Lisää kauniita gallerioita WordPress-verkkosivustoosi Envira Galleryn avulla

Envira Gallery on monipuolinen WordPress-gallerialaajennus, jonka avulla voit lisätä kauniita kuvagalleria verkkosivustollesi helposti.


Kuten tiedät, WordPressin galleriatoiminnot on rakennettu ytimeen. Tästä huolimatta gallerialaajennukset ovat edelleen suosittuja WordPress-käyttäjien keskuudessa, koska sisäänrakennettu galleria on melko rajallinen eikä tarjoa samoja toimintoja, ominaisuuksia tai tyyliä kuin muut laajennukset..

Enviran kehittäjät lähettivät ystävällisesti minulle testikopion pluginista testataksesi pluginia. Tässä artikkelissa haluaisin käydä läpi, miten voit käyttää laajennusta kuvagallerioiden lisäämiseen verkkosivustollesi. Toivottavasti nautit arvosteluista. �� Tai jos haluat, voit katsella EnviraGallery-laajennuksen videokatsausta viestin lopussa.

Lataa laajennus

Envira Galleryn käyttö

Uuden gallerian lisääminen on nopeaa, koska laajennus integroituu täydellisesti olemassa olevaan WordPress-käyttöliittymään. Jos olet tyytyväinen Enviran käyttämiin oletusasetuksiin, sinun tarvitsee vain ladata kuvat WordPress-tiedoston lähettäjällä, tallentaa galleria ja lisätä galleria verkkosivustollesi..

Lataa kuvasi

On myös muita välilehtiä gallerian määrittämiseen edelleen. Envira antaa sinun näyttää galleriakuvasi enintään kuudessa sarakkeessa. Jos et muuta tätä vaihtoehtoa, oletusarvo on yksi sarake.

Laajennus, jonka avulla voit lisätä ylimääräisiä teemoja galleriaan ja lightboxiin, on saatavana kaikille hopeajäsenyyden käyttäjille ja uudemmille (lisää tästä myöhemmin). Halvimmalla jäsenyydellä on vain yksi teema nimeltään base.

Tällä asetusalueella voit myös määrittää sarakkeen leveyden ja marginaalin kunkin kuvan alapuolella. Matkapuhelimissa näytettävien kuvien mitat voidaan myös määritellä.

Määritä galleria

Kun joku napsauttaa galleriakuvaa, kuva näytetään valopöydällä. Lightboxissa on paljon hienoja vaihtoehtoja, kuten näppäimistön ja hiiren navigointi. Myös kuvia voidaan näyttää silmukassa.

Gallerian valopöydän asetukset

Oletusarvoisesti valopöytä näyttää pikkukuvat kaikista galleriakuvista valopöydän alaosassa. Tämä voidaan siirtää yläosaan, jos haluat. Pikkukuvien mittoja voidaan myös muuttaa.

Gallerian pikkukuvien asetukset

Sekalaiset-välilehden avulla voit muuttaa gallerian otsikkoa, vaihtaa sivuraskaa ja lisätä mukautettuja CSS-luokkia. Myös gallerioita voidaan tuoda ja viedä tämän alueen kautta.

Sekalaiset galleria-asetukset

Kun olet julkaissut gallerian, saat koodin, joka tarvitaan sen näyttämiseen verkkosivustollasi. Plugin antaa sinulle kaksi lyhytkoodia. Yksi käyttää galleria-tunnusta ja toinen galleria-sivu-etikettiä. Sivukappale toimii samalla tavalla kuin viestien ja sivujen tapauksessa, ts. Jos et määritä sivuraskaa, WordPress luo sen gallerian nimen perusteella.

PHP-koodi on myös saatavana, jotta voit lisätä gallerioita verkkosivustosi muihin osiin, kuten otsikkoosi tai alatunnisteeseen.

Kotisivu galleriaasi

Kun laajennus on aktivoitu, postieditoriin lisätään “Lisää galleria” -painike.

Lisää Envira Gallery -painike

Napsauttamalla “Lisää galleria” -painiketta tulee näkyviin luettelo kaikista gallerioistasi. Sinun tarvitsee vain valita galleria ja napsauttaa sitten Lisää galleria -painiketta lisätäksesi se viestiin tai sivulle.

Valitse galleriasi

Gallerian lisääminen lisää gallerian lyhyen koodin viestiisi. Tietysti tämä lyhytkoodi voidaan lisätä suoraan kopioimalla lyhytkoodi päällekkäisyydestä, joka näkyi gallerian julkaisemisen jälkeen. Voit myös lisätä gallerioita helposti muistamalla galleriatunnuksen tai galleriasivulistan.

Envira Galleryn lyhytkoodi

Gallerioita voi lisätä Envira-galleria-päävalikon kautta, joka sijaitsee WordPress-hallintavalikossa. Halutessasi voit lisätä uusia gallerioita suoraan viestin muokkaussivulle.

Lisää galleria suoraan postieditoriin

Lopullinen tulos näyttää fantastiselta. Galleriat ovat reagoivia, joten ne näyttävät hyvältä mobiililaitteilla (mukaan lukien teräväpiirtolaitteet, kuten MacBook Pro).

Esimerkki Envira-galleriasta

Laajennus sisältää widgetin gallerioiden lisäämiseksi widgetteille alueille, kuten sivupalkillesi. Widgetillä ei ole vaihtoehtoja – Voit valita vain gallerian ja lisätä otsikon widgetille. Vaikka määritysvaihtoehtojen puuttumisesta on vaikea valittaa liikaa, kun lähtö näyttää hyvältä.

Minulla on vain yksi valitus siitä, että widget ei näytä näyttävän oikein viesteissä tai sivuilla, joilla on galleria. Se lataa widgetin hienoksi muille sivuille, mutta se juuttuu jatkuvassa latausvaiheessa, kun galleria ladataan pääsisältöalueelle ja sivupalkkiin. Testasin Enviraa testiverkkosivustolla käyttäen kaksikymmentätoista eikä muita plugineja aktivoitu. Testasin myös widgetiä Twenty Eleven -teeman avulla ja sama ongelma oli olemassa. Mutta olen varma, että tämä on jotain, jonka kehittäjät ovat korjannut pian.

Napsauttamalla mitä tahansa gallerian kuvaa, saat kuvan täysversion kauniilla valopöydällä. Se on käytännöllinen tapa kävijöille selata galleriakuvasi, koska kaikki kuvat voidaan valita lightbox-alueelta.

Envira Galleryn valopöytä

Lisäosat

Enviralle on saatavana useita lisäosia, jotka parantavat laajennuksen toimivuutta. Nämä on luokiteltu ilmaisiksi, perus- ja edistyneiksi lisäosiksi.

Ilmaiset lisäosat ovat kaikkien saatavilla. Peruslisäosat ovat saatavana hopeajäsenyyteen ja sen yläpuolelle, ja edistyneet lisäosat ovat saatavana kultajäsenyyteen tai uudempiin.

Vapaa

 • suojaus – Estää kuvia hiiren kakkospainikkeella estääksesi ihmisiä varastamasta kuviasi helposti.
 • diaesitys – Voit luoda tyylikkäitä kuvaesityksiä.
 • CSS – Lisää CSS-ruudun sekalaisen välilehden alle lisäämään tyylimäärityksiä.

perustiedot

 • Tunnisteet – Voit merkitä kuvia millä tahansa tunnisteilla / avainsanoilla.
 • Gallerian teemat – Mukauta gallerioiden ulkoasua esivalmistettujen galleriatyylien avulla.

Pitkälle kehittynyt

 • supersize – Sallii kuvien näyttämisen suurimmassa mahdollisessa koossa ikkunassa.
 • Koko näyttö – Voit näyttää gallerian valopöydän koko näytössä.
 • DeepLinking – Voit linkittää suoraan tiettyihin kuviin käyttämällä SEO-ystävällisiä URL-osoitteita.

Ymmärrän, että lisäosien myynnistä on tullut yleinen paikka viime vuosina. Tässä tapauksessa en tiennyt sen olevan perusteltua. Toimintojen, kuten hotlink-suojauksen ja tag-toiminnallisuuden, pitäisi todella olla sisällytetty laajennuksen perusversioon. Minusta tuntuu väärin poistaa toiminnallisuus ja lisätä se sitten lisäosan kautta vain, jotta he voivat myydä erilaisia ​​liitännäissuunnitelmia.

Lopputulos on, että verkkosivustollasi on oltava aktivoituna yhdeksän laajennusta yhden sijaan. Jos ominaisuuksia on rajoitettava halvempien versioiden suhteen, mielestäni olisi parempi myydä laajennuksen eri versioita niin, että kaikki ominaisuudet sisältyvät yhteen laajennukseen.

Yleiskatsaus

Olen aiemmin käyttänyt monia muita gallerialaajennuksia. Monet heistä keskittyvät tyyliin sisällön sijaan. Uskon, että Envira on saanut tasapainon oikein varmistamalla, että ennen kaikkea se on suunniteltu pystymään lisäämään galleriat verkkosivustollesi nopeasti.

Ainoa löysin vika oli galleria-widget, joka ei näy sivuilla, joille galleria on ladattu pääsisältöalueelle. En usko, että tästä on syytä huoleen, koska Envira julkistettiin virallisesti vasta tammikuun lopussa 2014. Laajennuksen alkaessa on aina pieniä virheitä ja nämä virheet tulisi tasata seuraavien kuukausien aikana..

Plugin vähittäismyyntihinnat ovat 39 dollaria. Asiakkaiden käytettävissä on neljä jäsenyyssuunnitelmaa. Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton galleria, käyttöoikeus asiakirjoihin, perustiedot foorumille ja yhden vuoden tuki ja päivitykset.

Alla olevassa luettelossa kerrotaan mitä saat jokaisesta jäsensuunnitelmasta. Jokainen suunnitelma sisältää kaikki sitä edeltävän jäsensuunnitelman ominaisuudet.

 • Pronssi (39 dollaria) – Päivitykset on rajoitettu yhteen verkkosivustoon
 • Hopea (79 dollaria) – Päivitykset kolmelle verkkosivustolle, ensisijainen sähköpostituki ja pääsy peruslisäosiin
 • Kulta (149 dollaria) – Päivitykset rajoittamattomille verkkosivustoille ja pääsy edistyneisiin lisäosiin
 • Platinum (259 dollaria) – Antaa sinun sisällyttää Envira myymäsi teeman kanssa

Envira antaa sinun päivittää parempaan suunnitelmaan maksamalla vain hintaeron. Tämän avulla voit aloittaa yhdellä halvemmista paketeista ja päivittää milloin tarvitset. Ne tarjoavat myös 14 päivän 100-prosenttisen rahat takaisin -takuun.

Lisätietoja laajennuksesta on virallisella Envira Gallery -sivustolla.

Lisätietoja Envira-galleriasta

Envira Gallery -laajennuksen videokatsaus

Älä unohda tarkistaa Kylan Envira Gallery Plugin Video Review -tapahtumaa nähdäksesi laajennuksen suorana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map