Lisää työtaulu WordPress-sivustoosi WP Job Manager -ohjelmalla

Lisää työtaulu WordPress-sivustoosi WP Job Manager -ohjelmalla

Jos ylläpidät verkkosivustoa, joka perustuu tietylle markkinaraolle, on mahdollista, että olet harkinnut jonkinlaisen työtaulun luomista yhteisöllesi.


Joillakin verkkosivustoilla on melko poikkeuksellisia työtauluja. Jos haluat seurata heidän jalanjälkensä, sinulla on muutama eri vaihtoehto.

On premium-teemoja ja WordPressille suunniteltuja laajennuksia, joiden avulla voit luoda täysin automatisoituja työtauluja, sekä laajennuksia, joiden avulla voit lisätä työpöytätoiminnot olemassa olevaan sivustoosi (vaikka yleensä ne edellyttävät sinun ylläpitää niitä itse).

Katsotaanpa yhtä näistä laajennuksista.

WP Job Manager WordPress -laajennus

WP Job Manager on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda yksinkertaisen työlautakunnan lähettämään ja hallitsemaan työluetteloita suoraan järjestelmänvalvojan hallintapaneelista tai työnhakulomakkeen kautta.

Laajennus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä kaikki työt manuaalisesti itse ja antaa rekisteröidyille käyttäjille mahdollisuuden lähettää työluetteloita. Sen avulla voit myös ostaa premium-lisäosia, jotka lisäävät sen toimivuutta sallimalla maksetut ilmoitukset ja hälytykset sekä useita muita vaihtoehtoja.

Kun esittelymme on poissa tieltä, käydään läpi vaiheet, joiden avulla WP Job Manager otetaan käyttöön ja näytetään sivustollasi.

1. Asenna ja määritä WP Job Manager

Kun laajennus on asennettu ja aktivoitu, voimme aloittaa sen määrittämisen sinun työlautakunnan tarpeisiin. Laajennuksen asetusosa on suhteellisen minimalistinen. Se on jaoteltu kahteen osaan: Työluettelot ja työhakemukset.

Työnluettelot antavat perustiedot siitä, miten työt näytetään sivustossasi:

Asetukset - työpaikkailmoitukset

Työnhaku sanoo, miten työt lähetetään ja vaativatko ne sivustosi käyttäjätilin:

Asetukset - työnhaku

2. Luo työluokat

Työluokat

Työt voidaan jakaa kategorioihin tarpeidesi mukaan.

Työnluokkakategoriat on yhtä helppo luoda kuin normaali blogin kirjoituskategoria. Tämä tehdään kojelaudan uudessa Työnilmaukset-osiossa, alla Työluokat valikkovaihtoehto.

Jokainen luokka sisältää nimen, URL-etiketin ja kuvauksen. Kuten viestiluokissa, voit luoda niin monta näistä kuin haluat.

3. Luo työtyypit

Työtyypit

Asennuksen aikana luodaan useita työtyyppejä.

Työtyypit määrittävät, onko työluettelo kokopäiväinen, osa-aikainen vai jokin muista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Kuten työluokissa, voit luoda lisätyyppejä tarvittaessa.

4. Luo uusi työluettelo hallintapaneeliin

Uusi työluettelo

Nyt kun sinulla on työlautakunnan peruskokoonpanot paikoillaan, on aika luoda ensimmäinen työluettelo. Tämä prosessi on hyvin samanlainen kuin uuden viestin tai sivun luominen. Voit kirjoittaa otsikon, työn sisällön ja luokitella luettelon. Tässä vaiheessa voit myös valita työluettelon tyypin.

Tämän ikkunan ja tavallisen blogiviestien hallinta-alueen välillä on yksi merkittävä ero. Kanssa Uusi työluettelo viesti, sinulle annetaan lisäpaneeli, joka sisältää erilaisia Työnluettelotiedot.

Työnluettelotiedot

Nämä tietokentät antavat sinulle mahdollisuuden lisätä lisätietoja jokaiseen työluetteloon. Nämä ylimääräiset kentät sisältävät Työn sijainti, Yrityksen tiedot, Työn vanheneminen ja kyky merkitä sijainti täytetyksi.

5. Luo uusi työluettelo lähetyslomakkeella

Esityslomake

Jos päätät sallia käyttäjien toimittaa työluettelot, sinun on luotava työnhakulomake.

Laajennus tekee töiden lähettämisestä yksinkertaisen. Luo lähetyslomake luomalla uusi sivu verkkosivustollesi ja lisäämällä seuraava lyhytkoodi:

[Submit_job_form]

Tämä muuntaa sivun lähetyslomakkeeksi, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä kaikki työn kannalta merkitykselliset tiedot. Työnhakulomakkeella et kuitenkaan voi asettaa vanhenemispäivää työluetteloon.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, voit esikatsella miltä se näyttää sivustolta. Jos olet tyytyväinen toimittamiisi tietoihin, voit suorittaa lähetysprosessin ja julkaista työluettelon työtaululle.

6. Työluetteloiden näyttäminen

Työpaikkailmoitukset

Jotta voit näyttää työluettelot verkkosivustollasi, sinun on vain lisättävä lyhytkoodi sivulle samalla tavalla kuin työnhakulomake..

Täydellisen luettelon luomiseksi kaikista avoimista sijainneista tarvitaan lyhytkoodi:

[Työt]

Saatavilla on myös muita lyhytkoodivaihtoehtoja, joiden avulla voit suodattaa työluettelosi tietyillä tavoilla.

Esimerkiksi on olemassa lyhytkoodivalinta, jonka avulla voit määrittää näytettävän työluokan. Tämän suodattimen avulla voit sitten luoda useita sivuja sivustollesi, jokaisella on oma tehtäväluettelo.

Lisätietoja työluetteloiden suodattamiseen käytettävissä olevista lyhytkoodeista on laajennusdokumentaation wikissä.

Job Dashboard

Kuten lähetyslomake ja työluettelot, voit luoda käyttäjille kojelaudan sivun toisella yksinkertaisella lyhytkoodilla:

[Job_dashboard]

Tällä sivulla käyttäjät, jotka ovat kirjautuneena sisään, voivat nähdä kaikki sivustollesi lähettämät työt.

Tämä antaa heille helpon tavan muokata ja hallita ilmoituksiaan joutumatta etsimään koko työpaikka-arkistosta.

Lisäpalvelut

Lisää Ons

Upea tässä laajennuksessa on, että vaikka se on ilmainen ja tarjoaa suuren määrän vaihtoehtoja, voit ostaa lisäosia, jotka lisäävät sen hyödyllisyyttä.

Tämän laajennuksen premium-vaihtoehdot sisältävät erilaisia ​​menetelmiä maksettujen luetteloiden saamiseksi. Tämän avulla voit määrittää työlautakunnan vaatimaan maksua työn lähettämisestä. Tämä maksu voidaan kerätä PayPalilla tai muilla online-maksutavoilla, ja se voidaan asettaa siten, että sinun ei tarvitse toimittaa mitään tietoja työluetteloihin ansaitaksesi rahaa hallitukselta.

On myös muita premium-lisäosia, jotka lisäävät työpöytäsi käytettävyyttä. Ne vaihtelevat työhön liittyvistä ilmoituksista hakemuksen jättämiselle asetettuihin määräaikoihin ja voivat auttaa sinua erottamaan työlautakunnan monista tavoista perusvaihtoehdosta.

Laajennuksen luonut joukkue on kehittänyt suurimman osan näistä lisäosista, mutta kolmansien osapuolten luomia vaihtoehtoja on useita.

Ne ovat ehdottomasti tutkimuksen arvoisia, jos haluat ansaita rahaa työlevyltäsi tai parantaa sen toimintoja lukijoillesi.


Markkinoilla on tarjolla useita edistyneitä vaihtoehtoja työpaneeleille, mutta ne ovat ensisijaisesti premium-laajennuksia tai teemoja. Meillä on täällä WPExplorerissa paljon hienoja WordPress-teemoja (kuten Jobify, JobEngine ja Job Roller muutamia mainitakseni).

WP Job Manager plugin on erinomainen tapa luoda työpaikkataulu ilman, että sinun tarvitsee muuttaa sivustosi perusteellisesti. Jos se on ominaisuus, joka osoittautuu hyödylliseksi lukijoillesi, sitä on erittäin helppo parantaa ja kehittää ajan myötä, ja se on myös edullinen lisätä premium-ominaisuuksia.

Oletko harkinnut työtaulun perustamista verkkosivustollesi vai käytätkö sitä jo? Haluaisimme kuulla ajatuksesi työlautakunnan luomisesta alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map