Lisää sähköpostin opt-in-lomakkeet WordPressiin helposti, Bloomilla

Hyödyllisen sisällön luominen on vain osa sitä, mikä pitää liikenteen tulemaan blogiisi viikosta viikkoon. Toinen suuri osa on verkkosivustosi tai blogin jakaminen lukijoiden kanssa pitää heidät takaisin. Yksi tehokkaimmista tavoista jakaa uutta sisältöä tai tuotteita kävijöillesi on uutiskirje. Meillä on jopa yksi täällä WPExplorerissa (se on täällä sivupalkissamme, jos et vielä nähnyt sitä).


Uutiskirjeet ovat loistava tapa jakaa uutta sisältöä lukijoiden kanssa, jotka muuten eivät näe sitä sosiaalisessa mediassa, koska olkaamme rehellisiä – tweetit ja aikajanaviestit haudataan nopeasti. Uutiskirje voidaan kuitenkin löytää milloin tahansa, eikä sitä todennäköisesti tule unohtaa niin helposti kuin sosiaalisen median viesti. Mutta nyt hankala osa – miten aiot saada ihmiset tilaamaan uutiskirjeesi?

Bloom Email Opt-in -laajennus

kukinta-kojelauta-pilkkaa

Helppo vastaus yllä olevaan kysymykseeni on sähköpostiosoite. Jotain, joka voi olla ponnahdusikkuna, heilua, liu’uttaa tai yksinkertaisesti sijoittaa verkkosivustollesi, jotta lukijoillesi olisi mahdollisuus valita. Tietysti voi olla räätälöity opt-in-muoto, joka on rakennettu vain sinulle, tai tehdä sen itse, jos sinulla on koodaustaito. Mutta useimmille meistä plugin on paras ja helpoin tapa edetä. Ja sinne Bloom tulee.

Bloom on aivan uusi sähköpostin opt-in-laajennus aivot Elegant Themes -sivustolla. Rakastimme heidän Monarch-sosiaalista laajennustaan, joten kun huomasimme heidän luomasta sähköpostin opt-in-laajennus Olimme innostuneita kokeilemaan sitä. Ja se ei todellakaan pettynyt! Bloom on täynnä hienoja ominaisuuksia ja helppokäyttöisiä vaihtoehtoja, jotta jokainen WordPress-käyttäjän taso voi luoda ihanan ja tehokkaan opt-in-muodon verkkosivustolleen..

Opt-in-lomakkeen mukautukset

Siellä on paljon upeita ominaisuuksia, jotka tekevät opt-in-lomakkeiden luomisesta helppoa. Vakavasti – Elegant Themes -kaverit ajattelivat kaikkea! Valittavana on kuusi perusoptimointityyppiä, joiden avulla voit lisätä uutiskirjeen käyttöoikeussopimuksia koko WordPress-sivustollesi: ponnahdusikkuna, ilmoittautuminen, viestin alapuolella, rivin sisällä, lukittu sisältö ja widget. Jokaisessa näissä asetteluissa on yli 100 tyylimallia, joiden avulla pääset alkuun.

Mallit ovat hienoja, mutta jos haluat saada todella käsi kädessä, voit. Jokainen elementti on täysin muokattavissa. Käytä sisäänrakennettuja värivaihtoehtoja löytääksesi täydellinen heksaarvoarvo ja lataa omat luovat kuvat opt-in-lomakkeisiin. Voit jopa lisätä mukautetun CSS: n, jos haluat todella ihana. Bloom tekee räätälöityjen opt-in-lomakkeiden luomisesta helppoa.

kukinta-lomakkeet

Ja tietysti Bloom toimii suurten sähköpostimarkkinointiohjelmistoyritysten kanssa, joita suurin osa meistä tuntee ja rakastaa. Tähän sisältyy MailChimp, AWeber, Constant Contact, Campaign Monitor, Mad Mimi, iContact, GetResponse, Sendinblue, MailPoet, Feedblitz, Ontraport ja Infusionsoft. Voit käyttää Bloomia myös oman mukautetun HTML-lomakkeen kanssa. Joten sinun pitäisi olla melko hyvin katettu, ja sinun pitäisi olla pala kakkua, jotta voit lisätä opt-in-lomakkeita sivustoosi riippumatta siitä, miten aiot luoda uutiskirjeitä ja hallita niitä.!

Opt-in-lomakkeiden jakamistestaus

Mitä optimoida opt-in-lomakkeesi? A / B-jakotestaus on yksi parhaista tavoista luoda ja täydentää opt-in-lomaketta, ja Bloomissa on sisäänrakennettu kyky auttaa sinua jakamaan testi nopeasti ja helposti. Kun olet luonut opt-in-lomakkeen, voit napsauttaa jako-nuolikuvaketta asettaaksesi jakotestin.

Bloom A / B -jakojen testaus

Kun napsautat Lisää vaihtoehto -painiketta, Bloom kopioi nykyisen opt-in-vaihtoehdon, jotta voit muokata kaikkia opt-in-elementtejä, joita haluat jaettua testiä varten. Kun olet valmis, tallenna vaihtoehtosi ja palaa opt-in-näytölle. Napsauta ”Käynnistä testi” -painiketta, kun olet valmis aloittamaan, ja Bloom palvelee kutakin optiota vierailijoillesi ja seuraa heidän näyttökertojaan ja tuloksiaan. Kun tiedät, mikä opt-in menee paremmin, voit lopettaa testin, valita voittajan ja poistaa tai deaktivoida opt-in-vaihtoehdon, joka menetetty.

Helppo uutiskirjeen hallinta

Toinen Bloomin hieno ominaisuus on, että laajennus seuraa kaikkia sähköpostitilejä ja uutiskirjeluetteloita, jotka olet lisännyt lisäyksiin. Tämän avulla on helppoa nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka sähköpostiluettelosi ovat kasvaneet Bloomin lisäämisen jälkeen.

Bloom: Sähköpostitilin hallinta

Valintatilastot

Kun olet asentanut parin lomakkeen, voit seurata niiden suorituskykyä tilastot-välilehdessä. Näet nopean yhteenvedon kokonaistuloksista, tilaajista ja kasvusta (tilaajina viikossa). Siellä on myös vertailutaulukko kaikista nykyisistä liittymistäsi, sekä kaavio, jonka avulla voit visualisoida opt-in-ohjelmien tehokkuuden.

Bloom: Optin-tilastot

Helppo tuonti ja vienti -asetukset

Viimeisin ominaisuus, jonka halusimme jakaa kanssasi, on tuonti ja vienti -välilehti. Jos sinulla on useita verkkosivustoja, tämä on hieno ominaisuus, joka sinulla on käytettävissä. Voit viedä opt-in-lomakkeesi helposti myöhemmin tuodaksesi muille verkkosivustoille. Tällä tavoin voit pitää johdonmukaiset opt-in-lomakkeet verkkosivustoverkostossa joutumatta uudestaan ​​ja uudestaan ​​tekemään kaikki tyylimäärityksesi.

Bloom: Tuo ja vie

Nyt kun olet nähnyt mikä tekee Bloomista niin suurenmoisen, kaivataan pluginia, jotta näet kuinka helppoa (ja hauskaa) sen käyttö on!

Pikaopas Bloom Email -optimoint WordPress -laajennuksen käyttöön

Ensin sinun on asennettava Bloom samoin kuin mikä tahansa muu laajennus. Tämä mahtava premium-laajennus sisältyy Elegant Themes -kehittäjien ja elinikäisten jäsenten jäsenyyteen, joka alkaa vain 89 dollarista ja sisältää pääsyn kaikkiin heidän aiheisiinsa, laajennuksiin ja resursseihin (paljon, jos kysyt minulta). Lataa zip-tiedosto Elegant Themes -sovelluksesta. Kirjaudu sitten WordPress-sivustollesi ja selaa laajennuksia, lisää uusia ja tuo Bloom Zip-tiedosto. Kun olet aktivoinut laajennuksen, näet Bloom sivupalkissa.

Napsauta Bloom-valikkokohta ja sitten “Add Optin” -painiketta.

Bloom: Lisää uusi optin

Seuraavaksi valitse optiintityylisi. Sinun pitäisi nähdä kuusi vaihtoehtoa: ponnahdusikkuna, sisäänkirjautuminen, viestin alapuolella, sisäinen, lukittu sisältö ja widget. Pikkukuvien pitäisi auttaa sinua ymmärtämään kunkin vaihtoehdon toiminta, mutta jos et ole varma, voit aina muuttaa optiintityylisi myöhemmin.

Bloom: Valitse Optin-tyyli

Bloom-asetusvaihtoehdot

Nyt kun olet valinnut optiintityylisi, on aika aloittaa asennus. Anna nimi optinillesi ja lisää uutiskirje. Käytämme täällä WPExplorerissa MailChimp-ohjelmaa, joten valitsin sen avattavasta valikosta. Seuraavaksi napsauta “Lisää tili”, jonka pitäisi avata tilin nimi ja sovellusavain.

Bloom: Uutiskirjeen nimi ja tarjoaja

Lisää haluamasi tilinimi. On parasta valita jokin, jonka avulla on helppo muistaa lisäämäsi uutiskirjeluettelon sovellusliittymä.

Sinun on noudettava sovellusliittymäavaimesi valitsemasi sähköpostimarkkinoinnin tarjoajalta. Sen pitäisi olla helppo löytää, ja jos et tiedä mistä etsiä, nopeaan Google-hakuun pitäisi olla vastaus. Mutta jos käytät MailChimp-tapaa kuin me, kirjaudu vain tiliisi ja napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa. Napsauta sitten “Tili” ja “Ekstrat” ​​-kohdassa sinun pitäisi nähdä “API-avaimet” -vaihtoehto. Jos sinulla ei vielä ole, napsauta Luo avain -painiketta ja kopioi sitten API-avaimesi täältä (ja mielestäni sovellusliittymäavaimesi löytämisprosessi olisi melko samankaltainen muiden palveluntarjoajien kanssa).

Nyt voit kirjautua ulos MailChimpistä (tai haluamastasi uutiskirjealustasta) ja palata takaisin Bloomin asennussivulle. Liitä API-avaimeesi napsauttamalla ”Valtuuta”. Tämä vahvistaa sovellusliittymäavaimesi ja avaa vaihtoehdon Valitse sähköpostiluettelo. Jos olet luonut useita postituslistoja, näet ne kaikki tässä. Valitse luettelo ja napsauta sitten Seuraava.

Bloom: Lisää API-avaimesi

Kukinnan suunnitteluvaihtoehdot

Nyt voit valita, miltä optiini muodosi näyttää. Aluksi on yli 100+ mallia. Valittavana on tonnia värejä ja malleja, joten valitse suosikkisi ja napsauta Seuraava mukauttaaksesi.

Bloom: Optin-suunnittelumallit

Tässä Bloom saa mielikuvituksen. On monia hienoja vaihtoehtoja luoda oma räätälöity optin muoto. Lisää mukautettu otsikko ja viesti, jotta lukijat tietävät mitä uutiskirjeessäsi on ja miksi heidän pitäisi tilata.

Kukki: Muokattu teksti

Lisää sitten mukautettu kuva lisätäksesi vaikutusta optiiniisi ja saaksesi kävijät haluamaan tilata mahdollisimman nopeasti. Voit lisätä kuvasi sisällön oikealle tai vasemmalle puolelle (tai sinulla ei ole kuvaa ollenkaan – se on sinun tehtäväsi). Voit lisätä kuvaan myös animaation ihmisten huomion kiinnittämiseksi. Ja Bloomissa on jopa sisäänrakennettu valintaruutu, jotta voit piilottaa kuvan mobiililaitteilla – mikä on hieno tapa tehdä optiini luettavissa pienillä laitteilla.

Kukki: Kuva-asetukset

Kun vierität alaspäin, näet ensimmäisen tyylivaihtoehtojesi opt-in-vaihtoehtosi suhteen. Tästä osiosta voit valita rajoittamattomista taustaväreistä, yli 80 Google-kirjasimesta, vaaleasta tai tummasta tekstistä ja valitsemasi tyylin ja reunan. Täällä on rajattomia yhdistelmiä, joten voit todella luoda haluamasi ilmeen.

Kukki: Optin-tyyli

Seuraava – lomakkeen asennus. Tähän sisältyy se, missä haluat todellisen uutiskirjeen kirjautumislomakkeen (oikealla, vasemmalla tai alle valitun sisällön) ja mitä tietoja haluat kerätä kävijöiltäsi, kun he tilaavat. Voit myös mukauttaa kirjautumispainikkeen tekstiä niin, että se vastaa muuta valintasi sisältöä ja ominaisuuksia.

Bloom: Lomakkeen asetukset

Edessä on myös muotoiluvaihtoehtoja. Nämä ovat melko samanlaisia ​​kuin opt-in-tyylivaihtoehdot, vain ne koskevat juuri lisäämääsi uutiskirjeen tilauslomaketta. Tähän sisältyy enemmän värinvalitsijoita ja mukautetun muodon asetteluvaihtoehtoja.

Kukki: Muotoilu

Viimeisin löytämäsi suunnitteluvaihtoehto on lomakkeen reunaan. Nämä vaihtoehdot ovat valinnaisen sisällön ja uutiskirjeen lomakkeen välissä, ja ne kaikki toimivat riippumatta siitä, minkä asettelun valitset lomakkeen sijainnille.

Kukki: Muoto reuna

Voit myös lisätä alatunnistetekstin lomakkeeseesi, mikä saattaa olla hyvä paikka, jos haluat lisätä paljastuksen tai linkin tietosuojakäytäntöösi. Ja voit lisätä myös mukautetun menestysviestin – se on yhtä helppoa kuin sen kirjoittaminen.

Bloom: Alatunniste ja menestysviesti

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Bloom sisältää myös mukautetun CSS-kentän, jossa voit todella tehdä opt-in-muodostasi ainutlaatuisen. Jos et ole perehtynyt CSS: ään tai et ole varma koodaustaidoistasi, on parasta ohittaa tämä ruutu tai palkata joku auttamaan sinua luomaan räätälöity koodi, jonka avulla voit edelleen muotoilla optin-lomaketta (kassalle) Microlancer, jos etsit vähän apua kehittäjältä).

Bloom: Mukautettu CSS

Voi, ja milloin tahansa prosessin vaiheessa voit napsauttaa oikean yläkulman pientä sinistä silmää nähdäksesi työsi reaaliaikaisen esikatselun. Tämä on hieno ominaisuus, koska voit muokata mallia luotaessa sitä saadaksesi sen oikein.

Bloom: Esikatselu

Kukinnan näyttöasetukset

Ok, nyt on aika valita, milloin ja miten käyttöönotto näkyy. Bloom on täynnä vaihtoehtoja ja asetuksia, joten voit luoda opt-in-lomakkeita jokaisessa tilanteessa. Valitse viive tai käynnistystoiminto opt-in-ilmoituksellesi, samoin kuin tietyt sivut, viestit tai luokat, joissa haluat käyttää sitä. Jos haluat luoda mukautetun opt-in kotisivullesi, erillisen kauppaa varten ja toisen opt-in, joka aktivoituu vasta kun joku kommentoi sinä voit! Voit nähdä valokuvan kaikista alla olevista näyttöasetuksista.

15-näyttö-optiot

Kun olet määrittänyt näyttöasetukset, voit tallentaa ja poistua napsauttamalla. Se siitä! Loit juuri mukautetun lomakkeen Bloomilla. Hyvää työtä!

Käärimistä

Bloom on loistava laajennus, jossa on kaikenlaisia ​​hienoja ominaisuuksia, jotka haluat käyttää opt-in-laajennuksessa. Jaettu testaus, tilastot ja mukautukset ovat kaikki sisäänrakennettuja, jotta voit helpottaa toimivan sähköpostiosoitteen luomista. Lisäksi puhdas käyttöliittymä ja selkeät vaihtoehdot tekevät lisäosan käytöstä helppoa. Toivottavasti olemme voineet auttaa sinua asentamaan laajennuksen, mutta jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, jätä ne alla! Ja jos haluat lisätietoja Bloomista, voit tarkistaa koko julkaisutiedot Elegant Themes -blogissa.

Hanki Bloom WordPressille

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map