Liukusäädin Revolution WordPress -laajennuskatsaus ja opas

Revolution Slider WordPress -laajennuksen katsaus ja ohjeet

Slider Revolution on premium-liukusäädin, joka on saatavana WordPress-, jQuery- ja Joomla-laajennuksina. Se on saanut valtavan suosion WordPress-yhteisössä, koska se tarjoaa suuren valikoiman ominaisuuksia ja helppokäyttöisyyden.


Tässä yleiskatsauksessa aiomme kattaa vain tärkeimmät ominaisuudet Liukusäädin Revolution WordPress -laajennus, ja sitten osoitamme sinulle, kuinka helppoa on tehdä omia liukusäätimiä tyhjästä.

Hanki liukusäätimen vallankumous ilmaiseksi! Slider Revolution -laajennus sisältyy ilmaiseksi Total WordPress -teeman hankintaan, joten saat paitsi mahtavaa laajennuksen myös Total-teeman ja Visual Composer -laajennuksen, joka sisältyy myös ilmaiseksi!

Hanki liukusäätimen vallankumous

Liukusäätimen vallankumous: Mikä tekee tästä WordPress-laajennuksesta niin suuren

Liukusäätimen vallankumoukseen on rakennettu useita hienoja ominaisuuksia, jotta räätälöityjen liukusäätimien luominen verkkosivustollesi on helppoa. Tässä on muutama suosikkimme.

Reagoivat asettelut

Laajennus on valmis reagoimaan ja sisältää useita liukusäätimen asetteluvaihtoehtoja elämäsi helpottamiseksi. Valitse ensin liukusäätimen tyyppi: tavallinen liukusäädin, sankarimaisema (yksi dio) tai karuselli liukusäädin. Valitse sitten asettelu: automaattinen, koko leveys tai koko näyttö.

automaattinen asettelu -vaihtoehdon avulla voit asettaa liukusäätimen koon tarkkojen kuvapisteiden avulla. Lisäasetuksilla voit asettaa liukusäätimen koot näytön leveydelle (työpöytä, kannettava tietokone, tabletti ja puhelin). Jos jätät tämän vaihtoehdon oletusasetukseen, se venyttää liukusäätimen pääsäiliön leveyteen WordPress-teeman määrittelemällä tavalla.

koko leveysasettelu on täsmälleen miltä se kuulostaa – täysleveä liukusäädin, joka venyy täyteen vasemmalta oikealle. Sinun on edelleen määritettävä liukusäätimen korkeus.

Ainutlaatuisin asetteluvaihtoehto on koko näyttö. Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda fantastisia liukusäätimiä, jotka täyttävät kirjaimellisesti koko näytön selaimen tai laitteen koosta riippumatta (voit käyttää tätä vaihtoehtoa jopa lisätäksesi koko näytön liukusäätimiä videoilla, jotta saat vielä enemmän vaikutusta).

Useita sisältölähteitä

Haluatko luoda liukusäätimen viesteillesi? Tai WooCommerce-tuotteillesi? Ei ongelma – valitse 11 eri sisältölähdettä kun luot liukusäädintä.

Tämän viestin kirjoittamisen jälkeen Slider Revolution tukee sisältöä, joka perustuu blogiviestien, tiettyjen viestien, nykyisen viestin / sivun (loistava, jos haluat lisätä esillä olevan liukusäätimen blogi-viestiin tai portfolio-esineeseen), Flickr, Instagram, WooCommerce, Twitter, Facebook , YouTube, Vimeo tai oletusliukusäädin (lataa omat kuvat / videosi).

Helppo vaihtoehto

Liukusäätimen vallankumous helpottaa räätälöityjen liukusäätimien luomista lisäämällä lisävarusteita melkein kaikkeen. Valitse diaviive, navigointi nuolet, mukautetut fontit, lisää parallaksi taustat, liukusäätimen sijainti (lisää marginaalit), lisää mediatasot, lisää painikkeet, valitse diasiirtymät ja paljon muuta käyttämällä avattavia valikoita koko laajennuksessa.

Ja lisäksi voit mukauttaa melkein kaiken ja jopa tallentaa omat esiasetuksesi fonttityylien, diasiirtymien, kerrosanimaation ja muun helppokäyttöisen tekemiseksi.

Mediatuki

Lisää tekstiä, linkkejä, kuvia ja videoita muutamalla hiiren napsautuksella. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda rikkaita dioja, joihin lukijasi ja asiakkaasi voivat tunnistaa. Lisäksi jokainen näistä mediatyypeistä lisätään omana kerroksena ainutlaatuisilla animaatioilla, ajoituksella ja tyyleillä, jotka olet asettanut Slider Revolutionin super-asetusten avulla.

Liukusäätimen vallankumouksen asennus

Ensin täytyy hankkia kopio Slider Revolution WordPress -laajennuksesta. Laajennuksen asentamiseen on olemassa muutamia eri tapoja riippuen siitä, oletko ostanut oman kopion laajennuksesta tai jos se sisältyy premium-teemaan.

1. Asenna Slider Revolution -kopio

Lataa liukusäätimen vallankumouksen laajennus

Jos olet ostanut oman kopion Slider Revolution -sovelluksesta CodeCanyonista, kirjaudu Envato-tiliisi ja siirry lataussivulle (pääset tälle sivulle hiirellä käyttäjänimeesi). Etsi sitten kopio Slider Revolution -sovelluksesta ja valitse ”Vain asennettavan WordPress-tiedoston” latausvaihtoehto.

Lataa Plugin-ZIP-tiedosto

Seuraavaksi kirjaudu WordPress-sivustollesi ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi ja napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa “Lataa laajennus” -painiketta.

Valitse täältä “Valitse tiedosto” -painikkeella juuri ladattu CodeCanyonista ladattu laajennustiedosto ja napsauta “Asenna nyt” -painiketta. Sen jälkeen aktivoi vain laajennus ja olet valmis aloittamaan liukusäätimien rakentamisen!

Pura Plugin-kansio ladattavaksi FTP: n kautta

merkintä: Voit myös asentaa laajennuksen FTP: n kautta kirjautumalla palvelimeesi ja lähettämällä puretun (pakkautetun) laajennuksen kansioon, joka sijaitsee osoitteessa wp-content / plugins.

2. Asenna Premium-teeman mukana toimitettu Slider Revolution

Moniin premium-teemoihin sisältyy kopioita premium-laajennuksista, joissa teema lataa. Jos näin haluat asentaa Slider Revolution -kopion, sinun on viitattava teeman dokumentaatioon. Mutta useimmat kehittäjät tekevät parhaansa tehdäkseen prosessin helpoksi.

Suositeltujen laajennusten kokonaismäärä

Esimerkiksi, jos käytät Total WordPress -teemaa, sinun pitäisi nähdä ruudulla näkyvä kehote, joka suosittelee Slider Revolution (ja muiden teemaan kuuluvien lisäosien) asentamista. Napsauta vain linkkiä aloita asennus ja aktivoi sitten laajennus.

Asenna Slider Revolution Total -sovelluksella

Total sisältää myös demo-tuojaan mukautetun vaihtoehdon asentaa ja aktivoida Slider Revolution -toiminto tuotaessa näytetietoja. Jos tuotavan demon luomiseen käytettiin Slider Revolution -sovellusta, sinua pitäisi kehottaa asentamaan laajennus yllä esitetyllä tavalla..

Tuo liukusäätimen vallankumouksen liukusäätimet yhteensä

Varmista sitten vain, että vaihtoehto Tuo liukusäätimet on valittu, ja teema tuo automaattisesti kaikki mukautetut liukusäätimet esittelystä. Helppo!

Liukusäätimen vallankumousopas

Kun olet asentanut laajennuksen, sen pitäisi lisätä valikkokohta WordPressin päähallintapaneeliin. Napsauta tätä siirtyäksesi Slider Revolution -liukusäätimen pääsivulle.

Liukusäätimen tärkeimmät kierrosasetukset

Täältä voit luoda tai muokata liukusäätimiä, aktivoida lisenssisi, jos olet ostanut oman kopion liitännäisestä (jos liukusäädin sisältyy teemaasi, voit jättää tämän osan huomiotta) ja tarkistaa, onko laajennuksesi kopio ajan tasalla..

Liukusäätimen vallankumouksen globaalit asetukset

Ennen kuin aloitat rakennuksen, suosittelemme vierailua Yleiset asetukset vaihtoehto (joka on alavalikkokohta Slider Revolutionin alla).

liukusäädin Revolution Global Settings

Täällä on paljon tärkeitä vaihtoehtoja oletusarvoisesti reagoiviin ruudukkoasetuksiin (jotka koskevat uusien liukusäätimien rakentamista), mukautetun fontin lataamisen URL-osoitteeseen, tietokannan luomiseen laajennukselle ja muulle. Mutta on olemassa kaksi vaihtoehtoa, joita suosittelemme säätämään.

Ensimmäinen vaihtoehto, joka sinun tulisi harkita muokkaamista, on Näytä laajennuksen käyttöoikeus jonka avulla voit rajoittaa laajennuksen pääsyn vain järjestelmänvalvojille. Tämä on helppo tapa varmistaa, että sinä, web-suunnittelijasi tai muut järjestelmänvalvojat ovat ainoat, jotka luovat liukusäätimiä sivustollesi (erityisen hyödyllinen, jos blogissasi on vieraskirjailijoita).

Toinen vaihtoehto, jonka haluat ehkä poistaa käytöstä, on Salli ilmoitukset vaihtoehto. Jos käytät Slider Revolution -kopiota, joka sisältyy premium-teemaan, saatat nähdä ilmoituksen “päivitys” tai “kirjoita lisenssisi”, kun sitä ei tarvita. Poista tämä valinta vain piilottaaksesi ilmoitukset. Tallenna sitten asetukset.

Nyt voit alkaa rakentaa liukusäätimiä! Sinulla on kolme vaihtoehtoa – aloita tyhjästä, napsauta ilmainen vientitiedosto Slider Revolution -käyttöesimerkkeistä tai tuo teemaasi mukana tulevia näyteliukusäätimiä.

Tuo näyte-liukusäädin

Liukusäätimen vallankumouksen näytteen liukusäätimet

Jos päätät tuoda näytteen liukusäätimen Slider Revolution -sovelluksista käyttöesimerkkejä lataa ensin liukusäätötiedosto heidän sivustoltaan, selaa sitten takaisin WordPressiin napsauttamalla Tuo liukusäädin vaihtoehto. Selaa täältä lataamasi mallitiedosto ja napsauta upload. Tämän pitäisi lisätä näytteen liukusäädin ja kaikki sen asetukset, jotta voit käyttää sitä perustana uudelle liukusäätimelle.

Luo uusi liukusäädin

Jos teet liukusäätimen tyhjästä, napsauta Uusi liukusäädin vaihtoehto. Aloita nyt ylhäältä

Liukusäätimen vallankumouksen sisällön lähde

Valitse sisältölähde: valitse, miten haluat lisätä sisältöä liukusäätimeesi. Valittavana on 11 sisältölähdettä, mutta suurimmaksi osaksi haluat valita oletusarvo vaihtoehto.

Liukusäätimen vallankumouksen otsikko ja lyhytkoodi

Lisää liukusäätimen otsikko ja lyhytkoodi: Valitse liukusäätimelle nimi, joka auttaa sinua muistamaan, mitä se sisältää tai millä sivulla käytät sitä. Täältä löydät myös liukusäätimen helpon lyhytkoodin lisätäksesi sen viesteihin ja sivuille.

Liukusäätimen vallankumouksen tyyppi

Valitse liukusäätimen tyyppi: Valitse liukusäätimen tyyppi ja valitse esiasetus pluginiin sisältyvien esiasetusten lataamiseksi.

Liukusäätimen vallankumouksen asettelu

Valitse diaesitys: Valitse liukusäätimen asettelu ja ruudukko (pikseleinä). Voit asettaa räätälöityjä ruudukkokoja näytön koon perusteella, vaikka koko näyttö täyttää koko selaimen näytön. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta sinun on lisättävä ruudukon leveys ja korkeus, joka määrittää kerrossäiliön koon.

Seuraavaksi vieritä takaisin näytön yläosaan aloittaaksesi liukusäätimen yleisten asetusten muokkaamisen.

Liukusäätimen asetukset

Oikealla puolella on joukko liukusäädintä.

Yleiset asetukset: Aseta diaesitysasetukset, aseta diaesityksen oletuskesto (ajankohta, jona dia näytetään), muokkaa oletussiirtymiä / animaatioita ja taustoja, ota edistymispalkki käyttöön (ja muokkaa sijaintia ja tyyliä), muokkaa ensimmäisiä dia-asetuksia, ota käyttöön seuraava dia tarkenna ja poista epäterävyys käytöstä.

Asettelu ja visuaalinen: Muokkaa varjoja, peittoja, liukusäätimen päätaustaa, ota käyttöön kuormaaja-kehruu, poista liukusäädin mobiililaitteella (tai tietyllä leveydellä) ja valitse liukusäätimen sijainti sivulla.

suunnistus: Mukauta sivunuolet, luettelomerkit, välilehdet ja pikkukuvat -vaihtoehtoja ja -asetuksia. Ota myös käyttöön kosketusnavigointi, pyyhkäiseminen, näppäimistön selaus ja hiiren vieritys.

Parallaksi ja 3D: Ota käyttöön parallaksi- ja / tai 3D-tuki sekä muokkaa hiiren herkkyyttä ja parallaksisyvyystasoa.

Suorituskyky ja SEO: Ota laiska lataus käyttöön ja valvo liukusäätimen suorituskykyä.

Ongelmien käsittely: Ota varmuuskopiot käyttöön ja poista liukusäätimen virheiden vianetsintä.

Google-fontit: Lataa räätälöityjä Google Fonts -perheitä erityisesti liukusäätimellesi (lisää haluamasi fontit tai haluat lisätä tekstitasot, jotka vastaavat muun verkkosivustosi dioihin).

Tuo / vie / vaihda: Tuo mukautettuja malleja, vie nykyinen liukusäädin uudelleen käytettäväksi toisella verkkosivustolla ja käytä vaihtoehtoja korvataksesi liukusäätimen URL-osoitteet.

API-toiminnot: Muokkaa api-menetelmiä ja -tapahtumia (suosittelemme, että ohitat tämän välilehden, ellet ole edistynyt kehittäjä).

Slider Revolution -pikalinkit

Kun olet valinnut valintasi, napsauta vihreä tiedosto näytön yläosassa tallentaaksesi muutokset. Napsauta sen jälkeen sininen lyijykynä aloittaa diojen muokkaaminen!

Lisää tai muokkaa dioja

Lisää tai muokkaa liukusäätimen vallankumouksen dioja

Nyt voit aloittaa diojen lisäämisen. Liukumavaihtoehtoja on kaksi tai kolme, riippuen siitä, aloitatko tyhjästä vai käytätko liukusäädintä: Staattiset / globaalit kerrokset, kaikki jo luodut diat ja Lisää dia.

Staattiset / globaalit kerrokset nähdään päällekkäisyytenä luomiesi diojen päälle. Tämä on hieno tapa lisätä logo tai vesileima, sisältää tuotteesi Osta nyt -painike tai edes linkki uutiskirjeen tilaamiseen..

Valitse poistuva liukumäki tehdä muutoksia diaan, jonka olet aiemmin luonut tai tuonut osana liukusäädintä. Tämä on yksi helpoimmista tavoista aloittaa Slider Revolution -sovellus, jos olet uusi plugin, koska heidän näytteen liukusäätimenä näytetään, kuinka eri plugin-ominaisuuksia voidaan käyttää oikein vaikuttavien liukusäätimien luomiseen..

Klikkaa Lisää dia aloittaaksesi diojen luomisen tyhjästä.

Liukusäätimen vallankumous: Aseta diatausta

Käytä ensin Tärkein tausta valinnat diojen taustan valitsemiseksi: kuva, ulkoinen URL, läpinäkyvä (huomautus – jos asetat pääliukusäätimen taustan yleisissä liukusäädintäasetuksissa, se tulee näkyviin), yksivärinen tai video. Käytä sitten vaihtoehtoja medialähteen asetuksille, suodattimille, parallaksitasolle (%) ja Ken Burnsille (animoitu panorointi- ja zoomaustehoste), jos haluat mukauttaa diaa edelleen.

Liukusäätimen kierros: Aseta dia yleiset asetukset

Seuraavaksi siirry kohtaan Yleiset asetukset. Tässä voit asettaa diaviiveen, jos et halua liukusäätimen animoivan heti, kun se latautuu, muokata liukusäätövaihtoehtoja tai lisätä vanhenemispäivää (hyvä, jos luot liukusäätimen lomalle tai promootiolle). Toinen hyödyllinen ominaisuus tällä välilehdellä on kyky asettaa Liukutila että julkaisematon – tällä tavoin voit jatkaa diojen muokkaamista ja esikatsella sitä verkkosivustosi taustalla ilman, että uusi dia näkyy verkkosivustosi kävijöille..

Jos käytät pikkukuvien navigointia liukusäätimeen, thumbnail -välilehti tarjoaa vaihtoehtoja valita mukautettu diakuva ja mitat. Mutta jos päätät olla käyttämättä tätä navigointityyliä, voit ohittaa tämän välilehden.

Slider Revolution: Aseta diaanimaatio

Sen jälkeen voit siirtyä Dia-animaatio -välilehti mukauttaaksesi liukusäätimen siirtymäanimaatiota. Valittavana on yli 80 animaatiota plus vaihtoehdoista kierto, kesto ja keventäminen.

Revolution Slider tarjoaa myös vaihtoehtoja Linkki ja hakukoneoptimointi asetukset, Diaesitys (mukautetut parametrit ja kuvaus) ja Navigoinnin korvaaminen lisätäksesi räätälöityjä navigointinuolia, luoteja tai pikkukuvia nimenomaan dioihisi.

Nyt on hyvä aika napsauttaa sitä vihreä tiedosto -kuvake näytön yläosassa, jotta voit tallentaa asetukset ennen kerrosten ja tyylien lisäämistä diaan.

Lisää diatasot

Liukusäätimen vallankumous: Lisää liukusäätimen kerroksia

Lisättäessä tai muokkaamalla dioja, Slider Revolution on täynnä vaihtoehtoja, ja ne vain tulevat eteenpäin. Voit valita 8 erilaisesta Lisää kerros vaihtoehdoista:

 • Text / html kerrokset ovat täydellisiä otsikoiden, kuvausten tai jopa linkkien lisäämiseksi. Lisää diaan kaikki mitä haluat sanoa.
 • kuvat ovat hienoja logon lisäämiseen, syvyyden lisäämiseen parallaksi dioihin, asettamiseen ennen sarjoja / niiden jälkeen ja paljon muuta.
 • Ääni ja Video kerrokset ovat melko suoraan eteenpäin. Valitse media, jonka haluat lisätä, ja valitse tiedosto mediakirjastoistasi tai lisää linkki (YouTube, SoundCloud jne.). Lisää sitten asetukset, jotta silmukka, automaattinen toisto, seuraava dia lopussa, kannan äänenvoimakkuus, segmentin aloitus / lopetus ja esilataus. Tämä on helppo tapa lisätä todellisia suosituksia liukusäätimeesi, esittelyvideoon tai opetusohjelmaan.
 • nappi kerrosvaihtoehtoihin sisältyy 21 koko- ja reunuksen sädeyhdistelmää, joille voit muokata väriä, taustaa, reunan väriä, kuvaketta, fonttia, hiiren tilaa ja tekstiä. Lisäksi on olemassa useita hyödyllisiä esiasetuksia sosiaalisille linkille, animoiduille hiiren vierityskuvakkeille, hampurilavalikolle tai jopa toisto / tauko.
 • Muodot voidaan käyttää tehosteiden lisäämiseen (kuten värin sykkivään tai säteilyttämiseen painikkeen takana), tekstikerroksen osan määrittelemiseen (käytä muotoa korostamaan vain yksi sana tai lause) tai visuaalisen kiinnostuksen lisäämiseen. Valitse tausta, reunuksen väri / koko, muodon reunan säde (0 neliölle, 100 ympyrälle), muodon koko pikseleinä ja täyte.
 • Esine tasoja voidaan käyttää png-, jpg-, svg- tai kuvakkeiden lisäämiseen ThemePunchin ilmaisten resurssien kirjastosta.
 • Tuonti kopioida taso tai dia toisesta kirjastossa olevasta liukusäätimestä. Nopea ja yksinkertainen!

Napsauta sinistä “Lisää kerros” -painiketta aloittaaksesi, ja käytä sitten asetuksia mukauttaaksesi tai kerrostaaksesi niitä.

Kerrosvaihtoehdot

Jos katsot juuri liukusäätimen esikatselun pohjoispuolella, sinun pitäisi nähdä valkoinen palkki, jossa on runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata ja mukauttaa tasoja lisäämällä niitä.

Liukusäätimen vallankumouskerroksen tyyli

Käytä Tyyli vaihtoehtoja fonttien, värien ja tason sijainnin muokkaamiseen. Tähän sisältyy kaikki mukautetusta Google-kirjasimesta, fontin koosta, rivin korkeudesta, tekstin värinä, tason taustalla, pehmusteella / reunuksella, perspektiivillä, leijuvalla, vaihdettavalla ja muulla.

Slider Revolution Layer -animaatio

animaatio -välilehti on aivan kuin voisit odottaa – se sisältää vaihtoehdon kerrosten tulo- ja poistumisanimaatioiden lisäämiseen ja mukauttamiseen. Valitse esiasetettu animaatiomalli, lisää kevennys ja muokkaa animaation kestoaikaa.

Liukusäätimen vallankumouksen kerroksen silmukka

silmukka asetukset ovat yksinkertaisia: jätä pois käytöstä, jotta kerros latautuu vain valitsemasi animaation kanssa, tai ota silmukka käyttöön valitsemalla tyyppi. Valitse heiluri, kierto, sivukuva, pulssi ja aalto, jotta kerroksestasi tulee vakio, silmukkaanimaatio.

Liukusäätimen vallankumouskerroksen näkyvyys

Matkapuhelinasetukset löytyvät kohdasta näkyvyys. Täältä voit määrittää, pitäisikö kerroksen olla näkyvä tietyissä laitteissa, piilotettu tietyn leveyden alle vai näkyykö se vain hiiren osoittimella.

Liukusäätimen vallankumouskerroksen käyttäytyminen

käytös sisältää muutaman hyödyllisen vaihdon tason asetusten mukauttamiseksi. Ensimmäinen on asetus, joka mahdollistaa kerroksen automaattisen reagoinnin ja lapsielementin reagoinnin. Oletusarvoisesti diatasot kutistuvat, kun selainikkuna kutistuu. Poista nämä asetukset käytöstä tason koon ylläpitämiseksi. Voit myös muokata tason kohdistusta ja reagoivaa siirtymää täältä.

Liukusäätimen vallankumokerrostoimet

Käytä Toiminnot -välilehti lisätäksesi mukautettuja kerrosasetuksia napsautuksella, hiiren Enter- tai hiiren poistumisella. Toimintoihin sisältyy vieritys, kytkeminen, mediatoisto, tauko, koko näytön syöttäminen, mykistys ja muut.

Liukusäätimen vallankumouksen kerroksen ominaisuudet

Kokeneille käyttäjille tai kehittäjille, määritteet -osiossa voit lisätä oman tunnuksen, luokat ja kääreet kohdistettavaksi mukautetulla koodilla.

Liukusäädin Revolution Layer Parallax / 3D

Ja viimeiseksi Parallax / 3D tarjoaa avattavan valitsimen, jolla voit valita tason parallaksia, jonka haluat lisätä kerrokseen. Mitä suurempi prosenttiosuus, sitä enemmän kerros siirtyy.

Kerroskehykset

Jatkaessasi, liukusäätimen esikatselun alla pitäisi nähdä aikataulu. Täältä voit muokata viivettä, jolloin kerrokset animoivat diassa. Voit myös nähdä visuaalisen aikataulun, joka näyttää kerroksen ajoituksen verrattuna diojen kokonaispituuteen. Estetty osio on kerrosanimaatiosi aika, ja vaaleamman värinen palkki on koko ajan, jonka kerros näkyy.

Liukusäätimen vallankumouskerroksen ajoitus

Voit muokata diasi kokonaisaikaa napsauttamalla ja vetämällä taulukon oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä tunnistetta.

Kun olet lisännyt useita kerroksia, voit käyttää tätä osaa myös kerrosten järjestämiseen muokkaamalla sijaintinumeroa, sisäänkäynnin aikaa tai vetämällä ja pudottamalla tasot järjestykseen. Lisäksi voit käyttää tätä osaa diojen toistamiseen esikatsellaksesi ajoituksesi muokkauksen yhteydessä.

Tallenna diasi

Tärkein vaihe on tallentaa diasi! Muista tallentaa tai päivittää dioja muutosten tekemisen jälkeen. Jos navigoit diasiltasi (vaikka se olisi toiseen diaan), saatat menettää kovan työn. Joten muista tallentaa, tallentaa, tallentaa!

Tallennuksen jälkeen voit siirtyä eteenpäin ja työskennellä muiden diojen tai liukusäätimien kanssa.

Liukusäätimen käyttäminen

Lisää upea liukusäädin mihin tahansa viestiin tai sivulle käyttämällä aikaisemmin luomaasi Liukusäädin-valintanumeroa. Tämä lyhytkoodi löytyy napsauttamalla kojetaulun Liukusäädin-valikkokohta. Lyhytkoodin tulisi näyttää [rev_slider-alias] perustuen aliakseen, jonka annoit liukusäätimelle, kun luot sen ensimmäisen kerran.

Liitä vain lyhytkoodi viestiisi tai sivusi sisältöön. Tai jos teema tukee muita liukusäätimen sijainteja, voit lisätä lyhytkoodin myös sinne. Jotkut WordPress-teemat sisältävät jopa erityisiä moduuleja liukusäätimelle. Esimerkiksi, monikäyttöinen WordPress-teema sisältää Slider Revolution -sovelluksen ja sisäisen sivunmuodostajan avulla voit lisätä liukusäätimiä mihin tahansa viestiin tai sivulle yksinkertaisesti lisäämällä Slider Revolution -moduulin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lisätä moduuli, valita liukusäädin avattavasta valikosta (se näyttää luettelon kaikista jo luomistasi liukusäätimistä), lisätä ja vetää ja pudottaa liukusäädin paikalleen. Helppo oikein?

Käärimistä

Uskomme, että Slider Revolution on yksi helpoimmista premium-liukusäätimien lisäosista, varsinkin kun ne tarjoavat useita ilmaisia ​​malleja (ja vieläkin enemmän premium-malleja, jos ostat oman lisenssisi laajennukselle), helppokäyttöisen visuaalisen editorin ja tonnia sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joten sinun ei tarvitse tietää CSS: ää tyylikkääksi diojasi (painikkeet, fontit, värit ja muut ovat jo olemassa!). Sillä on vankat 5 tähteä ja mielestämme sinua kova painostetaan etsimään parempaa liukusäädintä.

Toivottavasti oppaamme auttoi sinua aloittamisprosessissa, mutta oppiaksesi lisää (tai tarttumaan omaan kopioosi) käy ThemePunchin Slider Revolution -sivulla. He näyttävät upeita esimerkkejä liukusäätimestään sekä linkin live-demoihin, joissa voit nähdä, mitä liukusäädin voi tehdä.

Lisätietoja liukusäätimen vallankumouksesta

Mutta haluaisimme kuulla sinusta. Kerro meille, mitä mieltä olet Slider Revolution -sovelluksesta alla olevissa kommenteissa, tai kysy vapaasti meiltä mahdollisia kysymyksiä. Autamme mielellämme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map