Luo ja ota käyttöön WordPress-asiakassivustoja DesktopServerillä

Miksi käyttää DesktopServeriä

Jos olet tosissasi WordPress-kehittämisessä ja haluat tehdä asioista helpompaa / nopeampaa verkkosivustoja luotaessa ja käyttöönotettaessa, kannattaa tutustua DesktopServeriin, joka on palkkio-sovellus, jonka avulla voit luoda WordPressin paikallisia asennuksia ja sitten kun se on valmis ota ne käyttöön live-sivustossasi.


Miksi sinun pitäisi työskennellä paikallisesti

Miksi WordPressin asentaminen paikallisesti

Aina kun teet merkittäviä muutoksia WordPress-verkkosivustoosi, sinun tulisi tehdä ne ensin testisivustolla. Ellet tiedä mitä teet, live-työskentely tarkoittaa riskiä koodausvirheistä, pluginien ja teema-yhteensopimattomuuksista tai jopa tietoturvahaavoista. On parempi pelata sitä turvallisesti ja käyttää lavastusaluetta, eikä WordPressin paikallisella asennuksella ole muuta suojattua tai eristettyä.

Paikallinen työskentely antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa teemoja, asentaa uusia laajennuksia, lisätä koodinpätkiä, mukauttaa asetuksia ja paljon muuta turvallinen asetus missä verkkosivustosi pysyy täydellisessä toimintakunnossa. Voit nähdä, mitkä liitännäiset pelaavat mukavasti toistensa kanssa, tai testata, miltä sivustosi näyttää uudella teemalla. Lisäksi paikallisella työskentelyllä on lisäetu siitä, että se on varmuuskopio lopullisesta suunnittelustasi, jonka päätät julkaista verkkosivustollesi.

Paikalliset asennukset ovat myös tyypillisesti paljon nopeampi kuin live-sivustoilla, mikä säästää paljon aikaa, jos olet kehittäjä. Koska oma tietokone on palvelimesi, sinua ei hidasteta tai koet häiriöitä testin aikana. Voit säätää niin monta CSS- tai PHP-riviä kuin haluat, ilman että sinun on kirjauduttava sisään FTP: n tai isäntäpaneelin kautta muutosten tekemiseksi.

Ja viimeinen suuri etu on, että voit työskentele paikallisesti missä tahansa koska paikalliset asennukset ovat paikallisia, joten Internet-yhteyttä ei tarvita. Joten jos sinulla on asiakasprojekti erääntymässä, mutta olet jumissa lentokoneessa, jossa on 10 dollaria tunnissa / tunti, tai paikassa, jolla on vähän pääsyä tai ei pääsyä, kirjaudu vain paikalliseen asennukseen. Voit saada työsi päätökseen, et tarvitse Internetiä.

Nyt kun tiedät joitain syitä, miksi sinun pitäisi työskennellä paikallisesti, kerromme sinulle kuinka! Nyt voit asentaa yleisen MAMP-, WAMP- tai XAMPP-tiedoston Mac- tai Windows-tietokoneellesi, mutta voimme kertoa sinulle, että on parempi tapa. Käytä DesktopServer-sovellusta. He ovat virtaviivaistaneet paikallisen WordPress-asennuksen prosessia, minkä ansiosta WordPress-käyttäjän kaikilla tasoilla on helppo saada paikallinen asennus käyttöön ja ajaa nopeasti.

Miksi sinun tulisi käyttää DesktopServeriä MAMP: n tai WAMP: n sijasta

Miksi käyttää DesktopServeriä

WordPressin asentaminen paikallisesti vaatii monia vaiheita, ja jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen, se voi olla varsin haaste. Ei kuitenkaan DesktopServen kanssa, tämä kätevä sovellus tekee paikallisesta asennuksesta helppoa.

Lataa vain järjestelmäasennusversio (jonka voit napauttaa ServerPress-tililtäsi kohdasta Oma tili> Ostot> Näytä tiedot ja lataukset), pura lataus, asenna sovellus ja seuraa kehotteita uuden paikallisen sivustosi ja palvelimen luomiseksi ( voit lukea kaikista vaiheista yksityiskohtaisesti DesktopServerin aloitusoppaasta). Siinä kaikki – DesktopServer määrittää palvelusi ja asentaa WordPressin puolestasi, joten sinun tarvitsee vain seurata.

Haluatko etsiä tiedoston? DesktopServe luo automaattisesti ”Verkkosivustot” -hakemiston ”Asiakirjat” -kansioon, josta löydät kaikki nykyiset sivustosi nimen mukaan, sekä teemat ja laajennukset niissä..

Mikä muuta tekee DesktopServeristä niin mahtavaa

ServerPressin DesktopServer tekee paljon muutakin kuin vain asentaa WordPressin paikallisen version. Sinulla on pääsy moniin sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin, jotta paikallisesta asennuksesta tulee erittäin tehokasta. Ja vaikka ilmainen DesktopServer-versio on hieno, varsinkin kun otat sen koeajoon, haluat todella premium-version, joka sisältää:

 • Lisätä rajoittamaton paikalliset verkkosivustot (kun ilmainen versio on rajoitettu vain kolmeen)
 • Luo WordPress multisite
 • Kopio WordPress-sivustot vain muutamalla napsautuksella
 • Helposti vienti ja arkisto paikalliset sivustot
 • Suora käyttöönotto paikallisen sivuston live-palvelimellesi
 • Lisätä “piirustuksia”Usein käytettyihin WordPress-kokoonpanoihin
 • Käytä suosittujen laajennusten, kuten BackupBuddy, Kopiokone, BackWP Up, Backup WordPress, InfiniteWP ja ManageWP, kanssa.
 • Ja niin paljon muuta! Käy vain heidän sivustollaan nähdäksesi täyden luettelon DesktopServer-ominaisuuksista.

DesktopServer: 5 tähteä helpoille ja tehokkaille paikallisille asennuksille

Rakastamme sitä, kuinka helppo DesktopServer on asentaa ja asentaa (hyvästi MAMP), ja olemme innostuneita kokeilemaan joitain edistyneempiä ominaisuuksia itse, kun aloitamme teeman lisäämisen täällä WPExplorerissa. Voit myös nähdä aikaisemman Lucy Beer -tapahtuman DesktopServer, jotta voimme oppia, mitä hän ajattelee tästä tästä mahtavasta WordPress-resurssista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map