Lisää kauniita dioja verkkosivustoosi MotoPress-liukusäätimellä WordPressille

MotoPress tunnetaan WordPress-yhteisössä sivujen rakennuksen sisällöntuottaja WordPress-laajennuksen avulla. MotoPress on lisännyt portfolioonsa lisää tuotteita, kuten laajennuksen lisäosat ja WordPress-teemat, viimeisen markkinointivuodesta lähtien.


Tämän vuoden helmikuussa he julkaisivat MotoPress Slider; heidän toinen suuri WordPress-laajennus. Laajennus on reagoiva, joten sen diojen avulla voit luoda hyvän vaikutelman millä tahansa laitteella. Katsotaanpa tarkemmin mitä MotoPress Slider voi tehdä.

Uuden MotoPress-liukusäätimen määrittäminen

MotoPress Slider on uskomattoman helppo asentaa. Kun päätät luoda uuden liukusäätimen, sinulle esitetään kolme lyhyttä asetussivua. Liukusäätimen asetuksia, säätimiä ja ulkonäköä varten on välilehti.

Liukusäätimen asetukset -välilehdessä voit nimetä liukusäätimen ja aliaksen, jota käytetään liukusäätimen lyhytkoodiin. Liukusäädin voidaan tehdä koko leveydeksi tai voit määrittää ruudukon oletuskoon. Diaesityksen viive voidaan asettaa myös tälle alueelle. Jos haluat, diaesitys voidaan poistaa käytöstä.

Uudet liukusäätimen asetukset

Yhdeksän liukusäädintä voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä seuraavassa välilehdessä. Voit määrittää säätimiä, kuten nuolet, toistopainikkeet, laskurit ja muut.

Uusi liukusäädin

Ulkoasu-välilehdessä voit määrittää oletuspikselikoon puhelimen, tabletin ja työpöydän näytöille. Alkuperäiset asetukset ovat mitä tahansa, mikäli 767 pikseliä näytetään puhelimen asettelulla, 768–1991 pikselin välinen näyttö käyttää tabletin asettelua ja kaikki yli 992 pikselin kokoinen työpöydän näyttö.

Mukautettua CSS-luokkaa voidaan soveltaa liukusäätimeesi. Siellä on myös laatikko, johon voit lisätä mukautetun CSS-koodin.

Uusi liukusäätimen ulkonäkö

MotoPress Slider -hallintavalikossa on erillinen asetussivu, jonka avulla voit poistaa liukusäätimen tietyistä käyttäjäryhmistä.

MotoPress-liukusäätimen käyttäjäryhmien asetukset

Älä ole huolissasi liukusäätimen asetuksista. Oletusarvojen tulisi olla hienoja suurimmalle osalle teistä, ja liukusäätimen luomisalueen alaosassa on painike, jonka avulla voit palauttaa ja muuttaa asetuksia milloin tahansa..

Diajen lisääminen uuteen MotoPress-liukusäätimeen

Seuraavalle alueelle voit lisätä dioja liukusäätimeesi. Näet kuvakaappauksen tästä alueesta alla. Ensi silmäyksellä se voi tuntua hieman pelottavalta, mutta se on erittäin helppo ymmärtää, kun tiedät missä kaikki on.

MotoPress-diojen luontisivu

Yläosassa on seitsemän välilehteä: Yleinen, väri, kuva, video, linkki, näkyvyys ja muut. Esikatselu liukusäätimestä hallitsee sivun sydäntä, ja alla on vaihtoehtoja tekstin, kuvien, painikkeiden ja videoiden lisäämiseen. Jokainen sisältötyyppi tunnetaan tasona ja nämä kerrokset näkyvät sivun oikealla puolella.

Voit järjestää tasojen järjestyksen vetämällä ja pudottamalla. Kerrosten sijoittelu toimii samalla tavalla kuin graafisissa sovelluksissa, kuten Photoshop, ja etusija on yläkerroksessa. Yllä olevassa esimerkissäni on kaksi kerrosta: kuva ja teksti. Jos minun piti sijoittaa HTML-taso kuvan jälkeen, teksti ei olisi näkyvissä.

Käyttöliittymä toimii todella hyvin. Kun valitset tason kankaan pääalueelta, sen tason asetukset näkyvät alla. Napsauttamalla näppäimistön Poista-painiketta, taso poistetaan dioista. Kaksi poistopainiketta on saatavana myös: Toinen poistaa valitsemasi tason, toinen poistaa kaikki tasot.

Kerroksia voidaan vetää kankaan alueella. Kun teet niin, näet X- ja Y-koordinaatit muuttuvat. Tämä on hyödyllistä, koska se tarkoittaa, että voit sijoittaa kerrokset useiden diojen yli samaan kohtaan (mikä on erittäin hyödyllistä sisällön, kuten tekstin, sijoittamiselle). Yhdeksän laatikon ruutua voidaan käyttää myös kerrosten sijoittamiseen esim. ylhäällä vasemmalla, keskellä, alhaalla oikealla jne.

Kymmeniä animaatioita voidaan käyttää kerrosten häipymiseen ja häivyttämiseen. Tähän sisältyy häipyminen, zoomaus, kääntö ja pomppiminen. Kerrokset voidaan näyttää ja / tai piilottaa tiettynä ajankohtana (millisekuntina). Tämä on nöyrästi mielestäni yksi laajennuksen parhaista ominaisuuksista, koska sen avulla voit näyttää tasoja tarkalleen milloin haluat niiden näkyvän.

Ennalta määritettyjä tyylejä on myös saatavana, mutta jos haluat, voit määrittää mukautetut CSS-luokat tietylle tasolle.

Animaatioasetukset

Yleisvälilehdessä voit nimetä diasi ja valita, julkaistako diasi luonnoksena. Tällä tavoin voit olla luova ja tallentaa diojasi ennen asumista heidän kanssaan.

Väri-välilehden avulla voit valita värin tai kaltevuuden diojen taustalle. Yksi asia, joka ärsytti minua, ei ollut väripyörän valitseminen väreihin. Heksadesimaalikoodi on syötettävä manuaalisesti. Toivottavasti tämä on asia, jota he käsittelevät laajennuksen tulevassa versiossa. Kaltevuus-vaihtoehdon avulla voit määrittää kaksi väriä ja kulman, johon kaltevuus kohdistetaan.

MotoPress-liukusäätimen väriasetukset

Jos et halua yksiväristä tai gradienttitaustaa, voit käyttää kuvaa. Voit valita kuvan WordPress-mediakirjastostasi tai määrittää ulkoisen kuvan URL-osoitteen. Koko, toisto- ja sijaintimääritteet voidaan kaikki määritellä.

MotoPress-liukusäätimen kuva-asetukset

MotoPress Slider tukee myös videotaustatauluja. Jos haluat, videoita voidaan lisätä dioihin tasoilla. Voit näyttää videoita YouTubesta, Vimeosta, mediakirjastostasi tai ulkoisesta URL-osoitteesta.

MotoPress-liukusäätimen videoasetukset

Diat voidaan tehdä kytkettäviksi. Voit asettaa linkin tunnuksen, luokan, rel- ja otsikkomääritteet. Kun kävijä napsauttaa kyseistä diaa, hänet ohjataan määrittelemääsi URL-osoitteeseen. Koska linkit määritetään dioja kohden dioja kohden, voit tehdä joistain dioista linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin, muihin ei.

MotoPress-liukusäätimen linkin asetukset

Dia voidaan rajoittaa kirjautuneisiin käyttäjiin. Tätä voidaan käyttää diojen näyttämiseen vain rekisteröityneille käyttäjille. Voit myös tehdä dioja aktiivisiksi tietyn ajanjakson ajan. Tätä voidaan käyttää moniin käyttötarkoituksiin. Voit esimerkiksi luoda dioja kilpailun edistämiseksi joulukuun ensimmäisellä viikolla.

MotoPress-liukusäätimen näkyvyysasetukset

Viimeisessä välilehdessä voit määrittää dioillesi CSS-luokan nimen ja tunnuksen. Kuten aiemmin totesin, voit myös tyylittää yksittäiset tasot dioissasi mukautettujen CSS-luokkien avulla.

MotoPress-liukusäätimen muut asetukset

Kun olet luonut dian, voit tallentaa sen käyttämällä sivun alaosassa olevaa tallennuspainiketta. Sulkemispainiketta napsauttamalla pääset dioluetteloon, ts. Kaikkiin kyseiselle liukusäätimelle luomasi dioja.

Voit muokata, kopioida tai poistaa olemassa olevia dioja. Dian kopiointi on kätevä vaihtoehto, jos haluat luoda samanlaisen dia. Jos ei, voit luoda uuden dion tyhjästä.

MotoPress-liukusäätimien luettelo

Lopuksi voit lisätä valmiiksi liukusäätimen verkkosivustoosi käyttämällä liukusäätimelle määrittämääsi lyhytkoodialiasta.

MotoPress-liukusäädin

He sanovat, että kauneus on katsojan silmissä, mutta olin erittäin vaikuttunut siitä, mitä MotoPress Slider voisi tehdä. Mukautettujen taustat, teksti, kuvat, painikkeet ja videot eivät sisälly kauan.

MotoPress-liukusäätimen esimerkki

Jos vierailet MotoPress Slider -sivun pääsivulla, näet loistavan esimerkin siitä, mitä pluginilla voidaan saavuttaa. Se tuo esiin, kuinka kerroksia ja tasojen lataamista viivyttämällä voidaan käyttää ammattimaisten liukusäätimien luomiseen muutamassa minuutissa. Tapa, jolla kerrokset näkyvät ajan kuluessa diassa, antaa kuvan siitä, että katsot videoesitystä (jopa kun videoita ei käytetä). Se on yksinkertainen tehoste, joka todella muuttaa dioja.

MotoPress-liukusäätimen esimerkki

hinnoittelu

MotoPress on hyväksynyt oikeudenmukaisen hinnoittelujärjestelmän liukusäätimelleen. Heidän henkilökohtaisen lisenssin vähittäismyynti on 19 dollaria, ja se tarjoaa yhden vuoden tuen ja päivitykset yhdelle verkkosivustolle. Myynnissä 49 dollarilla yrityslisenssi nostaa verkkosivustorajaa yhdestä viiteen verkkosivustoon.

MotoPress Slider-hinnoittelu

Kehittäjälisenssin vähittäismyyntihinta on 99 dollaria. Se tarjoaa ensisijaista kehittäjätukea ja antaa yhden vuoden tuen ja päivitykset rajoittamattomalle määrälle verkkosivustoja. Määrälisensointi on saatavana myös, jos haluat pakata MotoPress Slider -tuotteen omaan tuotteeseesi.

MotoPress-liukusäädin on 100% GPL. Lisäosien automaattisen päivityksen ja tuen saaminen edellyttää lisenssiä, mutta laajennus on silti täysin käyttökelpoinen, jos tätä lisenssiavainta ei ole annettu.

Lopulliset ajatukset

Kaikilla WordPress-liukusäätimillä on oppimiskäyrä ja MotoPress-liukusäädin ei eroa toisistaan. Sinun on vietettävä vähintään kaksikymmentä tai kolmekymmentä minuuttia leikkimällä dioilla, kunnes alkaa ymmärtää, mihin laajennus pystyy.

Lyhyen ajan käytön jälkeen plugin, minulla oli pari “Aha” hetkiä, kun aloin ymmärtää, kuinka kaikki toimi. Ensimmäinen on, kun ymmärsin kuinka saada irti kerroksista. Toinen asia on, kun sain tietää, kuinka animaatioita voidaan käyttää tekstin, painikkeiden ja kuvien haalistamiseen ja häivyttämiseen. Ominaisuus, joka sai minut todella arvostamaan MotoPress-liukusäätimen mahdollisuuksia, oli kuitenkin mahdollisuus viivyttää kerrosten ilmestymistä. Tämän avulla voidaan käyttää monia hienoja esitys temppuja, kuten tiputtamalla tekstin syöttämistä verkkosivujen kävijöille ja avaamalla kuvia ja painikkeita dian keskeisissä kohdissa..

Kun olet oppinut nämä yksinkertaiset tekniikat, olen varma, että pystyt luomaan ammattimaisia ​​dioja MotoPress-liukusäätimellä. Jos tarvitset inspiraatiota, suosittelen tarkistamaan MotoPressissä näkyvä liukusäädin, koska se korostaa mitä voidaan saavuttaa yksinkertaisilla teksti- ja kuvakerroksilla.

Toivottavasti nautit tästä MotoPress Slider -näytöstä. Jos näin on, kehotan sinua tilaamaan WPExplorer-uutiskirje saadaksesi ilmaisia ​​päivityksiä viimeisimpiin artikkeleihimme ja hyviä WordPress-vinkkejä, temppuja ja tarjouksia.

Kiitos käsittelystä.

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map