kauniita malleja

MailOptin tarjoaa useita malleja jokaiselle optiinimuodolle. Joten kun aloitan kampanjan rakentamisen kojelaudassa, näen kaikenlaisia ​​malleja valopöytä ponnahdusikkunoille. Jotkut niistä ovat värikkäitä, kun taas toiset ovat yksinkertaisia ​​ja asiaankuuluvia. Jotkut heistä keskittyvät jopa tietyille toimialoille mukana olevilla kuvillaan.

MailOptin Review: Mallit

Kojelauta näyttää suodattimet, jotka hyppäävät muihin optiinimuotoihin. Voit esimerkiksi nähdä vain tarttuvat ilmoituspalkit tai ehkä lisäosat.

MailOptin Review: Luokat

Suunnittelutyökalut WordPress Customizer -sovelluksen kautta

Suurin osa mukautuksista tehdään WordPress Customizerin avulla. Tämä on hyvä uutinen niille, jotka ovat kokeneet WordPressin, koska sinun ei tarvitse lukea kaikkia asetuksia uudesta laajennuksesta. Alla olevassa kuvakaappauksessa minulla on mahdollisuus määrittää menestysviesti. Uusille liideille on myös joitain automaattivastaajia ja sähköposti-ilmoituksia. Optin-muoto näkyy oikealla puolella reaaliaikaisia ​​muokkauksia varten. Se ei ole vedä ja pudota -editori, mutta testaukseni aikana se näytti melko intuitiiviselta ja helppo oppia.

MailOptin Review: räätälöijä

Vasemmalla on useita välilehtiä. Joten voit säätää värejä tuotemerkkiisi sopiviksi ja jopa pudottaa mukautetun CSS: n täydelliseen hallintaan.

MailOptin Review: mukautettu css

Näytä säännöt ja evästeet

Näytösäännöt ja liipaisimet ovat melko tärkeitä, jotta ärsytä asiakkaitasi ja kohdistaa asiakkaisiin, jotka eivät ole vielä kirjautuneet. Seuraava kuvakaappaus antaa sinun säätää evästeitäsi, jotta jonkun, joka jo näki ponnahdusikkunan muutama päivä sitten (tai mitä haluat asettaa sen), ei tarvitse nähdä sitä uudestaan.

MailOptin Review: ponnahdusikkunasäännöt

MailOptinilla on erinomaiset näyttösäännöt. Voit esimerkiksi päättää näyttää ponnahdusikkunan, kun nappia napsautetaan, tai ehkä, kun käyttäjä yrittää poistua verkkosivulta. Yhdessä tämän kanssa sinulla on vaihtoehtoja optiinoiden ajoittamiseen, kohdistamiseen AdBlockia käyttäviin tai vain optiinimuotojen näyttämiseen tietyillä sivuilla.

MailOptin Review: näytön säännöt

MailOptin Analytics

Näyttökerroista muunnoksiin ja tilaajiin, kaikki MailOptin-analytiikat tallennetaan WordPress-hallintapaneeliin. Ne ovat helppo ymmärtää ja tarjoavat nopeita visioita edistyksestäsi.

MailOptin-arvostelu: Analytics

MailOptin hinnoittelu

Voit ladata MailOptin Lite -laajennus ilmaiseksi ja saat silti mukavan valikoiman ominaisuuksia. MailOptin Lite -sovellukselle (ilmainen versio) saat joitain seuraavista ominaisuuksista:

 • Kolme optiinimuotoa.
 • Useita toimintakehotusmoduuleja.
 • Tuki sivupalkin ja widget-optiini muotoille.
 • Lightbox- ja ponnahduslomakkeet.
 • Optin-lomakkeet, jotka menevät ennen tai jälkeen blogin.
 • Sivutasolle kohdistaminen.
 • Ilmoitukset, jotka lähetetään tilaajille julkaisessasi uutta viestiä.
 • Mahdollisuus ajoittaa uutiskirjeiden lähettämistä.
 • Sähköpostipohja, joka on herkkä.

Muutamia muita ominaisuuksia on mukana MailOptin Lite -suunnitelmassa, mutta se on tärkein yleiskatsaus. Monet yritykset huomaavat, että ilmainen versio on riittävä aloittamiseen. Se on myös hieno aloittelija niille, jotka haluavat testata laajennuksen ennen maksun sitoutumista.

Mitä tulee maksulliseen versioon, MailOptin-ponnahdusikkunat ja sähköpostiviestit palkkion voi ladata viralliselta verkkosivustolta. Tällä verkkosivustolla on myös erinomaisia ​​demoja ja taustaohjeita, jotta saat makua odotettavissa olevasta.

Joitakin premium-version mukana tulevia työkaluja ovat:

 • A / B-jakotestaus lomakkeillesi.
 • Automatisoitu ja tapahtuman aiheuttama uutiskirjeen lähettäminen.
 • Lisäoptiini-muodot, joiden on osoitettu lisäävän tuloksia.
 • Parempia sääntöjä ja liipaisimia.
 • AdBlock-tunnistusominaisuus, joka pyytää, että ihmiset eivät estä mainoksiasi.
 • Advanced analytics.
 • Mukautettu CSS.
 • Johtava pankkialue, josta saat yksityiskohtaisempia tietoja tilaajista.
 • Paljon enemmän.

Joten ominaisuudet jakautuvat ilmaisen ja premium-suunnitelman välillä. Mutta mitä sinun pitäisi odottaa maksavan, jos päivität MailOptin-palkkioon?

Se on jaettu kolmeen kohtuuhintaiseen suunnitelmaan, ja laajennuksella on 14 päivän palautustakuu, jos et ole tyytyväinen.

 • standardi – 69 dollaria vuodessa yhdestä sivustosta, ja mahdollisuus maksaa 99 dollaria vuodessa kolmesta sivustosta. Tässä standardisuunnitelmassa on kaikki MailOptin Lite -ominaisuudet, yhdessä A / B-testauksen, toimintakehotukset, valopöytä ponnahdusikkunat, sivupalkki-lomakkeet, ennen / jälkeen viestien lähettämistä, ilmoituspalkit, lisää liipaisimet, lyhytkoodit, Elementor-lomakkeiden integrointi ja paljon muuta.
 • ammattilainen – 169 dollaria vuodessa tuki 10 sivustolla. Tämä antaa sinulle kaikki aiempien suunnitelmien ominaisuudet, kuten muuntovarmuuskopiot, optin-kampanjoiden ajoituksen, optin-viittauksen havaitsemisen, AdBlock-tunnistuksen, uusien ja palauttavien vierailijoiden havaitsemisen, edistyneen analysoinnin, automaattivastauksen ja automaattisen kuukausittaisten tai viikoittaisten yhteenvetojen. Lähetä ulos.
 • Virasto – 269 dollaria vuodessa tuki rajoittamattomille sivustoille. Tämä antaa sinulle kaikki aiempien suunnitelmien ominaisuudet, tärkeät sähköpostituki, WooCommerce-integraatiot, Easy Digital Downloads -integraatiot ja muut kolmannen osapuolen sovellusintegraatiot.

Kaiken kaikkiaan MailOptin tarjoaa melko kohtuullisen hinnoittelun, koska suurin osa ensisijaisista ominaisuuksista sisältyy kyseiseen standardipakettiin. Olisi hienoa, että WooCommerce- ja EDD-integraatiot joutuvat maksamaan viraston suunnitelmasta, mutta se on ainoa haittapuoli.

Kenen pitäisi harkita MailOptin WordPress -laajennusta?

On vaikea väittää, että kenenkään ei pitäisi harkita MailOptinia sähköpostilistojen luomisessa. Sillä on tuki useimmille sähköpostin tarjoajille, mallit ovat vankkoja ja voit jopa integroida verkkokauppaan. Minusta huolimatta MailOptin tarjoaa edullisen tavan kerätä ja hallita sähköposteja kaikille.

Hanki Mail Optin Lite   Säästä 10% MailOptin Prossa

Jos sinulla on kysyttävää MailOptin-arvosteluista, plugin-ominaisuuksista tai aloittamisesta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map