Luo mukautettu sanakirja CM Tooltip -sanaston WordPress-laajennuksen avulla

Onko sinulla taipumus kirjoittaa niche-aiheesta paljon blogissasi? Löydätkö sinun täytyy määritellä termit uudestaan ​​ja uudestaan ​​antaaksesi viesteillesi kontekstin? Jos näin on, voit todennäköisesti käyttää sanastoa järjestämään ja tekemään käytettäväksi yleisimmin käytetyt termit ja niiden määritelmät.


Nyt ajatus sanaston luomisesta tyhjästä on pelottava, puhumattakaan linkkien määrittämisestä määritelmäsivuille joka kerta, kun terme esiintyy jokaisessa viestissä. Sieltä tulee CM Tooltip Sanastot -laajennus.

Mitä CM-sanaston työkaluvippi-laajennus tekee?

Tämän hienon laajennuksen ansiosta on erityisen helppoa luoda omistettuja sivuja sanastotermeille ja niiden määritelmille ja luoda linkkejä näille sivuille aina, kun termit ilmestyvät blogiviestissäsi tai sivuillasi. Se voi myös näyttää työkaluvihjeen, kun kävijä siirtyy hiiren osoittimen päälle, kuten alla olevassa esimerkissä JumpStartCTO-sivustosta (Creative Minds -sivusto viittaa demonstratiivisiin tarkoituksiin):

työkaluvinkin sanasto

Kuten näet, kun viet hiirellä ilmaisun “Minimum Lifeble Product” päälle, näyttöön tulee työkaluvinkki, joka antaa määritelmän, joten sinun ei tarvitse poistua sivulta. Jos napsauttaisit termiä, sinut kuitenkin ohjataan sivulle, jossa on määritelmä siinä ja muut tiedot. Mutta saamme enemmän siihen hetkessä.

Creative Mindsin (joka tekee myös laajennuksia, kuten CM Ad Changer ja CM Answers) kehittämä CM Glossary Tooltip on saatavana kolmessa eri versiossa: ilmainen, Pro ja Pro +. Kestää jonkin aikaa kunkin version ominaisuuksien tarkistamiseen.

Vapaa

Tämän laajennuksen ilmainen versio antaa sinulle kaiken, mitä saatat odottaa: perusasiat. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisia viestejä jokaiselle sanaston termille, näyttää työkaluvihjeet hiiren osoittimen näytölle ja linkittää automaattisesti termisivuille. Se luo sinulle sanastohakemiston, joka voi näyttää termit joko luettelossa:

sanastotyökalujen luettelo

Tai laattamuodossa:

sanasto tooltip laatat

Se tarjoaa myös kunnollisen tason hallintaa termien näyttötavan suhteen. Voit esimerkiksi asettaa suodattimia varmistaaksesi, että työkaluvihjeiden määritelmät eivät ylitä tiettyä pituutta. Ja voit määrittää, missä työkaluvihjeet näkyvät, mukaan lukien saman sivun kaksoiskappaleet. Lopuksi, se tarjoaa UTF-8-koodaustukea.

Hanki ilmainen CM Tooltip -sanaston laajennus

ammattilainen

Pro-versio maksaa sinulle rahaa, mutta tarjoaa laajan valikoiman laajennettuja ominaisuuksia. Saat tietysti kaiken, joka sisältyy ilmaisversioon, ja mahdollisuuden lisätä kokonainen joukko lisätietoja jokaiselle ainutlaatuiselle sanastotermin sivulle, kuten:

  • Sisäiset linkit
  • synonyymit
  • Aiheeseen liittyvät julkaisut
  • Aiheeseen liittyvät termit
  • Tuki yksikköä ja termien monimuoto

Pro-versio antaa sinulle myös paremman hallinnan sanaston toiminnasta ja ulkonäöstä. Voit esimerkiksi asettaa sivutuksen sanastolle, joka on isolla puolella, tai muokata termien linkkien ja työkaluvihjeiden ottamista:

työkaluvinkin mukauttaminen

Vaihda pysyvät linkit, lisää ankkurit työkaluvihjeisiin ja heitä mukautetut merkit hyväksi. CMinds-kiitollisuusviesti tapa näkyvät alatunnisteena tässä versiossa ja voit määrittää widgetin, joka näyttää satunnaisia ​​termejä sivupalkissasi, kuten tämä:

sanastotyökaluwidget

Muita Pro-ominaisuuksia ovat monisivusto ja mobiililaitteiden tuki, mahdollisuus lisätä määritelmiä suoraan sanastohakemistosivulle ja nopeuden optimointi, jotta kaikki hakukoneoptimoijat pysyvät tyytyväisinä.

Lisäksi, jos sinulla on kiintolevyllesi helposti käytettyjen sanastojen sanasto, voit tuoda sen helposti .csv-muodossa. Tai vie sanasto, kun olet luonut sen kirjattavaksi:

tuonti-vienti -työkalujen sanasto

ammattilainen +

Kuten saatat odottaa, Pro + -versio sisältää kaikki Free- ja Pro-versioiden ominaisuudet, ja päällekkäin on vielä enemmän ominaisuuksia. Tämä on versio, johon sain käsiini, ja se on selvä askel eteenpäin kahdesta muusta versiosta. Tässä asiassa on kaikkea Google Translate -integraatiosta:

työkaluvinkin sanasto Google Translate

Merriam-Webster-sanakirja- ja tesaurus-integraatioon:

työkaluvinkin sanasto Merriam Webster Dictionary

Mahdollisuuteen määrittää sanastohaku ja luokat. Lisäksi voit käyttää lyhytkoodia lisätäksesi luokkatermejä mihin tahansa haluat, haku- ja korvaustyökalun, jolla voit tehdä nopeita, yleisiä päivityksiä, termien poissulkemista ja mukautettuja linkkejä. Paljon lyhytkoodiasetuksia ja tuki osittaisille sanatermeille ja lyhenteille pyöristää ominaisuusjoukon.

Sanaston asettaminen

Kun vilkaisin ensin pluginia asennuksen ja aktivoinnin jälkeen, jouduin pysähtymään hetkeksi. Vaihtoehtoja on paljon, ja vaikka lisää vaihtoehtoja tarkoittaa suurempaa joustavuutta, se tarkoittaa myös enemmän työtä järjestelmänvalvojan puolelta. Onneksi pelkani siitä, kuinka asennusprosessi oli mukana, lamaantui nopeasti. Laajennuksen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo seurata. Päänäyttö näyttää sinulle sanaston nykyisen termiluettelon:

työkaluvinkki sanaston pääkäyttöliittymä

Sinun tarvitsee vain napsauttaa Lisää uusi ja sinut viedään uuteen viestiin, jossa voit kirjoittaa termin määritelmän:

muokkaa sanaston työkaluvinkki

Laajennus löytää sitten kaikki tämän ilmaisun esiintymät sivustollasi ja tekee niistä napsautettavissa. Napsautettaessa kävijät johdetaan omalle sivulle termin määrittelemiseksi. Sen pitäisi näyttää noin:

työkaluvinkin sanasto-näytesivu

Kuten voitte nähdä, tällä sanastotermin sivulla on termin määritelmä, termin synonyymit ja niihin liittyvät artikkelit, jotka on tarkoitus näyttää. Kannattaa viettää aikaa selata asetuksia. Jälleen kerran, sinulla on täällä paljon tilaa pelata, mutta älä anna sen häiritä sinua. Jokainen Asetukset-osion välilehti käsittelee erilaista mukauttamista. Jos et halua käsitellä esimerkiksi synonyymejä, sinun ei tarvitse edes napsauttaa kyseistä välilehteä. Yritän sanoa, että käytät ominaisuuksia, jotka hyödyttävät (ja ovat järkeviä) sivustollesi; älä tunne velvollisuutta käyttää niitä kaikkia.

tooltip sanaston yleiset asetukset

Aktivoi työkaluvinkin hover efekti napsauttamalla asetukset sitten välilehdellä Tooltip-sisältö. Valitse valintaruutu vieressä Näytä työkaluvinkki, kun käyttäjä siirtyy niiden päälle?

Jos haluat luettelon liittyvistä artikkeleista ilmestyvän määritelmän alapuolelle erityisellä termisivulla – periaatteessa luettelon artikkeleista, joissa termi esiintyy – napsauta Aiheeseen liittyvät artikkelit -välilehteä ja varmista, että valintaruutu on valittuna Näytä liittyvät artikkelit:

aiheeseen liittyvät artikkelit työkaluvippi sanasto

Napsauta jokaista välilehteä ja tee valinnat mennessäsi. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää käyttääksesi tätä laajennusta. Noudata annettuja ohjeita ja saat hyvän matkan kohti vahvan sanaston luomista verkkosivustollesi. Ja jos käsittelet niche-aihetta, jolla on paljon teollisuuteen liittyvää ammattikieltä, se on lisäys, jota kävijät rakastavat ja käyttävät säännöllisesti..

johtopäätös

Joskus verkkovastaavat onnittelevat laajennusta asentamalla kaiken, mitä he voivat saada käsiinsä. Jos pidät suunnittelustasi yksinkertaisia ​​ja virtaviivaisia, CM Tooltip Sanasto -laajennuksen pitäisi silti vedota sinuun. Erityisesti Pro + -versio on riittävän monipuolinen tyydyttämään jokainen mahdollinen sanastoon liittyvä tarve samalla kun se on riittävän yksinkertainen vedotakseen WordPress-käyttäjiin, jotka haluavat pitää kiinni olennaisista..

Oletko käyttänyt tätä laajennusta? Mitä mieltä olet? Löydätkö sanaston lisäämisestä apua tai häiritsevää?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector