Kyselyjen luominen WordPressille gravitaatiolomakkeilla

Olen palannut enemmän Gravity Forms -sovelluksiin! Jos käytät laajennusta, tiedät, että ydinmuotojen lisäksi myös Gravity Forms -kirjailija Rocket Genius on julkaissut useita lisäosia laajentaaksesi laajennusta..


Aikaisemmin lisäosat ovat olleet sellaisia, joita odotit; integrointi Mailchimp, AWeber, Freshbooks – kaikki suunniteltu siten, että kun lomake on täytetty, voit lähettää tiedot kolmannen osapuolen palveluun. Olen käyttänyt kaikkia näitä ja ne ovat kiinni. Muut lisäosat ovat olleet WordPress-integraation ympärillä, jolloin lomake voi luoda WordPress-käyttäjätilin tai tarjota visuaalisen captcha-työkalun.

Joten viime aikoina, kun kaikki kyselyt, kysely ja tietokilpailu julkaistiin nopeasti peräkkäin, tuntui, että jotain on muuttumassa; Gravity Forms -sovelluksen ydintoiminnot ovat kypsyneet, ja nyt on aika katsoa ympärilleen muita toiminnallisia mahdollisuuksia.

Juuri tässä kuussa on uutta tietoa “runkoon lisäys” -kohdasta, joka on aivan nurkan takana, ja vielä uudempi lisäys, joka integroituu verkkopalveluyritykseen Zapieriin. Itse jännittävät ajat, jos olet painovoima, muodostaa nörtin; ja minä olen!

Tutustu painovoimamalleihin – kyselyt

Joten päästämme kyselyihin lisäys ja katso mitä se voi tehdä. Kuten useimmat muutkin Gravity Forms -lisäosat, ovat itse erillinen laajennus, joka joudut asentamaan. Kun olet tehnyt integraation, se on hyvin saumaton.

Yksinkertaisimmassa muodossa haluat asettaa vain pikakyselyn, jonka avulla voit kysyä yhden kysymyksen ja koota tulokset. Ilman mitään hätää plugin toimittaa ja toimittaa kirjaimellisesti noin 60 sekunnissa – kyse on siitä, kuinka kauan uuden muodon luominen kestää, pop-kysely esitetään siellä ja testataan sitten.

Katsotaanpa kuinka se tehdään

Painovoimamuodot: Luo uusi muotoAloita luomalla uusi muoto; sinulle esitetään sitten tyhjä lomake, joka on ensimmäisen kyselysi perusta.

Tässä esimerkissä asetetaan vain kysymään yksinkertainen kysymys ja antamaan käyttäjille pari vaihtoehtoa vastaamiseen (kyllä, se on yksinkertainen, mutta monissa tapauksissa tämä on kaikki mitä vaaditaan).

Kun lisäosa on asennettu, ”Kenttäkentät” -otsikon alla on saatavana uusi kenttätyyppi – katso alla oleva näyttökuva.

Painovoimamuodot: kyselykenttä

Napsauttamalla Kyselyt lisää erityisen kentän uuteen lomakkeeseesi. Koska tämä on vain yhden kyselyn kysely, tämä on itse asiassa ainoa kenttä, jota tarvitsemme! (Sanoin, että se oli nopea !!).

Oletusarvoisesti kenttä lisätään radionäppäimillä, koska haluamme juuri lisätä kysymyksen ja vaihtoehdot, jotka käyttäjä voi valita vastauksena.

Painovoimamuodot: Kyselykentän asetus

Klikkaus muokata tällä uudella kentällä, ja sinulle annetaan kyky asettaa kysymys ja vastaukset.

Painovoimamuodot: Aseta kyselykysymykset

Kun olet valmis täällä, tallenna lomake. Meidän on nyt lisättävä lomake WordPress-sivustomme sivulle tai viestiin. Tämä tehdään tavalliseen tapaan valitsemalla WordPress-viestin muokkausnäytöstä Lisää lomake ja valitse juuri luomasi kyselylomake.

Painovoimamuodot: Näytteenotto

Käy nyt sivustosi käyttöliittymässä ja tarkista se.

Aika siistiä? Piditkö aikaa? Olen varma, että olen pystynyt toteuttamaan kyselyn lupauksen 60 sekunnissa tai vähemmän.

Kuten odotit, kun esität käyttäjälle kyselyn, hänen pitäisi voida tarkistaa tulokset. Huomaat, että linkki sijoitetaan sinne automaattisesti.

Klikkaus Näytä tulokset ja se on juuri mitä saat myös melko spiffisella animaatiolla.

Painovoimamuodot: kyselytulokset

(Ilmeisesti R2 kannattaa jälleen!).

Kyselytiedot WordPress-hallintapaneelissa

Joten sinulla on kysely tien päällä ja haluat nähdä, mitä käyttäjät ajattelevat, lisäosa sisältää joitain yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja, jotka auttavat.

Painovoimamuodot: Poll EntriesYleensä tarkastellaksesi lomakkeen merkintöjä, joissa vierailet muoto napsauta merkinnät ja olet siellä. Se on täsmälleen sama kyselyä sisältävälle lomakkeelle.

Napsauta sitten näkymä missä tahansa merkinnässä ja sinulle esitetään sama näyttö kuin käyttäjän etupäässä.

On uusi valikkokohta, joka kulkee Merkinnät-käyttöliittymän yläosassa, napsauta Äänestysten tulokset ja löydät siisti suodatinsarja kyselytiedoille.

Painovoimamuodot: Poll-suodattimetTäällä voit valita yhden vastauksistasi, suodattaa ajanjakson ja yleensä tutkia tuloksia ja mitata kuinka ne muuttuvat tietyn ajanjakson ajan..

Yksinkertainen juttu, mutta silti tehokas kerättyjen tietojen nopeassa analysoinnissa.

Kaikki melko siistiä, varsinkin jos olet nykyinen painovoimamuotojen käyttäjä, lisättävien kyselyiden oppimiskäyrä ei ole jyrkkä.

Mitä muuta se voi tehdä?

Ok, niin, että kyselyt 101, mutta siihen on enemmän. Tässä on muutamia ideoita, jotka saavat sinut ajattelemaan.

Voit laittaa kyselykentän suurempaan muotoon ja saada mielenkiintoisia tuloksia. Olen varma, että olet nähnyt kyselylomakkeen jossain, jossa kysytään ”Kuinka kuulit meistä” – ajattele sitä kyselykenttänä. Tekee elämästäsi helppoa, koska voit ajoittain tarkistaa kyseisen kysymyksen tilastot.

Sinun ei tarvitse tehdä kyselyitä yhtä ilmeisinä kuin yksinkertaisessa esimerkissäni. Voit piilottaa tosiasian, että kysymys on itse asiassa kyselykenttä, jotta tiedot ovat vain sinun käytettävissäsi.

Jokaiseen kyselyyn on saatavana täydellinen valikoima säätimiä. Muut lomakeasetukset, kuten Ilmoitukset ja Vahvistukset, näyttävät uuden vaihtoehdon kyselyille.

Täältä voit:

 • Valitse piilottaa Näytä tulokset vaihtoehto käyttäjille
 • Vaihda prosenttimäärä ja luottaa tuloksiin
 • Valitse toinen värimaailma
 • Mahdollisuus saada evästepohjainen järjestelmä, joka ei salli useita ääniä

Alla on kuvakaappaus kyselyasetuksista.

Painovoimamuodot: Kyselyasetukset

Viimeinen vinkki

Olen varma, että olen juuri menettänyt huomioni. Olet asentamassa lisäosan ja alaa kysellä käyttäjiäsi kaikenlaisista asioista. Siellä on vielä yksi vinkki. Jokainen kohtuullinen tilastotieteilijä kertoo sinulle, että sinun on satunnaistettava järjestys tai vastaukset. Muutoin saat käänteen kohti vastauksia ylä- tai alareunassa.

Siellä on myös vaihtoehto.

Kun asetat kysymyksiä (ts. Muokaat kyselykenttää), näet vaihtoehdon satunnaistaa valintojen järjestys.

Painovoimamuodot: Kysely satunnaista

Gertrude Cox olisi ylpeä!

Joten siellä se on, nopea törmäyskurssi Gravity Forms -lisäosassa “Polls”. Pidä silmällä tulevia viestejä, joissa on kyselyitä ja tietokilpailuja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map