Local by Flywheel Review: Luo paikallisia WordPress-ympäristöjä heti

Local by Flywheel Review: Luo paikallisia WordPress-ympäristöjä heti

Todella nopea, Local by Flywheel on vallankumouksellinen paikallinen WordPress-kehitystyökalu, joka on leikkaus yläpuolella. Aikaisemmin tunnetuksi nimellä Pressmatic, Local by Flywheel pakata kaksinkertaisen lyönnin nolla taalaa. Yap, Local kirjoittanut Flywheel on täysin ilmainen ladata ja käyttää!


Muistikirjat, kynät, mukit ja asiat valmiina, opit tänään.

Olet WordPress-kehittäjä, suunnittelija tai keskimääräinen Joe, joka haluaa testata WordPressiä. Useimmiten piiskaat paikallisia ympäristöjä projektien ajamiseksi, joten tunnet paikallisen kehityksen. Jos tämä ei ole sinä, ehkä olet toinen kaveri, joka oppii köydet. Se on kaikki hyvää, olet oikeassa paikassa.

Voisit käyttää MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP tai jotain muuta. Yksinkertaisesti sanottuna voit rakentaa sivustoja (ja muita sovelluksia) paikallisesti. Tarkemmin sanottuna rakennat (tai haluat rakentaa) WordPress-sivustoja, teemoja, laajennuksia ja muita tietokoneesi WP-sovelluksia.

Mutta kuinka tehokas paikallinen kehittämissovelluksesi on? Voitko lähettää testisähköposteja tulvimatta postilaatikkoasi tai altistamatta kyseistä postilaatikkoa ulkoisille uhkille? Voitko vaihtaa palvelinympäristöjen välillä, testata sivustosi useilla laitteilla tai muokata paikallisia URL-osoitteita helposti? Kuinka kauan aikaa kuluu, kun määrität perustason paikallisen kehitysympäristön jokaiselle asiakkaallesi?

Olemme samaa mieltä siitä, että nämä kaikki ovat asiaankuuluvia kysymyksiä itsellesi. Ja tarjoamalla vastauksen näihin ja useampiin kysymyksiin, osoitamme sinut kohti vahvaa paikallista WordPress-sovelluskehityssovellusta, jonka tarkoituksena on lievittää suurimpaa osaa sinun haitoista kehittäjänä. Hyvät naiset ja herrat, tapaamme paikallinen kirjoittanut Vauhtipyörä.

Mikä on Local by Flywheel?

Halusin tavoittaa teidät ilmoittamaan, että Flywheel on äskettäin julkaissut Local by Flywheel, ILMAISEN, tehokkaan paikallisen WordPress-sovelluskehityssovelluksen, jolla on jo tonni buzzia Twitterissä ja WordPress-yhteisössä. Aikaisemmin Pressmatic-nimellä tunnettu Local by Flywheel tarjoaa vaivatonta tapaa piiskata paikallisia WordPress-sivustoja. Vaikka Pressmaticin aikaisempi lataus oli 129 dollaria, päätimme tarjota sen ilmaiseksi.

Se oli 12 päivää sitten sähköpostiviestistämme, mutta löytöistämme Local by Flywheel ilmestyi 1. joulukuuta lordi 2016 -vuoteen:

Paikallinen: Vauhtipyörä Twitter-ilmoitus

Jos olet nykyinen Pressmaticin tai Vauhtipyörän käyttäjä, tiedät tämän todennäköisesti jo, koska Morgan Ryanin mukaan Flywheel lähetti päivitykset jokaiselle teistäsi. Mitä? Antaisin myös paljon melua, jos hankin tämän kaltaisen korvaamattoman työkalun.

Aikaisemmin tunnetuksi Pressmatic, Local by Flywheel on Flywheelin ensimmäinen ja viimeisin hankinta. Kaverit ovat ylpeitä tarjoamalla huippuluokan hallinnoimia WordPress-hosting-palveluita..

Paikallisilla kehittäjillä on syytä hymyillä

Tämä työkalu on tarkoitettu WordPress-suunnittelijoille, kehittäjille ja kenelle tahansa muulle, joka on kiinnostunut paikallisesta kehityksestä. Sinun ja minun välilläni se on paikallinen WordPress-sovellus steroideihin.

Local by Flywheel soittaa vahvuuksiinsa – samat vahvuudet, jotka tarjoavat sinulle tavan yksinkertaistaa WordPress-työnkulkuasi. Puhu esimerkiksi nopeudesta, täydellisestä yksinkertaisuudesta, SSL-tuesta, joustavuudesta ja muusta.

Local by Flywheel säästää paljon aikaa heti laatikosta. Se on suurin palkkio – säästää aikaa, ja tiedämme, että valehtelet, jos sanot, että sinun ei tarvitse ylimääräistä minuuttia päivässäsi.

Voit ohittaa tämän seuraavan osan, jos historiatunnit lähettävät kylmää vilunväristystä selkärankaasi.

Local by Flywheel Lyhyt historia

Paikallinen: Vauhtipyöräinsinööri Clay Griffiths

Clay Griffiths julkaisi Pressmaticin heinäkuussa 2016, ja rakensi työkalun suhteellisen lyhyessä ajassa yhdeksi parhaimmista paikallisista WordPress-kehityssovelluksista, joita olet koskaan löytänyt. Hän on isä, aviomies, Headway-teemojen perustaja ja Flywheelin insinööri kirjoittamishetkellä..

Samalla kun Clay työskenteli kovasti viedäkseen Pressmatian suurelle korkeudelle, Vauhtipyörä muutti unelmansa innovaatioiksi ja markkinoilla “… kauniita, moderneja paikallisia kehitysalustoja …” – Vauhtipyörä halusi aina tällaista työkalua tai kuten Dusty asettaa sen “… mielemme takana, tiesimme aina, että aiomme rakentaa sen. ”

Mutta Clay oli jo lyönyt Rickyä, Tonya ja Dustyä lyöntiin Pressmaticin avulla. Hänellä oli jo ”… kaunis, moderni paikallinen kehitysalusta…”, joka erottui kaikkien muiden WordPress-kehitykseen käytettävissä olevien työkalujen joukosta. Vielä tärkeämpää on työkalu, joka heijastaa Vauhtipyörän ydinvisiota.

Sen sijaan, että keksisi uudelleen pyörän, kolmikko teki sen, minkä jokaisen kohteliaan yrittäjän tulisi tehdä; he aloittivat ostot ja tarjosivat Claylle tuottoisaa työtä. Nykyään Pressmatic tunnetaan nimellä Flywheel Local, ja se on asetettu valoisammalle tulevaisuudelle uudessa kodissaan.

Kun he ravistelivat kauppaa, Flywheel sai viiden tähden tuotteen (houkutella entistä enemmän asiakkaita) ja Clay ja perhe nauttivat vakavaraisuudesta:

Tämä hankinta ja työllistäminen antavat itselleni ja perheelleni paljon enemmän vakautta kuin meillä on ollut pitkään, ja antaa minun keskittyä paremmin Headwayyn vapaa-ajallaan ”, Griffiths sanoi. ”Tähän sisältyy uuden 4.1-julkaisun käyttöönotto ja ahkera työskentely varmistaaksemme, että tuki ja muut avoinna olevat ongelmat ratkaistaan ​​kaikille asiakkaillemme. – Kuten WPTavernissa nähtiin.

Hei, tässä on mitä Vauhtipyörä sanoi:

Kuten kohtalo olisi, juuri sillä hetkellä, kun aloimme tutkia projektin virallista aloittamista, otimme yhteyden Clayen Pressmaticissa ja päätimme, että on järkevää aloittaa keskustelu ja mahdollisesti työskennellä yhdessä… Mitä enemmän juttelimme, sitä enemmän tajusimme että meillä oli hyvin samanlaisia ​​visioita ja että ehkä oli mahdollisuus kumppaniksi rakentaa ja rakentaa jotain todella suurta ja vaikuttavaa. – Dusty Davidson, vauhtipyörän perustaja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Local by Flywheel on yrityksen “… sitoutuminen rakentamaan kultastandardia paikalliselle WordPress-kehitykselle”. Se on yksi työkalu, jota jokainen WordPress-kehittäjä / suunnittelija tarvitsee WordPress-ammatillisessa työkalupakissaan. Local by Flywheel on paikallinen WordPress-kehitys, joka on määritelty uudelleen, ja se on ilmainen. Jos pidät freebiesistä, joilla on ripaus adjektiiveja, se on myös kaunis ��

Local by flywheel Features

Hajotamme tämän työkalun selvittääksesi tarkalleen, mikä sinua odottaa tämän pitkän katsauksen toisella puolella.

Local by Flywheel tarjoaa erittäin pitkän ominaisuusluettelon, puhumattakaan tulevasta PRO-versiosta, joka toimittaa vielä enemmän herkkuja. Nämä ovat joitain ominaisuuksista, jotka säästää paljon aikaa ja rahaa taattu.

Joustavat palvelinympäristöt

Local by Flywheel -sovelluksen ansiosta voit – yhdellä napsautuksella – valita Apache- ja NGINX-sovellusten välillä testataksesi sivustosi erilaisissa palvelinympäristöissä. Ja koska PHP: llä on useita makuja, voit vaihtaa versioiden välillä yhdellä napsautuksella. Sinulla on käytössään viisi PHP-versiota, mukaan lukien PHP 7.0.3 ja muut ovat tulossa.

Xdebug ja PHPStorm ovat mukana lisäosina, ja voi niin, sinulla on myös Opcache. Voit vaihtaa versioita ja jopa muuttaa sivustosi verkkotunnusta menettämättä kehitystäsi, koska kaikki pysyy toiminnassa, kun tietokannat päivittyvät turvallisesti.

Nopeus ja yksinkertaisuus

Local by Flywheel tarjoaa käyttöliittymästä ominaisuuksiin ja intuitiiviseen hallintaruutuun mahdollisuuden säästää paikallisten ympäristöjen asettamiseen kuluvaa aikaa. Tämä sovellus on liukas, nopea ja toimiva. Se on helppo asentaa ja käyttää, mikä on täysin sopusoinnussa Flywheelin toiminta-ajatuksen kanssa auttaa suunnittelijoita tekemään mitä rakastaa.

Uskomme todella, että web-suunnittelijoiden ja -toimistojen pitäisi voida keskittyä siihen, mitä he tekevät parhaiten, eikä meidän tarvitse huolehtia joukosta teknisiä mumbo-jumbo-tuotteita. – Pölyinen

Helppo WordPress-asennus

Vaikka jotkut (tai melko useimmat) paikalliset kehittämissovellukset heittävät sinulle käyräpalloa, kun sinun on asennettava WordPress, Local by Flywheel tarjoaa saumattoman prosessin, joka tekee välittömien WordPress-sivustojen luomisesta helppoa.

Siellä on vielä enemmän. Vaikka se on rakennettu WordPressin paikallisen kehityssovelluksen, voit luoda muihin kuin WordPress-sivustoihin helposti. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda tyypillinen WordPress-sivusto ja poistaa kaikki WordPress-tiedostot. Voit poistaa mitä tahansa WordPressiin liittyviä taulukoita tietokannoistasi, vain pitää tietokantayhteys hengissä.

Esitä työsi tyylillä

Onko sinulla WordPress-sivustoa, jota et voi odottaa näyttääksesi ystäviä, faneja, yhteistyökumppaneita tai asiakasta? Erinomainen! Local by Flywheel -tuotteella on tarkalleen ominaisuus, joka tarvitaan jaettavien URL-osoitteiden luomiseen, jotta paikalliset WordPress-sivustosi voidaan esitellä koko maailmalle.

Tämä yksinkertaistaa projektin hyväksyntää, koska aiemmin joudut todennäköisesti ottamaan etäpalvelimet käyttöön tai lataamaan ja määrittämään paikalliset palvelimet uudelleen. Nyt voit näyttää sivustoja asiakkaillesi yhdellä napsautuksella ja sammuttaa ominaisuuden, kun olet valmis.

Asiakkaat voivat jopa nähdä paikallisen ympäristönsä reaaliajassa häiritsemättä työnkulkuasi, joka on hengenpelastaja. Kuinka ihmeellistä.

Paikallinen vauhtipyörä + HTTP / HTTPS-tunneli

Local by Flywheel -järjestelmässä on ngrokin käyttämä tunnelitoiminto, jonka avulla sinä tai lukijasi voivat tarkastella WordPress-sivustoasi millä tahansa mobiililaitteella, tablet-laitteella tai tietokoneella ympäri maailmaa. Tarvitset vain reaaliaikaisen Internet-yhteyden jatkuvan.

Tämä on hieno uutinen, koska voit testata selaimen yhteensopivuuden ja reagoitavuuden helposti. Tämän ominaisuuden avulla voit myös testata kolmansien osapuolien integrointeja, kuten PayPal-, Stripe- ja REST-sovellusliittymiä..

Mailcatcher

Testisähköpostiviestien lähettäminen paikalliselta WordPress-sivustolta on väistämätöntä. Se on jotain, jonka kehittäjät tekevät koko ajan. Mutta se voi nopeasti vanhentua ja mauton, jos joudut selviytymään tulvatusta postilaatikosta. Lisäksi Google varoittaa, että paikallisille dev-sovelluksille pääsyn myöntäminen Gmail-tiliisi tekee kyseisestä tilistä haavoittuvan mahdollisille hyökkäyksille.

Mailcatcher vähentää tätä ongelmaa sieppaamalla lähtevät sähköpostit PHP sendmailista ja tallentamalla ne keskuslaatikkoon katselua ja virheenkorjausta varten. Ei enää tulvi postilaatikoitasi! Tämä tarkoittaa myös, että voit lähettää sähköpostia, kun olet offline-tilassa.

Suunnitelmat, kloonit ja vienti

Ensinnäkin sinun ei tarvitse aloittaa alusta alkaen aina kun aloitat uuden projektin. Kuvittele säästösi koko ajan, jos sinun ei tarvinnut asentaa ja aktivoida Go-to-laajennuksia, aloitusteemoja, asennussivuston vaihtoehtoja jne..

Voit tallentaa minkä tahansa luomasi sivuston Local by Flywheel -sovelluksella mallina, jota kutsutaan suunnitelmaksi (lisätietoja tästä sekunnissa). Tämän suunnitelman avulla voit replikoida aloitusmallin helposti, koska se palauttaa kaikki tiedostot, mukaan lukien konfigurointitiedostot, tietokannat ja paikalliset asetukset.

Se ei ole vielä sen loppu. Voit kloonata paikalliset WordPress-sivustot yhdellä napsautuksella luodaksesi täydelliset varmuuskopiot (tiedostot, tietokannat ja palvelinmääritykset).

Lisäksi voit viedä ja tuoda paikallisia WordPress-sivustoja helposti. Sivustojen vienti ja tuonti palauttaa kaikki tiedostot, tietokannat, määritykset ja paikalliset asetukset. Voit jättää tiedostot viennistä pois yksinkertaisesti valitsemalla ne. Kaiken tämän pitäisi antaa sinulle kiire.

Muut ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Verkon (WP Multisite) luominen on yhtä helppoa kuin valita, rakastatko aliverkkotunnuksia (https://subdomain.network.dev) vai alihakemistoja (https://network.dev/subdirectory/)..

Ja SSH: n ja WP-CLI: n (WordPress-komentoriviliittymä) avulla sinulla voi olla juur SSH-käyttöoikeus jokaiselle sivustollesi. Lisäksi lokitiedostot löytyvät Apache-, MySQL-, NGINX- ja yksittäisistä PHP-versioista.

Kaikki luomasi paikalliset sivustot ovat HTTPS-valmiita ja yhdellä napsautuksella voit estää selaimen ilmoituksia itse allekirjoitetuista varmenteista. Entäpä se?

Tulossa: Ota suora käyttöön vauhtipyörälle

Yhdistä paikallinen vauhtipyörään ja sinulla on työnkulku, joka tuottaa konkreettisia tuloksia. Kuvittele tätä: Luo verkkosivusto paikallisesti hetkessä, saa asiakaspalautetta tai esittele työtäsi demo-URL-osoitteilla. Mukauta sivustosi sydämesi sisältöön ja kun se on valmis, julkaise se suoraan Vauhtipyörälle. Voit jopa kokeilla vauhtipyörää ilmaiseksi ja sujuva kokemus antaa sinun kaipaa lisää. Väri minua vaikuttunut.

Kyllä, lähipäivinä voit käyttää sivustoja Vauhtipyörässä yhdellä napsautuksella. Sillä välin voit kuitenkin ottaa käyttöön Local-palvelun kautta tekemäsi sivustot vapaa muuttolomake. Lisäosa, kuten monistuskone ovat hyödyllisiä siirtäessäsi sivustoasi.

Local by Flywheel -vaatimukset ovat OS X 10.9 ja 1 Gt vapaata levytilaa. Kun Windows-versio tulee markkinoille, Flywheel sanoo:

Niin pian! Se on ensimmäinen etenemissuunnitelmassa, joten se on pian saatavilla.

Valitettavasti Windows-käyttäjät, sinun on odotettava hiukan pidempään, mutta odotus on jokaisen sekunnin arvoinen.

Jos olet nykyinen Pressmatic-käyttäjä, voit siirtyä Local by Flywheel -sovellukseen helposti. Poista vain Pressmatic-sovellus Macista ja lataa ja asenna sitten Local. Huomaa, että vauhtipyörän siirtyminen Pressmaticista Localiin ei vaikuta sivustoihisi ��

Kuinka asentaa paikallinen vauhtipyörällä

Nyt kun olet kuunnellut lämpöä, tämä työkalu tuo pöydälle nolla taalaa ja aivan vähäisten järjestelmävaatimusten kanssa käydään läpi asennusprosessi vain hauskanpitoa varten..

Siirry osoitteeseen local.getflywheel.com ja napsauta Lataa-painiketta. Tämä avaa lyhyen lomakkeen, johon sinun on kirjoitettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetä tietosi aloittaaksesi latauksen:

Local by Flywheel Lataa

Tämä on todella helppoa.

Asennuspaketti on noin 400 Mt, mikä tarkoittaa, että sinulla on se Macillasi nopeasti. Kun paketti on saatu, purkaa se ja napsauta Local by Flywheel -sovellustiedostoa saadaksesi asiat menemään eteenpäin.

Kun olet suorittanut helpon asennusprosessin, saavut Local-sovelluksen ensimmäiselle näytölle. Täällä voit joko aloittaa uuden sivuston luomisen tai määrittää pari asetusta. Kaikki riippuu sinusta:

Local by Flywheel Tervetuloa

Ja tässä asetukset:

lLocal by Vauhtipyörän asetukset

Voit muuttaa paljon asetuksia ja määrittää ympäristösi suuriin mittoihin, joten älä epäröi katselemassa.

Uuden WordPress-sivuston luominen

Napsauta Sivustot-painiketta ja sitten Lisää sivusto -painiketta. Muista, että voit luoda tällä tavoin useita sivustoja, joista jokainen on eristetty omassa säilytystilassaan, ja kopioida tuotantopalvelin:

Local by Flywheel Tervetuloa

Seuraavaksi tulee Sivuston asetukset -näyttö. Täytä sivustosi vaihtoehdot…

Local by Flywheel Site Setup, osa 1

… Mukauta ympäristöäsi…

Paikallinen: Flywheel Sit -asennusosa 2

… Ja määritä lopuksi WordPress-asetukset:

Paikallinen: Vauhtipyörä WordPress-asetukset

Antamiesi tietojen avulla voit mennä. Paina alaosassa olevaa Lisää sivusto -painiketta. Lopullinen sivuston asetusnäyttö tulee näkyviin:

Local by Flywheel Lisää sivusto

Muutaman sekunnin kuluttua Local by Flywheel esittelee sinulle kaikki ensimmäisen paikallisen WordPress-sivustosi tiedot:

Local by Flywheel-sivuston asetukset asennuksen jälkeen

Voit käyttää WordPress-järjestelmänvalvojaasi (napsauta vain Järjestelmänvalvoja-painiketta), ihmetellä uutta luomistasi (paina Näytä sivua -painiketta), tutustua tietokantaasi ja esitellä työsi ystäville ja asiakkaille siirtymällä Apuohjelmat-sovellukseen..

Asenna kuvat ystävällisimmälle Diane Laidlawille, joka on Lontoossa, Isossa-Britanniassa toimiva freelance-web-suunnittelija:

Paikalliset mukaan Flywheel Blueprints

Parempien sanojen puuttuessa olen oikaissut tämän viestin termällä Suunnitelmat, joten katsotaan, mistä he ovat kyse. Suunnitelmat ovat yksinkertaisesti malleja, joita voit käyttää pohjana liittyviin projekteihin. Suunnitelma sisältää Go-to-plugins, asetukset, teemat ja kaiken muun.

Tämä tarkoittaa, että voit luoda erilaisia ​​suunnitelmia erityyppisille verkkosivustoille, olipa kyse sitten verkkokaupasta, portfoliosta, uutissivustoista jne.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on suunnitella malli kuin normaalissa sivustossa ja tallentaa se suunnitelmaksi. Voit aina valita haluamasi suunnitelman, kun aloitat uuden projektin:

Local by Flywheel Tallenna suunnitelma

Paikallinen vauhtipyörä hinnoittelu

Paras osa kaikesta tästä pennusta on hinnoittelu. Ominaisuudet (kuten esittely-URL-osoitteet + piirustukset) vievät myös päivän, mutta mikään ei voi voittaa sitä tosiasiaa, että Local by Flywheel on täysin ilmainen. Sinun ei tarvitse edes olla vauhtipyörän asiakas, jotta voit nauttia tästä ainutlaatuisesta työkalusta!

Teoksissa on Local Pro -versio, ja huhutaan, että kaikki nykyiset Pressmaticin käyttäjät saavat Pro: n ilmaiseksi, joten rahat ovat turvassa. Mutta tiedät huhuja. Joka tapauksessa, Local by Flywheel on hämmästyttävä työkalu, minkä se on, voit odottaa Pro-version puhaltavan peruukkisi pois.

Kehittäjät, kuten Jeff Matson, Rich Tabor ja monet muut, hurraavat tästä sovelluksesta, koska 1) Local by Flywheel on todella todellinen voittaja missä WordPress-kehittäminen menee ja 2) Flywheel on arvostettu WordPress-isäntä.

johtopäätös

Pressmaattisten superkäyttäjien ei tarvitse olla paljon vakuuttavia vaihtamaan, koska Local on käytännössä sama kehittämistyökalu, johon olet tottunut, vain, että nyt se toimitetaan ylimääräisellä lävistimellä. Kehittäjät, jotka ottivat Local by Flywheel -pelin, päätyivät rakastukseen ja lopulta tekivät tästä pahasta pojasta heidän kehittämissovelluksensa.

Entä sinä? Oletko valmis elämäsi matkalle? Jos olet valmis seikkailuun, aloita lataamalla ilmainen kopio Localista nyt. Loppujen lopuksi sinulla ei ole mitään menetettävää, koska työkalu on ilmainen, mutta sinun täytyy laatia suunnitelma koko tallentamasi ajan..

Seuraavaan kertaan, cheers ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map